Modern behang in klassieke stijl: 10 standaardkleuren

Modern behang in klassieke stijl: 10 standaardkleuren

12 October 2017Behang in klassieke stijl zal u helpen om een ​​moderne en unieke interieur te makenBehang in klassieke stijl zal u helpen om een ​​moderne en unieke interieur behang te allen tijde is de meest populaire en gewilde optie voor wand design. Enorme selectie wandtapijten van klassieke stijl kan omgaan met de meest veeleisende en overweldigende op het eerste gezicht, taken. Klassiek behang hulp, "lekker" en elegant design het interieur en geef het een bijzondere en unieke, maken het tot een stijlvolle en moderne, individuele en harmonieus.


Klassiek behang decor lijn en zijn kenmerken

Geef de ruimte elegantie en originaliteit in een klassiek interieur, helpen goed gekozen afwerking materiaal voor wanden. Voor de optimale keuze omvatten klassieke achtergrond. Deze optie ziet er geweldig uit in elk interieur kamer, of het nu een flat, huis of kantoor. Behang in klassieke stijl accentueren de ruimte, waardoor het visueel meer uitgebreid en exclusief. En mede dankzij contrast harmonisch combineert elementen van decor. Behang in klassieke stijl worden gepresenteerd discreet en warme pastelkleuren. Heldere kleuren achtergrond zijn irrelevant.

Klassiek behang maken het interieur van uw kamer elegant en mooiKlassiek behang maken het interieur van uw kamer elegant en mooi

Het palet aan kleuren behang in klassieke stijl

Klassiek behang kunnen worden gepresenteerd in de volgende kleuren:

 • De gele;
 • sandy;
 • blauw;
 • beige;
 • roze;
 • bruin;
 • olijfolie;
 • perzik;
 • oranje;
 • Kalk en anderen.

In de meeste gevallen, de klassieke stijl behangpatronen gepresenteerd extra nette, heldere lijnen, geometrische vormen, krommen, wervelingen meerdere. Figuur heeft een duidelijke tegenstelling tot de identificatie op het doek.


Klassiek interieur behang wordt vaak voorgesteld:

 • In een verscheidenheid van bloemmotieven. Het kan verschillende kleuren, takken, klein of groot erwten, abstracte patronen.
 • In de vorm van verticale strepen. De band op het doek kan zowel smalle en tamelijk breed. De breedte is precies hetzelfde en geen plaatsvervangers. Deze wallpapers op de muren geven de ruimte een sfeer van rust en harmonie.
 • In een Damascus. Het herhalen van vormen harmonieus in het luxe interieur en zijn een extra hoogtepunt.

Classic lichte kleuren vandaag behang blijven in zwangClassic lichte kleuren vandaag behang blijven in zwang

Classic relevant te allen tijde. Dergelijke gebieden als Empire, classicisme, barok, Rococo, en de Franse en Engels stijlen doordrongen zijn geschiedenis en een stempel eigen is aan hen.Hoge kwaliteit en duur materiaal latwerk benadrukt terughoudendheid en grandeur van de klassieke stijl.

Modern behang in klassieke stijl - een hoogtepunt in het interieur

Steeds meer gebruikt in een modern interieur wallpaper klassieke oriëntatie. Het is belangrijk om de fijne lijn tussen opschepperig te observeren en proberen om een ​​harmonieuze en elegante stijl van hun huizen te creëren. Behang in klassieke stijl zal helpen de diverse problemen van de ruimte op te lossen. Namelijk visueel aanpassen van de ruimte, te verminderen, of integendeel, te verhogen. Spel van kleuren helpen om visueel te vergroten een klein gebied, naar de kamer helderder, of vice versa.

Behang in klassieke stijl in een modern interieur woonkamer of een andere ruimte, voeg wat ontwerp verfijning. Klassiek interieur vertegenwoordigt altijd de ware schoonheid, gemak en charme.

Het verfraaien van de muren met behang in klassieke stijl zal de kamer een zekere elegantie en charme gevenHet verfraaien van de muren met behang in klassieke stijl zal de kamer een zekere elegantie en charme geven

Wat te overwegen wanneer het kiezen van een

 • De belangrijkste patroon verkleint de ruimte;
 • Catchy figuur maakt de kamer meer comfortabel en compact;
 • Kleine bloemen visueel uit te breiden een kleine kamer;
 • Niet te brede verticale strook verhoogt de hoogte van de ruimte.

Behang in klassieke stijl zijn glad, eenvoudig en gestructureerd.

Reliëfbehang goed te verbergen kleine oneffenheden van de wanden.

Behang klassieke inrichting mogelijkheden van de moderne stijl

De meest verfijnde klassieke inrichting kan kijken saai, op voorwaarde dat er geen noten van de modetrends. Werkelijke voel de aanwezigheid van zowel oude en moderne meubels, accessoires met goud, gordijnen, geborduurd met de kenmerken van een oud thema.

De juiste combinatie van behang ingericht in een klassieke omgeving maken de kamer een exclusief en mooiDe juiste combinatie van behang ingericht in een klassieke omgeving maken de kamer een exclusief en mooi

Versie van het klassieke behang voor de muren:


 • Het gebruik van materialen-simulaties. Voor de klassieke stijl die eigen zijn aan de toepassing van de horizontale combineren.
 • Isolatie van een wand. Om scherp te stellen de belangrijkste muur kan duur in een klassieke stijl met designer behang zijn. Een trellis van hetzelfde type, moet een relatief goedkope en neyarkimi gebracht op dit gebied.
 • Behang reliëfstructuur afzonderlijke zones maken. Deze plaatsen kunnen gebieden in de hal of woonkamer met foto's, in een slaapkamer naast het bed of aan de muur recreatiegebied zijn. Dergelijke gebieden worden omlijst door andere sierlijsten.

Voor behang klassieke stijl inherente consumptie van groenten en bloemen patronen, geometrische motieven, vlakke en gebogen lijnen verschillende patronen jaargang.

Behang in de klassieke interieur mag niet ingewikkeld te zijn in de perceptie. Patroon of weefsel patroon moet harmonieus gezien tegen de achtergrond van de ruimte.

Wallpapers voor klassieke salon, welke te kiezen

Woonkamer of hal - een platform voor moedige beslissingen en experimenten. Klassiek behang de woonkamer muur moet luxe en pathos van deze richting te benadrukken. Maar niet alle soorten behang in staat zal zijn om te gaan met deze taak. Vandaag is de markt is overvol met een enorm assortiment van wandtapijten. Ze kunnen worden onderscheiden, niet alleen door kleur en grootte, maar ook op de dichtheid en textuur.

Flower wallpapers zijn altijd een uitstekende keuze voor klassieke woonkamer geweestFlower wallpapers zijn altijd een uitstekende keuze voor klassieke woonkamer geweest

Meest gewilde en populaire:


 • Vinyl behang met papier of non-woven drager. Zoals behang op de voorzijde kan glad of reliëf zijn. In het tweede geval een imitatie van een oppervlak, zoals de weefselstructuur. Ze zijn meer dicht en vochtbestendig.
 • vliesbehang - de meest praktische en veelzijdige materiaal. Tijdens het lijmen werking en wordt niet vervormd.
 • Papier behang op non-woven drager - de meest onpraktisch, maar voor een budget optie.
 • textielbehang. De basislaag van het weefsel - de stof. Als gevolg van deze factor, het interieur ziet er luxe en heeft een bepaalde charme. Deze wallpapers hebben een rijke en verfijnde look. Het enige nadeel - ze kunnen niet worden gewassen, en zij zich daartoe lenen burnout. En in vergelijking met een budget optie van de voornoemde soorten textiel muur behoren tot de elite klasse.

Voor het leven een goede optie zou de klassieke bloemetjesbehang, een kooi of een strip. Kleur wandtapijten gekozen als verlichting, inrichting en meubilair toon. Voor het kiezen van de juiste kleur en het patroon schilderijen aan de muren, een woonkamer worden onherkenbaar veranderd - zullen meer plechtige en tegelijk meer comfortabel.

In de klassieke woonkamer is irrationeel om wallpapers te passen. In dit geval, alle pogingen om zich te houden aan de trend van de stijl zal worden teruggebracht tot nul.

Achtergrond kiezen voor klassieke woonkamer: ideeën en opties (video)

Classic wall wallpaper - broodnodige optie is niet de vergrijzing, zal de relevantie van die in voorkeur voor een lange tijd. Ze perfect accentueren dure meubels, misschien zelfs antiquiteiten, exclusieve elementen van een decor, luxe gordijnen. Hij onderstreepte glamour, schoonheid en elegantie. Deze wallpapers zullen zeker - een win-win oplossing voor huisvesting smaakvolle geven.

Behang in klassieke stijl (foto's)

02 1q789c3pbzhz1uuzya2h 162690851 1920x1440-amazing-wit-woonkamer-meubel-design-ideeën-tn173-home Mooi-luxe-Bed-Room-Design-Interior-Design-Ideas-met-Pictures 262307654573eee6641716083944869 bn1jxv4oks3l02racqtv dizajn-gostinoj-v-klassicheskom-stijl-4 ontwerp-room-open haard-style-fire-salon-fauteuils e157f631d1fb05e59d87f1297d468c35

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map