Modern billig bakgrundsbild: 6 huvudtyper

Modern billig bakgrundsbild: 6 huvudtyper

12 October 2017Även bland billig tapeter kan välja hög kvalitet och hållbara, men det är nödvändigt att känna till listan över reglerÄven bland billig tapeter kan välja hög kvalitet och hållbara, men det är nödvändigt att känna till listan över regler för ganska billigt typer av tapeter är papper, vissa vinyl alternativ, non-woven, för målning, en del flytande tapeter. Oavsett den valda typen av tapeter alla alternativ på marknaden idag är olika i att de är av hög kvalitet och vacker nog. Även välja det billigaste tapeten för väggkonstruktion i sitt rätta kombinationen, kan du uppnå de önskade resultaten.


Intressant billig tapeter på väggarna: urvalsreglerna

Mest konventionella tapeter, som är helt billigt, inte upphöra att behaga en mängd olika färger och stilistiska riktningar. Oavsett dyra tapeter eller acceptabel kostnad, de hjälper till att avsevärt diversifiera utformningen av rummet och göra det mer intressant och varierande.

Många typer av tapeter som används för målning. De kan vara bara papper, non-woven bas och glasfiber.

Bra sticked billiga tapeter bubbel butt och ge glamour till alla rumBra sticked billiga tapeter bubbel butt och ge glamour till alla rum

Alla väggwallpaperen alternativen har stort urval av mönster, många färger och mönster. För att ytterligare öka effekten, kan du kombinera flera färger och texturer. Det är viktigt att ha i åtanke när du väljer tapeter är nödvändigt att ge företräde åt den ena parten, annars nyanser kan variera kraftigt.

Modern tapet papper: billiga alternativ

De billigaste och omfattande tapeter alternativ helt gjord av papper. De kan vara enkellager och dubbla lager, olika ytterligare styrka och motståndskraft mot skador. Oftast finns det vanligaste papperstapet, men ibland finns det lättnad alternativ. Det är värt att notera att pappers väggen är mycket billigare än andra alternativ för tapeter, så de är så efterfrågas.


De främsta fördelarna med tapeter är:

 • Rimlig kostnad;
 • Miljövänlig;
 • De är väl-pass luft;
 • Är enkel limning.

Billiga papperstapet med ett mönster är alltid efterfrågan på bekostnad av pris och prestandaBilliga papperstapet med ett mönster är alltid efterfrågan på bekostnad av pris och prestanda

Det är värt att notera att kvaliteten på tapeten är till stor del beroende på tätheten av det material som används. god kvalitet tapeter absolut måste ha en minimivikt på 110 gram per kvadratmeter.Billigaste tapeter ovanliga alternativ

Reparationer i lägenheten är en dyr nöje, så jag försöker spara en hel del, så att köpa en billig tapet. Det bör noteras att billiga tapeter inte alltid betyder att de är av dålig kvalitet. Många av alternativen är av hög kvalitet och samtidigt ha en rimlig kostnad.

Det billigaste alternativet, som erbjuds på marknaden efterbehandling material är papperstapet som gjorts i Ryssland.

Billiga tapeter kan diversifiera med flera vackra bilder som kommer att göra väggarna mer effektivtBilliga tapeter kan diversifiera med flera vackra bilder som kommer att göra väggarna mer effektivt

Billiga papperstapet i princip har en tunn bas, så innan du limma dem på väggen, måste du noga förbereda väggen. Väggen bör vara väl i förväg putsade och nivå, så att de inte ses oegentligheter. Billiga tapet pokleit bäst i rum med låg luftfuktighet, så de är inte lämpliga för köket. Dessa tapeter är lämpliga för en plantskola, eftersom de är helt säker för hälsa och bland annat kan du hitta en hel del intressanta alternativ, som orsakade baby bilder eller roliga bilder. Dessutom är det möjligt billiga tapeter pokleit i sovrummet och vardagsrummet. Billiga Tapetklister är inte nödvändigt i de icke-bostäder och bostadsområden.

Vacker billig målningsbar tapet

Utmärkt låg-on är målningsbara tapeter. De kännetecknas av det faktum att färgen kan ändras mycket ofta med minimal kostnad och maximal positiv effekt. En sådan vägg skiljer acceptabel kostnad, enkel limning och höga dekorativa kvaliteter. Att radikalt förändra det inre av lägenheten, är det inte nödvändigt att ta bort gamla tapeter och limma dem tillräckligt för att sätta ny färg på toppen av den gamla lagret.

Det finns bara tre typer av tapeter som går under färgen, nämligen:

 1. papper;
 2. fleece;
 3. Glasfiber.

Detta är en helt olika typer av tapeter, som används vid tillverkning av en mängd olika material i en väldefinierad kombinationer. De kan målas och målas flera gånger. I sin ursprungliga form, som wallpaper white och utformad för efterföljande applicering av en speciell färg på dem. Ibland hittar du tapeter för målning beige, grå, grädde och blått.

Korrekt utvalda färger för att färg speciella tapeter kommer att göra dem estetiskt tilltalande och verkligen dyrtKorrekt utvalda färger för att färg speciella tapeter kommer att göra dem estetiskt tilltalande och verkligen dyrt


Papperstapet som lämpar sig för målning för alla ytor helt och inte kräver en särskilt stark sin placering. Sådan tapeter kan pokleit inte bara väggarna, men taket, vilket skapar en känsla av jämn hela ytan.

En annan intressant arter är non-woven tapet för målning lämplig för alla ytor helt och hållet, eftersom de är ganska tät och inte kräver ett preliminärt yta inriktning. De har inte crumple och har vackra mönster som appliceras med hjälp av särskilt sprutning.

Steklooboi målningsbar består av speciella glasfibertrådar, så att de har en tät struktur, en trevlig konsistens och mönster. Vidare, såsom olika bakgrunder hög hållbarhet och stabilitet.

Kvalitet non-woven tapet - billigt men vackra

Ganska intressant utföringsform är billiga tapeter ovävda tapeten, vars bas är tillverkad av ett speciellt material med hög densitet. De representerar vanliga papperstapet med tillägg av vävnadsfibrer.

En mycket praktisk utföringsform är non-woven tapet, som inte deformeras efter vatten på ytan däravEn mycket praktisk utföringsform är non-woven tapet, som inte deformeras efter vatten på ytan därav


De främsta fördelarna med non-woven tapet är:

 • Hög hållfasthet;
 • De är väl-pass luft;
 • Inte krympa när det är torrt,
 • När det är vått tapeter är inte svullen;
 • Dölja sprickor och ytojämnheter;
 • Easy-to-limning.

Dessutom är dessa tapeter är hållbara, så att de lämpar sig för limning i en helt några lokaler helt säker för hälsan. Om non-woven tapet speciell beläggning, de är idealiska för målning.

Billiga unika flytande tapeter

En av de mest ovanliga och ganska intressanta typer av tapeter är flytande tapeter. De kombinerar perfekt alla de bästa kvalitet tapeter. Som huvudkomponent av en sådan tapet innehåller helt ofarligt lim. För att ge vackra formen de innehåller vackra dekorativa fibrer, naturliga färgämnen och paljetter. Sådana tapeter presenteras i form av en speciell pulver som späds med vatten före användning. Kostnaden för detta alternativ efterbehandling material helt acceptabla, som är perfekt i kombination med sin höga kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Flytande tapeter är bra utseende och miljövänlig. Dessutom kan de dölja oegentligheter av väggarnaFlytande tapeter är bra utseende och miljövänlig. Dessutom kan de dölja oegentligheter av väggarna

Dessa tapeter finns en hel del fördelar, eftersom:

 • När den appliceras de inte skapar leder;
 • Skapa mycket vacker reliefstruktur;
 • Kan ytterligare anpassa väggen;
 • Är hållbara;
 • Är antistatiskt material.

Rekommendationer angående val av tapeter (video)

Oavsett vilken typ av billiga tapeter, de skiljer sig en fantastisk utsikt, styrka och hållbarhet. Den vanligaste anses ofarliga non-woven tapet utan att det översta lagret av vinyl. Lycka till reparation!

Billiga tapeter i det inre (foto)

02 65 123-48 557-extra-41245 701 1969wd740-jazz 2263 946.324 954.171 16967757535785f3bfbe509021563308

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

map