Ljus paneler på taket: välj, installera, använda

Ljus paneler på taket: välj, installera, använda

12 October 2017Ljuspaneler - en inspirationskälla för den ursprungliga utformningen av bostadenLjuspaneler - en inspirationskälla för den ursprungliga utformningen av bostäder pomescheniyaSvetovye panel i det inre - detta är ett direkt sätt att skapa en tendentiös modern bild av ditt hem eller kontor. Dessutom att sådana paneler utöka utrymmet av belysningsmöjligheter. LED-paneler kan vara i harmoni med de olika områdena design, så du är säker på att hitta ett alternativ som kommer att betona individualitet i rummet. Var inte rädd för att experimentera: ljusa accenter på detaljer som taklampor, ser relevant.


LED-panel tak: de största fördelarna

Installation av LED-paneler ökar i popularitet. En sådan anordning kommer att spendera betydligt mindre ström än konventionella lampor, och uppkomsten av ljuspaneler skiljer elegans, skönhet och oemotståndlig stil rikedom.

Bland de viktigaste fördelarna med release:

 • Energibesparingar. Trots den allmänna höga kostnaderna för LED paneler, vilket sparar energoraskhoda förr eller senare att kompensera för kostnaderna för inköp och installation av belysningsarmatur
 • En annan viktig fördel är hållbarheten hos sådana lampor. De inte bränna ut, inte bryter, behöver de inte ändra något.
 • Med LED-paneler kan du välja något utrymme belysning metod är att fördela panelerna över taket, bara vissa delar kan belysas.
 • Installera panelerna kräver inga speciella kunskaper. Detta kan göra även en nybörjare.
 • Ljuspanelen är mycket kraftfull. En liten panel enkelt fylla ljus 30 kvm. m. utrymme.
 • Du kan ändra effekt och även färgen på ljuset efter önskemål. Varje panel kan köras separat.

LED skärmen är tillverkad med material av hög kvalitet, så att de inte kräver ytterligare vård eller regelbunden byte av lamporLED skärmen är tillverkad med material av hög kvalitet, så att de inte kräver ytterligare vård eller regelbunden byte av lampor

Fäst panelen är möjligt eftersom taket, och på den speciella tråden som gör ljuset mer riktad.

Om du vill ordna rummet med det senaste inom mode och teknik, ljuspaneler passar dig bäst.


Hur man väljer fixturer för taket av plastpaneler

Takpaneler av plast - detta är en mycket praktisk och kostnadseffektiv lösning. Panelerna för taket kan lätt installeras, ta hand om dem kräver inte mycket ansträngning, samt en behaglig inslag i taket finns ett brett utbud av belysning.

 För taket i plastpanelerna passar följande typer av lampor:

 1. Spotlights. Detta är ett klassiskt för PVC tak. Fördelen med spotlights är deras kostnad, liksom en mängd olika alternativ för placeringen av fixturer.
 2. Klassiska ljuskronor. Använda den klassiska ljuskrona är också tillåtet att installera ett tak på plastpaneler. Se till att PVC-paneler inte överhettas.
 3. LED-panel. Det här alternativet är bra för alla typer av tak, så att du kan använda den med plastpaneler.
 4. LED remsan. Lyckligtvis strukna glans PVC-paneler LED band på kanten av rummet eller i nivå med korsningen, om du väljer att göra en multilevel tak av plastpaneler. Kom ihåg att LED-bandet belysningslösning kompletterar, men ger inte full täckning. Så använd LED i kombination med andra typer av belysning.

Klassisk ljuskrona perfekt för plast tak och belysning är den viktigaste komponenten i alla rumKlassisk ljuskrona perfekt för plast tak och belysning är den viktigaste komponenten i alla rumFör PVC takpaneler avvisas överhettning. Därför användning av låga spännings halogenlampor i fixturer eller ljuskronor punkt. De värms upp mycket mindre än konventionella glödlampor.

Spotlights lights~~POS=HEADCOMP

Spotlights blir allt mer populära bland konsumenterna. Anledningen är att denna lösning sparar både utrymme och pengar, som enskilda fläckar kan kosta mycket billigare än ljuskrona. En möjlighet att endast det nödvändiga antalet enheter för att spara energi.

Bland spotlights finns också LED-lampor. Dessa modeller är dyrare än konventionella lampor enligt en halogenlampa, men de har flera fördelar som är typiska för LED-paneler.

Spotlights justera riktningen på ljuset kastade ingen skugga, ekonomisk, har höga nivåer av effektivitetSpotlights justera riktningen på ljuset kastade ingen skugga, ekonomisk, har höga nivåer av effektivitet

Men bortsett från fördelarna strålkastare har ett antal nackdelar, som också är viktigt att bekanta dig:

 • Vid installation av spotlights måste tänka noga på hur man ansluter varje belysningsenhet till kabeln.
 • 12-watts lampor innebära användning av block eller krafttransformatorer.
 • Infälld förutsätter att det finns ett undertak som inte alltid är praktiskt. Till exempel, om ditt hem lågt i tak, kommer taket att stjäla några centimeter utrymme.
 • Undertak (PVC eller något annat material) lider inte överhettning. Så du måste noga närma sig valet av lampor. Om lampan överhettas kan taket deformeras.

Men ändå, om att tänka i förväg alla detaljer, från rampljuset outs du inte kan uppfylla. Kom ihåg försiktighetsåtgärder vid installation och drift av platser för undertak.

installations~~POS=TRUNC

Om du väljer att fixa ljuset i ett rum själv, sedan läsa instruktionerna noga. I allmänhet är installationen av dessa fixturer lätt. Men om du tvivlar sina förmågor, sedan anlita en professionell. Detta förfarande är inte annorlunda höga priser.

Schema monteringsspotlightsSchema monteringsspotlights

Sålunda, är installationen fläckar som följer:


 1. Vid installation av ledningar taket är nödvändigt att ta till platsen för framtida fixturer.
 2. Markera med en penna placeringen av framtida fixturer. Klipp form av en varm kniv.
 3. Försiktigt in fläckarna. Se till att fjädern inte deformeras taket. Håll dem försiktigt och smidigt.
 4. Anslut kablarna parallellt, i syfte att undvika effekten av julgran girlander
 5. För anslutning, använd terminaler.
 6. Gofrorukava skyddar ditt hem från skada i händelse av nedläggning.
 7. Välja ledningar med minimal uppvärmning. Flertrådiga ledare av koppar helt uppfylla detta krav.
 8. Inte skona sladdar! 15 cm tråd som är nödvändigt för att inte skapa onödiga spänningar.

Om du tvivlar på att de kan undvika de negativa aspekterna av att installera eller använda spotlights, hänvisas till proffs. Tjänster inom installation av fixturer kommer inte att vara alltför kostsamt och nerver och energi du sparar.

Installation och anslutning av spotlights (video)

Val och montering av ljuset - det är ett intressant arbete, som ett resultat av som du får en ljus, vacker plats, lätt att koppla av, arbete eller andra aktiviteter. Experimentera med ljus och du kommer att märka hur rummet förvandlas tack vare nya belysningslösningar.

Ljus paneler på taket (foto)

1646 176amv4f1n 19 19-03-50464931 1920x1080resizeportfolio12442881368448234 -36W-48W- 6128 2321468777 2014030623062417061 badWorkCloser

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

map