The BlogBehang met vogels zorgen voor een sfeer in de kamer van een vakantie en een goed humeurBehang met vogels in de kamer zal een vakantie sfeer en een goed humeur Figures vegetatie paradijsvogels met succes gemengd in een canvas te maken. Voor kleine kamers zijn zeer geschikt behang met vogels flamingo, nachtegaal, kanarie. Heel goed, wanneer de heldere bloemknoppen in combinatie met de geringe omvang van Ptah. Heldere, kleurrijke tinten zijn beter in de ruime kamers geplaatst, anders zullen ze druk op de ruimte te zetten, zal het rommel. Ontwerpers raden wanneer je een muur met behang met bloemen en vogels een foto of andere elementen van het ontwerp kunst niet om plaats te maken, zou het overbodig zijn. Behang met vogels zien er stijlvol en passend in de gang. Behang in de gang moet worden gekozen met een gemiddeld cijfer, omdat het ruimte grote tekeningen zal verminderen en kleine verdwalen. Zeer modern en stijlvol interieur ziet er tekening zwaluwen zweven.


Behang met vogels voor wanden: types en kenmerken

De vogel staat symbool voor vrijheid. gevederde afbeelding inspireert dromen van reizen, te verplaatsen naar de vrijheid van keuze. De kamer licht, luchtig en origineel, als wandoppervlakken zijn feniksen, chickadees, slikt, Firebird of pauwen. image vogel zal de ruimte te vernieuwen, geeft elegantie en stijl.

Stijl richting behang met vogels kunnen worden verdeeld in 3 types.

realisme

Deze wallpapers behouden externe realistisch vogel data. Achtergrond in dit soort behang een neutrale, rust, opgelopen in één kleur.

Behang met vogels - vrij zelfvoorzienend nadruk, dus romantiek fans nodig om ze om zijn aandacht te brengenBehang met vogels - vrij zelfvoorzienend nadruk, dus romantiek fans nodig om ze om zijn aandacht te brengen

 Zoals de foto vaak gebruikt cijfers van de vogels Engels tekeningen XVIII-XIX eeuw. in. Ze zijn gemaakt van andere achtergrond dergelijk materiaal kan papier, vinyl, non-woven zijn, etc.


chinoiserie

Deze wallpapers zijn ontworpen in oosterse stijl en zijn meestal gemaakt van vinyl of papier. De achtergrond in dit geval beddengoed tinten of felle gevlekt contrast. Shades toegewezen als gevolg glans of parel.

gestileerde

Op een dergelijke vereenvoudigde achtergrond wordt toegepast hedendaagse figuur van pret hebben, vogels van het paradijs.

Deze wallpapers zijn helder en origineel, en de vogel kan vliegen naar hen, zittend op de takken van de bomen of in de cellen. Sommige vogels kiest, hangt af van wat voor soort effect wordt verwacht te ontvangen van het terrein.Het luxe interieur is goed put pauwen en flamingo's. Een delicate witte zwanen perfect voor het creëren van een romantische sfeer.

Vogels in kooien worden vaak gebruikt in het ontwerp van de muren van de slaapkamer of woonkamer. Het is echter een kwestie van smaak, omdat een dergelijk patroon negatieve associaties kunnen veroorzaken. De beste locatie voor de decoratie van de muren met behang met vogels nog steeds beschouwd als te leven. Vliegende vogels op een rustige effen achtergrond visueel uit te breiden van de ruimte, te vullen met lucht en licht.

Behang met vogels in de chinoiserie stijl - het is altijd aantrekkelijk en modieus, kleurrijke en zinvolleBehang met vogels in de chinoiserie stijl - het is altijd aantrekkelijk en modieus, kleurrijke en zinvolle

In kleine kamers maken goed gebruik rustige tinten met kleine lettertjes. Maar de badkamer zal elegantie accent toe te voegen in de vorm van een flamingo. De kinderkamer kan pokleit behang met grappig zijn "spotprent" vogels. Nou als het ontwerp zal worden gedaan in potlood of aquarel techniek. Voor de jongste kinderen pak drijvend op een witte achtergrond meeuwen.

Behang met vogels en bloemen voor wanden: bloemenmotieven

Behang met bloemen - een klassieker van het genre. Florale motieven zijn geschikt voor bijna elke stijl van de kamer. Kleuren in het interieur helpen om een ​​comfortabele en harmonieuze omgeving te creëren, op te vrolijken.

Ontwerpers bieden een aantal aanbevelingen voor de inrichting van de kamers behang met bloemenprints:

 1. Bloemen behang worden vaak gebruikt voor de decoratie van de kamer in het Engels stijl. In dit geval is de wand volledig uit één toon opgesteld behang patroon bloemen pastelkleuren.
 2. Klassieke stijl richting omvat het gebruik van behang met bloemen. Kenmerkend in dit geval, behang gelijmd aan de boven- en onderpanelen zijn of vormstukken. U kunt ook de stoepranden en rails te gebruiken.
 3. Moderne stijlen ook mogelijk het gebruik van behang met vegetatie. Maar in dit geval, valt de nadruk slechts op een van de muren van de kamer.
 4. Provençaalse stijl richting is niet zonder behang met bloemen. Het is beter om kleine bloemmotieven gebruiken en aan te vullen ze met meubels, accessoires, interessante details.

Wallpaper met de afbeelding van exotische vogels niet alleen verlevendigen het interieur, maar ook zal het maken van de elementen van individualiteit en stijlWallpaper met de afbeelding van exotische vogels niet alleen verlevendigen het interieur, maar ook zal het maken van de elementen van individualiteit en stijl

Gaan om te plakken op de kamer nieuwe decoratie materiaal is het belangrijk om een ​​evenwicht te behouden. Helderheid moet worden gecombineerd met neutraliteit, alleen dan kunnen we bereiken harmonie en voorkomen vulgaire brute kracht.


Moderne Amerikaanse behang met bloemen en vogels

Zoals de wijze spreekwoord zegt, thuis, en de muren te helpen, dus de keuze van het materiaal voor het afwerken moet zorgvuldig worden behandeld. Denken dat de muren met behang is een achtergrond, mensen diep mis.

Correct versieren muren helpen om de kamer:

 • comfortabel;
 • functionele;
 • Visueel veranderen van de ruimte.

Amerikaanse achtergrond met bloemen en vogels perfect omgaan met deze taken. Behangen met bloemen versiering met vogels of een combinatie van deze elementen maken de sfeer thuis meer romantisch en teder.

Behang met vogels voor de hal

Woonkamer of hal - een ruimte waar de familie verzamelt en gasten zich thuis, dus het is belangrijk dat de situatie passend zijn in de belangrijkste kamer van het huis was. Vandaag de dag kan de markt een veel wallpapers te vinden.


Wallpaper Amerikaanse country-stijl - eenvoudig en interessante versie van de decoratie, die ideaal is voor de inrichting van een modern interieurWallpaper Amerikaanse country-stijl - eenvoudig en interessante versie van de decoratie, die ideaal is voor de inrichting van een modern interieur

Maar ontwerpers en een servicemonteur wordt aanbevolen voor het leven op de volgende soorten behang te kiezen:

 1. Vinyl.
 2. Vlies.
 3. Vloeistof.
 4. Muurschildering.

Al deze soorten worden beschouwd als de meest duurzame en betrouwbaar te zijn. Op basis van hen niet vervagen, en bovendien is er een ruime keuze aan kleuren, patronen en stijlen.

Iedereen kan kiezen voor uw woonkamer behang, die geschikt zijn voor de algemene stilistische richting van het huis.

Kies het behang in de slaapkamer: bloemenprints

Behang in de slaapkamer moet ook zeer zorgvuldig worden geselecteerd. De hele sfeer in de kamer moet een goede rust en kwaliteit van de slaap te hebben.

Transformeren het inwendige van elke kamer of kunnen non-woven vinyl behang met een foto van bloemen en vogelsTransformeren het inwendige van elke kamer of kunnen non-woven vinyl behang met een foto van bloemen en vogels

 Slaapkamer - een speciale kamer van het huis, zou er comfortabele, ontspannen en rustgevend zijn.

Experts raden de slaapkamer behang plak de volgende types:

 1. Paper.
 2. Vinyl.
 3. Fabric.
 4. Vlies.

Je moet ook zorgvuldig kiezen van de toon en de verhaallijn behang.

In de slaapkamer is het beter niet te lijmen de donkere en heldere behang, de voorkeur moet zachte, neutrale tinten bed geven. Bloemen en vogels in het beeld van het behang is gewoon goed geschikt.

Paper met bloem versiering in het interieur (video)

Tot slot merken wij op dat het beeld van vogels en bloemen worden gebruikt in kleine hoeveelheden en vereisen zorgvuldige selectie van meubilair en details. Bijvoorbeeld, indien de wand paradijs motieven, moet worden overgedragen aan de elementen en meubels. Het belangrijkste is niet te overdrijven.

Behang met vogels voor wanden (foto's)

0a737635604956XL 4ea88f04a74d1 021granzh42 3221dizayninterera05 62-1001 61199-6464321 386010-large 4424586c19c326-0cf7-11e5-84ee-72a149bc7260 13198389346464w1920h1440 A9R6536

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 25 = 28