The BlogVaststelling van kroonluchters aan het plafond gipsplaat vereist minder kennis dan het installeren van GCR zichzelfVaststelling van kroonluchters aan het plafond gipsplaat vereist minder kennis dan zelf installeren GKLKreplenie kroonluchters aan het plafond gipsplaat is een probleem waarvan het belang is vaak te overdreven. Voor verlaagde plafonds gipsplaat gekenmerkt door minder betrouwbaar zijn dan die van de betonnen vloeren, maar toch, het is niet kwetsbaar, zoals we gewend zijn te denken van het afwerkingsmaterialen. Op een pleister structuur chandelier hangen en de gipsplaten blad kan het gewicht van een lampje weerstaan.


Hoe kan ik een kroonluchter te hangen aan het plafond van gipsplaat

Zwevende gipsplaten plafond zijn erg populair in de reparatie van appartementen en kantoren. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door de wens van deskundigen perfect uit te lijnen de basislijn van overlap, maar ook voor originele composities van verschillende vormen en maten te creëren. Maar ongeacht de complexiteit van het ontwerp, kunnen we niet zwijgen over het belang van verlichtingsarmaturen blijven. Dit onderwerp is zo relevant dat nadere aandacht vereist.

Plan de montage locatie van het kroonluchter is aan te bevelen, zelfs bij het opstellen van het ontwerp van het plafond gipsplaat.

Gemonteerd op een dwarsbalk ontworpen voor grote kroonluchters een brede basisGemonteerd op een dwarsbalk ontworpen voor grote kroonluchters een brede basis

Kroonluchters en lampen zijn niet direct verbonden aan de gipsplaten vellen!

Een plek waar je van plan om de kroonluchter, sterker profiel hangen in het stadium van de oprichting van het plafond frame. Maar er is een "maar" dat is de moeite waard een speciale vermelding: een manier om de lamp te bevestigen, hangt af van het gewicht.


Lampen kunnen worden bevestigd door middel van een haak arm of - een arm van het profiel en de zware kroonluchters direct bevestigd aan de basis overlappen.

gedane aanbevelingen

Ze zijn gemakkelijk te onthouden en niet minder dan hen volgen:

  • Locatie lampen moeten worden gedefinieerd tijdens het maken van het kader;
  • Naar de kroon aan de haak vast moet een profiellijst. Als u besluit om de console te gebruiken - bracket, gebruik maken van twee strips;
  • Vormen de beoogde fixatie locatie uitgebreid profiel;
  • Beter voorraadbeheer gespecialiseerde sluitingen;
  • Als de lampjes niet voorzien zijn van tevoren - Gebruik in combinatie met het minimum gewicht apparatuur;
  • Let op veiligheidsmaatregelen.

Als u besluit om lampen toe te voegen aan het plafond gipsplaat nadat u de platen op het frame zijn bevestigd, het profiel is zeer gemakkelijk te vinden - genoeg om de magneet op de GCR te houden.

Gipsplaat heeft sterke mechanische eigenschappen, hoe klein verlichtingsarmatuur wordt rechtstreeks op het oppervlak van het materiaal uitgevoerdGipsplaat heeft sterke mechanische eigenschappen, hoe klein verlichtingsarmatuur wordt rechtstreeks op het oppervlak van het materiaal uitgevoerdIn feite is de vraag hoe een kroonluchter of een ander apparaat als de gipsplaten plafond hangen, zou ontstaan. In de fabriek is er niets bijzonder moeilijk. Men hoeft alleen maar om te onthouden: alle verlichting problemen kunnen worden opgelost in een vroeg stadium, ruim van tevoren en zorgvuldig te berekenen alles en voor te bereiden. Alleen wanneer er geen haast en de naleving van alle aanbevelingen van de kroonluchter zal worden afgesloten met voor een lange tijd zal de kamer te versieren.

Hoe kan ik een kroonluchter te hangen aan het plafond gipsplaat op de traditionele manier

De noodzaak om een ​​kroonluchter aan het plafond te bevestigen niet zo vaak voorkomen. Dit zijn in principe twee geldige redenen: de verhuizing en renovatie. Soms wil je veranderen, maar niet erg dramatisch. Een manier om gevoel van nieuwheid te maken - om de verlichting stijl te veranderen. Het zal niet moeilijk zijn als de kamer geverfd of vormgegeven houten plafond. Maar hoe verder te gaan in het geval, wanneer de kamer is ingericht met droogbouw of verlaagd plafond? Als u een verrassing te maken, en je moet de verlichting snel veranderen, maar voeg ze toe aan de gipsplaat vellen. Maar houdt rekening met het gewicht van de lamp - is het mogelijk dat je haast een slechte dienst kan doen.

Het grootste deel van de verlichting op welk voorwendsel niet direct hangen aan de gipsplaten, die uiteindelijk kan breken onder het gewicht van de lamp.

 Types pluggen voor montage op gipsplaten (video)

montagemogelijkheden

Het is beter om de instructies en aanbevelingen van deskundigen te volgen, bevestigingsmateriaal verlichting traditionele manier.

Slechts twee van hen:

  • Console mount;
  • Bevestigen van de haak.

Installatie van de verlichting aan het licht giposokartonny plafond gemaakt met behulp van speciale bevestigingsmiddelen - vattenproducenten ButterflyInstallatie van de verlichting aan het licht giposokartonny plafond gemaakt met behulp van speciale bevestigingsmiddelen - vattenproducenten Butterfly

Dit betekent niet eisen dat u geen speciale vaardigheden, behalve basiskennis van de behandeling van elektriciteit, en neemt niet veel tijd in beslag nemen. Als u vooraf aan goed na over waar u de kroonluchter en de wijze van bevestiging afhankelijk van het gewicht zal hangen denken, moeten de problemen zich voordoen.


Features kroonluchters montage op gipsplaten plafond

Gipsplaat is ideaal wanneer de veredeling van de muren, vloeren en plafonds. Bij het installeren van gipsplaten plafond structuur moet rekening houden met de kenmerken van de laatste hand aan het plafond zal compleet en aantrekkelijk uiterlijk te geven. Een van hen is de installatie van de verlichting. Er zijn verschillende kroonluchters montage functies op de gipsplaten plafond.

Gipsplaat is in staat om het gewicht van maximaal zes kilo te weerstaan. Zo kunt u armaturen rechtstreeks op gipsplaten, gelet op de bestaande functies en assemblage beperkingen.

Volgens de technische kenmerken van de FCL, kunt u eenvoudig opnemen van een klein formaat en het gewicht van armaturen.

Het tellen van de belasting op de gipsplaten plafond, kroonluchter, overweeg dan niet alleen het gewicht, maar de geschatte spanning tijdens het gebruik.

Kroonluchters zijn bevestigd aan slechts gipsplaten als een laatste redmiddel!

Massieve kroonluchters wordt afgeraden gipsplaten plafond met profielrails worden opgeschort omdat ze niet hun gewicht te behoudenMassieve kroonluchters wordt afgeraden gipsplaten plafond met profielrails worden opgeschort omdat ze niet hun gewicht te behouden


Werkwijze bevestigingsmontagebeugels direct bij de gipsplaat is anders complexiteit. Het volstaat om een ​​speciale inrichting te kopen.

Hoe kan ik een zware kroonluchter te hangen aan het plafond van gipsplaat

Soms is het ontwerp van het plafond installatie vereist enorme kroonluchters. In deze situatie, moet u de bevestiging gebruiken om de vervorming en breuk van de oorspronkelijke plafond te voorkomen. Zware kroonluchters rechtstreeks bevestigd aan het hoofdplafond behulp van een spanhuls - afstandhouder bevestigingsmethode.

Als het gewicht boven kroonluchters tien kilo, is het onmogelijk om de gipsplaten en profiellijsten lossen.

Om de massale en zware lamp aan het plafond te bevestigen, arm puncher met een langgerekte boor en boor verdieping van de vereiste diameter, nadat u handmatig in te voeren om de kraag. Schroefverbinding gat in de pen, controleer of het installeren bevestigingsmiddelen haak en sluit montagebeugel kroonluchters.

Vaststelling van kroonluchters aan het plafond gipsplaat (video)

Zoals u kunt zien, het type en het gewicht van de lamp heeft grote invloed op de montage ervan op gipsplaat. Hoewel de installatie en levert geen bijzonder moeilijk proces. Daarom is in de ontwerpfase, pick-up niet alleen voldoet u aan de buitenkant en licht technische eigenschappen, maar ook manieren om het plafond te monteren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1