Möbler i klassisk stil sovrum: 5 artiklar och foton

Möbler i klassisk stil sovrum: 5 artiklar och foton

12 October 2017Klassisk stil för dekoration av rummen används sällan på grund av utformningen av moderna lägenheterKlassisk stil för dekoration av rummen används sällan på grund av utformningen av moderna klassiker kvartirNastoyaschaya i lägenheter som säljs mycket sällan. Detta händer på grund av det faktum att det inte finns någon central symmetri layout av hus stämmer inte klassikerna, rum i hus är små. Men moderna klassiska sovrummen är inga större avvikelser från klassiska komponenter, detta material, lyx och aristokratiska konsistens utan onödiga detaljer.


Vilka material används i klassikerna

Om mer prat om de material som används i den klassiska sovrum, måste de vara specifik.

Ganska ofta i sovrummet i en klassisk stil med trämöbler av hög kvalitetGanska ofta i sovrummet i en klassisk stil med trämöbler av hög kvalitet

nämligen:

 1. Fint trä. Möbler bör inte lysa, utan måste alltid vara täckt med lack. Inredning görs endast av trä. På golvet är väl belagd med parkett. Interiören är tillåtlig panel träpanel, men endast 1/3 av den vertikala ytan.
 2. Spegel och glas används i stor utsträckning. Var noga med att installera skåp, garderober med spegel eller glasdörrar. Hyllor i väggen kan också vara gjorda av glas. Detta gäller för bänkskivan kaffebord, såväl som väggdekoration spegel eller glaspaneler.
 3. Marmor. Användandet av natursten karaktäristisk för klassikerna, men i dag kan framgångsrikt ersättas med venetianska gips.
 4. Trasa. Tyger bör vara noggrann, dyra, tunga. Detta kan vara monofoniska material och kan med en blommönster. Vävnader bör vara övervägande organisk, sammet, siden, bomull. Kan bana mattor golv, kan de vara enfärgat eller mönstrat med en frodig lugg.

Shine i klassikerna bör inte vara, om bara lite. Förgyllning tillät krom i alla fall.

Vad vikt bör vara i ett sovrum i klassisk stil

Designklassiker sovrum bör vara en grundläggande och harmonisk. Allt ska vara tydlig, begriplig.


Till ett sovrum i klassisk stil ser harmonisk, är det nödvändigt att dra i mjuka och milda färgerTill ett sovrum i klassisk stil ser harmonisk, är det nödvändigt att dra i mjuka och milda färger

Tyngdpunkten bör vara följande:

 1. Parkettgolv, men i dag är det möjligt att arrangera och imitation parkett, laminat. Föredrar att vara modulärt golv.
 2. När det gäller väggar, så kan det finnas en mängd olika alternativ. Det kan vara slät gips naturliga färger eller tapeter med en stor symmetriskt mönster. Tapeter kan vara ljus, men de bör inte vara strukturerad. Efterbehandling kan göras med träpanel, det är dyrt, men mycket effektivt. En intressant variant är imitation marmor väggar. Du kan göra den ursprungliga panelen, men de bör vara få, måste finnas i den klassiska symmetri.
 3. Taket ska målas i färgtonen ljusare än väggarna. Det kan tapets eller täckas med gips. Du bör använda Baseboard i taket eller puts. Var inte fel att koppla ett tak ljuskrona.
 4. Chandelier vara dyrt, ja, om det är förfalskade. Det bör finnas en hel del lampskärmar. Idag klassiker ger en enhet inbäddade lampor gjorda i Kina eller något annat bra märke.
 5. Gardiner bör vara tung, lätt tyll. Ritningar skall överlappa med tapeten. Curtain färgpalett beror på sovrummen. Du kan använda pelmets, tofsar, kramper.
 6. När det gäller de arkitektoniska element kommer de dekorativa elementen i mönstrade spegeln ser mycket imponerande. Om utrymmet tillåter, kan du dekorera hörn av rummet med kolumner.

Om rummet bör delas in i zoner, kan du använda glasskivor som bär matt mönstret. Dekorativa delar bör vara det lägsta belopp, men de måste vara mycket god kvalitet.Dessa kan smidda ljusstakar, bronsskulptur, grekiska vaser, lampskärmar av silke och hängen av glas.

Möbel klassisk för sovrum

Säng, byrå, soffa, soffbord, skåp, konsol, stol, byrå, eller någon annan möbel vara dyrt. Låt dem inte vara mycket, men de bör vara av mycket god kvalitet.

Classic sovrumsmöbler måste väljas så att den kompletterar den övergripande utformningen av rummetClassic sovrumsmöbler måste väljas så att den kompletterar den övergripande utformningen av rummet

Möbler bör vara:

 • kvalitet;
 • bekväma;
 • Beautiful.

Möbler, måste det göras av dyra trä. Skönhet möbler ger en naturlig färg och mönster. Möbler kan vara huggen med virvlar runt, mönster. Tråd får inte vara fantasifull, bör inte skymma trä mönster.

Möbler bör vara enkla rena linjer, kan enheten vara radiella byrå eller skåp.

Möblerna ska vara elegant med glasdörrar, med böjda smala ben. Företrädesvis måste möblerna monteras vita eller ljusa färgade interiör. Men om väggarna är ljusa, möblerna kan göras av trä, inte färgade, mörka toner.

regler möbler Klassiska sovrum

 1. Sängar ska vara gjorda av trä, fyrkant storlek. Gaveln bör vara dekorerad med sniderier. Sängen bör vara en central plats i rummet. Vanligtvis är det omöjligt att placera sängen i centrum, så den är bred, och centrum är en vacker, dyrbara ljuskronor. Om sovrummet är en bra storlek, kan den centrala delen kommer mattan. Om platsen är inte mycket, är det nödvändigt att ta sängen med lådor för kläder och textilier.
 2. Piedestaler bör halv tabeller och tabeller placeras mot väggen och alltid symmetrisk. Möbler bör vara från samma träslag.
 3. Speglar bör vara offentlig välvd form.
 4. Classic innebär installation av skåp med glasdörrar som sovrum obekväm plats idag i sovrummen garderober.
 5. Stoppade möbler måste vara dyrt, hög kvalitet och bekväma. Sovrummet är tänkt att placeras dyschor, fåtöljer, soffor, soffor. Klädsel stoppade möbler ska matcha tonen tapet eller textil.

Dessutom kan du dekorera sovrummet lampor, sängbord och eleganta skåpDessutom kan du dekorera sovrummet lampor, sängbord och eleganta skåp

Från dekorativa element i sovrummet ska placeras ljusstakar och lampor med silke nyanser. Classic kan du lyckas kombinera moderna idéer om komfort och funktionalitet med adeln och återhållsamhet av gamla traditioner.


Sovrum uppsättningar "klassiker": foto

Sovrumsmöblemang Classic kan fritt köpa och viktigast rätt att bilda en gemensam inredning systemet. Set kan du inte välja objekt individuellt möbler och köpa allt i satsen.

Sovrum i klassisk stil måste väljas integrerad headset, med tanke på utformningen av rummetSovrum i klassisk stil måste väljas integrerad headset, med tanke på utformningen av rummet

Den klassiska uppsättningen inkluderar:

 • Dubbelsäng,
 • Sängbord;
 • garderob;
 • byrå;
 • Mirror.

Vissa sviter kan omfatta en del av ett soffbord, ett toalettbord och stol med en soffa. Normalt erbjuder tillverkaren flera kompletta uppsättningar av samma headset.


Vid tidpunkten för sovrummet måste komma ihåg den gyllene regeln, bör alla vara med måtta, bör rummet inte vara trångt.

Sovrumsmöbler "White classic"

Vit italienska möbler, sovrum byggt i klassisk stil i dag på toppen av popularitet. Moderna klassiker sovrummen är mer ljusa, rena, ljusa. Dagens favorit designers färg är vit.

Sovrum - en plats där det ska vara varmt, tyst och bekväm, vita klarar denna uppgift.

De mest populära är den italienska klassiska möbler för sovrummet, som kännetecknas av kvalitet och tillförlitlighetDe mest populära är den italienska klassiska möbler för sovrummet, som kännetecknas av kvalitet och tillförlitlighet

Vit färg skapar en känsla av rymd, men samtidigt skapar en illusion av det kungliga kören. Det är därför den vita sovrumsmöbler är så populärt i dag.

Vit eleganta möbler passar i alla miljöer, kan den placeras:

 • I sovrummet;
 • I barnens;
 • I vardagsrummet;
 • I matsalen;
 • I köket.

Och även i korridoren. Vitt är idealiskt kombineras med andra färger. Modern Italian vita möbler som påminner om tiden för kungar, är det säkert, vacker och absorberas traditionen av möbelkonst. Att välja möbler för sovrummet bör noggrant.

Sovrumsmöbler i klassisk stil (video)

 

Klassisk stil innebär dyra möbler, så felet kommer att förvandlas till ett slöseri eller brist på harmoni i rummet. Du bör välja att inte kyla färger och snygga lugna toner. Detta kan vara mjölkvit, färgen smält mjölk. Vita möbler kommer att vara helt kombineras med tillbehör, textilier, möbler hem kryddat i honung, kaffe nyanser. Och naturligtvis kan vi inte glömma de 2-3 accenter, en del ljuspunkter, lampa, mattor, gardiner, ett underbart alternativ.

Exempel på sovrumsmöbler i klassisk stil (foto i det inre)

11 7f46fa810d5db87bdbb0ea760cc6fcc8 11-935-201308101405481 217-229 73faa0cba0378b9bf830c2db8176a228 6610 13481-554b6cab5b270 1395440009b3eca1cf88ed62fdc9e69f147b60c0c9 67833 bedroom3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 44

map