Ljus och själ sovrum lantlig stil: 6 riktningar

Ljus och själ sovrum lantlig stil: 6 riktningar

12 October 2017Gör sovrummet en mysig och stämningsfull hjälp lantlig stilGör sovrummet en mysig och stämningsfull hjälp kantriBabushkin stil hus i byn, känd sedan barndomen doften av örter och en särskild smak - detta är något som är så nära land stil. I själva verket, denna typ av etnonationella, så det kan variera från land till land. Och för att komma bort från den urbana verkligheten, kan vi få en liten bit av landet i sitt sovrum.


Sovrum inredning i stil med landet

Lant kallas också byn, och av goda skäl - det var typiskt för byarna denna typ av design med fokus på enbart naturmaterial.

Intressant nog har landet fått en hel del olika riktningar, beroende på etnicitet:

 • Italienska;
 • German;
 • engelska;
 • French (aka Provence);
 • US;
 • Frukost (även känd som Chalet).

För att ge ett sovrum i lantlig stil är bättre att använda bara ekologiska, naturmaterialFör att ge ett sovrum i lantlig stil är bättre att använda bara ekologiska, naturmaterial

Det är intressant att, trots de gemensamma rötter i byn, i inredningen av dessa började få detaljer som är specifika för ett visst land. Så det fanns en hel del områden, varav en del har redan blivit en separat stil, såsom Provence. Till inredningen sovrummet var bekvämare, få tillräckligt med stil med inslag av den nationella kulturen.


Rustik stil innebär efterbehandling praktiska, naturmaterial, bekväma möbler, naturliga nyanser och massor av ljus.

Sovrum design i stil med landet

Som med alla andra stilar, har landet sina egna särdrag.

Det är oftast:

 • Välkomnas närvaron av brand;
 • Överflödet av textilprodukter;
 • Tillbehör som görs med sina egna händer;
 • Smidesjärn möbler;
 • Enkla rätter;
 • Närvaron av ovanliga lagringssystem - GEL kistor;
 • Maximala naturliga material.

Sovrum land passar perfekt, eftersom det kommer att skapa en unik atmosfär av komfort. Ovanligt ser olika omslag, dukar och gardiner, som görs i en stil, färg och med samma mönster.

Special komfort i sovrummet i stil med landet skapar en intressant och ovanliga textilierSpecial komfort i sovrummet i stil med landet skapar en intressant och ovanliga textilierDen mest aktuella inredningen - stickade saker med sina händer. Detta kan vara inte bara en spets duk, och även inredning för lampetter. Tillgång till sängmattor också välkomna. Rustik motiv tillåts också. Rude säng, ett nödvändigt minimum av efterbehandling material - Interiören i stil med stuga i skogen redo!

Om det i sovrummet finns träelement (balkar i taket, möbler), gör strukturen på träet behöver inte gömma sig bakom färgen. Tvärtom är det nödvändigt att betona och höjdpunkt. Ett litet trick - balkar i taket kan vara gjord av polyuretan, och texturen av trä till med hjälp av en film med fotoutskrifter. Ämnet kommer att bli och blommotiv. Land ger en person närmare naturen, tillbaka till ursprunget och rötter. Därför är alla som är kännetecknande för mycket natur, kommer att vara den plats i landet.

Sovrum land: välja färg

Denna stil kännetecknas av en massiv och möbler av hög kvalitet, så det breda trä säng, perfekt för interiören. Genesis bör vara så enkelt som, till exempel, kan oregelbundenheter i taket endast en ytterligare betoning, inte en olägenhet. Naturligtvis är osannolikt att lyckas sätta en öppen spis i sovrummet. Men levande eld kan vara och ljus. Flera stora vaxljus i stället för konventionell elektrisk belysning gör rummet ännu bekvämare, även för en tid.

Färgskalan för sovrummet i lantlig stil valt tyst. Glöm inte att detta rum är speciellt utformad för rekreation. Däremot stilen inte innebära närvaro och överflöd av ljusa färger.

Tvärtom:

 • Pastellfärger;
 • Naturliga, naturliga nyanser;
 • Inga ljusa färger;
 • Neon och krom utgå;
 • Närvaron av fina mönster och celler.

Att designa ett sovrum i lantlig stil designers rekommenderar att du använder mjuka pastellfärgerAtt designa ett sovrum i lantlig stil designers rekommenderar att du använder mjuka pastellfärger

Som vanligt förekommande golvbeläggning golv. Om det är att göra en lite mörkare, lite mer ljus möbler ser viktlös. Välkommen kontrast - om för väggarna valdes pastellfärger bör möblerna välja mer mättade färger. Och om väggarna är mörka, då ljusa möbler är det bästa stället att vara.

Möblerna i sig är också mycket enkelt - inga monogram, gravyrer och komplexa ritningar. Rena linjer, maximal funktionalitet - det är vad som passar en lantlig stil.

Textilier bör finnas gott. Även för mycket. Mats, servetter, dukar, gardiner, även trädkronorna. Och teckning av vissa objekt bör vara samma, såsom stoppning av stolar och dukar, servetter och överkast. Cross uppmuntrade broderi och olika föremål tillverkade i lapptäcke konst.


Gardiner bör vara lätt, varma nyanser, som fullständigt skydd mot solljus och nästan svarta nyanser ganska kännetecknande för landet. Tvärtom, landsbygd stil med en touch av Frankrike sätter en romantisk stämning. Paul också, behöver inte ignoreras. Du kan sätta en matta med hög lugg, mat, ko hud. Istället för golv av sten, tillåter land användning av keramiska plattor. Men i sovrummet stengolv för något, och det är bättre att välja en varm nyans golv.

Unik sovrum i ett trähus i lantlig stil

I ett trähus i lantlig stil är det lämpligt för alla. Trä, så typisk för denna stil, ingen onödig dekoration.

Men muren inte nödvändigtvis lämna trä, eftersom det finns många alternativ för efterbehandling:

 • Dekorativa gips;
 • duk;
 • Skär av sten eller tegel;
 • Klistra tapet med ett enkelt mönster;
 • Kombinera olika typer av ytbehandlingar.

Dessutom kan du dekorera sovrummet dekorlister och öppen spisDessutom kan du dekorera sovrummet dekorlister och öppen spis


Oftast gjorda av tegel eller sten skär var nära eldstaden. Landet Huset är det alltid till den punkt, och inredningen i stil med landet kräver helt enkelt att få en levande eld i rummet. Tak också måste vara uppmärksamma - mestadels dekorerad med sina strålar. Men vi måste vara mycket försiktig, eftersom placeringen av balkarna visuellt kan förändra synen på rummet. I kan du använda dekorativa gips som ett alternativ - det ser en strukturerad tak inte är mindre än estetiskt tilltalande och vacker.

Lant är nästan helt eliminerar användningen av glas i inredningen. Det enda undantaget - det är inte för stor spegel i trä eller korgramen.

Det är också värt att ge upp den inbyggda möbler. Trenden - sovrum set, samlas in från samma stil och färg av objekten. Ibland möbler ger touch av antika specifikt sostarivaya det konstgjord väg.

Den centrala frågan om sovrummet - en säng. Helst att välja en modell från en stor timmer. Lägg till färg för att hjälpa en vacker täckt med blommotiv eller stickat.

Making sovrum i lantlig stil (video)

Sovrummet i stil med landet kommer att vara en stor utlopp för dem som, även mitt i moderna städer tenderar att enighet med naturen. Denna stil är bäst främjar lugn och ro, samt en bekväm vila efter hårt arbetande dagar.

Sovrum design i stil med landet (foton av interiören)

1-1 3-1 4-1 17 19 52 123-3 187 250 5513

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

map