Mileyshie regeling voor kruissteek voor pasgeborenen

Mileyshie regeling voor kruissteek voor pasgeborenen

12 October 2017Borduren voor baby's is een grote gift voor de vrouw die de moeder van de wasBorduren voor baby's is een grote gift voor de vrouw die de moeder was met de geboorte van de baby aan familieleden of vrienden te feliciteren kan op verschillende manieren zijn. En een van hen - de met de hand gemaakt. Het is in elk geval beter dan banale kaart van de supermarkt, kogels of teddybeer. de foto met de datum van de geboorte van het kind - geborduurd dwars metrics kinderen zullen zeker meer origineel zijn. Kinderen groeien op, en het mooie is een gedenkwaardige datum.


Wat zijn de kruissteek regeling

Meestal verwerven borduurpakketten met multgeroya of grappige personages en dergelijke zijn vele opties. Deze statistiek is geborduurde snap de kinderen. De regeling is zeer eenvoudig, en draad kleuren voor het borduurwerk een hoeft niet zozeer - 10 of 15, het is natuurlijk, is relatief klein.

Schema's geven informatie over de grootte van de toekomst en borduurgaren te verwerven voor de productie ervanSchema's geven informatie over de grootte van de toekomst en borduurgaren te verwerven voor de productie ervan

Als u borduren op een ansichtkaart, die de geboorte van jongens of meisjes getuige, zult u vertrekken er een plek voor borduurwerk belangrijke data - is de naam van het kind, geboortedatum, mogelijk, lengte en gewicht. Het ziet er leuk, mooi, naar buiten toe lijkt zo'n ontroerende foto borduurwerk. En in het huis is er altijd voor haar.

Kruissteek: een pasgeboren en zijn geboortedatum

We zijn zeer populair metrics geworden met gestileerde slapen engelen, leverets, mishutok, zeehonden, etc. Het ziet er allemaal behoorlijk kinderachtig. Borduurwerk vereisen een heldere draad, een draad van delicate bloemen, op zoek naar de foto die u borduren.


Een uitstekende optie is de productie van borduren met de datum van de geboorte van het kindEen uitstekende optie is de productie van borduren met de datum van de geboorte van het kind

U kunt borduren kwatrijn, dat is een soort van een wens kind. En dit kan worden geborduurd otkrytochku ingelijste om op te hangen over de wieg van het kind, of gewoon aan de muur hangen in de kinderkamer. In aanvulling op rijm kan worden geborduurd grappige kleine dieren, prachtige planten, sterren en de maan, en de piramides en andere kinderspeelgoed. Kortom, alles wat wordt geassocieerd met de kindertijd en kinderschoenen.

Kruissteek voor baby's: opties metrics

Er zijn verschillende aantrekkelijke opties die u kennis kunt nemen. Er zijn veel ideeën, maar te kiezen. Het belangrijkste is dat de mate van complexiteit van het borduurwerk past bij uw niveau van fitness.Wieg en kind

Niet per se er om leugen was een kleine man, het zou kunnen worden slapen in een comfortabel bed konijntje en kitten. In het kort, moet er een beeld van de kribben kinderen. Respectievelijk, en correct te hangen een foto boven het bed van het kind.

Geborduurd portret peuter

Dit borduurwerk duidelijk ontroerd door zijn moeder baby. Maar het werk is, natuurlijk, van de bijzondere complexiteit. Als u complexe kleurovergangen en huidtinten zal het effect van foto's te maken. Dit portret van een jongen of een meisje wordt ook aangevuld metrische parameters.

Metric met gebed

Ook een heel populaire optie. Hij zal niet alleen een soort versiering van de kinderkamer, maar ook dienen als een voogd voor de baby. Wordt vaak gebruikt schema van gemiddelde complexiteit. Deze foto kun je beginnen met naaien op voorhand, het is vrij neutraal, en passen bij de baby's van beide geslachten.

Metrics met het teken van de dierenriem pasgeboren

En dit is een compleet beeld, geheel gevuld met een kruis. Er wordt een plek voor hen om de naam van het kind, en zijn geboortedatum, alsmede de afbeelding van het sterrenbeeld, kan worden afgebeeld sterrenbeelden, continenten, landen, circuits, enz. Jobs, natuurlijk, bewerkelijk, maar het resultaat is de moeite waard.

Geborduurd met het beeld van het dierenriemteken van het kind zal een groot element van decor voor de ruimte van kinderenGeborduurd met het beeld van het dierenriemteken van het kind zal een groot element van decor voor de ruimte van kinderen

U kunt volledig herhalen één van de regelingen, en kunnen zich combineren borduurwerk. Bijvoorbeeld, het portret van de baby en de woorden van welkom aan hem gericht. Of haas in de wieg en de datum van de geboorte van de baby, evenals een aantal leuke klimplanten als het inlijsten van een foto.

Selecteer borduurwerk kruis's Baby (Video)

Vergeet niet om een ​​foto van waardigheid te trekken, vinden van een geschikte fotolijstje dat is niet wat het was om te worden opgehaald. Een blad soms gebed zetten in frames, of iets herdenkingsmunten - bijvoorbeeld een eerste bijgesneden krul baby. Dan is de foto met borduurwerk zal nog waardevoller zijn.


Goed werk!

Voorbeelden van de regelingen voor de kruissteek pasgeborene (foto)

1f24083105ed8b71dc 9cc95caa9413 23deaa026f5901bdde 57b1b093bdfa9 57b5e6f338356 114e1c73fe 893d6bde60d7dc6361 0763832 1172216 1688800Vervaco70-2301

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 92

map