Masterclass geteld kruis techniek voor beginners: 5 belangrijke stappen

Masterclass geteld kruis techniek voor beginners: 5 belangrijke stappen

12 October 2017Borduur het kruis - is niet alleen betaalbaar en eenvoudig, maar ook ontzettend leukBorduur het kruis - is niet alleen betaalbaar en eenvoudig, maar nog steeds ongelooflijk uvlekatelnoVyshivat kruis kan leren in slechts een 2-3 uur. Apparatuur wordt beschouwd als een eenvoudige, betaalbare, om veilig te zijn. Daarnaast is een interessant en uniek. Tafelkleden en servetten met bloemen en vogels zijn ergens in het verre verleden. Tegenwoordig borduren op het hoogtepunt van populariteit, vandaag is het de mode om exclusieve motieven die het interieur accessoires versieren borduren. High fashion is niet weggelaten, kleding en schoenen van beroemde modellen ook versierd met elementen van borduurwerk. Leer hoe je een kruis borduren kan vrijwel iedereen, genoeg om een ​​paar trucs te leren, en begrijpen van de basis regels van de prestaties.


Een eenvoudige techniek borduurwerk kruis

vervaardigen borduurwerk techniek vereist hoge precisie en een goede training.

Voor werk hebt u de volgende materialen en gereedschappen:

 1. Stompe naald;
 2. hoepel;
 3. canvas;
 4. Draad floss.

Borduursteek techniek op een andere manier wordt "tellen". Deze naam is verbonden omdat, zoals in het borduurpatroon het aantal steken die in elke rij en kleurblokken te volgen en te tellen. Op basis hiervan is het noodzakelijk om een ​​comfortabele doek, waarin het telproces zal vergemakkelijken kopen.

Leer hoe je een kruis borduren gewoon omdat het leerproces duurt 2-3 dagenLeer hoe je een kruis borduren gewoon omdat het leerproces duurt 2-3 dagen


In de beginfase van leren dient een doek meenemen grote vierkanten, die worden gevormd uit weverij.

Canvas is meestal gemaakt van katoen of linnen, maar masters aan te bevelen de eerste damp materiaal te gebruiken met de toevoeging van synthetische vezels, vinyl, omdat het gemakkelijker is om "lezen". Borduren kruis is niet nodig om een ​​speciale hoepel te kopen, fit en regelmatigheid borduurwerk kan worden gedaan in delen. Needlewoman met ervaring wordt aanbevolen om de voorkeur aan houten ring, met hen comfortabel om mee te werken. Met betrekking tot naalden, moet het bot zijn. Hoe dichter het doek, moet de dunnere een instrument voor borduurwerk zijn. Je moet ook aandacht besteden aan de grootte van het oog van een naald, moet de draad losjes passeren. Borduurdraad traditioneel uit katoen of wol, naald met de ervaring willen zijdezijde gebruiken.

Techniek Embroidery Cross - hoe je een draad vast

Exquisite handwerk moet voorzichtig zijn aan beide zijden. Als borduurwerk in twee richtingen nauwkeurig, dan kunnen we praten over vaardigheidsniveau. Aan de voorzijde er mogen geen onregelmatigheden gebreken. Echter, het ideale product "zuiver" en van binnen, er mag niet worden zelfs knobbeltjes. Daarom moet je leren hoe je draad goed vast te maken.

Voor dit segment van de draad wordt gevouwen in het midden en een "loop" vdevayut de naald.

Correct draad vast aan het begin van het werk - een teken van vaardigheid needlewomanCorrect draad vast aan het begin van het werk - een teken van vaardigheid needlewomanVervolgens wordt de naald wordt ingebracht in de doos, het begin van het werk en "lus" links op de voorzijde. Verdere stappen ergens mm naald opnieuw in het gezicht en draai de knoop. Zo krijgt een knooppunt dat niet zichtbaar vanaf de voorkant of zijde, niet van binnenuit. Een ander belangrijk punt om te onthouden - het is een manier van toetreding tot de nieuwe thread. Als u wilt van toon over te schakelen naar toon, moet een nieuwe thread nauwkeurig worden ingevoerd in de tekening.

Dit gaat als volgt:

 1. Een nieuwe thread moet enkele steken rekken aan de verkeerde kant.
 2. Verder, op dit punt is het noodzakelijk om een ​​steek te maken.
 3. De nieuwe thread is vastgesteld, kunt u blijven creëren.

Ook vaste draad als het werk voltooid.

Techniek geteld kruis voor beginners stap voor stap

Het maakt niet uit, u klaar bent met culinaire hogeschool of een hbo-opleiding, leren de kunst van het borduren kruis, iedereen kan, de belangrijkste wens. Vóór het overschrijden borduren, zorg ervoor dat alles van de regeling en het afwerken van een goed humeur op de plek. Om de werkzaamheden die nodig zijn om zorgvuldig te doen, stap voor stap, zonder haast, vooral als gemengde techniek. Het is belangrijk om een ​​goede kleurenpalet samen te stellen, onderwerpen zoals de praktijk blijkt, niet veel gebeurt.

Voordat u begint, moet u benodigde materialen, een goed humeur en stap voor stap instructiesVoordat u begint, moet u benodigde materialen, een goed humeur en stap voor stap instructies

Nadat de regeling is geselecteerd, kunt u borduren:

 1. De eerste stap is om opmaak toe te passen, zal het de taak te vereenvoudigen.
 2. Borduur mis met grote gebieden van één kleur.
 3. Van de regeling is het noodzakelijk om te staken uit al geborduurde patches.
 4. Het is belangrijk om de richting van de steken te volgen.
 5. Het is noodzakelijk om de basis steek borduren, knopen verbergen.

Om tijd te besparen, kunt u zich voorbereiden op voorhand de draad in de naalden, met een speciale organisator. Een beetje geduld, en je kunt naaien hun eigen handen een kunstwerk. We moeten beginnen met een eenvoudig kruis, en na verloop van tijd kun je leren borduursteek bekstich. Dat is interessant.


Veiligheid in kruissteek

moeten ook voldoen aan veiligheidsmaatregelen tijdens de bezetting van handwerken.

  Vergeet niet dat als je naaien oversteken, vergeet dan niet over de veiligheid, en zachtjes van toepassing op het productVergeet niet dat als je naaien oversteken, vergeet dan niet over de veiligheid, en zachtjes van toepassing op het product

Het is belangrijk om:

 1. Bereid een comfortabele plek.
 2. Gereedschappen en materialen worden geplaatst voor.
 3. Was uw handen.
 4. Niet aanraken met natte handen borduurwerk.
 5. Bijten niet de draad tanden.
 6. Rest.
 7. Gooi de naald en plak het in de kleren.
 8. Volg de schaar gaan vooruit ringen.

Embroidery cross-stitch techniek voor beginners (video)


Nu zijn alle belangrijke momenten van bekende. Naleving van de regels, kunt u een goede borduurwerk te maken en positieve emoties, ontspannen met het gebruik. Wees creatief en krijgen positieve emoties! 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

map