The BlogDe doos is gemaakt van gipsplaat - het is een goede manier om de communicatie in de badkamer te verbergenDe doos is gemaakt van gipsplaat - het is een goede manier om de communicatie sanuzleDelaya reparatie in de badkamer te verbergen, zijn veel te maken met een zeer belangrijk probleem: waar je de fijne kneepjes van de leidingen, kranen, kleppen, die onvermijdelijk aanwezig zijn in het toilet zijn te verbergen? Met behulp van moderne materialen kunnen gemakkelijk van dit probleem in slechts een dag op te lossen, de andere niet zijnde een expert op het gebied van reparatie.


Hoe de buis te sluiten in de badkamer gipsplaten: Diverse opties

Reparatie in de badkamer ziet er niet klaar, als communicatie en water onbedekt bleef. Een nette uitstraling wand, die is gelegen nabij de buis, op verschillende manieren, die elk gemakkelijk in een kamer van elke grootte, kan worden geïmplementeerd geven waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de kleinste toiletten en badkamers met toilet.

Vervaardiging van gipsplaten box kan worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de bouw het ontwerp en de voorbereiding van alle benodigde materialenVervaardiging van gipsplaten box kan worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de bouw het ontwerp en de voorbereiding van alle benodigde materialen

Wij bieden deze opties van uw keuze:

 • De eerste werkwijze voor registratiezones, waarbij de buis - monteren van de lamellen. Met hun hulp, kunt u een onpartijdig oordeel van de pijp te verbergen, ze niet een lange tijd op te lossen moeten bovendien de jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen. Het nadeel van dit ontwerp is dat de jaloezieën niet erg betrouwbaar kan breken en dan moeten ze volledig vervangen.
 • De tweede optie voor decor pijpen - communicatie kast. Het kan worden gemaakt op basis van de gebruikelijke kast ingebouwd in de wand, opgebouwd uit afvalmateriaal of bemeten en aangebracht in een nis onder de volgorde. De waardigheid van het kabinet - toegang tot alle leidingen en afsluiters. Daarnaast kunt u optioneel zet de planken voor huishoudtextiel of in een kast. Helaas, dit soort gevallen niet passen in elk interieur en een kleine badkamer met planken nemen zij ook een heleboel ruimte.
 • De beste optie voor elk ontwerp oplossing - een doos gipsplaten, die zal worden gesloten buizen en ventilatiekanalen. Het is makkelijk te maken, het kan worden afgewerkt op vele manieren, en de vorm van het kanaal kan worden gegeven, op basis van de eigenschappen van de ruimte.

Sluit de leiding in de badkamer gipsplaat mogelijk met een minimum van gereedschappen en materialen, terwijl de uitgaven weinig tijd. Meer uitschrijven dit proces verder.


Hoe kan ik een doos van gipsplaten te maken in de badkamer: materialen en gereedschappen

De eerste stap in de aanleg van de leidingen voor de badkamer: kiezen welk formaat zal de toekomst design. Als de badkamer smal, en de buizen langs de korte muur, kunt u naaien volledig over de gehele breedte en over de gehele hoogte.

Voor een klein aantal buizen in het onderste deel van de wanden kan een doosvormig borstwering, die overigens de functie van de plank zal uitvoeren maken.

Een toilet in een groot kanaal effectief maskeren onder de projectiebundel of kolom. Voor de vervaardiging van de doos, een van de meest populaire in de moderne bouwmateriaal - gipskartonplaten. Ze zijn gemonteerd op een speciaal profiel, die je kunt kopen bij elke bouwmarkt.

Vak Aan een betrouwbare en praktische te krijgen, moet u kiezen voor alleen hoge kwaliteit gipsplaatVak Aan een betrouwbare en praktische te krijgen, moet u kiezen voor alleen hoge kwaliteit gipsplaatVoor dozen nodig:

 1. Vochtbestendige gipsplaat (GCR);
 2. Profiel gidsen (Mo);
 3. Profielwand (ook wel rek-, SS);
 4. 6h60 plug-nagels;
 5. Zelftappende schroeven voor de bevestiging van gipsplaten;
 6. Loop-kikker uit te broeden.

Om ruimte te besparen, kan worden vervangen door het profiel muur met afmetingen 50x50 op plafond PP 60h27 en 50x40 gidsen - op het plafond begeleidt DPU 27h28.

Tools om een ​​doos van gipsplaat met hun handen, zo nuttig te maken:

 • schroevendraaier;
 • Boorhamer / boor shock;
 • Schilderij mes voor het snijden van gipsplaten;
 • niveau;
 • Schaar voor metaal / bolgarka voor het snijden van profielen;
 • roulette;
 • Kelderen.

Als een kwestie van geld te besparen is acute, is het mogelijk om de plaats van de metalen profiel een houten blok en gipsplaten goedkopere kunststof panelen. Wanneer geassembleerd alle tools en het materiaal wordt gekocht, en de doos maat is vastgesteld, kunt u beginnen met het werk van het naaien van de afvoerbuizen te doen.

Hoe de buis te sluiten in de badkamer gipsplaat: stap voor stap handleiding

Slag met vlekken op de muren en plafonds, die zijn bevestigd een frameprofiel voor toekomstige bouw. We belichten ze met de marker potlood of stift.

Het is duidelijk dat volgens de instructies van de reparatie, moet u gipsplaat doos snel te installeren in de badkamerHet is duidelijk dat volgens de instructies van de reparatie, moet u gipsplaat doos snel te installeren in de badkamer

Vervolgens voeren we de volgende stappen:


 • Profieldoorsnede in de muur, en een schaar of een molen aan de muur pluggen, nagels in de grond, waarbij de verbinding met de gipsplaat gastheer. Afzonderlijke secties van het profiel van dezelfde lengte zijn bevestigd aan de vloer - dat ze de functie van het gestel voeren voor de toekomst van de doos. Uitlijnen van de positie van het profiel op het bijstandsniveau dat deze loodrecht op de vloer.
 • Gesneden stukjes geleider DPU gelijk aan de breedte van de kanaalwand naar de voorwand. Deze segmenten zijn bevestigd aan het uiteinde van de vloer en het plafond of de wand op een hoogte van dozen, wanneer de communicatie niet zal sluiten van de vloer tot het plafond. Nog enkele delen van dezelfde tussen de wandhouder en wandprofiel als de ribben van ons ontwerp.
 • Gipsplaat gesneden in stukken van gewenste grootte. Vastmaken van de gebruiker profiel op de zijkanten van de doos met schroeven elke 5-6 cm langs de omtrek. Op de voorwand die we nodig hebben een inspectie gat voor toegang tot de tellers, kranen en afsluiters. Daarom, voordat het vak aan de voorwand, merk versterken en een gat voor de deur of klep. Vervolgens, soortgelijk aan de zijwanden bevestigen het vel om het profiel van de GCR.

De basis van onze dozen klaar, staat nu regelen de deur en bevestig deze aan het voorpaneel design.

Wij maken deur dozen in de kast

Deur voor leidingen buis kan zijn vervaardigd van verschillende materialen. Hier zijn slechts een kleine lijst van hoe de toegang tot communicatie in het toilet te regelen.

Met het oog op een mooi en praktisch deur in gipsplaten vak te maken, kunt u het plastic paneel gebruikenMet het oog op een mooi en praktisch deur in gipsplaten vak te maken, kunt u het plastic paneel gebruiken

Onder hen waren:


 • Gipsplaten - de meest eenvoudige en natuurlijke optie, vooral omdat het werkstuk onder de deur die je al hebt;
 • houten paneel of fineer;
 • kleine gordijn-Rollo;
 • kunststofplaat;

De meest praktische en discrete optie - het is de deur van de gipsplaat. GCR afgewerkte stuk kan enigszins schoonmaken van de randen met schuurpapier en op een kikker lussen, die kunnen worden gekocht bij alle hardware store.

De meest populaire zijn chetyrehsharnirnye meubilair scharnieren-kikker.

Vast scharnier schroeven aan de voorwand van de doos en controleer nauwkeurig of begraaft het resulterende deur.

Hoe maak je een doos versieren voor de leidingen in het toilet

Vak verbergen van de pijp in het toilet zag voltooid, moet de stofsamenstelling te bereiden, en vervolgens geschikte materialen voltooien. De preparaten worden op dezelfde wijze als voor gipsplaten.

De verwerking van de grond zal niet alleen helpen om de consumptie van stopverf verminderen, maar ook tegen het uitbreken van schimmel en meeldauw.

De meest populaire decoratieve versiering, die in staat is om stijlvol te versieren gipsplaat doos is mooi tegelsDe meest populaire decoratieve versiering, die in staat is om stijlvol te versieren gipsplaat doos is mooi tegels

Conduit behandelen grond, bedek met verschillende lagen van vulstof en overschrijft grind oppervlak. De randen van de dozen kunnen worden ontworpen voor gipsplaten hoeken van kunststof of metaal. Ze kunnen eenvoudig worden "geplant" op hetzelfde product.

Als afwerking dozen worden gebruikt:

 • Tegel, welke is afgewerkt door WC en tegels kunnen worden afgewerkt en portierframe;
 • Behangen wasbaar;
 • Latex verf;
 • Houten of plastic latten.

Probeer een afwerking voor het vak in dezelfde stijl, die de rest van de reparaties in de badkamer gemaakt te kiezen en geven de voorkeur aan gemakkelijk afwasbaar en bestand tegen vochtgehalte. Gedetailleerde instructies voor het afwerken van de wanden van de doos is te vinden op de video op het internet.

Montage dozen gemaakt van gipsplaat in het toilet (video)

Box in de kast van gipsplaat - het is een zeer eenvoudig ontwerp dat stevig verbergt de niet al te aantrekkelijk rioolbuizen en ventilatieschacht. Maak het mogelijk om in een kamer van elke omvang, en een verscheidenheid van dozen en hun finishing opties maken het mogelijk om de meest comfortabele gebouw, dat toegang zal bieden tot sanitaire communicatie en tegelijkertijd ziet er prachtig uit te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

70 − = 61