Maroon bakgrundsbild: 7 framgångsrika kombinationer

Maroon bakgrundsbild: 7 framgångsrika kombinationer

12 October 2017Burgundy tapeter - det är alltid elegant, vacker och imponerandeBurgundy tapeter - det är alltid elegant, vacker och impozantnoSegodnya människor som inte är rädda experiment allt under reparationen föredrar rödbrun bakgrund. Och det är klart, inte många kan motstå den vackra vinröda, färgen på åldern vin eller saftiga körsbär. Det är mycket viktigt att den övergripande designen var harmonisk. Det bör finnas ingenting överflödigt, inget trassel, då rummet inte ser dyster, tråkiga och tråkig.


Bakgrund burgundy vad psykologer säger

Bordeaux i det inre - är förkroppsligandet av förfining, lyx, rikedom. Color talar om chic, djup, originalitet. Detta är dock bara ett första intryck, som kan skapas i ett rum tapetserade med vinrött tapeter. Psykologer säger att om rummet är inrett på rätt sätt, tagit rätt nyanser av vinrött, då detta rum blir en speciell aura.

Enligt psykologer, ekologiskt utvalda interiör tapet bordeaux speciell atmosfär av komfort och lyxEnligt psykologer, ekologiskt utvalda interiör tapet bordeaux speciell atmosfär av komfort och lyx

Om du väljer att avsluta vinrött tapeter, bör du följa 3 enkla regler:

 1. Bakgrund vinröd färg i alla fall inte kan placeras i små utrymmen;
 2. Lim rödbrun duk kan vara endast på väl upplysta rum;
 3. Golv bör väljas ljus, är ett mörkt fält ogiltigt.

Experter säger att färgen är inte lämplig för områden där du tänker koppla av och vila. Ordna vinrött tapet eller bättre på kontoret eller i vardagsrummet.


Impact vinröd

Shades of Bourgogne:

 • Hjälp rikta uppmärksamheten;
 • Bidra till att samla sina tankar;
 • Att hjälpa till att avstå från externa problem.

Om en person är trött, det hjälper Bourgogne livlighet. Color ger ett uppsving av energi.

Bakgrund burgundy lämpligen lämpade för dekoration av vardagsrum eller operationssalarBakgrund burgundy lämpligen lämpade för dekoration av vardagsrum eller operationssalarPsykologer rekommenderar att du väljer rödbrun stark anda av folket och för inredningsarkitekt för att dra nytta av tjänsterna, eftersom inte alla kan korrekt kombinera delar av inredning, möbler, tillbehör och bakgrund i rummet.

Maroon tapeter i vardagsrummet interiör

Maroon - detta är en stark och självförsörjande färg. Dess användning i det inre måste vara mycket försiktig. Bestämma rödbrun pokleit tapeter i vardagsrummet, är det nödvändigt att ta hänsyn till vid utformningen av väggarna alla fina detaljer.

Mörka väggar kan skapa en känsla av överbelastning och dysterhet, så experter rekommenderar att använda när du gör inte mer än tre färger.

Burgundy färg i vardagsrummet är ett koncentrat av firande, är grundläggande.

När du väljer en tapet vinröd färg på väggarna är inte nödvändigt att överbelasta inredning tillbehör, en mängd olika färger, tillräckligt 3 primära färgerNär du väljer en tapet vinröd färg på väggarna är inte nödvändigt att överbelasta inredning tillbehör, en mängd olika färger, tillräckligt 3 primära färger

Designers uppmanas att kombinera vinrött färgtoner med följande i detalj, möbler och tillbehör:

 • grönt;
 • guld;
 • vitt;
 • choklad;
 • mjölk;
 • tranbär;
 • Brown.

Kombinationen av vinrött och vitt kommer att göra rummet ljusa och vinrött plus brunt är en klassiker i genren, win-win alternativ i inredning.

Bra ser ljust och möbler, till exempel chokladfärgad kudde.

Denna inredning skapar en atmosfär av värme, komfort, lugnar och skapar en känsla av trygghet. Det ser bra kombination av grönt och vinrött. Dessa färger kompletterar varandra båge, men om de är mycket ljus, kan det trötta.


Bakgrunds för väggar: Bordeaux i sovrummet

Som redan nämnts är vinröd färg magnifik och inte riktigt bidra till att skapa ett avslappnat tillstånd. Men trots detta, vissa designers fortfarande använda denna färgschema i utformningen av väggarna i sovrummet. Det viktigaste i denna situation - är valet av rätt komplementfärger.

Burgundy färg i sovrummet är harmoniskt kombineras med vitt och rosaBurgundy färg i sovrummet är harmoniskt kombineras med vitt och rosa

Sann valda tonen kommer att fylla rummet med passion och känslor.

kombinationer av alternativ

Det går bra med Bordeaux i sovrummet:


 • rosa;
 • vitt;
 • Guld.

Kombinationen av guld tillhör den kategori av high-end design. Det är en klassiker i genren, den kungliga duo. Men om sovrummet är liten, då denna kombination bör undvikas.

Bordeaux i köket: vad persienner för att passa rödbrunt tapeter, foto

Ett annat rum, där rödbrun tapeter kostym - det är köket. Tack vare den rika antal färger du kan plocka upp tapeter i köket, som kommer att pryda någon stilistisk riktning. Som bekant vinröd färg gynnsam effekt på aptit och det är också mycket viktigt. Det viktigaste när du gör observera harmoni. Mycket bra rödvin ser ut i riktning mot stil hi-tech.

I en sådan Interiören är väl avgöras:

 • Valnöt headset;
 • Detaljer av grönt, vanilj och bruna färger;
 • Peach gardiner.

Det är viktigt att inte bara köket allmänbelysning, men också för att organisera ytterligare ljus. Detta beror på det faktum att den mörka vinröd färg, kök utan ljus kan visuellt bli mindre och verkar dyster.

Bakgrund bordeaux färg kan framhäva mat glädje i high-tech stilBakgrund bordeaux färg kan framhäva mat glädje i high-tech stil

Om du bor på frågan vad man ska välja gardiner vinrött tapeter, persika skuggan kommit till skuggan av tomat. Kommer att se bra mejeri gardiner, draperier med guld eller en fin rosa färg.

Det viktigaste att komma ihåg grundregeln: att skapa harmoni rödbrun bör definitivt späda ljusa fina nyanser.

Maroon och guld tapet: Elite anteckningar i det inre

Bakgrund vinröd färg med guldmönster förblir relevant i utsmyckningen av rummet för ett par säsonger. Maroon tapet med guldmönster - en symbol för höga priser, aktivitet och framgång. Denna version av tapeten hänvisar till den kungliga stilen av barock och rokoko. Designers inte ofta använder dessa tapeter som bas för inredningen, vilket är märkligt eftersom lyxiga tyget exakt värt att placera den i en intressant plats.

Bakgrund burgundy med guld mönster full av en bättre plats i sovrummet eller i vardagsrummet.

Detta material är i stånd att skapa en atmosfär av kärlek, sinnlighet och ärlighet.

Kombinationen av vinrött och guld - ett viktigt attribut av lyx, rika och storslagna interiörerKombinationen av vinrött och guld - ett viktigt attribut av lyx, rika och storslagna interiörer

Om du väljer det här alternativet på tapeten, experter rekommenderar att uppmärksamma när man väljer följande punkter:

 • storleken på rummet;
 • höjd;
 • Den övergripande stil och design av rummet.

Du kan inte placera något mörka tapeter i små rum de ytterligare minska taket. Om rummet är bred och taken är låg, är det bra att välja rödbrun tapet med ett vertikalt mönster är visuellt höja taket. I vilket fall som helst, om dimensionerna tillåter, bör du inte ge upp ljusa färger. Det är alltid original.

Det är inte nödvändigt att behandla rödbrun tapet skeptiska, med hjälp av ljusa, lyxiga tyger, kan du skapa en unik design, oavsett vars skillnad från insidan, vilket kommer att glädja hushållet och gäster hemma. När du väljer vinröd tapeter bör också uppmärksamma deras kvalitet.

Bakgrund burgundy interiör (video)

Tapet bör vara miljövänliga, resistent mot UV-ljus och företrädesvis resistent mot fukt. Bra tapeter kommer att pågå i många år, och burgundy bakgrund kan spädas med olika föremål av inredning, mjuka tillbehör, intressanta element.

Maroon tapeter (foton)

1-burgungy-interiör 7 5 213-70 9 2772 514 5188 11550 33.683-portfolio3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 28

map