Metalen plafonds: ontwerp voor alle smaken

Metalen plafonds: ontwerp voor alle smaken

12 October 2017Door zijn populariteit en unieke uitstraling, zijn metalen plafonds op grote schaal gebruikt voor de decoratie van kantoren en residentiële gebouwenDoor zijn populariteit en unieke uitstraling, zijn metalen plafonds op grote schaal gebruikt voor de decoratie van kantoren en residentiële pomescheniyBezuprechnye esthetische en technische kwaliteiten die plafonds gemaakt van metaal hebben, hebben een aanzienlijke populariteit onder consumenten. Deze moderne methode van het beëindigen van de plafonds, in aanvulling op deze kwaliteiten, heeft ook niet alleen een uitstekende kans om alle gebreken plafond te verbergen, maar ook allerlei nutsvoorzieningen, die, indien nodig, en vervolgens gemakkelijk te benaderen met het oog op reparatie of onderhoud. Zoals voor de decoratieve coating, kan het voor uw keuze, een grote verscheidenheid aan. Dergelijke plafonds geen verdere schilderij vereisen.


Metal plafond - de beste optie

Metalen plafond worden gemaakt van verschillende metalen.

namelijk:

 • Roestvrij staal;
 • aluminum;
 • Gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Hoewel deze materialen niet corroderen, maar ze worden onderworpen aan verdere decoratieve coating.

Cassette plafond van de Afwerking panelen zonder het gebruik van gereedschap: het heeft een onmiskenbaar voordeel - behoudt mezhpolotolochnoe vrije ruimteCassette plafond van de Afwerking panelen zonder het gebruik van gereedschap: het heeft een onmiskenbaar voordeel - behoudt mezhpolotolochnoe vrije ruimte


bekledingsmaterialen:

 1. Matte verf;
 2. Glanzende verf;
 3. Sproeien van het polymeer;
 4. De gemetalliseerde reflecterende laag. Verschillende tinten.

Metalen plafonds zijn onderverdeeld in verschillende types.

De soorten metalen plafonds

 • Cassette. Dit ophangsysteem, dat bestaat uit panelen: vierkant en rechthoekig. De cassettes zijn gemaakt van aluminium, die is bekleed met een mengsel van bimetaal of anders deze banden zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal.
 • rondsel metalen plafonds zijn van metaalstroken. Vocht-proof. Dit maakt ze geschikt voor gebieden met een hoge luchtvochtigheid. Details systeemplafonds gecoat met verschillende bekledingen door sproeien het polymeer en spiegelend te vergulden, chroom en zelfs fineer.
 • Grilyato. Deze lattenbodem plafond, meestal gebruikt in commerciële gebouwen. Vanwege de vrij brede decoratieve mogelijkheden van dit type plafond, geïmplementeerd meest gedurfde ontwerpbeslissingen.

Diverse design projecten voor de verwerking faciliteiten omvatten het gebruik van plafond Grilyato, dat is een uniek design en is geschikt voor installatieDiverse design projecten voor de verwerking faciliteiten omvatten het gebruik van plafond Grilyato, dat is een uniek design en is geschikt voor installatieAl deze metaalsoorten maxima voor, en elk van hen heeft bepaalde voordelen. Ze delen een gemeenschappelijk kenmerk: verbergen communicatie.

Cassette plafonds worden gekenmerkt door het gemak van installatie en een enorm scala aan kleuren

Elk van deze metalen plafonds vond zijn niche in de bouwmarkt.

Voordelen van metaal plafondrail

Systeemplafond uit metalen rails, beproefde, voornamelijk vanwege de hoge vochtbestendigheid.

Echter, dit betekent niet dat al zijn goede eigenschappen en voordelen ten opzichte van andere vormen van metalen plafonds, in deze uitgeput.

De voordelen van constructies:

 1. Milieu-zuiverheid;
 2. brandveiligheid;
 3. De mogelijkheid om de details onder razlichonnymi hoeken vast te leggen;
 4. De mogelijkheid om extreme temperaturen te weerstaan;
 5. Hoge sterkte.

Het circuit assemblage en de elementen waaruit het metalen plafond panlatHet circuit assemblage en de elementen waaruit het metalen plafond panlat

Het oppervlak van de latten kan worden ingericht door perforatie of topografie.


De mogelijkheid van toepassing zijn op het oppervlak van het plafond van de verschillende coatings, maakte hem bijzonder populair onder de bevolking.

Plafonds zijn absoluut onvervangbaar in de badkamers, badkamers, wasruimtes, etc.

Metalen platen voor verlaagde plafonds: duurzaamheid en installatiegemak

Metalen platen voor verlaagde plafonds kreeg zijn populariteit dankzij zijn uitstekende prestaties.

Naast de schoonheid en niet-ontvlambaarheid, dit plafond heeft andere, zeer klein belang kwaliteiten:

 • duurzaamheid;
 • Gemak van de zorg plafond.

Het is echter bestand tegen overstromingen die vaak optreden als gevolg van lekkage van de bovenste verdiepingen, wordt de beslissende factor bij de keuze van plafondafwerking.


Rack plafond - de beste oplossing voor de inrichting van de badkamer, dankzij de hoge vochtbestendigheid en mooie verschijningRack plafond - de beste oplossing voor de inrichting van de badkamer, dankzij de hoge vochtbestendigheid en mooie verschijning

De geboorteplaats van deze plafonds is Amerika, het begin van de 20e eeuw. Het is vanaf dat moment, metalen plafonds hebben de meeste lopende versies van afwerking het plafond te worden.

Eenvoudige installatie is ook een belangrijk aspect voor de keuze van dit soort valse plafonds. Grondstof voor de productie van plafondpaneel - staal, waarbij mild te bekleden door elektrostatische poedercoating methode. Dekking combineert niet alleen decoratief, maar ook een beschermende functie. De laatste functie succesvol beschermt het metaal tegen vocht en beschadiging. Verder kan het oppervlak zo eenvoudig en geperforeerd of microperforaties zijn.

Bevestiging aan het plafond metalen spanten

Structureel kan de maxima worden onderverdeeld in twee hoofdtypen.

soort:

 1. Plafonds over grote-gebieden, die zijn opgehangen aan de ondersteunende bedrijven, of andere structuren. In dit geval boven het plafond kan worden geplaatst technische uitrusting compartiment. Verlaagde plafonds worden gebruikt om de plaatsing van verlichtingssystemen garanderen, alsook verbergen bouwelementen overlappen.
 2. In dit geval, valse plafonds regelen tussenvloeren en coatings verbetering van geringe hoogte, waarbij er een ruimte tussen het plenum, ongeveer een halve meter, die werd gebruikt om verschillende toepassingen te lossen.

Installatie rack Daarop moet worden uitgevoerd met behulp van een waterpas worden uitgevoerd door het vastzetten van de rek in het gat op een metaalframeInstallatie rack Daarop moet worden uitgevoerd met behulp van een waterpas worden uitgevoerd door het vastzetten van de rek in het gat op een metaalframe

Met behulp van verschillende plafond niveaus kunnen een totaal unieke interieur te creëren, waardoor het breken van de ruimte in zones.

Systeemplafond omvat bladvering, die bevestiging uitgevoerd door aan de bekleding of overlappend is uitgevoerd.

Constructieve basis, in de regel, zijn de lamellen, bevestigd aan de muren, vooral aan de langswanden. De basis van het plafond lamellen. Toekomst plafondoppervlak is een rooster.

Echter, de meest voorkomende veruit systeemplafond, Armstrong is het ontwerp van het systeem. Dergelijke plafonds aanwezig voor een lange tijd en bewezen.

Instructies voor installatie van metalen plafonds (video)

Tot slot wil ik graag het volgende toe te voegen. Het gebied waar de metalen plafonds worden toegepast heeft vrijwel geen beperkingen. Ze zijn overal te vinden: in kantoren, winkels, industriële gebouwen, winkelcentra, appartementen en landhuizen. Kortom, waar er een behoefte is aan een sterk, mooi, betrouwbaar plafonds. In dit geval is het noodzakelijk en kan veilig metalen plafonds van de verschillende soorten, maten en kleuren te houden. Je hoeft alleen maar de juiste, rationele keuze te maken, toevlucht te nemen tot de hulp managers en sales consultants, evenals de installatie en het onderhoud professionals. Na het maken van uw keuze, start het apparaat waarmee de metalen plafond!

Metalen plafonds (foto)

7 16 19-v7j6656wkc-1731 64 0820 921429093614 372potolkigrilyatofoto 618 739000201 1129

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 61

map