The BlogMaak het interieur helder en ongewone helpen quiltMaak het interieur helder en ongewone quilt zal u helpen om het interieur van uw eigen huis om interessante en originele sieraden, gemaakt met zijn eigen handen te helpen, bijvoorbeeld, lapwerk detail en niet alleen. Creatieve toepassing van gedecoreerde textiel, huishoudelijke artikelen en zelfs meubels zal het huis gezelligheid, comfort en liefde te vullen. We moeten niet vergeten over de bruikbare semantische elementen die worden gebruikt in het interieur, zoals de naald bar, pannenlappen, onderzetters en organisatoren.


Originele patchwork ambachten voor thuis

Patchwork ambachten, of patchwork - een populaire manier om het huis te ontwerpen, gebruikt als een bekwame huisvrouwen en ervaren ontwerpers.

Deze decoratieve elementen kunnen harmonieus passen in de meeste moderne interieur:

 • Zachte heldere kussens op de sofa in de woonkamer van de Art Nouveau;
 • Warm quilt met ruches in de slaapkamer Shabby Chic;
 • Patchwork kussen stoel op de veranda stoelen in eco-stijl;
 • Patchwork naaldbed en de huishoudster de pantry;
 • Make-up tas of portemonnee patchwork in de klassieke badkamer;
 • Patchwork servetten, tafelkleden en deurmatten in de minimalistische keuken;
 • Design panelen in high-tech gang.

Patchwork decoraties kunnen heel verschillend zijn, het belangrijkste ding - om de verbeelding te laten zien en voorraad op de benodigde materialen voor het werkPatchwork decoraties kunnen heel verschillend zijn, het belangrijkste ding - om de verbeelding te laten zien en voorraad op de benodigde materialen voor het werk

Producten in de techniek van patchwork er goed uitzien in elke ruimte, is het belangrijk om alleen de gewenste kleuren selecteren die perfect passen ze in de algemene stijl van de kamer of, omgekeerd, om hun semantische focus van het beeld te maken.


Opgemerkt wordt dat handwerk patchwork omvat het gebruik van niet alleen textielelementen, maar ook stukjes behang, kunststof en andere materialen.

Er zijn twee technieken om een ​​quilt te voeren met hun handen - het is streep decoratie op het doek en het oppakken van alle ambachten lappendeken van stukken.

De handige en unieke patchwork stoel

Het origineel patchwork kijken niet alleen decoratieve elementen, maar ook meubels, zoals een bank of stoel. Patchwork leidt tot unieke bekleding, om zijn abstract patroon portretteren en zich richten op specifieke details. Om dit te doen maken vaak gebruik van kant-en-klare programma's.

Met behulp van de patchwork techniek, is het mogelijk om de stijlvolle en ongewone interieur omvormenMet behulp van de patchwork techniek, is het mogelijk om de stijlvolle en ongewone interieur omvormenBij de uitvoering van het idee van het uitvoeren van de stoel patchwork nodig hebben om aandacht te besteden aan de volgende punten:

 • Voor het bedienen van de oude bekleding goutweed behoefte en gebruik als een sjabloon voor uw eigen creaties;
 • Gebruik restjes stof sterkte is niet onderdoen voor de fabriek schroot;
 • Voor dunne materialen om de voering toe te passen;
 • Bij het snijden geometrieën moet correct worden uitgevoerd bewerken van de rand te voorkomen afbrokkelen;
 • Geselecteerde afbeeldingen en steek paden worden gecombineerd met elkaar om een ​​interieur gehele samenstelling te verkrijgen;
 • Het werk aan nieuw materiaal verwerking door een stoel is het beter om professionals te geven.

Ook kunt u een patchwork bank met zijn handen uit te voeren, maar niet mee te doen, en al het meubilair om vodden te versieren, omdat in dit geval ligt de nadruk te veel, en de kamer eruit zal zien "opzichtig". Deze stoel zal er goed uitzien naast de bank neutrale en effen kleuren.

Patchwork tafelkleed voor het huis theesoorten

Patchwork tafelkleed zal passende kijken in de keuken of in een aparte eetzaal, waar de grote tafel gaan om vrienden te sluiten over een kopje thee.

De toon van het tafelkleed kan pannenlappen, wandpanelen of gordijnen in de keuken.

Patchwork tafelkleed zal niet alleen verrassen gasten, maar ook een origineel en onvergetelijk de feesttafelPatchwork tafelkleed zal niet alleen verrassen gasten, maar ook een origineel en onvergetelijk de feesttafel

Patchwork tafelkleed heeft zijn eigen kenmerken:

 • Het kan worden gedaan met toepassingen, als gevolg van het algemene idee van het pand;
 • Bepaalde delen van het tafelkleed kan meer dicht worden gemaakt, om niet onder de hete nodig om op te staan;
 • Quilten ontwerp kan nieuw leven in het tafelkleed met geen vlekken geven;
 • Bepaalde delen van het tafelkleed, kunt u de elementen die de specifieke locaties van familieleden aan tafel weer te geven te markeren.

Een deskundige van het product is altijd een plezier om de gasten plaats aan een tafel gedekt met een tafelkleed, omdat al het ware haar vaardigheden niet alleen in het koken, maar ook met handvaardigheid zullen waarderen.

Uitstekende verrekend via dergelijke keukendoeken in binnengordijnen, op dezelfde kleur, voor de vervaardiging waarvan kan worden soortgelijke geometrische patronen en behandeling op dezelfde stijl. Gordijnen niet geheel pleisters bestaan, kunnen zij moeten abstract ingericht stukken gieten.


Handwerken patchwork techniek voor het kleuter-

Ouders proberen hun kinderen het beste te geven, en dus de kamer van de kinderen te versieren en rust de best mogelijke manier. Een manier om een ​​game room kan dienen als een scrappy kleine dingen voor het huis te ontwerpen.

Quilt kan ook worden gebruikt om de ruimte van een kind, het belangrijkste ding te versieren - dat ze zijn licht en geliefd kindQuilt kan ook worden gebruikt om de ruimte van een kind, het belangrijkste ding te versieren - dat ze zijn licht en geliefd kind

De verschillende elementen van de kinderkamer ontwerp dat kan worden uitgevoerd in de patchwork techniek, kunnen bestaan ​​uit:

 • gordijnen;
 • tapijt;
 • deken;
 • deken;
 • speelgoed;
 • Bedding;
 • Servetten op de tafel;
 • De kinderen portemonnees;
 • panelen op de muur.

Voor meisjes en jongens decoratie moeten patchwork natuurlijk variëren. Jongens zijn meer geschikt blauw of beige gamma, terwijl meisjes liever roze en witte kleuren. Felle accenten van rood, oranje of gele kleuren mag niet overheersen in het interieur, maar bepaalde elementen zullen bijdragen aan de vrolijkheid decor. Bijvoorbeeld, gemaakt in patchwork techniek machine rode of gele bal prinses, op het paneel ziet er heel organisch.


Naaien patchwork techniek helpt om de originele dingen die het huis zal sieren, zijn ideaal voor geschenken of effectief gebruikt in het dagelijks leven te creëren. Kids echt waarderen odezhka in de oorspronkelijke patches van patches.

Unieke patchwork (video)

Wees niet bang om te experimenteren, handwerk patchwork in staat om alle saaie interieur verlevendigen, adem in de warme sfeer van thuis en regelen een gezellige locatie voor het delen van de tijd met uw gezin. U kunt ook kussens naaien op de stoelen van de patches voor de gasten, en een warme kop thee om warm te patchwork na de koude van de winter alle familieleden en vrienden.

Voorbeelden van artikelen patchwork (foto interieur)

01 ------- 05 ------ 7min24 8min22 6 11min25 20min18 93i530223dfae082 289f7fb5e870765efabebda3e93p - dlya-doma-interera-Detskoe-loskutnoe-odeyalosine 1372092353979048original

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 2 =