Maak decoraties voor de woonkamer: 3 regels van design kunst

Maak decoraties voor de woonkamer: 3 regels van design kunst

12 October 2017Maak de woonkamer een modern en uniek is niet moeilijk, het belangrijkste ding - om de originele inrichting kiezenMaak de woonkamer een modern en uniek is niet moeilijk, het belangrijkste ding - om de oorspronkelijke dekorSuschestvuet kiezen voor een ongelooflijke hoeveelheid verschillende manieren om het ontwerp van de hal uit te voeren, en elk van hen is verschillend in kleur, grootte van de kamer, de stijl. Kleedkamers zal veel tijd en inspanning vergen, maar het resultaat zal de moeite waard. Moderne woonkamer - het is mooi, stijlvol en trendy kamers, die iedereen die ze zouden kunnen verrassen.


Het decor voor de kamer: afwerking optie

Om het ontwerp van de hal uit te voeren, ontwerpers gebruiken nieuwerwetse technologie en afwerkingsmaterialen, zoals sierpleister. Afwerken wordt uitgevoerd door het verwerven van materiaal dat wordt aangebracht op de wand. De samenstelling een mengsel waarin er chemische bestanddelen en pigmenten. Werk snel en gemakkelijk met hem. Je hoeft geen speciaal gereedschap of speciale vaardigheden. De bijzonderheid van deze inrichting is dat het zal jaren duren, kan het worden geschilderd.

Update het ontwerp van de kamer kan door middel van decoratieve getextureerde gipsUpdate het ontwerp van de kamer kan door middel van decoratieve getextureerde gips

Er is een enorme keuze van gips:

 1. geweven;
 2. structuur;
 3. reliëf;
 4. mozaïek;
 5. Venetiaan.

woonkamer decor elementen: Wat is er nieuw

Mensen van de 21ste eeuw worden geconfronteerd met elke dag stress, onrust, evenals andere problemen. Om te gaan met hen is zeer eenvoudig, want voor dit gewoon naar huis genoeg om te ontspannen en tot rust komen. Haal het gewenste resultaat kan alleen op de voorwaarde dat het appartement of huis comfortabele omgeving zal zijn. Ontwerp het interieur met hun eigen handen geeft inzicht om de behuizing en de sfeer. Krijgen in uw woonkamer, moet een persoon rust die kan worden bereikt door het gebruik van decoratieve stijlvol interieur voelen.


Het is belangrijk dat de rand die de woonkamer van de zeer modieus en smaakloos als een chaos scheidt niet over te steken. Vermeldenswaard is dat geen kwestie wat de grootte in de woonkamer, kan het aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn. Hoe kan ik een woonkamer decor te creëren? Je moet om in eerste instantie te nemen van de juiste opstelling van het meubilair is bekleed en de kast.

Het is noodzakelijk om op een intelligente aanpak van de inrichting van de woonkamer, niet volgestopt met onnodige dingen die hetHet is noodzakelijk om op een intelligente aanpak van de inrichting van de woonkamer, niet volgestopt met onnodige dingen die het

Het hangt af van het gevoel van ruimte, het comfort en schoonheid. U hoeft niet te stapelen de kamer een veel items, omdat dit de grootste fout zal zijn.

Moderne ontwerpers de voorkeur aan een minimalistische stijl te gebruiken. Symmetrische situatie, in ieder geval de items en hun combinatie te vormen maakt het mogelijk om het gewenste resultaat te bereiken, en zelfs visueel uitbreiden van de ruimte. Als het saldo van het project voorbij is, moet je om verder te gaan naar het decor. Oefening faciliteiten moeten ook aan het project, en goedgekeurd en de ontwerper en de eigenaar van de woonkamer af te maken.Bij het ontwerp is rekening gehouden met factoren zoals:

 • De keuze van de kleur oplossingen;
 • Het bepalen van de stijl;
 • meubilair orde.

Als u wilt naar de woonkamer met zijn handen te regelen, is het nodig om de basisregels van design kunst zorgvuldig te bestuderen.

Overmatig versieren van de woonkamer te zetten in een smakeloos en lelijk kamerOvermatig versieren van de woonkamer te zetten in een smakeloos en lelijk kamer

regels landschap

 1. Het interieur moet aanwezig zijn items, zoals vazen, schilderijen, en zorg ervoor dat gordijn.
 2. Uitstekende en stijlvol het beschouwd als een combinatie van contrasterende kleuren, zoals wit en zwart.
 3. Als een accent in de kamer kan rack of staan ​​met achtergrondverlichting.

Ideeën voor Living Room Decor: Hoe het interieur

decor ideeën kunnen heel verschillend zijn, maar het belangrijkste - het is om de volgorde waarin de stijl zal eindigen bepalen.

Opties voor de muren duizend, maar de keuze is afhankelijk van:

 • Room area;
 • verlichting;
 • De aanwezigheid van scheuren of defecten.

Voor kamer decoratie kan worden toegepast panelen, modulaire of standaard schilderen, spiegel, verlaagde plafonds, evenals vele andere interessante opties. Het grootste probleem wordt beschouwd als de keuze van de kleur. Hoe om het te implementeren? We moeten weer vertrouwen op hun voorkeuren en eigenaardigheden van de kamer. Als de muren zijn bleek van kleur, zal het helder beeld op de plek in de kamer.

Klassieke stijl is populair en in de vraagKlassieke stijl is populair en in de vraag


De meest populaire stijl wordt beschouwd als een klassieker te worden, is het van belang om dergelijke onderscheidende kenmerken zoals de aanwezigheid in het interieur:

 • tapijten;
 • wandtapijten;
 • Grote spiegels oude type;
 • Schilderijen gesneden frame;
 • Panelen voor decoratie;
 • fluweel;
 • Jacquard gordijnen.

Het is erg moeilijk om de creatie van het interieur uit te voeren in een klein appartement in de stad. U kunt de voorkeur te geven nieuwerwetse stijl, zoals eclecticisme. De stijl is heel bescheiden. Zijn functie is het gebruik van dunne en Japanse motieven, evenals modulair 3D-formaat foto's. Niet slecht in een kamer zal planken kijken kleine, elegante planken in wit of zwart, evenals een groot aantal posters en schilderijen van hedendaagse kunstenaars.

De basisregel voor de decoratie van wanden

Het maken van de keuken-woonkamer te besteden een beetje ingewikkelder dan alleen wonen.

Achtergronden moet zodanig worden gekozen dat ze een perfecte aanvulling op het ontwerp van uw woonkamerAchtergronden moet zodanig worden gekozen dat ze een perfecte aanvulling op het ontwerp van uw woonkamer


Maar als je het uitvoeren van reparaties stap voor stap, en met inachtneming van bepaalde aanbevelingen, dan is alles moet worden in de best mogelijke manier:

 1. In eerste instantie zou de stijl van de kamer juiste kleur, evenals het vullen van accessoires en meubels te combineren.
 2. Als u wilt om het te maken door het accent van felle kleuren op de meubels, behang en accessoires, moet het niet groot zijn. Anders zou de kamer geweldig zijn, maar de school plek.
 3. Er mag niets in de decoratie of fel licht, of vice versa, want het is precies het gebrek aan smaak. Als de muren zijn licht, moet het meubilair worden gekozen dienovereenkomstig helder.
 4. Met betrekking tot het milieu, moeten de producten, zoals banken, muren en tafels niet omvangrijk zijn en vervaagd.

Naar behoren het ontwerp van de woonkamer naderde, kreeg ze echt aangenaam om te verblijven. Vanuit het comfort en gemak Het hangt niet alleen indruk gasten, maar ook zijn eigen stemming.

Interessante ideeën Living Room Decorating

Het maken van een leven is grotendeels afhankelijk van zichzelf bewoners van het huis, evenals hun levensstijl. Bijvoorbeeld, de stijlvolle glamoureuze mensen de voorkeur aan verzadigde kleuren, evenals de edele blauwe, fluweel meubilair en de verscheidenheid van kussens kiezen. Vaak, in het inwendige van de spiegel blijkt, zowel kleine als grote zware gesneden frames.

Living, in de regel, het is gemaakt op basis van de wensen en belangen van de eigenaren van het huisLiving, in de regel, het is gemaakt op basis van de wensen en belangen van de eigenaren van het huis

Dit interieur is direct afhankelijk van de harmonieuze combinatie van kleuren, maar de meest populaire zijn:

 • beige;
 • blauw;
 • Koffie met melk;
 • brons;
 • Black.

Voor degenen die liever vasthouden aan de klassiekers, kan het raadzaam zijn om modulaire producten, zowel meubilair en decor verkiest. Een kamer in een klassieke stijl zou moeten zijn verschillende vierkant meubels, evenals schilderijen, ruwe vormen en originele accessoires.

Ontwerp en de inrichting van de ruimte (video)

De massa van opties, is het alleen nodig om de juiste keuzes te maken die zal bevallen al jaren en verrukking gasten. Wanneer meubilair regeling moet voldoen aan de regel van 70 centimeter. Met andere woorden, tussen elk type meubels moeten minstens 70 cm.

Het verfraaien van de woonkamer (foto)

2min63 16min44 123-11 123-12 123-21 1410 2016-05-26-57468af22aa44 3912 4810 2525-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

map