Mängd glastak och deras funktioner

Mängd glastak och deras funktioner

12 October 2017Ovanlig design av glastaket ger alla inredningar originalitet och dynamikOvanlig design av glastaket kommer att lägga originalitet till varje interiör och dinamikiVo reparationstiden särskild uppmärksamhet bör ägnas åt utformningen av taket. Denna detalj i interiören kan visuellt förstora rummet, och ge bostäder mysig atmosfär. Nyligen har en mycket populär är glastak. De är praktiska och hållbara. Dessutom har sådana tak behöver särskild vård. Ställ in glastaket kan någon människa, eftersom installationen är mycket enkel.


Att välja ett glastak med belysning

Glödande glastaket ser mycket attraktiv och harmonisk. Om din avsikt är att använda en sådan konstruktion, bör du överväga några av de nyanser.

Vanligtvis för dekoration tak upplyst med LED band. De ger jämn belysning längs omkretsen av hela rummet. Dessutom kan denna design för att ändra belysningsfärg. Nackdelen av LED remsor är deras höga kostnad.

För att belysa glastaket är bättre att välja en universell LED band som jämnt belysa det utrymme och kommer att pågå länge nogFör att belysa glastaket är bättre att välja en universell LED band som jämnt belysa det utrymme och kommer att pågå länge nog

Om du har en begränsad budget, kan du göra en speciell design med sina egna händer. För att göra detta i ytterkanten av taket skära ut speciella nischer. På detta sätt lampor bör placeras direkt på kanterna av glasbeläggningen. Ljuskällan kan användas lysrör.

Kan jag hantera taket i flytande glas

Många undrar: "Kan du hantera glastaket av vätskan?". Flytande glas - ett material vars huvudsakliga ingrediens är vatten. I denna lösning lägga till specialbindningselement. Oftast är det kaliumsilikat eller natriumsilikat.


 Vid tillämpning flytande glas på någon yta kristaller genomgår expandera och fylla hela beläggnings ojämnhet. Det är därför att använda detta material för dekoration av taket som möjligt.

Bearbetning flytande tak av glas kommer att skydda ytan av formenBearbetning flytande tak av glas kommer att skydda ytan av formen

Flytande glas har fördelar: 1. Det har antibakteriella och vattenavstötande effekt.
 2. Inte elektrifierad.
 3. Inte är föremål för förbränning.
 4. Det skyddar taket från att utsättas för några syror.

Vattenglas kan användas som ett tätskikt material. För att göra detta, blanda lösningen med cement och sätta på taket. En sådan beläggning kommer att vara hållbara och kommer att skydda ytan från formen.

Om du vill göra en glödande glastaket av vätskan, tillsätt sedan fosforfärglösningen. Således kommer du att skapa en vacker en-färg paneler. Mer kan göras självlysande tak med hjälp av en speciell apparat för utskrift i storformat.

Glastak i det inre (video)

Taket är tillverkat av plexiglas med belysning: fördelar och installation

Tak är oftast ogenomskinliga plexiglas. Denna yta ser mycket intressant och gör det möjligt att visuellt öka storleken på rummet. Den mest betydande fördelen med plexiglas tak - hög styrka och hållbarhet. Dessutom att detta material inte rädsla för exponering ultraviolett strålning och är inte toxiska.

Taket är tillverkat av plexiglas kan användas även i badrummet. Detta material inte deformeras när den utsätts för fukt. Om du väljer att installera ett tak Plexiglas i badrummet, är det önskvärt att fästa ett sådant system genom att använda en aluminiumprofil.

Installation diagram över ett undertak gjord av plexiglasInstallation diagram över ett undertak gjord av plexiglas

Installation av tak plexiglas följande:

 • Först måste du göra ramen.
 • Använd sedan den nivå du behöver för att markera raden av panelen mount.
 • Därefter är det nödvändigt att fästa hörnen på väggen. Glöm inte att dra sladdar för att markera suspensioner. Önskvärt, inte avståndet mellan fästpunkterna inte överstiga 110-130 cm.
 • Fäst skenorna till upphängningarna och hörn.
 • Fäst stödskenorna.
 • Kontrollera installationen med hjälp av hörnet och roulette.

Det bör noteras att taket gjort av plexiglas har ett antal nackdelar. En sådan konstruktion kan smälta under långvarig exponering för höga temperaturer, därför inte tillrådligt att installera lampor i taket tomrum direkt. Nackdelarna med taket Plexiglas inkluderar även de höga kostnaderna för byggandet.

Tak av frostat glas med belysning i det inre

Tak av frostat glas behandlas med hjälp av sandblästring. Frostat glas harmoniskt passa in i atmosfären i barnrummet eller vardagsrummet. Dessa tak kan dekoreras med hjälp av airbrushing. Snygg accent till din inredning kommer att göra glastaket av frostat glas i kombination med den svarta aluminiumram.


Med möjligheten att fluorescens glastak, även i ett litet rum skapar en illusion av en öppen och fritt utrymmeMed möjligheten att fluorescens glastak, även i ett litet rum skapar en illusion av en öppen och fritt utrymme

Om du väljer att använda en matt tak med belysning, måste du hitta en lämplig mount design. Experter rekommenderar att ge företräde åt metallen, eftersom den inte deformeras när den utsätts för fukt.

Pros borstad Tak:

 1. En sådan beläggning kommer att bidra till att skapa effekten av perfekt jämn tak. Detta uppnås på grund av hög hållfasthet.
 2. Materialet är slitstarkt och inte bleknar.
 3. Mångfalden av olika nyanser av frostat glas för att tillfredsställa även de mest krävande ägare.
 4. Matt tak är enkel att installera.
 5. Materialet inte antändas.

Frostat glas kan användas även för dekoration av taket i badrummet. Detta material har effekten av anti-damm och kräver inte specialiserad vård. Det räcker med en gång i veckan för att torka taket med en trasa. Dessutom, inte matte inte visas mögel eller svamp.

Installation av glas speglas taket (video)


Mångfalden av glastak kan du enkelt dekorera ditt hem. Denna konstruktion kommer att se harmoniskt i alla rum. Glastak bakgrundsbelyst anspråkslös i vården och hållbara. När du väljer belysning ge företräde LED strip. Om din budget är begränsad, använd lysrör. 

Glastak (foto)

2 0ac65abb7f01e1XL 10 45 146 12121 575602464 83 1215391087ceiling-från-glas-543 1331128464glass tak-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 65

map