Måla taket: de bästa slag och varumärken för perfekta reparationer

Måla taket: de bästa slag och varumärken för perfekta reparationer

12 October 2017takmålning - detta är den mest enkla och praktiskt sätt att avsluta en given ytatakmålning - detta är den mest enkla och praktiska sätt att avsluta denna poverhnostiSovremenny byggmarknaden erbjuder en hel del material för efterbehandling taket och hur man installerar dem. De har blivit allt populärare tak, men också målade alla efterfrågade. Detta beror på det faktum att färgen är ganska kostnadseffektivt sätt för reparation, och ett stort urval av färger och texturer gör det möjligt att välja en färg som står i samklang med det inre och komplettera dem. Tak färg bör vara av hög kvalitet som reparationen var långlivad, och ytan såg trevlig och snygg.


Så att måla taket typer av färger i konsistensen

Måla eller måla taket i rummet kan vara olika typer av färger, som skiljer sig i utseende och konsistens. Innan du köper färg för att bekanta sig med de befintliga typer av färger för att vara säker på kvaliteten på köpet, samt att veta vad material att arbeta med.

Olika typer av färger enligt fakturan:

 • Glossy.
 • Halvblank.
 • Matt.

Latexfärg för taket är hållbara, stark, lätt att eliminera ojämnheter i den målade ytanLatexfärg för taket är hållbara, stark, lätt att eliminera ojämnheter i den målade ytan

Undrar hur man väljer färg, är det viktigt att ta hänsyn till läget på ytan till vilken den kommer att tillämpas: den är slät eller präglat.


Typer av färgkomposition

 • Latex. Jag målar ingen lukt, är det giftfri, lätt att applicera på alla typer av underlag: från betongtaket till masonit. Till en plastbeläggning är lämplig jämn yta. De målade ytorna lätt kan rengöras.
 • Akryl. Det finns ingen färg lukt. Den har fördelar såsom hållbarhet, fuktbeständighet, beständighet mot solljus. Måla perfekt döljer sprickor.
 • Latex. Detta tåliga färg som har en relativt hög kostnad. Det är vattenavvisande. Andningsbar ytstruktur tillåter inte ruttnar, och ger hög kvalitet vacker yta utseende även när den appliceras i ett enda skikt.
 • Silikat. Grunden för denna färg - silikatglas. Det är i stånd att effektivt stänga sprickan, motståndskraftig mot ånga och fukt, förhindrar uppkomsten av mögel och svampar. Men det är alkalisk när den appliceras behov av att följa vissa säkerhetsregler, eftersom dess sammansättning. Det är heller inte kompatibel med andra typer av färg.

Välj lämplig typ av färg tar inte mycket, eftersom de är väl representerade på byggmarknaden.

Det är viktigt att veta att silikat färgen inte kombineras med andra typer av färg. Latexfärg efter torkning är svår att avlägsna från ytan, så när den tillämpas att avstå från förorening av dess golv, möbler och väggar.

Universal Paint Universal Paint "Snowball" - det är miljövänligt och högkvalitativt material för efterbehandling taket

När du väljer färg är det viktigt att läsa beskrivningen på etiketten: sammansättning, bruksanvisningar.Hur man bestämma vad en bra färg för taket

Valet av färg beror på olika faktorer: kvalitet, pris, tillverkare, sammansättning och förekomsten av en rik färgpalett.

Betyg av de mest populära färgerna:

 • Dufa. Målning Loofah supervays känd för sin snövita, smidig och elastisk konsistens, hållbarhet, styrka och rimligt pris politik.
 • Caparol. Silikonfärger strukturen ger hållbarhet, god förmåga att spraya, fuktbeständighet, förmåga att stänga sprickan.
 • Dulux. Matt strukturfärg, som har en perfekt ljusabsorberande kapacitet, vilket påverkar dess förmåga att dölja även de minsta defekter. Endast två lager färg kan skapa en perfekt yta för alla tak.
 • Halo. Dekorativ färg halo, dölja oegentligheter, idealiskt beläget på ytan torkar snabbt.
 • Tikkurila. Färgen har ett antal funktioner: tålig, miljövänliga, resistenta mot solljus. Det gör det möjligt att på ett säkert sätt experimentera med att blanda olika färger, till exempel, kan färgen ge en pärlemorskimrande skugga minnesvärd.
 • Snow. Billiga färg, som kombinerar kvalitet och ett överkomligt pris. Den är lämplig för att täcka alla typer av underlag.

Paint företaget Tikkurila har hög hållbarhet och estetikPaint företaget Tikkurila har hög hållbarhet och estetik

Varje färg har sina egna egenskaper, bör det övervägas när man väljer en tillverkare.

När du köper det är viktigt att uppmärksamma omdömen av färgtillverkaren. Se upp för förfalskningar, och noggrant läsa informationen om färg och dess programfunktioner.

Moderna euro de tyska och amerikanska märken utgör en rad målarmaterial "Finncolor", "Tex", "Dali", "Pro", "Miner", "Bekkers", "Parade", "marskalk", "Lakra 'interiör med marmor chips, "Matlateks", "Olympus", svart Luxens, Matt, Alpina, Deluxe. Listan kan göras lång, och vi välja den bästa färgen.

Dulux färg för taket: en bländande vit yta

Dulux måla varumärke kommer att passa dem med stränghet avser valet av material för otelochnyh lokaler. Alla typer av färger av produkterna är av hög kvalitet. Dye är känd för sin snövita och smidig effekt. Textured matt färg döljer noggrant alla brister på ytan av taket, en ljus look i varje interiör.

Dulux måla fördelar:


 • Easy appliceringsteknik;
 • säkerhet;
 • Torkar snabbt;
 • Ingen lukt;
 • Det ger en tät beläggning;
 • hållbara;
 • vattenbeständig;
 • struktur;
 • tvättbart;
 • Natural.

Dulux varumärke färg torkar snabbt och har lång livslängd, skapar en varaktig matt finishDulux varumärke färg torkar snabbt och har lång livslängd, skapar en varaktig matt finish

Mark Dyulaks vit vann kärleken till konsumenter för sin höga kvalitet och brett utbud.

Det måla med tillägg av silverjoner, som är en naturlig antiseptisk. Lägga naturligt vax tillåter färgen att motstå fukt.

Färgpaletten av läckerheter för sin rikedom. Och den mest super vit färg dämpad bländande vit konsumenten.

Vad färg för att välja för taket: de grundläggande reglerna

För att måla taket i matt färg bör väljas med fokus på producenten och dess rykte på marknaden, till komponenter som utgör bläcket, förutsatt att färgpaletten.


Regler måla val:

 • Ta hänsyn till den plats där färgen kommer att tillämpas.
 • Ta hänsyn till den förväntade visuell effekt, vilket gör färgen på takytan.
 • För att ta itu med de egenskaperna hos bläcket, dess prestanda när det gäller drift och hållbarhet.

Dessa tre regler kommer att bidra till att välja rätt färg och dess varumärken.

Proffs rekommenderar inte användningen av olja för takmålning. Oljefärg förlorar snabbt sitt utseende.

Akrylfärg används i våtutrymmen, ogenomtränglig för ånga, lätt att rengöra, luktfriAkrylfärg används i våtutrymmen, ogenomtränglig för ånga, lätt att rengöra, luktfri

Att välja vilken typ av färg, är det viktigt att ta hänsyn till individuell design, som var och en av arterna på ytan skapar en unik effekt.

Måla taket för våtutrymmen: arter egenheter

När efterbehandling våtrum, många väljer sätt att måla. Idag, på byggmarknaden representerade ett stort antal akrylfärger, som gör ett utmärkt jobb med fukten inte försämras under påverkan av det, inte förlorar sina egenskaper och kvaliteter.

Moderna resistenta akrylfärger innehåller speciella ingredienser som skyddar ytan från bildandet av mögel och mjöldagg. Sådana färger är resistenta mot frekvent tvättning inte förlora sin färg.

Utomhusfärg med sådana egenskaper kan appliceras i badrum, miljöer med hög fukthalt.

Funktioner måla för våtrum:

 • Motstånd för att släppa i temperatur och fuktighet;
 • Motståndskraft mot smuts;
 • Den höga graden av beläggning av ytor.

Innan måla taket i ett fuktigt rum, experter rekommenderar att behandla ytan av en speciell akryl primer djup penetration, vilket stärker den.

Hur man väljer färg för taket (video)

Dagens tillverkare erbjuder ett brett spektrum av färger, som är avsedda för målning tak i rum med olika nivåer av fukt. Måla med vattenkompositioner har sina egna egenskaper och funktioner som ska titta efter när du väljer färger. Marknaden erbjuder de mest populära märken att visa sig själv som den bästa bland de färgglada produkter: Finncolor, Tikkurila, Dulux, Caparol, Dufa, Snowball "Deluxe". När du väljer färg är det viktigt att ta hänsyn till den plats där målet kommer att göras, kvaliteten på färgen, liksom färgpalett och eventuella ritningar, låt välja rätt nyans för att göra interiören harmonisk.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

map