Maak een plafond in de gang van gipsplaat: foto's, als stimulans voor actie

Maak een plafond in de gang van gipsplaat: foto’s, als stimulans voor actie

12 October 2017Plafonds van gipsplaat - het is een geweldige mogelijkheid om de gang een moderne uitstraling te gevenPlafonds van gipsplaat - het is een geweldige mogelijkheid om de gang een moderne vidZabluzhdenie dat de gang vereist geen esthetische verfijningen in de reparatie te geven, zo ingebakken in de hoofden die niet eens te proberen in het interieur van de hal "smaak" op te nemen. Het is tijd om stereotypen te doorbreken en verbluffende gelaagde ontwerp plafond in de hal met de hulp van gipsplaten vellen - de meest voorkomende materiaal.


Spectaculaire plafonds van gipsplaten in de hal

Wat denk je, welke kamer het is het kenmerk van uw huis en praten over uw esthetische smaak? Woonkamer, eetkamer of kantoor? De langverwachte "meeting" straten en huizen vindt plaats in de gang. Het is hier dat de indruk van het huis als geheel en in het bijzonder de smaak van de eigenaars. Vaak is het plafond kan een unieke stijl te definiëren in het ontwerp van de gang. Het gebruik van multi-level plafonds in de hal van gipsplaat toestaan ​​zonering van de ruimte, het creëren van een unieke verlichting en ongewone kleuren.

De moderne multi-level plafonds visueel uit te breiden de gang, en het creëren van een maximaal niveau van verlichtingDe moderne multi-level plafonds visueel uit te breiden de gang, en het creëren van een maximaal niveau van verlichting

Ontwerp opties plafond in de hal met de hulp van de gipsplaten in overvloed. Maar alleen u kunt beslissen welk soort stemming zullen de gasten de gang bewoners geven.

Hal moet zo comfortabel en goed verlicht zijn. Het is alleen nodig om te onderzoeken hoe de foto is van de ideeën belichaamd en een realiteit te maken van hun ideeën op hetzelfde moment het corrigeren van de gang ruimte.

Het merendeel van de appartementen kunnen niet bogen hoge plafonds. Maar toch, hoewel geschorst structuren te nemen deel van de hoogte, maar nog steeds beschouwd als een van de meest succesvolle van het plafond decoratie materialen in de gang zijn.


Voordelen van het product

Gipsplafonds andere soort heeft een aantal voordelen.

Met het plafond van gipsplaat met succes kan verbergen gebreken plafondsMet het plafond van gipsplaat met succes kan verbergen gebreken plafonds

Onder hen: • Vermogen om defecten in het onderliggende plafond verbergt;
 • Eenvoud en het comfort van de suspensie bevestigingsstructuur;
 • Betaalbare kosten van het materiaal en de installatie werken;
 • Een kans om het ontwerp een hal originele en exclusieve toon.

Dit zijn slechts de belangrijkste voordelen van gipsplaten plafond. Op de voordelen van deze afwerking materiaal en werken met hem, kunt u eindeloos praten. Maar het is tijd om direct naar het ontwerp van uw gang.

Het exclusieve ontwerp van het plafond in de hal van gipsplaat

hal ontwerp is altijd het struikelblok van smaken en een onderwerp van controverse in de selectie van afwerkingsmaterialen geweest. Handig als de ruime gang, en hoge plafonds. Maar niet alle hosts kan bogen op dezelfde specificaties visitekaartje thuis.

De meeste appartementen corridor is smal en lang, vaak met een laag plafond. Met de juiste ontwerp van het plafond is het mogelijk om visueel veranderen de ruimte van de hal. Men hoeft alleen maar naar de structuur en het ontwerp van verwante decoratie bepalen.

Juist gekozen ontwerp van het plafond is in staat om de gang geven een verfijnde lookJuist gekozen ontwerp van het plafond is in staat om de gang geven een verfijnde look

Vergeet niet, alleen strikte naleving van ontwerp richtlijnen zullen u helpen het gewenste resultaat te bereiken!

ontwerpers Tips

 • Als je een multilevel systeem van gipsplaten te monteren in een smalle gang, probeer te houden met duidelijke lijnen;
 • Visueel de ruimte van het uitgespaarde rechthoekige of vierkante plafondniveau breiden;
 • Verschillende regelmatige geometrische decoratieve elementen visueel uit elkaar bewegen muren gang;
 • Het zal helpen om de ruimte van de gang selectie van kleuren met heldere en warme kleuren uit te breiden;
 • Een overvloed aan extra armaturen zal een gevoel van licht en ruimte te geven;
 • Met behulp van spiegels zal de hoogte van het maximum te verhogen.

Met behulp van het plafond lichte kleuren en spiegels visueel verhoging van de ruimte van de gangMet behulp van het plafond lichte kleuren en spiegels visueel verhoging van de ruimte van de gang

Dit zijn slechts enkele van de design tips die u zullen helpen een elegante en stijlvolle zaal te creëren. Het lijkt erop dat het onmogelijk is om het zo eenvoudig en onbedorven technieken te gebruiken om drastisch te transformeren de kamer. Maar dankzij hen, zelfs de kleinste gang dramatisch veranderen en compleet andere kleuren zullen spelen als je net iets het plafond worden aangepast en schijnwerpers toe te voegen.

We doen gipsplaten plafond in de hal met zijn handen

Corridor kan worden beschouwd als het gezicht van het huis. Zijn afwerking heeft een drempel zet de stemming van de gasten en de gastheren. Maar in de reparatie van een groot deel van het geld gaat naar betalen voor diensten aan kunstenaars. Maar u kunt besparen. Behanglijm over de gang en het verzamelen van gipsplaten kunnen hun eigen handen. Dit vereist basisvaardigheden in vaardigheid en geduld.


Voordat u begint met een gipsplaten plafond constructie te bouwen, controleren of alle materialen en gereedschappen die u beschikbaar en voldoende, dus je hoeft niet naar de fascinerende creatieve proces te onderbreken.

Sinds de installatie van het plafond gipsplaat niet het gebruik van speciale apparatuur nodig, indien nodig, het kan worden gedaan met hun eigen handenSinds de installatie van het plafond gipsplaat niet het gebruik van speciale apparatuur nodig, indien nodig, het kan worden gedaan met hun eigen handen

Instructies stap voor stap

 • Breng markup met behulp van laser-niveau. Op een afstand van 10 cm van de basis vast overlappende het wandprofiel;
 • Dimensions marges zijn direct afhankelijk van de locatie van de verlichtingsarmaturen en systems engineering;
 • Longitudinale verankering profielen in het gebied van 50-60 cm.;
 • Maak hangers over het plafond profiel en zet het anker. Bevestig de rails;

Al deze activiteiten vereisen maximale concentratie en precisie in de metingen en acties.

Nu, als basisch gemaakt plafond frame, gaan we verder met de laatste fase van de installatie van het plafond:


 1. Wij voeren alle noodzakelijke mededelingen aan het plafond, zelfs voordat ze naar alle van de GCR vast te stellen;
 2. Werkwijze vellen gipsplaat primer. Dit is een uitstekende waterdichtheid verschaffen, en zorgen voor een nauwsluitende gewrichten;
 3. Laat onmerkbare afstand tot het plafond naar de plafondwand tegen vervorming onder invloed van warmte te voorkomen;
 4. Beveiligde bladen met inachtneming van de dambordpatroon;
 5. Maak gaten voor lampen en nutsbedrijven.

Wanneer het plafond is gemonteerd, blijft het primed stopverf, voegen kleur en decoratieve elementen. Spectaculaire gipsplaat met hun handen er klaar voor!

Gipsplaten plafond in de hal met zijn handen (video)

multilevel plafonds

De voor de hand liggende plus en min op hetzelfde moment in de reparatie van de gang die hij in laatste instantie had gedaan, wanneer alle andere afwerking van het huis voor reparaties zaversheny.Poetomu gang heeft vaak noch de kracht, noch de middelen.

Maar de hal kan veel vertellen over u en uw levensstijl, gewoonten en smaak. Daarom is aandacht te besteden aan de gang een beetje meer dan gebruikelijk. Zo zal multilevel gipsplaat met verschillende decoratieve elementen en ingebouwde verlichting duidelijk effect op de bezoekers te produceren.

Multilevel plafonds gipsplaten voordelig om te kijken, niet alleen in grote ruimtes, maar in de gangMultilevel plafonds gipsplaten voordelig om te kijken, niet alleen in grote ruimtes, maar in de gang

Trey plafonds met snelle veranderingen in de hoogte of vloeiende lijnen, ingebouwde verlichting en ongewone kleuren geven de hal een extra volume en verander de standaard gang onherkenbaar.

De complexiteit en eigenzinnigheid vormen van het plafond structuren is alleen geregeld door uw verbeelding en aangepaste ontwerper ervaring.

Wees niet bang om te experimenteren met afwerkingsmaterialen en moedig gebruiken het plafond oorspronkelijke vorm en kleur zijn.

Gipsplaat transformeert niet alleen het interieur gang, maar ook heel praktisch. Dit materiaal is bestand tegen water, heeft een hoge geluidsisolatie en brandwerendheid. Als gevolg van deze kwaliteiten, zal uw nieuw ontwerp gipsplaten plafond de bewondering van de bezoekers veroorzaken en kijk voor decennia.

Het plafond in de hal van gipsplaat (foto)

2-figurni-potolok-v-prihogei 0404 96 14 495.511 0646da2e01c8956c7d0b1620387c95a2 499.291 499.351 499381 499.361

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 59

map