Living Room Design: 5 Belangrijke aspecten van de foto 2017 en moderne ideeën

Living Room Design: 5 Belangrijke aspecten van de foto 2017 en moderne ideeën

12 October 2017In de woonkamer moet u correct kiest het kleurenschema om het comfort te creëren in de kamerIn de woonkamer moet u correct kiest het kleurenschema om het comfort te creëren in de kamer vandaag, een woonkamer - een kamer die moet multi-functioneel, mooi, altijd met een eigen stijl en een structurerend ruimte te zijn.


Moderne woonkamer interieur ideeën zijn veel van de traditionele behang met een foto en datum minimalistische stijl met felle accenten - dit is een mijlpaal, die gelijk moet zijn. Daarom is het kiezen van het ontwerp van de woonkamer in 2017, moeten goed kijken naar de innovaties en gehoor geven aan het advies van de decorateurs.

Ontwerp Hall 2017 moderne ideeën: wat je op moet letten

Kamer in een appartement of huis wordt beschouwd als de centrale ruimte, die altijd op de geest en is het onderwerp van een groot aantal trots zijn. Daarom is de keuze van de design kamer, duidelijk wilt maken van deze kamer een stijlvolle en voldoet aan de moderne trends zien.

Is om te begrijpen wat zijn de kenmerken van het interieur van de hal in 2017 zijn het meest relevant.

Laten we beginnen met kleur: met basis tinten weinig verandering - wit, zwart, grijs en beige - standaard combinatie heeft voor meerdere seizoenen interieur.

Om de juiste stijl, kleur en het ontwerp van de woonkamer kiezen, krijg je het oorspronkelijke interieur, die ongetwijfeld zal uw huis te versierenOm de juiste stijl, kleur en het ontwerp van de woonkamer kiezen, krijg je het oorspronkelijke interieur, die ongetwijfeld zal uw huis te versieren


Maar de moderne ideeën zijn hier in het bezit zijn van bekwame tonen en halve tonen, en TZ bij het aangaan van de steriele witte of grijze featureless interieur lichtpuntjes.

Decorateurs in 2017 pleit voor gebruik in het interieur interessant en diep, felle accenten:

  • Emerald kleur in de woonkamer zorgt voor een rustgevende sfeer;
  • Kleur Marsala absolute favoriet van dit jaar;
  • amberkleurig en ontspant in de woonkamer zorgt voor een levendig interieur;
  • Bourgondië (cherry) kleur kan de diepte van het interieur te benadrukken en maken het meer expressief;
  •  Beige en alle tinten zoals altijd populair voor de decoratie van de woonkamer;
  • Goud en citroen kleuren geven het appartement gemak, zon, in het bijzonder deze populaire kleuren voor de woonkamer, waar er weinig daglicht.

Main modern ontwerp ideeën woonkamer ligt in de eenvoud en minimalisme in het interieur natuurlijkheid en gemak.Een ander idee van het moderne design van de hal zijn de accenten. Accenten in het interieur van de woonkamer kan worden gemaakt op twee manieren: door het gebruik van een contrasterende selectie van meubels en door het creëren van heldere vlekken accessoires.

De keuze van de methode hangt af van de smaak en esthetische wensen levende gastheren.

Wonen in een moderne stijl 2017: welke stijl te kiezen

In welke stijl regelen van de woonkamer? Met een dergelijke vraag begint meestal zoeken voor individuele interieur. Hier zijn een aantal stijlen en trends die relevant zijn in het lopende jaar.

Kies de stijl die u nodig heeft voor uw wens, waardoor de woonkamer een gezellig thuis enKies de stijl die u nodig heeft voor uw wens, waardoor de woonkamer een gezellig thuis en

eclecticisme

De meest populaire stijl voor de woonkamer. Deze stijl wordt genoemd het mengen van onverenigbare, bijvoorbeeld, retro meubels met een klassieke stijl. De combinatie van eclecticisme mag niet smakeloos zijn, ze moeten stijlvol zijn, dus als er geen vertrouwen in hun eigen ontwerp smaak, is het beter om hulp van de socialisten te zoeken.

De eclectische stijl leven interessanter en lichte schaduwDe eclectische stijl leven interessanter en lichte schaduw

minimalisme

Deze stijl wordt gekenmerkt door beknoptheid, eenvoud en functionaliteit. Minimalistisch is uitgegaan minimum accessoires, maximale functionaliteit.

Style minimalisme impliceert het ontbreken van een enorme hoeveelheid apparatuur en toebehorenStyle minimalisme impliceert het ontbreken van een enorme hoeveelheid apparatuur en toebehoren


Eco-stijl

Natuurlijke stijl, dus riep hij Filistijnen, wiens stijl wordt gekenmerkt door de zuiverheid van de ongerepte natuur. Deze stijl wordt gedomineerd door natuurlijke materialen (hout, steen, metaal), ruimte en een maximale lichtinval. Het belangrijkste element van de decoratie in deze stijl zou moeten zijn levende planten.

Eco-stijl is ontworpen voor mensen die houden van uitsluitend natuurlijke materialen te gebruikenEco-stijl is ontworpen voor mensen die houden van uitsluitend natuurlijke materialen te gebruiken

Art Deco

Glamour en luxe van de high society van de vorige eeuw, met een overwicht van ongebruikelijke leermaterialen, ivoor in kleurenschema houdt zich aan een lichte achtergrond en donkere meubels.

Dure meubels, een prachtig landschap van de vorige eeuw - al dit art deco-stijlDure meubels, een prachtig landschap van de vorige eeuw - al dit art deco-stijl


Pop-art

Populaire kunst, wat ongebruikelijk wordt beschouwd. Het interieur kan zich uiten in de vorm van een bank in een mond, een salontafel in de vorm van vinyl plastic, schilderijen in de stijl van Endi Uorholla.

Pop-art stijl is zeer interessant, omdat het gebruik maakt van een uniek en creatief decorPop-art stijl is zeer interessant, omdat het gebruik maakt van een uniek en creatief decor

Elke stijl vereist exacte kleur en design, anders leven het risico lopen insipid verzameling van vele dingen.

Presentatiestijl kunnen verschijnen volledig in het interieur, maar kan alleen hint in de vorm van een decoratie of het ontwerp van dit of dat deel van de kamer.

Het ontwerp van de woon-eetkamer, foto 2017 moderne ideeën: de principes van de bestemmingsplannen en decoreren

Door het combineren van meerdere zones in een appartement is geen verrassing, vooral als een klein appartement, maar ook in grote appartementen en huizen zonering krijgt een nieuwe betekenis. Door het combineren van de woonkamer en eetkamer, kunt u een stijlvolle ruimte die de grenzen van de ruimte uit te breiden en een gevoel van vrijheid te krijgen. Bovendien zal een dergelijke verbinding de kamer lang en ruim te maken.

Ontwerpers raden niet alleen verbinding een element van deze twee zones, appartementen, en maak een echte herontwikkeling, dan is de mogelijkheden voor ontwerp zal veel groter zijn.

Ontwerp woonkamer eetkamer heeft zijn eigen eigenaardigheden en moderne trends.

Stijlvolle woonkamer die u nodig hebt op te halen de kleur door het combineren van behang en de dingen zijn hetzelfde kleurbereikStijlvolle woonkamer die u nodig hebt op te halen de kleur door het combineren van behang en de dingen zijn hetzelfde kleurbereik

In 2017, de meest populaire zijn dergelijke stilistische oplossingen:

  • modern;
  • Mediterrane stijl;
  • traditionele;
  • Fusion.

Modern - de beste stijl voor ontwerp salon eetkamer en het belangrijkste element van het ontwerp wordt beschouwd als een "eiland" in het midden van een eengemaakte ruimte. Klassieke stijl creëert een traditioneel gezin de ruimte. Een mediterrane stijl vol herinneringen zee, planten en stenen. Style Fusion kun je spelen met verschillende stijlen en toe te voegen, bijvoorbeeld om de Art Nouveau-stijl van de klassieke eetzaal.

Het belangrijkste ding alle stijlen zijn enigszins combined - kleur of detail.

Moderne woonkamer, foto 2017: het laatste punt in het interieur

Mooie woonkamers nodig mooie decoratie - een final touch. En zoals beroertes zijn textiel, meubels, opslag, verlichting en accessoires.

Gestoffeerde meubels voor de woonkamer moeten helder, mooi en duurzaam zijn. In 2017 hebben we zeer populair geworden hoek modulaire sofa's, alsof ze zijn gemaakt van onafhankelijke modules en kan worden ingericht als comfortabel gastheren.

De laatste bar de woonkamer - het is een mooi en stijlvol meubilair dat perfect past bij de stijlDe laatste bar de woonkamer - het is een mooi en stijlvol meubilair dat perfect past bij de stijl

In het moderne interieur kamer zal er goed uitzien open planken, die de lichtheid en ruimte te geven.

De gordijnen relevant is voor de lichtheid, luchtigheid, wordt de voorkeur gegeven aan natuurlijke stoffen.

De moderne woonkamer is uitgerust met een ingebouwd of gerichte lichtbronnen. Het licht moet accenten op elk detail van het interieur woonkamer - het is de hoofdregel. Original schansen, staande lampen of staande lampen zal een heldere accent aan de verlichting zijn.

Op het hoogtepunt van de populariteit: een lichte woonkamer in een moderne stijl in 2017

Monochromatische lichte tinten dan ooit in de mode. Lichte kleur van de muren, vloer en plafond maakt de woonkamer gewichtloos. Lichte tinten van meubilair, textiel en inrichting leek te zweven, zonder het aanraken van de vloer van de kamer - het creëert een zeker gevoel van lichtheid en magie.

Mooi en lichte woonkamer is niet alleen in de mode voor meerdere jaren, maar kan ook comfort toe te voegen in vrijwel elk huisMooi en lichte woonkamer is niet alleen in de mode voor meerdere jaren, maar kan ook comfort toe te voegen in vrijwel elk huis

Licht interieur, waar alles in de kleuren wit, melk, vanille, of "ice" interieur, waar de witte verdund met metalen en houten elementen - een scala aan smaken.

Het lijkt erop dat het licht interieur is de gemakkelijkste, maar het is lichtere tinten meest grillig, en dus de basisregel van het witte interieur van de woonkamer is een combinatie van kleuren zijn.

 Modern design woonkamer (video)

Dus, met de nadruk op modern design ideeën voor de woonkamer, kun je een echt niet-triviale interieur te creëren of gewoon in de levende adem van verse lucht te brengen.

Ontwerp woonkamer (foto)

114.840 03 24 2 596 223.451 319653 82 1422150517dizayn-interera-gostinoy-komnaty-7 936.079

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map