Master Class Korsstygn: Räknat Cross

Master Class Korsstygn: Räknat Cross

12 October 2017För nybörjare är det bäst att börja med enkel broderi, med hjälp av diagram och steg för steg instruktionerFör nybörjare är det bäst att börja med enkel broderi, med hjälp av diagram och steg för steg instruktsiiNanesenie kors utförda tandtråd trådar som är gjorda av bomull, siden och spunnet ull. Broderi teknik Räknat kors utförs på en stor duk eller linne från lin. För nybörjare är det bättre att ta materialet med stora rutor, eftersom det förenklar uppgiften. Utförande av broderi bör göras enligt schemat efter säkerhetsreglerna.


Räknade Cross: symaskiner för nybörjare

Brodera korset är enkel, det viktigaste har tålamod och vilja att lära. Tack vare denna typ av handarbete kan läras korrekt, umgås med hälsofördelar samt broderi ger en utmärkt psykologisk urladdning gratis.

Korsstygn tar inte bara fördelar men också hjälpa dig att slappna av och bli av med negativa känslorKorsstygn tar inte bara fördelar men också hjälpa dig att slappna av och bli av med negativa känslor

Verktyg och material

 1. duk;
 2. bågen;
 3. Nål broderi;
 4. tråd;
 5. saxar,
 6. Scheme.

Du kan använda kit. Aida canvas är bättre att ta 14, 16, 18 av företaget Zweigart. Hoop bättre att ta trä, eftersom de arbetar mer behaglig. För nybörjare, är användningen av stora bågen inte nödvändigtvis, kan du använda vanliga bågen med skruven. Nålar bör vara rakt på sak och stora ögon.

När man arbetar med broderi bäst att använda trä hoop, eftersom de är bekväma och behaglig att taNär man arbetar med broderi bäst att använda trä hoop, eftersom de är bekväma och behaglig att ta


Special brodernål inte sticka fingret och inte tränga igenom tyget, kommer den försiktigt i hålen på duken, vilket ger en slät, släta sömmar.

Särskilda Tapestry nålar kan vara av olika storlekar, mästare använder ofta nummer 22, 24 och 26. Välj systemet, nål och tråd hjälper säljaren en specialiserad butik. Dessutom är det nödvändigt att förbereda en sax för att snabbt skära trådarna. Det är också nödvändigt att utrusta arbetsplatsen ljus. Broderi ska vara roligt. Virkning - en semester till förmån för själar.

Vad räknas Korset i broderi

Det finns många typer av räkna stygn. Räknat Cross är en av dem. Räknat Cross broderar många needle idag. Behärska konsten Räknat Cross är bättre att börja med en enkel kors.

Många needle började behärska konsten att broderi med en studie av en enkel korsMånga needle började behärska konsten att broderi med en studie av en enkel korsSenare kan du gå till:

 • Danish Cross;
 • Två-vägs cross;
 • Italiensk kors;
 • Den långsträckta tvär;
 • Traditionell kors.

Samtliga ovanstående typer av korsningar är en form av räknade korset. När du broderar Räknat Cross kommer säkert att överväga kors. Med denna handarbete tyg, som kan appliceras på markeringen och utföra beräkningen bör tillämpas.

Brodera i denna teknik är det nödvändigt att rengöra tyget på vilken inga ritningar.

Innan du börjar, är det nödvändigt att märka ut fyrkanter av 10/10 cm, vilket bidrar till att visuellt räkna stygn. räknaren kan användas för räkning.

Broderi kors oräkneligt

Oräkneliga kors brodera många, men de kan även vara omedvetna om det. Otaliga kors - är tekniken med korsstygn, då antalet i sig är inte nödvändigt att överväga korsen i färgerna på oberoende. Redo-krets är direkt orsakad av figuren, där färgen betecknad med nummer eller färg. Denna teknik är användbar för dem som älskar att brodera på resan.

Korsstygn är inte svårt, men processen tar mycket tid och ansträngningKorsstygn är inte svårt, men processen tar mycket tid och ansträngning

Mästarklass på broderi ger några regler:

 1. På den färdiga produkten ska inte vara knölar;
 2. Broderar basen bör stängas helt;
 3. Crosses måste vara av samma typ;

Korsstygn, men inte vara svårt, men kräver kunskap, uppmärksamhet och färdigheter. Om för handarbete behandla med uppmärksamhet och lust, kommer resultatet att överträffa alla förväntningar.


Räknas Korsstygn: Kits

Set för broderi kors idag säljs i specialbutiker. De är otroligt mycket med olika ämnen och motiv är populära broderi bro, tempel, blommor, stilleben, djur och fåglar. Ställer kommer att bli en perfekt förvärv för kvalificerad arbetskraft, som brinner för broderi.

Broderi kit kan hittas i specialbutiker och på InternetBroderi kit kan hittas i specialbutiker och på Internet

De mest populära och hög kvalitet är följande satser:

 1. Lanarte (Nederländerna);
 2. Goblenset (Rumänien);
 3. "Gyllene skinnet" (Ryssland);
 4. Dimensioner (USA);
 5. MAIA (England).

Hur man brodera en korsa höger (video)


Du kan också hitta kit för maskinbroderi. Med lite ledig tid, tålamod, kan lust lära broderi teknik Räknat korsstygn broderi eftersom det innebär att få inte bara en vacker produkt, men också en hel del positiva känslor, spendera kvalitet fritid. Det viktigaste för att fylla på ett gott humör, okej att förbereda och organisera arbetsplatsen, observera säkerhetsåtgärder. Då konstverket, gjort med egna händer, får du 100%, kommer att pryda väggarna, kläder eller textilier i huset. Och man kan säga med stolthet - jag brodera!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map