Meubilair voor de woonkamer en hal 3 selectie regel

Meubilair voor de woonkamer en hal 3 selectie regel

12 October 2017Woonkamer - de belangrijkste kamer in het appartement, zodat het ontwerp maximale aandacht moet worden besteedWoonkamer - de belangrijkste kamer in het appartement, dus het ontwerp moet worden gegeven maximale vnimaniyaPervoe indruk van de gastheer de status bestaat uit een woon - kamer, de belangrijkste functie is om te rusten en de receptie. Ter beoordeling van de eigenaren, kan de voorkeur worden gegeven aan de esthetische schoonheid van de componenten van de kamer of meubilair kan functioneel zijn, het verstrekken van comfort en gemak van de huishoudens en hun vrienden. Ook moet de eigenaars van een keuze in welke stijl ze willen zien in uw woonkamer te maken.


Het kiezen van meubilair voor de woonkamer en hal

Meubels moeten worden geselecteerd op basis van wat de functie is een levend uit te voeren. Als het de bedoeling is om plezier bijeenkomsten te organiseren met vrienden, de beste optie zou zijn om een ​​minimalistische stijl te ontwerpen. Het basisidee - om het comfort en ruimte voor plezier en dansen te handhaven op hetzelfde moment. In dit geval is het voldoende om een ​​bank en een bureau te kiezen, alsook op de site voor de plaatsing van de apparatuur voor te bereiden.

Sofa is het beste om de muur en de tafel tussen de bank en tv te plaatsen. Ook voor gezinnen met kinderen, kunt u een paar gemakkelijke stoelen toe te voegen en leg het tapijt voor de games.

Als huishoudens de voorkeur aan een rustige en gezellige vakantie met tv kijken, kies dan een zachte set, muur of kast, tafel en andere accessoires. Meubels plaats in de heldere voorkant van de TV.

Als je van ruimte en comfort, terwijl het voor de inrichting van uw woonkamer is perfect voor een minimalistische stijlAls je van ruimte en comfort, terwijl het voor de inrichting van uw woonkamer is perfect voor een minimalistische stijl

In het midden van de kamer op een tv of een tafel, en aan de rand plaatsen naar de bank te zetten, waardoor de ruimte in zones te verdelen. In dit geval zal eveneens worden bezet de hele ruimte van de kamer, vooral, houd alleen de meubels die daadwerkelijk zal worden gebruikt. Anders zal de kamer te rommelig zijn.


Bij het selecteren van meubilair voor de woonkamer moet je aandacht besteden aan de kwaliteit van de materialen waaruit het is gemaakt. De sterkste materiaal is hout, maar het is de duurste. Veel vaker gebruikt spaanplaat, vezelplaat en andere houtachtige plaatmaterialen. Hun voordeel is dat ze niet schadelijk zijn.

Met het oog op de snelle besmetting bekleding noodzaak om synthetische stoffen te kiezen voorkomen. Natuurlijke stoffen zijn ook populair bij de consument, maar de sterkste en meest kostbare bekleding is leer. Dit is vooral belangrijk voor gezinnen die een huis zijn er veel kinderen hebben.

Entree, hal, woonkamer met: voor- en nadelen

Bij de beslissing om wijzigingen aan te brengen, moet de eigenaar van het pand te begrijpen dat het hem een ​​hoop problemen zal brengen. Eerst moet je alles heel zorgvuldig te plannen, en dan is een vergunning te verkrijgen in speciale organen, en pas daarna overgaan tot de bouwwerkzaamheden. Een belangrijke eis: je kunt opruimen elke muur, behalve één - de vervoerder. Om het te laten zien, kijk maar naar het plan van het huis.

Denk aan de voordelen van een hal plan: 1. De uitbreiding van de ruimte voor de lichte vermindering of volledige afbraak van de wanden. Visueel is de kamer groter is dan ongeveer een derde van de normale grootte.
 2. Sloop van de muren kunt u eenvoudig te plaatsen op zijn plaats voor het geval - compartiment. En het is winstgevend tweemaal. Aan de ene kant zijn we het uitbreiden van de ruimte, aan de andere kant is het mogelijk om alle schoenen, tassen, outdoor kleding in een stijlvolle kast te verwijderen.
 3. Het unieke ontwerp zal de ruimte interessant en smaak gastheer te maken.

Gipsplaten - het is een geweldige manier om de ruimte stijlvolle woonkamer en hal af te bakenenGipsplaten - het is een geweldige manier om de ruimte stijlvolle woonkamer en hal af te bakenen

Naast dit alles zal natuurlijk licht van het venster op de noodzaak het licht aan te zetten elke keer dat, op zijn beurt, zal de energiekosten te verlagen elimineren.

Nadelen van deze accommodatie:

 • Vanuit de gang direct in de modder kamer overgebracht om dit te vermijden wordt aanbevolen om een ​​mat voor de deur liggen en het probleem wordt opgelost.
 • Kamer en wordt de straat één deur te delen, dus niet uit te sluiten van de passage van de kou binnen in de hal. Het probleem is niet zo duidelijk als de ingang wordt geïsoleerd.
 • Geluiden uit de deur, kan een onaangename verrassing voor het huishouden. Als de buren zijn niet luidruchtig, dan is dit probleem is opgelost.

Na al het afwegen van de voor- en nadelen, we concluderen dat de voordelen van het meer. Entree, hal, open woonkamer, voelt u zich comfortabel en gemakkelijk te voelen. Een alternatief ontwerp van de kamer is het bestemmingsplan. Het zorgt voor een visueel onderscheid grote, ruime kamers, en het behoud van comfort. Scheid de gang vanuit de woonkamer bestemmingsplan methode - zeer eenvoudig.

Gecombineerd interieur van een woonkamer met een gang in het huis

meer fantasie, kunt u laten zien in een groot huis. Heel populaire oplossing - combineren een ruime hal met een woonkamer. Het is bijzonder voordelig dat de optie zal worden gekeken naar het huis - een huis met een trap naar de tweede verdieping. Het resultaat is een soort appartementen - studio, die voldeden aan het principe van één - het minimum aantal partities en de maximale eenwording van de gehele ruimte. Verplaatsen van kamer naar kamer zullen soepel en sierlijk.

Stijlvolle oplossing voor het probleem met de ruimte in het huis - het is niet alleen de combinatie van de hal met een woonkamer, maar ook de overdracht van de keuken naar de woonkamer. Het staat u toe om bezoekers te ontvangen, zonder tijd te besteden aan een lange en ongemakkelijke overgangen vanuit de woonkamer naar de keuken. Keuken is nabij, en de gastvrouw is altijd in het middelpunt van alle gebeurtenissen en gesprekken.

Om het interieur in het huis interessante en ongewone voeren, kunt u door het combineren van een kamer met een hal en een keukenOm het interieur in het huis interessante en ongewone voeren, kunt u door het combineren van een kamer met een hal en een keuken

In grotere woningen bestemmingsplan is nog interessanter dan in kleine appartementen. Hoe kan het effect van het interieur eenheid te bereiken en te markeren de ingang?


Er zijn verschillende oplossingen:

 1. Het gebruik van de binnenruimte door middel indien zeer hoge muren dient indien na de afbraak van het wandoppervlak van de kamer is vrij groot. Door de barrière kan een interessant ontwerp oplossing design kamer zijn. Het kan een plank zijn waarop er foto's, kinderen collage, een boek of andere accessoires.
 2. Ingericht. Sofa, zet in het midden, kast of tapijt ook visueel verdelen de kamer zal toelaten om het gebied. En elke zone is gemarkeerd op de host aanvraag.
 3. Finish. Zij kunnen verschillende soorten behang of andere vloerbedekking.

Gebouwd in de hal, woonkamer: wat te kiezen

Man, het bestellen van meubilair moet duidelijk zijn dat hij wil zien in zijn huis. Voor hulp altijd met het afgewerkte product catalogi en consulting meesters. Maar het is belangrijk om rekening te houden met andere factoren die kunnen helpen om de juiste keuze en krijgen niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook een kwaliteit kast.

Garderobe in de aangrenzende woonkamer, mag de gang niet alleen een aanvulling op het stijlvolle interieur van het pand, maar ook om functioneel en praktisch zijnGarderobe in de aangrenzende woonkamer, mag de gang niet alleen een aanvulling op het stijlvolle interieur van het pand, maar ook om functioneel en praktisch zijn

Denk aan de meest voorkomende:


 • De grootte en het uiterlijk. Merk op dat de U-vormige modellen zijn geschikt voor grote ruimtes, en de hoek zal helpen om de vrijgekomen hoek te gebruiken is heel rationeel.
 • Kwaliteit fittingen. Zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid van het meubilair.
 • Kleur. Dark kasten kijken rendabel alleen in grote kamers, en het beste gebruik van lichte kleuren voor kleine en middelgrote interieur.
 • Functionaliteit. Hier moeten we een keuze te maken in het voordeel van het kabinet, dat zal voldoen aan de behoeften van alle gezinsleden.

Ontwerp woonkamer, gang

Ontwerp woonkamer - het is niet alleen de selectie van behang, meubels selectie en plaatsing van zijn competent, maar ook verschillende "dingen", het mogelijk maakt om het interieur een stijlvol.

Het ontbreken van tapijt in de aangrenzende woonkamer, laat hal visueel verhoging van de ruimte in de kamerHet ontbreken van tapijt in de aangrenzende woonkamer, laat hal visueel verhoging van de ruimte in de kamer

namelijk:

 1. Bright accentkleur. Bij het kiezen van een klassieke stijl wonderbaarlijke oplossing revival kamer heldere collage of kussens zijn.
 2. Gebrek aan tapijten. In een kleine kamer tapijten te maken van het effect van het verminderen van de kamer.
 3. Armaturen. Handige optie - armaturen op de vloer geïnstalleerd. Ze hebben niet veel ruimte in beslag, maar goed verlichte kamer. Mogelijk om een ​​zone te belichten met een lampje.
 4. Commodes. Grote, omvangrijke kasten met meerdere vestigingen - een optie voor de kamer en de woonkamer zal een dressoir pak met een paar planken, die ook kan worden gebruikt als een TV-standaard.
 5. Beeldjes. Het ziet er origineel, vooral als je iets betekenen voor de gastheren, maar het belangrijkste is hier niet te overdrijven, om te voorkomen dat de rest kamer in het museum te zetten.

Ook in staat om de interieurkleuren transformeren. Floor vazen ​​of klein is, zal niet alleen uw kamer met een heerlijk aroma te vullen, maar om een ​​lichte sfeer te creëren, verbetert de stemming.

Opties voor de meubels in de woonkamer, gang (video)

Vergeet niet dat de stijl van uw woonkamer - het is uw persoonlijke stijl. Daarom, woonkamer in combinatie met een hal uiterst belangrijke beslissing. Het maakt niet uit welke stijl je hebt gekozen - klassiek of modern, is het belangrijk dat het comfortabel en handig voor de hele familie was.

Design-keuken-zaal-woonkamer (foto interieur)

5 1c 7 6 15 gostinaya-s-kuxney 43b59 1920x1080resizeinterior32451327045051 516fc1b526581 3306 7475da18603318c2bf03cb56c07014ab

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 77 =

map