Modern 3D behang op de muren

Modern 3D behang op de muren

12 October 2017Ongelooflijk realistische 3D wallpapers zal een echte decoratie van huis interieurOngelooflijk realistische 3D wallpapers zal een echte decoratie van interieur en gangen, en de ruimte woonkamer en een slaapkamer, en kinderen kunnen versieren 3D Desktop, waarvan het ontwerp heel wat indrukwekkend. Het is een modern muur decor, dat is heel goed in staat om visueel te maken van een multi-dimensionale ruimte. Bovendien is deze techniek werkt goed in de typische malometrazhki en ruime appartementen van de laatste generatie.


Foto wallpapers 3D meestal gelijmd centrale, actieve muur en de andere muren alleen aanvullen, de balans van het beeld. Als u wilt om zich te ontdoen van de eentonigheid van het interieur en willen de verhoudingen of andere manier visueel te veranderen, net zoals volume wallpaper omgaan beter dan anderen.

3D wallpapers: het is

3D foto wallpapers zijn groot-formaat genaamd driedimensionale beelden voor de muren, het belangrijkste kenmerk van die - de creatie van 3D-effecten, wordt het beeld driedimensionaal.

Welke voordelen het behang gegevens:

 • duurzaamheid;
 • Gemakkelijk te onderhouden;
 • brandveiligheid;
 • Niet-toxisch;
 • Na verloop van tijd, ze niet verkleuren.

Bij het kiezen van behang voor de decoratie van de muren is noodzakelijk om de functionele kenmerken van de woning te overwegenBij het kiezen van behang voor de decoratie van de muren is noodzakelijk om de functionele kenmerken van de woning te overwegen


U kunt de reparatie met het gebruik van dergelijke moderne behang bellen, omdat ze voldoen aan alle eisen om mee te eindigen, en, bovenal, dienen deze stijlvolle en bulk wallpaper je vele jaren.

Hoe om te plakken Muurschildering op de muur met behang: of om oude te verwijderen

Op de oude behang plakken Mural alleen mogelijk als het oppervlak is vlak en glad, geen blaren en rimpels, en behang overal op de muur niet ver achter.

Als je wallpapers regelmatig behang kleite, het algoritme is als volgt: • Lijn muur zashpaklyuyte en prime, dan gelden de gebruikelijke behang;
 • Voeg markup fragmenten patroon op het web onderzijde, waarna zij achtereenvolgens stroken zijn bevestigd aan de voorste zijwandvlak;
 • Lijm op het nest - voorgelijmde onderzijde van behang en op het oppervlak van de baan direct Photowall;
 • Fragmenten genivelleerd rubber rollers, lijmresten worden verwijderd na voltooiing van de werkzaamheden.

Het oppervlak van de primer voor het verfraaien van de muren - een belangrijk onderdeel van de reparatie technologieHet oppervlak van de primer voor het verfraaien van de muren - een belangrijk onderdeel van de reparatie technologie

Soms gebruiken ze en zelfklevende wallpapers, maar de lijm op de oude behang en de muur in vette plekken, onmogelijk.

Muurschildering in de donkere kamer: hoe te kiezen

Als de kamer donker of verduisterd, kunt u regelen en spelen op het contrast. Je bekijkt de woonkamer en kijk waar is de donkere muur. En het is noodzakelijk om het licht foto wallpapers te selecteren. U kunt spelen niet alleen op de contrast - donkere kamer met licht insert. Muurschildering kan een lichte, heldere omdat elementen in het interieur ook geleid tot een afleiding. Kwaliteit wallpapers zal worden gecombineerd met verschillende soorten behang: non-woven, vinyl, behang voor het schilderen worden gecombineerd met foto wallpapers in dezelfde stijl.

Natuurlijk, de nacht stad wallpapers en behang met een delicate florale ornamenten in de Art Nouveau stijl - een combinatie is verre van perfect. Muren moeten niet worden "van verschillende planeten", maar ook de stad 's nachts is het beter om gewoon behang kiezen.

Zwart-wit foto behang voor de muren van de moderne appartementen

Zwart-wit wallpapers in het interieur maken het mogelijk om door te dringen zo diep mogelijk in ons bewustzijn, want er is geen afleiding van kleuren, vlekken, schaduwen. Echter, deze optie is niet alleen goed voor filosofen, maar ook voor de liefhebbers van de strengheid, terughoudendheid in het ontwerp van de muren, niet zonder echter van verfijning.

Muurschildering licht in een donkere kamer te felle kleuren toe te voegen, en het interieur zal een unieke uitstraling en unieke krijgenMuurschildering licht in een donkere kamer te felle kleuren toe te voegen, en het interieur zal een unieke uitstraling en unieke krijgen

Om sfeer in de kamer was nog warm en gezellig zwart-wit palet verdund nog levendig tint. En, misschien, één. Bijvoorbeeld, wit-grijs woonkamer met zwart-wit foto wallpapers en paarse stoelen aan de eettafel.

Als u kiest voor wallpapers zwart-wit stad, proberen deze wallpaper lijstwerk dat het kozijn lijken te kiezen. Dus om de meest realistische verhaal te krijgen, maar het is het uitzicht vanuit het raam.

Mural met rozen in het inwendige of het mode

Rose wordt beschouwd als aristocratische bloem. En Mural vandaag de dag gebruiken vaak het beeld van de grote roze knoppen, en mogelijk een knop. Maar deze onderwerpen met macro fotografie onthuld bloem is niet zo relevant als een paar jaar geleden. We kunnen dat vandaag de dag de ontwerpers van deze percelen afwijken zeggen.

Muurschildering met rozen op de muren van het pand zal een gezellige en romantische sfeer te creërenMuurschildering met rozen op de muren van het pand zal een gezellige en romantische sfeer te creëren


En hier op de voorgrond treden volgende wallpapers met rozen:

 • Pergola, begroeid met slingers van rozen meest delicate;
 • Bloem water;
 • Bloem op een bank in de regen;
 • Bloem tegen de open boek, etc.

Echter, deze wallpapers is nog altijd beter te plaatsen in een vrij ruime kamers, vanwege hun volle effect zal zich nog manifesteren op enige afstand.

Muurschildering met bloemen: Foto & voorbeelden

Muurschildering met dezelfde rozen worden vaker gebruikt in de slaapkamer, in de woonkamer, omdat dit beeld te sentimenteel lijkt. Als je wallpapers met paarse bloemen te kiezen, heb je natuurlijk de vreemde smaak en je wilt een soort van originaliteit in hun huis.

Harmonieuze blik in het interieur wallpapers woonkamer met natuurlijke elementenHarmonieuze blik in het interieur wallpapers woonkamer met natuurlijke elementen

Trendy wallpapers met kersenbloesems zijn een symbool van liefde, affectie, toewijding, en, natuurlijk, als gevolg van de oosterse cultuur.

Muurschildering met witte bloemen die maar al te vaak het lot van de slaapkamers. Maar het is niettemin zal een nota van frisheid in het interieur, waar andere versieren betekent om dezelfde hoeveelheid te bereiken niet gemakkelijk zijn.


Muurschildering in de kinderkamer: wat kan worden

Dit element moet worden gerelateerd aan het thema van het interieur. Het is zeer belangrijk dat er geen meubels niet in de schaduw wallpapers zichtbaar in zijn geheel te zijn.

Een veelgemaakte fout - overdrijven de helderheid van de foto wallpapers, in de overtuiging dat het zeer relevant in de kamer van de kinderen zal zijn. Dwangmatig patroon vermoeide kind, en blijven voor een lange tijd zal het moeilijk zijn in een dergelijke kamer, en nog meer - om lessen of slapen onderwijzen. Dit geldt voor de kamer van de jongen, en de kamer voor de meisjes en voor tieners kamer, en meer nog, de ruimte waar de kinderen wonen.

Voor de registratie van de kamer van een kind zijn ideaal Muurschildering beeltenis van sprookjesfiguren van hun favoriete cartoonsVoor de registratie van de kamer van een kind zijn ideaal Muurschildering beeltenis van sprookjesfiguren van hun favoriete cartoons

Interessante move - vasthouden aan één thema, zullen de elementen die worden uitgedrukt in textiel in de meubels, het decor in de muurschildering. Bijvoorbeeld, Sprookjesbos. Afbeeldingen moeten worden verenigd door een enkele zin, styling, kleuren. Maar onmiddellijk verminder de helderheid of gebruik een zeer geavanceerd, kleurrijk, vol met kleine elementen van wallpapers.

Wallpapers voor slaapkamers: combineren met andere

Besluit om te beginnen met de muur, die de wallpapers zal versieren. De muur moet idealiter vrij of duidelijk zichtbaar.

Het is niet nodig om de muur aan te vullen gemonteerde planken, schilderijen en foto's.

De slaapkamer is de meest gebruikte techniek - lichte muren en lichte centrale muur. Dus je kunt er muren zijn bedekt met heldere, zelfs witte geweven behang en helder hoogtepunt de belangrijkste muur foto wallpapers.

Om een ​​gezellige sfeer en harmonieuze, Muurschildering geselecteerd in de slaapkamer lichte pasteltinten creërenOm een ​​gezellige sfeer en harmonieuze, Muurschildering geselecteerd in de slaapkamer lichte pasteltinten creëren

Voor de middenwand gekenmerkt Muurschildering met het beeld van:

 • Landschap (gewoon niet laten meeslepen zeer kleurrijk);
 • Kleuren - bijvoorbeeld Primula;
 • Frames van een favoriete film - meestal een zwart-wit klassiekers.

Wees niet bang op de muur en behang met uw favoriete straten van de stad te plaatsen, zal het een bijzondere sfeer te creëren, zal het uw klein hoekje, "tak" van de stad in een slaapkamer zijn.

Muurschildering in een kleine kamer: of

Natuurlijk, dit is een zeer omstreden optie. Immers, het feit en het 3D-effect is om te overwegen dat het gemakkelijk, niet op zoek naar de nuances van het meubilair. Dat is een van de muren zal je hoogstwaarschijnlijk leeg of minimaal gevuld zijn. En om dit te doen is niet gemakkelijk in een kleine kamer.

Maar als je echt echt wilt, laat het dan een grote muurschildering wallpaper. En laat het gaan in het midden van Central dezelfde muur, omlijst door een heldere frame.

Technologie kleven papier PhotowallTechnologie kleven papier Photowall

Dat wil zeggen, als de wallpapers niet een hele muur in beslag nemen, kan het vrij een fatsoenlijke oplossing voor een kleine kamer.

Is het mogelijk om wallpapers lijmen Wallpaper: hoe het beter te doen

Het is altijd beter om de muur te borstelen voor toekomstige afwerking, eerder dan te proberen om de gelaagdheid te doen. En het is onmogelijk om deze vraag eenduidig ​​te beantwoorden.

Je kunt gewoon noemen enkele hoogtepunten:

 • Het hangt allemaal af van de staat van de gewone behang als ze zijn glad, en de muur is vlak - je kunt het risico te nemen;
 • Als het behang is in reliëf met ernstige depressies - precies geven het idee, je moet het behang te verwijderen;
 • Op de vinyl behanglijm wallpapers alleen kan worden bereikt als het oppervlak van het vinyl behang is veel dichter bij het papier.

Geen risico, verwijder de oude behang, de muren, klaar oppervlakken, en dan al deze voorbereiding zal zorgen voor een kwalitatief geplakt noot, niet goedkoop Photowall.

Om behang op de muur te lijmen (video)

3D wallpapers - dit is een echte transformatie van de appartementen, die uit nederige stulp kan veranderen in een modern gastvrij thuis. Overdrijf het niet met de helderheid, sappigheid, de grootte, wordt niet donkerder de reeds donkere kamer en de ruimte niet te kleurrijk te maken.

Gemakkelijke reparatie!

3D-wallpapers in het interieur (foto)

098 7f0fc6f007999daf3071e4e370cfba24 99 Oboi3d01 Oboi3d02 Oboi3d03 Oboi3d05 Oboi3d07 Oboi3d08 Oboi3d28

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

map