Mirror panelen: creativiteit in uw huis

Mirror panelen: creativiteit in uw huis

12 October 2017Visuele uitbreiding van de ruimte - een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van gespiegeld panelenVisuele uitbreiding van de ruimte - een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een spiegel pannoZerkalnoe panelen, gemaakt met zijn eigen handen - het is niet alleen een manier om de tijd te doden, maar ook de mogelijkheid om een ​​fancy huisbinnenhuisarchitectuur element toe te voegen. Het is duidelijk dat alleen in dit werk zal in ieder geval niet! Echter, het resultaat van de kracht en bracht in ieder geval de moeite waard.


Panels van spiegels: de basisprincipes van het decor

Zelfs zeer complex spiegel panelen is heel goed mogelijk om het zelf te doen, waardoor het probleem als gevolg van het aandeel van de aandacht! Het volstaat te grondig rekening houden met de fundamentele aspecten van het proces, op de muur lay-out te zetten en het verwerven van basiscomponenten.

Als een materiaal voor de panelen kunnen worden gebruikt, niet alleen tegel, maar ook spiegel splintersAls een materiaal voor de panelen kunnen worden gebruikt, niet alleen tegel, maar ook spiegel splinters

Allereerst is het belangrijk om de beschikbaarheid van geschikte materialen te waarborgen:

 • Spiegel tegels;
 • Dunne houten planken;
 • Multiplex platen;
 • Fasteners.

Alle tegels worden gelegd op de voet van de boom en beveiligd met behulp van de zogenaamde "vloeibare nagels". Om de resulterende mozaïekframe behulp dunne reepjes, verandert in een soort frame. En, als u het hout met verf verzadigde kleuren te dekken, zal het een zeer nobel uiterlijk.


In het algemeen zijn spiegels op een wandkaart geplaatst 3x3 - drie spiegels lang en een vergelijkbaar aantal breed. Zo kan het behoorlijk interessant interieur oplossing te krijgen, onder andere, vergroot de visuele ruimte.

Kenners van de schoonheid - de spiegel panelen in het interieur

In de vrije markt, kunt u de gehele spiegel panelen of mensen zonder werk die moeten zelf monteren vinden. Wat te kiezen - een kwestie van een individu is afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar thuis en in het bijzonder zijn huis.

Reflecterende panelen in plaats van conventionele spiegels originele diversifieert badkamer interieurReflecterende panelen in plaats van conventionele spiegels originele diversifieert badkamer interieur

Zo monolithische spiegels hebben de volgende voordelen: • Het gemak van de installatie werken;
 • In staat om direct het resultaat zien van hun werk.

Het panel, bestaande uit verschillende delen, hebben ook sterke punten:

 • Vermogen om een ​​spiegelbeeld te simuleren;
 • Het beeld kan geleidelijk worden gemaakt, niet in één dag.

Wat is de bovenstaande weergegeven aan de muur, besloten enkel op individuele basis.

Spiegel panelen in de slaapkamer - decor voor een goede nachtrust

Bij de planning van de ruimte in de slaapkamer, een heleboel mensen die er proberen om de sfeer van comfort en ontspanning te bootsen. Niet op zijn plaats in een dergelijke omgeving zal zijn en spiegel panelen, de beste kijken in een bamboe frame.

Wandpanelen laatste slaapkamer heeft ook een aantal eisen voldoen:

 • Niet te fel zijn, misschien, met een laag bedekte steen;
 • Het ontwerp moet niet monolithisch zijn, is het beter dat het worden verdeeld in verschillende delen.

Om de kamer niet het comfort verloren gaat, onder de panelen beter een kleine ruimte, bijvoorbeeld, een derde wandOm de kamer niet het comfort verloren gaat, onder de panelen beter een kleine ruimte, bijvoorbeeld, een derde wand

Moderne ontwerpers vaak gebruik van spiegels in hun werk, dus het vinden van het juiste idee in de kelder. Zodra de gewenste optie te vinden, kunt u buiten de studie- en verdere installatie te dragen.


Mirror panelen op de keuken: als het waar is

Keuken ruimte wordt gewoonlijk geladen in de oogbollen, dus zelfs een klein paneel is soms moeilijk te knijpen in. Onmogelijke situaties niet gebeuren!

Heel vaak in de keuken spiegel panelen wordt gebruikt in plaats van een schort. Dit is echter niet altijd een praktische oplossingHeel vaak in de keuken spiegel panelen wordt gebruikt in plaats van een schort. Dit is echter niet altijd een praktische oplossing

Voeg een spiegel, kunt u:

 • Een klein gedeelte van de wand;
 • Op de keuken muur;
 • In de directe omgeving van de gootsteen.

Het belangrijkste ding dat het spiegelvlak niet in contact met vetten, die gewoonlijk de hele keuken. Per ongeluk raken vetdruppeltjes zal bijna onmogelijk om te wassen! Daarom is het beter zou zijn om te spiegelen om contact met schadelijke stoffen te voorkomen.


Kids spiegel panelen: decoratie voor de kleintjes

Kids spiegel panelen wordt door velen gezien ouders als innovatie, behandelen die met de nodige voorzichtigheid. In feite, alles is absoluut niet waar! Klop de oppervlakte misschien wel in de vorm van een spel, het instellen van een lachspiegel, die de baby zal vermaken.

De kinderkamer is geweldig om te vinden hun plaats lachspiegels in de vorm van modulaire panelenDe kinderkamer is geweldig om te vinden hun plaats lachspiegels in de vorm van modulaire panelen

Het is belangrijk dat de spiegel:

 • Werd stevig verankerd;
 • kan een kind verwonden.

Kinderen groeien op zeer snel, en al snel in staat om de ontwerpbeslissing van de ouders te waarderen zal zijn.

Spiegel panelen met facet: niet-standaard methoden

Beveling - een decoratie tegel rand, waardoor een ongebruikelijke reflectie van licht te bereiken en de toekomst van de panelen meer modieuze look. Extern, elk van plitochek herinnert gefacetteerde steen, een zeer aangenaam zelfs ervaren ogen.

Met het oog op de sterke punten van de ruimte te benadrukken, met de schuine panelen kunnen in de badkamer geplaatst worden. Game hoogtepunten, combineert met waterdruppels, zal de ruimte creëren een ongewone en zeer romantische sfeer, op de plek waar het aangenaam zal zijn, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderenMet het oog op de sterke punten van de ruimte te benadrukken, met de schuine panelen kunnen in de badkamer geplaatst worden. Game hoogtepunten, combineert met waterdruppels, zal de ruimte creëren een ongewone en zeer romantische sfeer, op de plek waar het aangenaam zal zijn, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen

Bovendien, dankzij de spiegels met schuine rand, kunt u:

 • Hide gebreken lokalen;
 • Koop exclusieve en modieuze tegenwoordig klaring;
 • Bescherm het gebied van de vochtige en de verslechtering van de standaard coatings.

Bereiken uniciteit in het interieur is zo simpel! En wat is vooral leuk, kan dit worden bereikt op hun eigen.

Kasten met gespiegelde panelen: het originele meubilair in elk huis

Traditionele kasten zijn vandaag de dag bijna elk huis. Maar waarom geen upgrade uitvoeren van? Bijvoorbeeld met behulp van een panel van spiegels! Natuurlijk, onder het decor kunt u het hele blad kabinet geven, maar het zal beter zijn om te gaan op een kleine truc.

Kast met gespiegelde panelen vervult twee belangrijke functiesKast met gespiegelde panelen vervult twee belangrijke functies

De menselijke groei de standaard spiegel (als er geen), maar al bovenop of op de randen aan de bovenzijde, een mozaïek. Dus, in staat zijn om kostbare ruimte te besparen en om het interieur te diversifiëren.

Daarnaast moeten de armen om een ​​aantal eenvoudige regels te nemen:

 • Panelen moeten op de buitenste flap om wrijving te vermijden geïnstalleerd;
 • Gefacetteerde glas, natuurlijk, ziet er mooi uit, maar als het te hoge concentratie in de ogen zal roffel;
 • Tegels er bijna altijd een winnaar, maar de slaapkamer is het beter om kristallen te kiezen minimum grootte.

Na verloop van tijd, het meubilair heeft de neiging te storen, maar is het de moeite waard om snel te sturen schroot? Beter, met de hulp van de juiste gekozen decor, geef het een tweede leven!

Zonder extra inspanning: een spiegel panel met hun eigen handen

Vastbesloten om hun eigen muur spiegel panelen te maken, is het belangrijk om alle risico's die dit proces brengt evalueren. Met name zal het moeilijk voor degenen die werken met een glad oppervlak voor de eerste keer zijn.

Als de toegepaste base voor de spiegel multiplex panelenAls de toegepaste base voor de spiegel multiplex panelen

Om te beginnen moet snijden vierkanten van gelijke grootte, zorgvuldig beperken scherpe hoeken. Dit moet scherpe en nauwkeurige beweging aan het oppervlak niet verkruimeld.

Bij het werken met glas en spiegels, is het belangrijk om:

 • observeren veiligheid;
 • Draag beschermende handschoenen op zijn handen;
 • Bescherm uw ogen tegen de kleine kristallen.

Aan de slag voor de eerste keer, moet je proberen om glas bezuinigen op de grote stukken mogelijk te maken. Met hen zal het veel gemakkelijker om te werken, en het resultaat zal blijken niet erger!

Montage gespiegeld panelen op de muur: het werk in fasen

Voordat u gespiegelde tegels te installeren, is het noodzakelijk om de ruimte voor te bereiden. Muur kastdeur, etc. moet volkomen glad zijn, om te bereiken wat mogelijk is door slijpen. Dit proces is niet aan te raden om te negeren! Anders modieus mozaïek risico's af te vallen na een paar dagen.

Tegels kunnen worden gelijmd op verschillende manieren, alles hangt af van het interieur stijl en persoonlijke voorkeurenTegels kunnen worden gelijmd op verschillende manieren, alles hangt af van het interieur stijl en persoonlijke voorkeuren

Zodra de ruimte is voorbereid, kunt u beginnen inhoudelijke werkzaamheden:

 • Het markeren van de plaats waar de panelen zullen worden gemonteerd;
 • Gefaseerde plaatsingselementen aan de muur met de vloeistof nagels;
 • De eindconclusie van de decoratie en spiegels in een houten frame.

De panelen van de spiegel tegels met hun handen (video)

Niets moeilijk of onmogelijk! Maximale aandacht en al snel modieuze panelen sieren de eens zo saaie muur of meubels en uitgegroeid tot een volledige en originele element van het interieur!

Spiegel panelen in het interieur (foto)

2-1 04 120310 00015 38 44 062e94cb8021063aaee803c05c026b2d 113 000000000000000212 5672big

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

map