Lösningar för litet område: 5 skäl att välja modulära lounger

Lösningar för litet område: 5 skäl att välja modulära lounger

12 October 2017Modular vardagsrum - ett utmärkt alternativ av möbler för att ge ett litet rumModular vardagsrum - ett utmärkt alternativ av möbler för att ge en liten pomeschenieDlya många människor frasen "modulära levande" förblir oklar, även om en sådan lösning i det inre har funnits under lång tid. Modular säten utformad för att ge en liten plats i rummet behövs för mänskliga ämnen så att rummet inte verkar rörigt. Hur man använder Modular plats till förmån för små utrymmen - läs vidare.


Modular väggen kan göras i olika stilar och färger. På ett sätt är detta ett projekt för en viss stil och rummet, vilket skapar köparen, men framför allt - det är en färdig uppsättning av olika möbler objekt som kan kombineras för sig själva.

Idéer för interiören: modulära möbler för vardagsrummet

Modulsystem i modern mening är ett bra sätt för att passa allt du behöver på ett ställe, utan extra kostnader. Moderna designlösningar gör det möjligt att modulsystem i en elegant stil som kan understrykas obefintlig dygder.

För dem som fortfarande inte förstår vad ett modulsystem, kan det vara lämpligt att föreställa sig den sovjetiska väggen. Moderna modulsystem görs i bilden av den sovjetiska väggen, men skiljer sig radikalt från henne. Modulära möbler i vår tid - det är friheten att välja antalet element som måste finnas i satsen.

Mannen själv avgör hur många artiklar som de vill köpa och hur de kommer att grupperas.

Modulsystem kan konstrueras i olika stilar, från barock och slutar med modern high-tech.


Idag finns det många olika utformningar av ett modulsystem för vardagsrummet, så att du kan välja exakt vad du vill och kommer att passa på en priskategoriIdag finns det många olika utformningar av ett modulsystem för vardagsrummet, så att du kan välja exakt vad du vill och kommer att passa på en priskategori

Element som ingår i systemet kan vara olika, men den klassiska uppsättningen som erbjuds av tillverkarna, är som följer:

  • nattduksbord;
  • Golv och overhead hyllor;
  • hyllor;
  • Skåp för TV: n.

Skönheten i ett modernt modulsystem är att det är mycket elegant, även om består av olika element. Vänner av ovanliga interiör kombinerar element av ett system av olika färger, texturer och så vidare. D. De delar av ett modulsystem kan bytas ut mot varandra, uppvägs. Varje modulsystem görs på beställning, individuellt för varje kund.Ett modulsystem för att leva lönsamma betonade sina fördelar, är det nödvändigt att välja rätt färg och storlek av modulerna. Till exempel, för en lägenhet i Chrusjtjov, och i allmänhet för det lilla utrymmet väl lämpad vit eller ljus beige systemet, och storleken på systemet måste antingen helt dölja en i vardagsrummet väggar, eller vara så smal som möjligt för att inte belasta sig själva och så lite utrymme.

Corner vardagsrum: ett modulsystem i ett litet utrymme

Hörn vardagsrummet är idealisk för små rum. Hörn modulära bor passar perfekt in i ett litet utrymme och möjlighet att göra skräddarsydda möbler gör det möjligt att beräkna de parametrar som baseras på användningen av hörnregionen som vanligtvis är tomt. Corner modulära levande möjliggör effektiv användning av hörnen i rummet och inte skräpar ned ett stort utrymme. Ljusa färger är mest lämpade för dekoration i vardagsrummet hörnet. Ju mer ljus färg i rummet, desto mer verkar. Också, för systemmoduler, materialet är väl lämpad vit glans. Vit expanderar visuellt utrymmet och lägger till en glansig reflekterande yta ökar effekten. Att designa ett litet rum lämplig hörnskåp eller hörnsoffa. Dessa element är vanligtvis placeras i mitten av rummet eller i mitten av väggen, vilket minskar den visuella utrymme.

Corner modulsystem sparar utrymme i ett litet vardagsrumCorner modulsystem sparar utrymme i ett litet vardagsrum

Placera en av dessa moduler, eller båda i ett hörn, kan du spara värdefullt utrymme i rummet för andra saker. Dessutom kan hörnet placeras TV och placeras hängande avsnitt runt den.

Vilka föremål kan placeras i ett hörn? Först och främst kan det vara en garderob. Det kan vara för kläder, mat eller för dekorativa interiör som Fabergéägg. Garderob kan delas upp i en spegel som bara kommer att svara för ett hörn rum, och hyllorna av kläder kommer att vara på sidorna av väggen.

En annan möbel som kommer att se bra ut i hörnet - soffan.

Soffa hörn, det finns två typer:

  1. Piece soffa som inte förstår, och endast bryts ned;
  2. En soffa-transformator kan du sätta dina pjäser på olika platser och vid rätt tidpunkt för att flytta dem alla tillsammans.

I vissa fall är hörnsoffor kompletteras med hyllor, bord, stora armstöd, belysning, och även en bar. Om du vill ha alla element i en soffa, måste du rapportera det vid tidpunkten för beställning.


Modular vardagsrummet, som att välja: MDF eller spånskiva

När det finns ett behov av att köpa en modulär vardagsrum, det är en fråga om det material som den är tillverkad. Vad skillnad spånskiva MDF? MDF står för finfraktionen trädet. Detta är ett dyrt material, som är känd för brist på förångning av skadliga ämnen och en lång livslängd. CPD - spånskivor, material billigt och kortlivade, avser ekonomiklass.

Valet av material för konstruktion av modulsystemet kommer att bero på dina preferenser och disponibel för denna budgetValet av material för konstruktion av modulsystemet kommer att bero på dina preferenser och disponibel för denna budget

MDF har vissa fördelar jämfört med spånskivor, nämligen:

  • Miljövänligt material;
  • Det material med hög densitet;
  • Möjligheter för design.

MDF minus - är priset. Men möbler gjorda av MDF betalar sig på grund av tjänstgöringstiden. Om möbler är tillverkade av spånskivor högst tio år och samtidigt finns det en risk för deformering av en av modulerna. Väggen gjord av MDF kan vara mycket 'läckande' budget, men det kommer att bli en lång tid, nästan kunna bryta. Det ser så ädel och elegant material, inget att klaga på.


Populära lösningar inom design: Modular sittplatser - 2017

Under 2017 återvände mode prisma. Nej, det är inte till foton app, en modulär vardagsrum, inrett i "prisma" stil. Dess huvudsakliga funktion - en fullt kristall, lyxiga designlösning. Den har alla nödvändiga element, inklusive ett fack under TV. Levande "prisma" förvånansvärt rymlig. Det kommer att passa en massa saker, kläder, böcker, prydnadsfigurer, skivor med filmer och musik.

Tillverkare är populära italienska, ryska och vitryska. För älskare av prestige och kvalitet av italienska Modular sittplatser passar bra.

De flesta designer för modulsystem förutsätter utrymmet för en stor platt-TVDe flesta designer för modulsystem förutsätter utrymmet för en stor platt-TV

Berömda italienska möbelfabriker producerar kvalitet, men dyra möbler av massivt trä array. Denna möbler är mycket dyrt, men det kan fungera som en familjeklenod, eftersom det tjänar en mycket lång tid.

Fans av billiga men högkvalitativa möbler kan ge vitryska möbelfabriker. Här kan du beställa högblank modulär vardagsrum, välj en lämplig färg och material. Mycket populär är al och mål i färg wenge. Priset är inte särskilt hög, kommer en komplett uppsättning av modulära vardagsrum kosta i genomsnitt 60 tusen rubel.

Fans kan beställa hela ryska modul lever på inhemska fabriker. Solid kvalitet set kommer att kosta cirka 30 tusen rubel.

Modular sittplatser: kundrecensioner

Eftersom de modulära lounger finns i nästan varje hem, på deras recensioner kan vara mycket positiv. Av noterade fördelarna gott om plats för de nödvändiga små saker och stora saker, förmågan att avveckla vardagsrummet på sidan och placera i olika hörn av huset. Det finns en hög livslängd och hållbarhet av modulerna. Genom nackdelar ofta inkluderar effekten av belamra rummet, men som har skrivits ovan, för små rum är det viktigt att välja en ljusa möbler, medan den modulära livsrum kommer att expandera, inte begränsa den.

När du köper ett modulsystem för vardagsrummet bör vara uppmärksamma på styrkan i materialet, livslängd och möjlighet till demonteringNär du köper ett modulsystem för vardagsrummet bör vara uppmärksamma på styrkan i materialet, livslängd och möjlighet till demontering

Hörn vardagsrummet är mångsidig och lämpar sig för större rum, också. Till exempel om ett hörn är den öppna spisen, är det möjligt att utforma hängande hyllor öppen eller stängd format. Dessutom kan hörn sittplatser i stora rum dela upp rummet i zoner, vilket skapar en annan anställning i det inre i samma stil.

Modulära möbler i vardagsrummet (video)

Genom att välja en modulär vardagsrum bör hanteras försiktigt, sedan förvärvet kommer att ge glädje och tillfredsställelse.

Modular vardagsrum (foto)

0d5b1c4c7f720f698946c7f6ab08f687-- 46-- 355-8-- 25358-- 6067731c4398-909x909b-- 7345731dad25-909x909b-- 3560600718LU14-- 555555555555-- 999999999999-- 66666666666666666--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 11

map