Maroon wallpaper: 7 succesvolle combinaties

Maroon wallpaper: 7 succesvolle combinaties

12 October 2017Bourgondië wallpaper - het is altijd stijlvol, mooi en indrukwekkendBourgondië wallpaper - het is altijd stijlvol, mooie en impozantnoSegodnya mensen die niet bang zijn experimenten, steeds tijdens de reparatie liever kastanjebruine behang. En het is duidelijk, niet veel kan de prachtige bordeaux, de kleur van oude wijn of sappige kersen weerstaan. Het is zeer belangrijk om het totale ontwerp was harmonieus. Er mag niets overbodig, geen rommel, dan is de kamer zal niet somber, saai en saai kijken zijn.


Wallpaper bordeaux wat psychologen zeggen

Bordeaux in het interieur - is de belichaming van verfijning, luxe, rijkdom. Kleur spreekt over chic, diepte, originaliteit. Echter, dit is slechts een eerste indruk, die kan worden gemaakt in een kamer behangen met bordeaux behang. Psychologen zeggen dat als de ruimte goed ingericht, genomen de juiste tinten van bordeaux, dan is deze kamer wordt het een bijzondere uitstraling.

Volgens psychologen, autonoom geselecteerde interieur behang bordeaux bijzondere sfeer van comfort en luxeVolgens psychologen, autonoom geselecteerde interieur behang bordeaux bijzondere sfeer van comfort en luxe

Als je ervoor kiest om bordeaux behang af te maken, moet u 3 eenvoudige regels in acht nemen:

 1. Behang bordeaux kleur in ieder geval niet in kleine ruimtes worden geplaatst;
 2. Lijm kastanjebruin doek kan alleen in goed verlichte kamer te zijn;
 3. Vloeren moet licht worden gekozen, een donker veld is ongeldig.

Experts zeggen dat de kleur is niet geschikt voor gebieden waar u van plan bent om te ontspannen en te rusten. Schik bordeaux behang of beter in het kantoor of in de woonkamer.


Impact bordeaux

Shades of bordeaux:

 • Helpen de aandacht vestigen;
 • Helpen om zijn gedachten op een rijtje;
 • Helpen om externe problemen op te geven.

Als een persoon is moe, het helpt bordeaux levendigheid. Kleur zal een boost van energie te geven.

Wallpaper bordeaux meest adequaat geschikt voor de decoratie van de woonkamers of operatiekamersWallpaper bordeaux meest adequaat geschikt voor de decoratie van de woonkamers of operatiekamersPsychologen raden kiezen kastanjebruin sterke geest van het volk, en voor het interieur ontwerper om te profiteren van de diensten, omdat niet iedereen de juiste elementen van de decoratie, meubels, accessoires en de achtergrond van de ruimte kan combineren.

Maroon behang in de woonkamer interieur

Maroon - dit is een sterke en zelfvoorzienend kleur. Het gebruik ervan in het interieur moet erg voorzichtig zijn. Beslissen kastanjebruin pokleit behang in de woonkamer, is het noodzakelijk om rekening te houden bij het ontwerp van de muren van de fijne details.

Donkere muren kunnen een gevoel van overbelasting en kwel creëren, zodat deskundigen adviseren om te gebruiken bij het maken van niet meer dan 3 kleuren.

Bordeaux kleur in de woonkamer is de belichaming van de viering, is fundamenteel.

Bij het kiezen van een wallpaper bordeaux kleur voor de muren is niet nodig om het interieur accessoires, een verscheidenheid van kleuren, genoeg 3 primaire kleuren overbelastenBij het kiezen van een wallpaper bordeaux kleur voor de muren is niet nodig om het interieur accessoires, een verscheidenheid van kleuren, genoeg 3 primaire kleuren overbelasten

Ontwerpers worden geadviseerd om bordeaux kleur tinten combineren met de volgende in detail, meubels en accessoires:

 • groen;
 • goud;
 • wit;
 • chocolade;
 • melk;
 • cranberry;
 • Brown.

De combinatie van bordeaux en wit zal de ruimte helder en bordeaux plus bruine maken, is een klassieker van het genre, win-win optie in het interieur.

Goede ziet er helder en meubels, bijvoorbeeld, chocolade-gekleurde kussen.

Het interieur creëert een sfeer van warmte, comfort, rust en creëert een gevoel van veiligheid. Het ziet er goede combinatie van groen en Bourgondië. Deze kleuren vullen elkaar boog, maar als ze zijn zeer helder, kan het band.


Behangen: Bordeaux in de slaapkamer

Zoals reeds vermeld, bordeaux kleur is prachtig en niet echt helpen om een ​​ontspannen toestand te creëren. Maar ondanks dit, sommige ontwerpers nog steeds gebruik van dit kleurenschema in het ontwerp van de muren in de slaapkamer. Het allerbelangrijkste in deze situatie - is de selectie van de juiste complementaire kleuren.

Bordeaux kleur in de slaapkamer is harmonieus gecombineerd met wit en rozeBordeaux kleur in de slaapkamer is harmonieus gecombineerd met wit en roze

True geselecteerde toon zal uw kamer met passie en emotie te vullen.

combinaties van opties

Het gaat goed met Bordeaux in de slaapkamer:


 • roze;
 • wit;
 • Gold.

De combinatie van goud behoort tot de categorie van high-end design. Het is een klassieker van het genre, de koninklijke duo. Maar als de slaapkamer klein is, dan is deze combinatie moet worden vermeden.

Bordeaux in de keuken: wat blinds te kastanjebruin behang passen, foto

Een andere kamer, waar kastanjebruin wallpaper suit - dit is de keuken. Dankzij het rijke aantal kleuren kunt u ophalen het behang in de keuken, die alle stilistische richting zal versieren. Zoals bekend is bordeaux kleur gunstig effect op de eetlust en het is ook heel belangrijk. Het belangrijkste ding wanneer u observeren harmonie. Zeer goede claret kijkt in de richting van de stijl van hi-tech.

In een dergelijke interieur is goed geregeld:

 • Walnut headsets;
 • Details van groene, vanille en bruine kleuren;
 • Peach gordijnen.

Het is belangrijk om niet alleen de keuken algemene verlichting te overwegen, maar ook tot extra licht te organiseren. Dit is te wijten aan het feit dat het donker bordeaux kleur, keuken zonder licht kan visueel kleiner geworden en lijken somber.

Wallpaper bordeaux kleur kan benadrukken cuisine genot in high-tech stijlWallpaper bordeaux kleur kan benadrukken cuisine genot in high-tech stijl

Als u stilstaan ​​bij de vraag, wat gordijnen bordeaux behang kiezen, de perzik schaduw komen om de schaduw van de tomaat. Zal er goed uitzien zuivel gordijnen, gordijnen met goud of een mooie roze kleur.

Het belangrijkste ding om de basisregel niet vergeten: om harmonie kastanjebruin moet zeker verdunnen lichte delicate tinten te creëren.

Kastanjebruin en goud behang: Elite noten in het interieur

Wallpaper bordeaux kleur met goud patroon relevant in de decoratie van de kamer voor een paar seizoenen blijven. Maroon behang met gouden patroon - een symbool van de hoge prijzen, activiteit en succes. Deze versie van het behang verwijst naar de koninklijke stijl van barok en rococo. Designers niet vaak gebruik maken van deze wallpapers als basis voor het interieur, dat is vreemd, omdat de luxe stof precies de moeite waard om het te plaatsen in een interessante ruimte.

Wallpaper bordeaux met goud patroon vol van een betere plaats in de slaapkamer of in de woonkamer.

Dit materiaal is in staat om een ​​sfeer van liefde, sensualiteit en eerlijkheid te creëren.

De combinatie van Bourgondië en goud - een essentieel kenmerk van luxe, rijk en grandioze interieursDe combinatie van Bourgondië en goud - een essentieel kenmerk van luxe, rijk en grandioze interieurs

Als u deze optie op het behang koos, de experts raden om aandacht te besteden aan bij het selecteren van de volgende punten:

 • grootte van de kamer;
 • hoogte;
 • De algemene stijl en het ontwerp van de kamer.

U kunt Plaats geen donker behang in kleine ruimtes ze het plafond verder te verminderen. Als de kamer is breed en de plafonds zijn laag, het is goed om kastanjebruin behang te kiezen met een verticaal patroon is visueel het verhogen van het plafond. In ieder geval, als de afmetingen mogelijk te maken, moet je niet opgeven van de heldere kleuren. Het is altijd origineel.

Het is niet nodig voor de behandeling van kastanjebruin behang sceptisch, met de hulp van heldere, luxe stoffen, kunt u een uniek design, het maakt niet uit wie in tegenstelling tot het interieur, dat het huishouden en gasten zich thuis zullen verrassen te creëren. Bij het kiezen van bordeaux behang moet ook aandacht besteden aan de kwaliteit ervan.

Wallpaper bordeaux interieur (video)

Wallpaper moet milieuvriendelijk, bestand tegen UV-licht en bij voorkeur bestand tegen vocht. Goede achtergrond zal duren voor vele jaren, en bordeaux achtergrond kan worden verdund met diverse voorwerpen van de inrichting, zachte accessoires, interessante elementen.

Maroon wallpaper (foto's)

1-burgungy-interior 7 5 213-70 9 2772 514 5188 11550 33683-portefeuille3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

map