Modern behang, schilderijen aan de muur: een masterclass met hun eigen handen

Modern behang, schilderijen aan de muur: een masterclass met hun eigen handen

12 October 2017Het schilderij, gemaakt van behang, zal de muren laten een kleurrijke woonruimte te trekken, zal een origineel interieur zijnHet schilderij, gemaakt van behang, zal de muren laten een kleurrijke woonruimte te trekken, zal zijn originele decoratie intereraNe zeldzame decoratieve materialen worden gebruikt als decoratieve elementen om een ​​kamer persoonlijkheid, charme, elegantie geven. Daarom is de vraag hoe een achtergrondafbeelding te maken met zijn eigen handen, is het interessant om moderne meesters, en gewoon mensen die willen experimenteren in het interieur. Onmiddellijk dient te worden opgemerkt dat al het werk op hun eigen zijn niet serieel, om een ​​echt uniek stuk van kunstwerken.


Wallpapers - schilderijen van wallpapers in het interieur

Wallpapers zijn het meest geschikt voor het creëren van een dergelijk segment van decoratie als behang-patroon, zoals in de natuur vanaf het begin zijn voltooide schilderij. Maar dit segment vereist kwalitatieve verbeteringen, veranderingen, want het is niet uniek. Vaak gebruiker design kunst adviseert het gebruik wallpapers als achtergrond, die zal worden gevestigd andere details. Alle extra items kunnen worden gemaakt van restjes overgebleven uit de renovatie van behang. Zijn perfect overblijfselen van de afwerking materiaal met andere tekeningen of patronen die kunnen worden gemaakt door het combineren van de meest ongewone gevormde artikelen. Achtergronden kunnen ook worden gebruikt bij de vervaardiging van kleine schilderijen.

Om dit te doen:

 1. Snijd een stuk behang.
 2. Maak rand van een ander materiaal.
 3. Een interessant frame.

is het best geschikt voor de vervaardiging van behangpatronen met geometrische patronen of ingewikkelde bloemenpatronenis het best geschikt voor de vervaardiging van behangpatronen met geometrische patronen of ingewikkelde bloemenpatronen

Een dergelijk patroon van foto wallpapers ziet er geweldig uit en is in staat om het interieur van elke stilistische richting te versieren.


Materiaal met een patroon: een beeld van de overblijfselen van behang met je eigen handen

Bijna alle van de voordelen die aanbevelingen over hoe je een wallpaper patroon te maken met hun handen wordt aangeraden om het materiaal te gebruiken geven, waarop een veelvoud van patronen, tekeningen, foto's, sieraden en diverse elementen. Het feit dat al deze items zal moeten worden gesneden om te gebruiken als een werkeenheid met de creatie van zijn ongewoon patroon. Van hen zal de laatste tekening te ontwikkelen. Een even belangrijke stap is de keuze van de juiste basis voor de toekomst beeld, dat zal fungeren als een achtergrond.

Het is belangrijk dat de achtergrond is perfect gecombineerd met gebeeldhouwde details. In verband hiermee zijn ontwerpers niet geadviseerd om wallpaper te gebruiken in één kleur.

Experts raden het gebruik van de restanten van behang stukjes of kopen in de winkel blijft van het materiaal. Ook bieden meester voordat u begint met zijn kunstwerk te verzamelen, een tekening, een klein plan te maken, volgens welke eenvoudig de afgewerkte foto zal toevoegen. Dit zal helpen om fouten te voorkomen.

De elementen aan de wand te beveiligen, gebruikt universele lijm PVADe elementen aan de wand te beveiligen, gebruikt universele lijm PVAAls items direct worden gevormd op de wand, het patroon worden aangebracht op het oppervlak en pas daarna geleidelijk verzamelen.

Stapsgewijze

Maak een wallpaper-picture en iedereen kan, is er niets ingewikkeld, belangrijk om niet te opschieten en worden geleid door de regels van de ontwerpers:

 1. Een vast element aan de wand beter lijm PVA of dergelijke hechtmiddelen. Deze lijm is het meest betrouwbare wijze de elementen op de muur te bevestigen.
 2. Als de kamer is de bedoeling om een ​​aantal foto's gemaakt met hun eigen handen te plaatsen, moet ervoor worden gezorgd, zodat ze met elkaar te combineren, of de achtergrond of het onderwerp.
 3. Om plaats een beeld is beter in de voorkant van de kamer. Het punt moet in het zicht.

Rekening houdend met het advies van de kapitein kan de kamer helderder en interessanter te maken. Speciale vaardigheden om te werken is niet vereist, echter, is een prachtig, fantastisch plot zal moeilijk zonder fantasie en verbeelding te creëren.

Modern modulaire foto met zijn eigen handen van het behang

Modulaire schilderijen - is een innovatie van onze tijd. De populariteit van dit fenomeen in de 60-er jaren., Toen het werd in de mode minimalisme stijl richting. Deze methode van decoratie werd weer nieuw leven ingeblazen in onze dagen, in de tijd dat het gebruik van een kleine hoeveelheid van meubilair, en de nadruk ligt op een bijzonder levendige elementen in het ontwerp van de kamer. Wat is een modulair patroon? Dit schilderij is opgedeeld in meerdere segmenten, modules, maar handhaaft een verhaallijn.

Het creëren van een originele foto van het behang, moet u rekening houden met de algemene stijl van het interieur, verlichting, grootte van de kamerHet creëren van een originele foto van het behang, moet u rekening houden met de algemene stijl van het interieur, verlichting, grootte van de kamer

Een beeld wordt in delen verdeeld, waarbij elk element wordt geplaatst op dezelfde afstand van elkaar, eenvoudig gezegd.

De modules kunnen ook dezelfde en verschillende maten. Een modulair foto van jezelf is niet zo moeilijk. Dit wordt meestal gebruikt wallpapers of reproductie van afgewerkte schilderijen. U kunt een foto te maken, print het uit als dat en toe te passen in hun werk.

werk stadia

Werkzaamheden uitgevoerd in fasen, volgens de volgende instructies:


 1. Afhankelijk van het patroon, selecteert u de basis voor de film.
 2. Met de hulp van de bouw nietmachine moeten trekken op een brancard.
 3. Plak afdrukken mogelijk op een vlak oppervlak van het schuim.
 4. De punten moeten lichtgewicht zijn en een dikte van niet meer dan 1,5 cm.
 5. Schilderij moet worden verdeeld in segmenten.
 6. De afzonderlijke delen van een beeld moet worden geplakt op de basis.
 7. Regelen van de elementen aan de wand op geringe afstand van elkaar, om de uniformiteit van het hoofdbeeld nemen.

Locatie regeling modulaire schilderijen aan de muurLocatie regeling modulaire schilderijen aan de muur

Modulaire schilderijen hebben één eigenschap. Elk segment moet een zekere marge die overlapt tekening hebben. Het is daarom noodzakelijk om niet alleen een bedrukt vel, en het totale materiaal bestaat uit afzonderlijke elementen met een marge. Maak gewoon de modulaire patroon van de individuele stukken stof gespannen over een frame. Het ziet er stijlvol en interessante ontwerpers raden beginners te beginnen met een eenvoudigere versie.

De modulaire patroon van behang op de muren met zijn eigen handen: Variations

Modulaire wallpaper patroon - gehele samenstelling verdeeld in segmenten.

Er zijn verschillende variaties op het ontwerp van dit soort foto's, en ze zijn als volgt:


 1. Kan ook enkele schilderijen tot in het oneindige.
 2. De delen kunnen elke grootte hebben.
 3. Positioneringselementen kunnen willekeurig of in een niveau.

Spectaculaire foto's van vloeibaar behang zien er erg origineel en trekken altijd de aandacht van het huishouden en de gastenSpectaculaire foto's van vloeibaar behang zien er erg origineel en trekken altijd de aandacht van het huishouden en de gasten

Deze spectaculaire detail van het interieur, dat de kamer siert, kan een belangrijk aandachtspunt in de kamer.

Stijlvolle foto's van vloeibaar behang met je eigen handen

Vandaag de dag, een groot aantal decoratieve materialen die worden gebruikt voor de reparatie en decoratie van het pand. Vloeibaar behang wint steeds meer aan populariteit.

Gebruik van dit soort materiaal zijn als volgt:

 • Toegepast op de gewrichten van de wand niet wordt gevormd;
 • Het is mogelijk om de wanden uit te lijnen;
 • Materiaal eco geeft goede geluidsisolatie;
 • Wallpapers kan worden hergebruikt mee te nemen en ze niet hun eigenschappen verliezen.

Versieren de muren vloeibare wallpaper (video)

Als gevolg van de vloeistof behang, kunt u foto's maken, de hele kunstwerk. Dit tijdrovend proces, maar om te gaan met het en iedereen kan. Wanneer je een meesterwerk te maken is het noodzakelijk om de muur, op het oppervlak van het patroon of een afbeelding voor te bereiden, om het behang op te lossen en beginnen te creëren met behulp van een spatel 2 mm. Elk stuk moet apart drogen.

Foto's van behang (foto's)

0175167961f87dorig 2cb54ec9d1bd709f6bd59b4f5b49d9ce 3e39512414cfb33f5039383de6305687 7b6f15c54838a93cd4ba944487bb5437 9e8b2b5a 35-21 165 411 116 136021379517828326

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 12

map