Master Class Cross Stitch: Geteld Cross

Master Class Cross Stitch: Geteld Cross

12 October 2017Voor beginners is het het beste om te beginnen met eenvoudige borduurwerk, met behulp van diagrammen en stap voor stap instructiesVoor beginners is het het beste om te beginnen met eenvoudige borduurwerk, met behulp van diagrammen en stap voor stap instruktsiiNanesenie kruisingen uitgevoerd floss strengen die zijn gemaakt van katoen, zijde en gesponnen wol. Borduurtechniek geteld kruis wordt uitgevoerd op een groot doek of linnen van vlas. Voor beginners is het beter om het materiaal te nemen met grote pleinen, omdat het sterk de taak vereenvoudigt. Uitvoering van borduurwerk moet worden gedaan volgens het schema volgens de veiligheidsregels.


Geteld Cross: naaimachines voor beginners

Borduren kruis is eenvoudig, het belangrijkste ding om geduld en de bereidheid om te leren. Dankzij deze vorm van handwerken correct kan worden geleerd, tijd doorbrengen met voordelen voor de gezondheid en borduurwerk biedt een uitstekende psychologische ontlading, gratis.

Cross Stitch zal niet alleen voordelen, maar ook helpen om te ontspannen en zich te ontdoen van negatieve emotiesCross Stitch zal niet alleen voordelen, maar ook helpen om te ontspannen en zich te ontdoen van negatieve emoties

Gereedschappen en materialen

 1. canvas;
 2. hoepel;
 3. Naald borduurwerk;
 4. thread;
 5. scharen;
 6. Scheme.

U kunt de kits te gebruiken. Aida doek is het beter om te nemen 14, 16, 18 van de onderneming Zweigart. Hoop beter om het hout te nemen, als ze werken prettiger. Voor beginners, het gebruik van grote hoepel is niet per se, kunt u regelmatig ring gebruiken met de schroef. Naalden moeten stomp en een groot oog.

Bij het werken met borduurwerk best om houten hoepel te gebruiken, omdat ze zijn comfortabel en aangenaam om aan te rakenBij het werken met borduurwerk best om houten hoepel te gebruiken, omdat ze zijn comfortabel en aangenaam om aan te raken


Speciale borduurwerk naald niet prikken je vinger en houd dan de stof niet doorboren, komt voorzichtig in de gaten op het doek, waardoor een soepele, vloeiende steken.

Speciale Tapestry naalden kunnen van verschillende grootte zijn, masters maken vaak gebruik van het nummer 22, 24 en 26. Kies de regeling, naald en draad zal de verkoper helpen een gespecialiseerde winkel. Bovendien is het noodzakelijk een schaar bereiden snel snijden de draden. Ook is het noodzakelijk om de werkplek licht uit te rusten. Embroidery moet leuk zijn. Haken - een vakantie in het voordeel van de zielen.

Wat wordt geteld Kruis in borduurwerk

Er zijn vele soorten van tellen steken. Geteld Cross is een van hen. Geteld Cross borduren veel needlewoman vandaag. Mastering the art Geteld Cross is het beter om te beginnen met een eenvoudig kruis.

Veel naaister begon het beheersen van de kunst van het borduren met een studie van een eenvoudig kruisVeel naaister begon het beheersen van de kunst van het borduren met een studie van een eenvoudig kruisLater, kunt u terecht bij:

 • Danish Cross;
 • Two-way kruis;
 • Italiaanse kruis;
 • De langwerpige dwarsdoorsnede;
 • Traditionele kruis.

Alle bovenstaande soorten kruisen een vorm getelde kruis. Bij het borduren Geteld zal Cross zeker moeten de kruisen te overwegen. Dit handwerk stof, die kan worden toegepast op de opmaak en voert de berekening worden toegepast.

Te borduren in deze techniek, is het noodzakelijk om het weefsel waarop geen tekeningen reinigen.

Voordat u begint, is het noodzakelijk om markeren vierkantjes van 10/10 cm, die visueel helpt tellen de steken. De rekenmachine kan worden gebruikt voor het tellen.

Borduurwerk kruis ontelbare

Ontelbare kruis borduren velen, hoewel ze nog niet van bewust zijn. Ontelbare kruis - is de techniek van kruissteek, wanneer het nummer zelf is niet nodig om de kruisen in de kleuren van de onafhankelijkheid te overwegen. Ready-schakeling rechtstreeks voortvloeien uit de figuur, waarbij de kleur van het aantal of de kleur aangeduid. Deze techniek is handig voor degenen die graag om te borduren op de reis.

Cross stiksels is niet moeilijk, maar het proces kost veel tijd en moeiteCross stiksels is niet moeilijk, maar het proces kost veel tijd en moeite

Masterclass op borduurwerk biedt een aantal regels:

 1. Op het eindproduct mag niet worden knobbeltjes;
 2. Borduurt de basis volledig te worden afgesloten;
 3. Kruisen moeten van hetzelfde type zijn;

Cross Stitch, maar niet moeilijk beschouwd, maar vereist kennis, aandacht en vaardigheden. Als voor handwerk te behandelen met aandacht en verlangen, zal het resultaat overtreffen alle verwachtingen.


Geteld Cross Stitch: Kits

Kits voor borduurwerk kruis vandaag worden verkocht in gespecialiseerde winkels. Ze zijn ongelooflijk veel, met verschillende thema's en motieven zijn populair borduurwerk brug, tempels, bloemen, stillevens, dieren en vogels. Sets zal een perfecte aanwinst voor geschoolde werknemers, die op het punt borduurwerk gepassioneerd bent.

Borduurpakketten zijn te vinden in gespecialiseerde winkels en op het internetBorduurpakketten zijn te vinden in gespecialiseerde winkels en op het internet

De meest populaire en hoge kwaliteit zijn de volgende kits:

 1. Lanarte (Nederland);
 2. Goblenset (Romania);
 3. "Gulden Vlies" (Rusland);
 4. Afmetingen (USA);
 5. MAIA (Engeland).

Hoe maak je een kruis rechts (video) borduren


U kunt ook kits voor machinaal borduren vinden. Met een beetje vrije tijd, geduld, kan verlangen leren borduurtechniek Geteld dwarssteekborduurwerk want het betekent om niet alleen een mooi product, maar ook een heleboel positieve emoties te krijgen, doorbrengt vrije tijd. Het belangrijkste ding om voorraad op een goed humeur, goed voor te bereiden en te organiseren op de werkplek, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. Toen het kunstwerk, gemaakt met je eigen handen, krijg je 100%, zal de muren, kleding of textiel in het huis te decoreren. En je kunt zeggen met trots - I borduren!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 49

map