Ljuskronor i taket: de översta 5 typer

Ljuskronor i taket: de översta 5 typer

12 October 2017Ljuskronor är ett obligatoriskt attribut av det inre av alla rum och ersätta dem med någon lampor är nästan omöjligtLjuskronor är ett obligatoriskt attribut av det inre av alla rum och ersätta dem med alla lampor nästan nevozmozhnoLyustra är den äldsta belysningsapparat som kommit med mänskligheten. Födelsedag första ljuskronor - i slutet av 17-talet. När ljuskällan var olja, då - ljus. Folk insåg snabbt att till exempel glas eller kristallkrona ger mycket mer ljus än ett ljus eller lampa. Uppfinningen glödlampor var den verkliga genombrott i "evolution" av ljuskronor.


Ljuskronor: ceiling utan dem luta, och kommer inte att ersätta några fixturer, inklusive trendiga plats. Men en kombination av ljuskronor och andra typer av lampor, är nu på modet.

Tre ljuskronor i taket: kretsen är enkel

Antal ljuskronor i taket kan vara annorlunda, att först och främst, är direkt beroende av storleken på rummet.

Någon sa att ljuskronan är aldrig för mycket. Dock är allt bra med måtta, och över layouten av flera ljuskronor i taket, bör du tänka på det, inte bråttom med installationen.

I varje rum kan rymma upp till tre ljuskronor i taket och det kommer att se vacker och elegantI varje rum kan rymma upp till tre ljuskronor i taket och det kommer att se vacker och elegant

I en stor, vad du vill i rummet, kan placeras till exempel upp till tre ljuskronor.


Närmare bestämt:

 • I restaurangen, såsom hotell, barer, är ljuskronor bäst placerade på samma linje längs rummet, om det är rektangulär form;
 • Om rummet är en kvadrat, så är det möjligt att tillgripa den föregående mottagningen eller hänga ljuskronor trianglar, var och en kommer att vara villkorad toppljuskronor;
 • I stora rum, där det finns en uppdelning i zoner, kan varje zon hänga din ljuskrona, även på ett skrivbord. I detta fall kan konstruktiva ljuskronor även skiljer sig åt.

Framför vi har visat de grundläggande teknikerna kronor layout. Kanske din fantasi, och fantasi och din designer gör att du kan komma med något annat.

Platt ljuskrona i taket: det är nödvändigt att beakta

Platta ljuskronor, främst avsedd för lägenheter där det låga taket.Naturligtvis kan du använda en platt ljuskrona inte bara där taket är lågt - det beror på vad du väljer design för hennes rum.

Platta lampor är idealiska för rum med lågt i takPlatta lampor är idealiska för rum med lågt i tak

Flat ljuskrona visuellt "lyfta" ett lågt tak i din lägenhet. När det gäller design, många kända europeiska företag tillverkar liknande produkter, så att tvivla på kvaliteten och vackra utseende av lampan är inte nödvändigt.

Att tänka på när man väljer en platt ljuskronor:

 1. Ljuset bör inte slå på mina ögon;
 2. Ljuskrona bör vara tillräckligt kraftfull lampor för att belysa hela rummet kvalitet;
 3. För mörk eller ljus i färgen ljuskrona skall bo på uppmärksamhet, och det låga taket, så det är rimligt att välja en ljuskrona ljus och delikata toner. Vit ljuskrona, till exempel, helt klara denna uppgift.

Med tanke på dessa grundläggande parametrar, kommer du att uppnå en ljuskvalitet och optisk zoom höjd tak. I platta lampor har en annan viktig egenskap: det är mycket lätt att tvätta, utan att ta bort från taket.

Fläckar och en ljuskrona i taket: en lyckad kombination

Plats - en lampa som ger riktning och ett starkt ljus.

Utnämning plats för att markera sin ljusa delen av rummet eller objekt som en husägare vill skärpa sin och andras uppmärksamhet.

Ställen hjälper komplettera inredningen i rummet och därmed dekoreraStällen hjälper komplettera inredningen i rummet och därmed dekorera

Så, ge enbart lokala fläckar, riktad belysning. Ställen hjälp i en så känslig fråga som den övergripande utformningen av ljusmönstret.


Ställen kan installeras nästan var som helst:

 • I hallen;
 • I vardagsrummet;
 • I badrummet;
 • I köket, etc.

Ställen används med framgång i stället för andra lampor :. lampetter, golvlampor, etc. Det kan vara mer, mängden beror också på den befintliga inredningen och golvyta. Ställen existerar av sig själva, som en variant, och i perfekt harmoni med den grundläggande belysning, det vill säga med ljuskronor. För att göra detta, det finns många system installation, behöver du bara välja din favorit systemet.

tak clearance kronor: har sina hemligheter

Ljuskrona - nästan oumbärlig egenskap hos alla rum.

Chandelier kan existera av sig själv i taket, och kan till exempel med spotlights. Något sådant tak heter: en punkt.

Korrekt plockade upp en ljuskrona i rummet kommer att bidra till att göra det en vacker och ovanlig interiörKorrekt plockade upp en ljuskrona i rummet kommer att bidra till att göra det en vacker och ovanlig interiör


Du bestämmer dig för att köpa en ljuskrona. Dessförinnan, rekommenderas att överväga något.

nämligen:

 1. Rumsdimensioner, speciellt höjden;
 2. Förekomst av zonindelning på detta område,
 3. Närvaron av andra belysningsarmaturer;
 4. belyser närvaron av inbäddade i taket, på möbler;
 5. Färgschema lokaler;
 6. Inredningsstil.

Och sedan kan du gå till affären, och i samråd med säljaren-konsult, köpa rätt ljuskrona, med hänsyn till ovanstående.

Rosett på taket i ljuskronan: det finns ett val

Rosett taket i ljuskronan är ett tak dekoration för en lång tid. Socket - är vanligtvis en cirkel av olika material, som innehar hållaröppningen. Emellertid, kan formen av hylsor vara antingen ovala eller kvadratiska. Naturligtvis är detta inte utesluter andra former.

  tak rosetter kan vara så enkelt, smidigt och präglade med mönstertak rosetter kan vara så enkelt, smidigt och präglade med mönster

Tidigare för tillverkning av kärl som används endast gips, nu är de gjorda av polyuretanskum, glas, sten. Men gips fortsätter de också att göra.

Inköp är inte svårt nuförtiden utlopp dock tills förvärvet måste ta hänsyn till flera faktorer.

faktorer:

 • Inredningen av denna produkt måste kombineras med andra element i stuck, liksom taklist. Det är nödvändigt att alla siffror var mer eller mindre liknande, och om du vill använda något utöver det vanliga, kan det förstöra utseendet på hela rummet.
 • Diametern på utloppet måste matcha diametern på ljuskrona.
 • Om rummet är stort med ett högt tak, är det bäst att välja den större storleken på uttaget än ljuskronan eller mindre uttag storlek kommer att titta uttryckslöst på taket. När det gäller bilden, bör det vara catchy, uttalas med en mindre uttag kommer helt enkelt att försvinna i taket.

Sockets kan vara antingen slät eller relief. Smooth mer att föredra för dem som inte gillar alla typer av pålar, inklusive taket.

Du kan säkert använda modeller till billigare butiker, såsom frigolit, men om rummet med hög luftfuktighet, är det önskvärt utlopp polyuretan.

Rosetter av polyuretan under ljuskrona inte bara ser imponerande och vacker, men också av hög kvalitet materialRosetter av polyuretan under ljuskrona inte bara ser imponerande och vacker, men också av hög kvalitet material

Naturligtvis är lämpligt att inte bara bad och badrum användning av rosetter av polyuretan.

De är monterade i restauranger för fester hallar, salonger, etc. Hemligheten är enkel: de är mycket lättillgängligt utseende och fuktbeständighet - inte bara värdighet. De har tydliga fördelar jämfört med andra typer av butiker.

fördelar:

 1. Enkel installation;
 2. Lätt att ta hand om dem;
 3. Inte absorberar lukter;
 4. Em, om så önskas, färgning;
 5. Om du väljer att överföra ljuskronor, är uttaget ganska enkel att demontera (skal) utan att skadas.

Naturligtvis är dessa uttag är inte billig, men praxis antyder, de är nästan eviga - materialet förfogande.

Långa ljuskrona i taket: djupet av fantasi

Långa ljuskrona i taket stor efterfrågan i stora rum med högt i tak.

Ljuskrona ska dekorera rummet, och därmed motsvarar dess storlek. Föreställ dig en ljuskrona storleken på en liten hög rum som är nästan omärklig till taket - det kanske kommer att glädja ägarna av huset eller någon institution.

Långa ljuskronor är bäst används för att dekorera taket i höga rumLånga ljuskronor är bäst används för att dekorera taket i höga rum

Långa lampor har vanligtvis en lång ben av ett rör eller en kedja. Lampskärm kan vara vad du vill färg och form, eller kan saknas helt.

Vilka är taket:

 • Cylindrisk. Glas, plast och andra material. Lampskärm kan vara matt, glansig. Det kan finnas flera.
 • I form av lampskärmen.
 • I form av en oljelampa.
 •  I form av "nakna" lampor.
 •  Sfäriska.
 • I form av en inverterad vinglas.
 • I en gas lykta, etc.

Av allt det ovanstående är helt klart en: Fantasy designers är inte bara rika, välter. Själva ljuskrona delar kan vara allt upp till det faktum att den guldpläterade eller krom med fotoutskrifter. Inte mindre originalet är annorlunda sådan detalj som överlagringskronor.

För denna typ av ljuskronor och kristallkronor är forsande, suspensioner som även kan hänga på golvnivå.

Ljuskronor i det inre (video)

Avslutningsvis vill jag sammanfatta vad som sagts. Moderna lampor tillverkas i olika stilar: modernt, barock, renässans, hi-tech. Detta innebär att du kommer säkert att kunna välja för ditt hem är precis vad du drömt om när man planerar reparation och förbättring av sin lägenhet. När det gäller antal av dessa ständigt populära fixturer, här måste vi utgå från sina egna preferenser och designrekommendationer. Värt visa foton och videor, som gav vackra ljuskronor prover i alla rum.

Ljuskronor i taket (foto)

8ce7a204a343cb7079ba511044b0df34 131.812 33-26 489 34 101 0967MN 362CABOCHEGRANDEsuspensionroomset1 75.690 1064999original

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 55

map