The BlogTopiary van foamirana kan worden geïnstalleerd in elke ruimte als decoratieTopiary van foamirana kan worden geïnstalleerd in elke ruimte als ukrasheniyaTopiary van foamirana is een decoratieve functie die hun eigen handen kunnen maken. Maak ongeëvenaarde decoratie voor het huis kan zijn eigen zijn, het lezen van de gefaseerde, masterclass.


bloemblaadjes fabrikant voor Topiary van foamirana: Master Class

Voor de bereiding van een samenstelling met hun handen moeten zorgen voor de basiselementen. Dit kan alle mogelijke wijze kan elke component gemakkelijk worden vervangen. Op dit punt is het noodzakelijk om na te denken in het proces van het creëren van unieke sieraden.

De basiscomponenten van een operatie zijn:

 • bloemblaadjes gelederen;
 • De basis van de bomen;
 • Crohn.

drie rijen van bloemen worden gebruikt om een ​​prachtig effect te creëren. Om ze te laten alleen voor dit doel neemt het papier waarop naar voren komt drie dezelfde cirkel. Het is wenselijk dat de diameter van elkaar verschillen. We moeten proberen hetzelfde, symmetrische bloemblaadjes te doen. Foamirana vellen worden vervolgens geselecteerd specifieke kleur. Papier omgeven werkstuk, het maakt een lus te vormen. De actie wordt herhaald met drie cirkels.

Voor de vervaardiging van de bloemblaadjes van verschillende kleuren, zal u een sjabloon nodig die u zelf kunt doenVoor de vervaardiging van de bloemblaadjes van verschillende kleuren, zal u een sjabloon nodig die u zelf kunt doen


In iedere rij mag er concaaf zijn. U kunt het zelf doen met de hulp van haarspelden, die is gelegen aan het eind van de kraal. Vervolgens werd de resulterende bloemblaadjes die op een spons. Wees op uw hoede bloemblaadje nummer wordt toegepast op de zool. De verwarmde elementen worden teruggegeven aan de spons en bevestigd met pennen.

Met het materiaal die hij nodig heeft om te werken tot verwarmd. Anders gebeurt er niets. Als alles klaar is, wordt knopvorming uitgevoerd. Er zijn geen regels, het werk wordt gedaan op basis van persoonlijke voorkeuren.

Topiary met bloemen van foamirana: gefaseerde fabricage

Na de fabricage van kleuren, is het noodzakelijk over te gaan tot verdere werkzaamheden.

In aanvulling op de basis decoratie zal het volgende nodig: • Bloempot (zelfgemaakte of kant en klare);
 • Vertakken de romp;
 • Shar voorvorm schuim;
 • Lijmpistool;
 • Weinig vogel (optioneel);
 • kralen:
 • Additionele decoratieve elementen in de vorm van linten, vlechten;
 • Nest voor vogels (optioneel).

Extra elementen voor later decoratie topiary moet worden voorbereid op voorhandExtra elementen voor later decoratie topiary moet worden voorbereid op voorhand

Grootte, aanvullende elementen en het contrast van de kleuren, geselecteerd zichzelf. Hier moeten we een start te maken uitsluitend op persoonlijke voorkeur. Om het basiselement te vormen, is het raadzaam om een ​​bal voorvormdeelstuk gebruiken is erg handig. Je kunt het kopen in de winkels voor handwerk, van elke omvang. Dit bespaart tijd en van hoge kwaliteit en glad element te bieden.

Als de bal niet is, en de mogelijkheid om het te kopen, ook, het is onafhankelijk geproduceerde. Hiervoor draait klomp papier en draad. Strak verfrommeld papier wikkelde draad. Dit zal een bal van elke diameter te creëren.

Maak een Topiary: de vorming van bomen

In de laatste bal is nodig om een ​​gat te maken, dat zal worden gehecht geschikte winkelhaak. Het andere uiteinde is nog in de pot. Zet de elementen met het lijmpistool. 

De base kan worden vastgezet met behulp nadelen gips, indien gewenst. Maar in het geval van de kleine boom foamirana aan te raden om de gewone lijm te gebruiken. Naar behoren en je nodig hebt om de pot te versieren. Voor deze genomen linten en satijnen linten. Manieren van het leggen van een stuk. Voordat decor nodig om de stabiliteit van drijfhout te controleren. Het moet stevig worden vergrendeld. Mooie boom met zijn eigen handen wordt gecreëerd binnen een uur.

Bij de vorming van Vormbomen er geen spijt van de lijm, anders, het ontwerp snel desintegrerenBij de vorming van Vormbomen er geen spijt van de lijm, anders, het ontwerp snel desintegreren

In kan fungeren als essentiële elementen:

 • Nam gemaakt;
 • Bloempot of potten;
 • wire;
 • Clay;
 • Styrofoam bal.

In de komvormige opening wordt ingebracht of haken de draad en door lijm bevestigd. Het tweede gebied is geplaatst in een pot en gefixeerd op analoge wijze. Dan wordt de ballon is versierd met bloemen eerder gemaakt. Pot versierd met linten.


Hoe maak je een kroon voor Topiary maken

De meest kritieke punt is de vorming van de kroon van foamirana. Hiertoe wordt lijm aangebracht op de basis van de knop, die netjes rozet zit. Houd de bloem duurt ongeveer 30 seconden, zodat het goed is verankerd. Volgens dit principe alle rozen zijn aangebracht op de bal.

Afwerking decor is lijmen kralen en kleine kralen sieraden stam of koffiebonen. Van satijnen boog kan worden gevormd, die prachtig is gelegen op een boomstam. Het bovenste deel van de pot is versierd met additionele decoratieve elementen.

Bloemen kunnen op de vogel worden geplaatst, is het een goede aanvulling op de basis-samenstelling. Satijnen linten gesloten rozetten. Ook zij kunnen vogel zitten.

Door het maken van de kroon Topiary, een beroep doen op uw verbeelding en vergeet niet dat de toevoeging van decoratieve elementen moeten met mateDoor het maken van de kroon Topiary, een beroep doen op uw verbeelding en vergeet niet dat de toevoeging van decoratieve elementen moeten met mate

Bovendien zijn alle ingericht:


 • pailletten;
 • kralen
 • Insecten.

Hier hoeven we alleen maar vertrouwen op persoonlijke wens. Zo kan fungeren als een nest voor de vogels en een extra interessante element. Om het eenvoudig te maken, zou dit een notendop en linten vereisen. De sokkelhuls is geplaatst sisal of enig ander materiaal. Het belangrijkste ding dat gelijkenis gebeurd met natuurlijke vulling slots. Vervolgens worden alle versierd met linten, kralen en verbonden aan de pot.

topiary van gedroogde bloemen en foamirana (video)

Het resultaat is een interessante compositie die goed past in elke ruimte en het zal de primaire twist geworden. Maak de perfecte is niet moeilijk, is het belangrijkste ding gewapend met de nodige elementen.

Topiary van foamirana (foto)

1 108235 02-186 3ba842fd787493d8d062b0534439e832 9c3a1fe0ebf058199f8cbeaf16bh - tsvety-floristika-kofejnyj-topiarij-romantika 0426ed 53ad8f9c-8c34-401c-8a6c-deba1c81a4b2ftZlRK3QF4 2016-01-02160057 11142 22751f90ce9b372c8ce387b9e4j5 - tsvety-floristika-topiarij-nezhnost

Leave a Comment

Your email address will not be published.

81 + = 83