The BlogMålat glastak är helt passar in i varje interiör, vilket gör det mer elegant och rikaMålat glastak är helt passar in i varje interiör, vilket gör det mer sofistikerade och bogatymS varje år designers blir allt mer sofistikerade och kreativa: de börjar använda konstruktionslösningar som tidigare användes endast i palats eller teatrar. Ett utmärkt exempel på detta bevis och tak är färgade. Särskilt bra de ser med ljus inuti.


Blyinfattade tak med bakgrundsbelysning: Översikt och fördelar

Under det senaste århundradet målat glastak användes för dekoration av teatrar, katedraler eller andra viktiga platser. Idag är denna metod för efterbehandling taket som används i landet hus och lägenheter i de rika. Om du väljer att installera målat glastak på egen hand, kan du spara en hel del pengar, och en sådan tak kommer inte att kosta dig så mycket.

I färgade glastaket har fördelar:

 • Målat glas upplyst taket skapar en speciell atmosfär, svarvning rummet i en viss färg.
 • Glass - en miljövänlig material: det gör inte ont någon människa eller natur.
 • Målat glassdesign lämpar sig för någon stil: klassisk, modern, high-tech.
 • Tak med målat glas ser rik och betona din status.

Målat glastak i rummet kommer att skapa en speciell atmosfär och lägger komfortMålat glastak i rummet kommer att skapa en speciell atmosfär och lägger komfort

Målat glastaket för att spara utrymme, är det installeras ofta i små lägenheter.


Det finns två skäl till varför det färgade glastaket med belysning sparar en hel del utrymme:

 • Du behöver inte installera en ljuskrona som målat glastak ger ett bra ljus från golv till tak.
 • Speglade ytor och glas kan visuellt förstora utrymmet.

Om du har en liten lägenhet, är glastaket väl passar in i det inre av ditt hem.

Engelska blyinfattade

Special popularitet få engelska målat glas. Han är billigare än den traditionella glasmålningar, så det rekommenderas för personer med medelinkomster.Engelska målat glas har många fördelar, bland annat, är det billigare i jämförelse med den konventionellaEngelska målat glas har många fördelar, bland annat, är det billigare i jämförelse med den konventionella

För att skapa det, behöver du följande material och verktyg:

 • Sax.
 • Spatel.
 • Tejp.
 • Skiss av målat glas.
 • Lödkolv.
 • Glass.
 • Blyinfattade filmen.

Instruktioner steg för steg

Skissen måste vara en full-size, kan den beställas från en speciell herre eller designer. Det viktigaste - att få önskat foto i god kvalitet. Först av allt måste du sätta skissen utarbetats av glaset. Nästa steg - du måste beskriva konturerna av figuren med en speciell ledning band, vilket kommer att skapa en imitation glasmålning. När du vände glaset bör blyinfattade fångenskap hålla fast vid sin baksida. Dessutom finns det också kostar att lägga band längs konturen ritning. Om alltför synliga fogar mellan remsorna, är det möjligt med hjälp av lod tenn.

Skapa någon målat glas börjar med en skissSkapa någon målat glas börjar med en skiss

Fördelar med engelska blyinfattade

Engelska blyinfattade fönster har ett antal fördelar.

fördelar:

 • Den jämförande billighet av material.
 • Installation och tillverkning inte kräver speciella kunskaper.
 • Den kan användas i tvåglasfönster.
 • För att skapa målat glas är inte nödvändigtvis vackert att måla: huvud -podobrat lämplig film och rita för din komposition.

För att skapa en engelsk blyinfattade behöver inte någon särskild kompetensFör att skapa en engelsk blyinfattade behöver inte någon särskild kompetens


För ett litet pris du kommer att kunna skapa ett blyinfattade fönster i sin lägenhet.

Tillverkning målat tak med händerna

Innan du skapar en glastaket, är det nödvändigt att göra en skiss på datorn, med hjälp av några program för att göra det enkelt. Under skapandet av figuren är det mönstret på glasmålning nödvändigt att ta hänsyn till de dimensioner av taket för att fördela belastningen på taket. Målat glas i sig bör delas upp i flera delar, som hela produktuppsättning är problematisk. För utskrift kretsar är bättre att använda markören, och först därefter - konturfärg.

Den svåraste vid tillverkning av målat glas är en glasskärning och placering av det färdiga mönstret i taket.

Efter att färgen har tillämpats på konturerna, är det nödvändigt att tillåta att torka. Färgning av den totala siffran som skall utföras noggrant för att måla för målat glas är inte blandas in i bläck för konturen. Målat glas torkar tre dagar: då bör täckas med lack. En vecka senare, kan de blyinfattade installeras på taket.

De största svårigheterna uppstår i färd med att skära glas och placera den på taketDe största svårigheterna uppstår i färd med att skära glas och placera den på taket


Glasmålningar från golv till tak

Glas fönster från golv till tak används på balkongen eller loggia. Det ser bra ut i någon stil, men det har sina nackdelar.

Målat glas har följande nackdelar:

 • Behovet av frekvent underhåll.
 • Imma under den kalla årstiden.
 • Dyr installation.
 • Balkong med panoramautsikt är det nödvändigt att komma överens om att vissa myndigheter och organisationer.

Naturligtvis är detta inte så betydande brister, om du har en massa pengar, men för människor som har ett medium eller låg inkomst, kan detta vara ett problem.

Målat glas ser mycket imponerande, men dess installation är ganska dyrtMålat glas ser mycket imponerande, men dess installation är ganska dyrt

Design målat glastak

Den övergripande utformningen av glastaket beror på rummet där den ska användas. Till exempel i sovrummet är bäst att använda ljusa, lugnande toner. Idealisk för sovrummet kostym blå. Köks färger fungerar bäst, stimulera aptiten. Till exempel, röd och dess nyanser.

Färgskalan måste överensstämma med utrymme för sovrummet, till exempel, är bäst lämpade ljusa lugna tonerFärgskalan måste överensstämma med utrymme för sovrummet, till exempel, är bäst lämpade ljusa lugna toner

runda tak

Denna typ av tak som lämpar sig för många olika typer av rum, inklusive sovrummet och vardagsrummet. Round tak kan fördela ditt hus bland andra hus, vilket skapar en speciell, aristokratisk atmosfär.

För att belysa den runda taket är bäst lämpade lysrör eller halogenlampor.

Round målat glastak ger rummet en speciell glamour med en touch av aristokratiRound målat glastak ger rummet en speciell glamour med en touch av aristokrati

Vård för sådant tak är enkel: det viktigaste - inte använda tvättmedel och varmt vatten. Dessutom har experter rekommenderar inte användning av agenter pulver.

Tillverkning och montering av glastaket (video)

Målat glastak - en lyx som har råd att inte alla. Inköp och installation av ett sådant tak, samtycker du till att följa sin status som ditt hem kommer att se ut som en kung. Målat glastak - ett konstverk. Om du är känslig och kreativ person, då denna prydnad är perfekt för dig!

Design Målat glastaket (foto)

110 003 03 4 91P1300446649988 6bef4d913630daa2bb04761d0235ef77 128bg 142 548vitrazhnyepotolki 556vitrazhnyepotolkinebo

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 + = 24