Modern binnenland boog gemaakt van gipsplaat: 3 beeld en voordelen

Modern binnenland boog gemaakt van gipsplaat: 3 beeld en voordelen

12 October 2017Mooie boog van de gipsplaat naar huis decor modern en praktisch te makenMooie boog van de gipsplaat te maken woondecoratie en modern praktichnymArki lang gemeengoed geworden in de moderne appartementen. In onze tijd is het niet alleen decoratie, maar ook een zeer praktische oplossing voor appartementen, achterstandswijk, waar conventionele deur te installeren, is niet rationeel. Arch zien er het beste bij de ingang van de eetkamer, woonkamer, keuken. Het artikel richt zich op de voordelen van boogconstructies, soorten bogen, ontwerp-opties, en zal worden gepresenteerd masterclass snel te monteren decoratief element.


De voordelen van de moderne interieur bogen van gipsplaat

Gewelfde structuren kunnen worden gemaakt uit verschillende soorten bouwmateriaal. Dit kan gips, hout, natuursteen, maar de meest populaire budget optie en is geliefd bij alle ontwerpers, decorateurs gipsplaat.

Gispokartona voordeel in taaiheid die u toelaat om een ​​boog van elke vorm en grootte te makenGispokartona voordeel in taaiheid die u toelaat om een ​​boog van elke vorm en grootte te maken

Het belangrijkste voordeel van het materiaal in het gemak van installatie en een breed scala aan decoratie opties.

Trouwens kan de boog niet versieren alleen een deur kan worden ingericht als een frame van de nis in de muur, kan ook rust de ruimte boven de open haard of kookplaat. Gipsplaten soepel, veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in de decoratie en de bouw.

Het materiaal heeft de volgende voordelen:


 1. Het materiaal is elastisch, met een goede ductiliteit. Dit maakt het mogelijk om de gebogen vormgeving van vrijwel elke vorm en grootte aan te maken. Maak de boog kan worden hun eigen handen, hoeft u niet te wenden tot een professional. Voor plaatsing van een metalen profiel is vereist, bevestigingsmiddelen en gipsplaten.
 2. Gebouw materiaal is licht van gewicht, eenvoudig te installeren en te monteren. Bovendien verbergt de onregelmatigheden van de muren in de deuropening.
 3. Gipsplaten is volkomen veilig voor de menselijke gezondheid. Bladen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Breng het mogelijk is, zelfs in de kinderkamer.

Naast de uitstekende prestaties, het ontwerp is esthetisch. Verhuurder kan elke afwerking kiezen en te zorgen voor een uniek design. Dit kan stucwerk, behang, kleurstoffen. Het hangt allemaal af van de verbeelding.

Soorten van het interieur bogen van gipsplaat - foto

Overspannen structuren zijn onderverdeeld in types, gebaseerd op de stijl waarin ze zijn gemaakt. Arch een veelzijdig element sinds past in vrijwel elke stijl richting, waarbij de binnenruimte is gevormd. Overspannen ontwerp is al lang aanwezig in het interieur van het Oosten geweest, in een modern design, kregen ze een nieuwe adem en originele, interessante vormen.

Voordat u moet de boog eerst beslissen over het ontwerpVoordat u moet de boog eerst beslissen over het ontwerpDus, als we praten over de soorten bogen, de voorwaardelijk kan worden als volgt verdeeld:

 1. Klassieke Romeinse boog. Dergelijke boog wordt gevormd als een structuur breedte gelijk aan de breedte van de deuropening is. De boog is versierd met een set in een halve cirkel. Als decoratie zoals bogen gebruikt gips, stucwerk, of elementen van natuurlijk hout. Ideaal voor klassiek interieur, voor ruimtes met hoge plafonds.
 2. Modern stilistische richting - modern. Arch Art Nouveau is een goede optie voor kleine appartementen met lage plafonds. Zijn kluis heeft mooie vloeiende lijnen en een afgeknotte radius, waardoor ruimte visueel rekt.
 3. Slavyanskaya. Universele versie, geschikt voor elk interieur. arch ontwerp is eenvoudig van vorm, licht afgeplatte hoeken.
 4. Overspannen ontwerp in oosterse stijl. Dergelijke boog heeft een vorm die lijkt op een puntige koepel. Als de kamer ontwerp is gepland om te presteren in een Marokkaanse stijl, de oostelijke boog van de ideale oplossing.
 5. Thaise boog. In Thai arch structuur een kenmerk wordt afgeschuind aan één zijde. Deze boog is een aanvulling elegant zowel oosterse als extra moderne interieurs.
 6. Trapezium boog. Het ontwerp heeft afgeschuinde hoeken, die elegant uitziet als hun zadekorirovat houten elementen taps. Volgens de ontwerpers, het is een geweldige optie voor de klassiek Engels interieur of particuliere woningen.
 7. Boog portaal niet rond is, is de standaard lijst van de deur, die vaak versierd met glas in lood. Zie het origineel en bespaart ruimte in een klein appartement.
 8. Boog kan worden gevormd niche. Dit ontwerp is geen onderdeel van de deuropening, creëerde ze dicht bij de muur met het oog op de instelling voor TV, boekenkasten, open haard en ga zo maar door. D.
 9. Boogvormige. Ontwerp, gemaakt in de meest ongelooflijke vormen ziet er geweldig uit in een modern interieur. Gipsplaten kunt u de meest fantastische ontwerpen.
 10. Ovaal en rond boog. Groot idee voor kamers met hoge plafonds, nee. Ontwerp verzacht de hoeken, waardoor de opening rond of ovaal. De perfecte oplossing voor ultra-moderne interieurs.

Deur boog gemaakt van gipsplaat - foto ontwerpmogelijkheden

Inhoud boog structuur kan verschillend zijn. Afhankelijk van de algemene stijl richting waarin de flat is gemaakt en functionele doel kan worden uitgevoerd, de meest onverwachte decor.

Om ruimte te besparen in de kamer, kunt u de deur installeert een pleister boogOm ruimte te besparen in de kamer, kunt u de deur installeert een pleister boog

Classic en de stijl richtingen Barok, Empire, classicisme bieden voor de registratie van krullend gips sierlijsten. Check out de boog kan zijn planken voor boeken, zal het helpen om ruimte te besparen te bereiken.

Ook sieren de boog:

 • boom;
 • mozaïeken;
 • baksteen;
 • Kunstmatige en natuurlijke stenen.

Een geweldige optie voor het moderne interieur - Boog met verlichting. Dit ontwerp ziet er stijlvol en origineel. Extra verlichting niet overbodig, vooral als de boog is aangebracht tussen de kamer en de gang. Decor moet niet veel zijn, maar de boog in de stijl minimalisme en high-tech hoeven niet te versieren.

Hoe kan ik boog van de gipsplaat te maken in de deuropening met zijn handen

Productie boog kan worden uitgevoerd op twee manieren. De eerste - een rechtstreekse beitelen de wand van de voorafgaande tekening, een halve cirkel. De tweede - doelbewuste inbedden boven de deuropening met bladen van gipsplaten, waardoor het de vorm van een boog. Denk aan de tweede optie om een ​​boog met hun handen te creëren. Deze methode is van belang voor de appartementen met hoge plafonds. Het eerste wat je moet doen is om het materiaal en gereedschappen voor te bereiden.

Voor het plaatsen van de boog van de gipsplaten, moet je voor te bereiden op voorhand de gereedschappen en materialen om mee te werkenVoor het plaatsen van de boog van de gipsplaten, moet je voor te bereiden op voorhand de gereedschappen en materialen om mee te werken


Naar behoefte werken:

 1. Mes op metalen.
 2. Metalen profielen.
 3. Fasteners.
 4. Vellen van gipsplaten.
 5. Niveau.
 6. om marker te markeren.
 7. Draad of een kompas.
 8. Jigsaw.

Als alles klaar is, dient u de installatie te beginnen. De eerste stap - is het aanbrengen van markeringen. Het volgende is de doorgang naar metaalprofielen regelen. Gevormde rechthoek, gezien de maximale grootte die gelijk is aan de straal en de minimale grootte van een halve cirkel in het bovenste punt. Wanneer het kader onder de boog element wordt gedaan, kunt u markup gipsplaten doen.

Kunnen worden doorgesneden rechthoekige platen die gelijk in hoogte aan de straal van de boog van de toekomst, en de breedte van de deuropening.

Vervolgens is het nodig om de platen te bevestigen aan het frame en met de draw draad of een kompas halve cirkel. Vervolgens moet de platen worden verwijderd en snijd een halve cirkel met de hulp van de puzzel. De volgende stap - de vaststelling op de schroeven. Wanneer de structuur is samengesteld, is het noodzakelijk te bevestigen en het uiteinde van de boog. Gebruik gipsplaten, maar om het te buigen, moet je nadpily uit te voeren op het oppervlak van de plaat, zodat de fragmenten die worden gevormd, versterkt alleen door het papier waarop het is gelijmd. Om de nodige maatregelen om werk heel voorzichtig doen, zodat het werk niet is gebroken. De laatste fase zal afgewerkt zijn.

De installatie van het interieur bogen van gipsplaat (video)


Dus, de opties zijn veel, en het is een kwestie van smaak. Bogen zijn altijd in de mode, in weerwil van de mode trends. Bovendien, de boog maakt de kamer groter, neemt elk afzonderlijk werkende zone, laat het op zijn plaats, een sfeer van comfort en harmonie in de ruimte.

Het ontwerp van het interieur bogen van gipsplaat (interieur foto)

7 14 24-8 34 1558ada8f6f 102 2013-10-10montagarkitrydnoobaysnitseverodoneck 1443733881gipsokarton-v-interere2 1448089783arka-1 boog

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map