Liten lobby i hallen: 3 korrekta konstruktionskriterier

Liten lobby i hallen: 3 korrekta konstruktionskriterier

12 October 2017korridor design kan vara mycket olika, men det beror till stor del på rumsindelningen och storlekkorridor design kan vara mycket olika, men det beror till stor del på rumsindelningen och gabaritovKoridor - detta är en av de viktigaste rummen i huset, eftersom det är där hälsning gäster. Eftersom detta rum bör inte bara vacker och elegant, moderiktiga och viktigast funktionella. Det är värt att notera att precis som outvecklade ingång, många har slutit inte bara om huset, men även om deras smakpreferenser. Ganska ofta människor måste utrusta liten storlek lobbyn, som är ett stort problem.


Handy liten hall

Korridoren ska vara så bekvämt som möjligt, så att den kan rymma hela hushållet säsongs skor, kläder och accessoarer.

Interiören i hallen ska skapas, baserade på sådana egenskaper som:

 • bekvämlighet;
 • praktiska;
 • Estetik.

Däremot kan korridoren vara lätt att titta på, men rymlig och mångsidig. Detta är en helt logisk förklaring och består i det faktum att den stora och obekväma omklädningsrum och föra obehag i sitt slag och är i bruk. Följaktligen är regenereringen av korridoren önskvärt att överväga varje steg.

Korrekt valt möbler i en liten hall kommer att göra det visuellt ljusa och rymligaKorrekt valt möbler i en liten hall kommer att göra det visuellt ljusa och rymliga


För en harmonisk fördelning av utrymme i rummet, som nås genom att komma hem, måste du ställa in ett tydligt mål, som är att skapa en interiör.

nämligen:

 • skönhet,
 • För rymlighet;
 • För enkelhetens skull.

Om rummet är, även små, tillåter kan du dela upp det i funktionella zoner. Framför allt på plats för pereobuvaniya och dressing samt för lagring garderob objekt. Plats för pereobuvaniya måste vara utrustade med en bekväm sittpuff, en matta och en sked för skor. Enligt reglerna i skon området på armslängds avstånd bör placeras hängare att hänga kläder ute och det inte lämnar märken på golvet. Närvaron av ytterligare fack, t ex, krokar, hyllor, speglar och skåp - detta är en personlig preferens för varje uthyraren.

Interiören i det lilla korridoren

Korridoren är en anslutande rum som är anslutna via alla rum i lägenheten. Det beror på att insidan av ett rum i huset måste vara harmonisk och kombineras med det övergripande beslut stilen på huset.För att skapa en snygg korridor design bör vara uppmärksamma på:

 • Inredningen i hela huset;
 • Taket täcker;
 • Skurtrasa;
 • Finish dörröppningar.

Göra hallen ska vara i varma färger som, när en person kom in i ditt hus, kan det kännas så bekväm och trevligGöra hallen ska vara i varma färger som, när en person kom in i ditt hus, kan det kännas så bekväm och trevlig

För närvarande är den viktigaste och mest korrekta beslut anses utforma dörr- och fönsteröppningar i ett bostadsområde i samma stil. Sålunda, integriteten hos den spårade område, och harmoni och balans. Skarpa färgförändringar kan orsaka inte bara irritation, men också en känsla av brist på smak i husägaren. 

Korridoren bör inte vara frånvarande från sådana heminredning som ser alltför skrymmande, stora dimensioner och överhuvudtaget absurt för detta utrymme.

Det kan nämnas som ett exempel:

 • De flesta skåp dressing;
 • Bright matta med en stor prydnad;
 • Massiva tappning spegel.

Inredningen i korridoren säga, men i begränsade mängder. Överdriv inte med placeringen av ett flertal siffror, vykort, figurer och liknande produkter, eftersom de är alla bara i detta rum skapar en känsla av röran.

Modulära små stora hallar i korridoren

Köp hallar 2017 är inte ett problem som möbelfabriker erbjuder ett stort urval.

Det finns några grundläggande mönster korridorer som:


 • Case;
 • Inbyggd;
 • Modular.

Valet är verkligen stort och ibland väljer att inte så enkelt som det verkar.

För närvarande är den mest praktiska, kompakta och modern modul walk-in closetFör närvarande är den mest praktiska, kompakta och modern modul walk-in closet

Det första man måste ta hänsyn till det faktum att hallen ska innehålla följande huvuddelar:

 • spegel;
 • garderob;
 • hylla;
 • poof;
 • Hängare.

Design beror naturligtvis på ägaren av huset, eftersom han kan välja design, helt dölja alla garderob objekt från nyfikna ögon, eller vice versa öppna skåp med en inbyggd spegel. 


Modulära design är unika genom att de inte riktigt tar upp mycket plats och består av flera delar, så att du kan ordna dem eller ens ta bort från lokalerna vid behov. Modul hallar - en fashionabel beslut om arrangemang av korridorer.

Snygg lobby kompakt

Nästan varannan person står inför ett sådant problem, som en liten korridor. Det modulära designen hjälper ordentligt planera sin förbättring. Kommer att kunna rymma en kompakt kläder och accessoarer och även är modulärt möbler bidrar till att visuellt dölja alla brister i rummet, till exempel ojämna väggar eller tak.

Snygg lobby - det är modulärt, eftersom de är rörliga, liksom:

 • Tar inte upp mycket plats;
 • Är billiga;
 • De är de mest fördelaktiga.

Den modulära garderob de mest bekväma och genomarbetade element, så utrymmet inte rörigt, och därmed inte förstöra den rätta utseendet på rummet. Mycket ursprungliga utseende vinkel modulära design som är bättre än andra för att dölja brister lokaler, till exempel dåligt utförda reparationer eller ens sin frånvaro i en viss plats hall. Det är den mest kompakta vinkel möbler och rymliga.

Modern elegant hall kan göras på några designbeslutModern elegant hall kan göras på några designbeslut

Om du väljer en möbel av högkvalitativa material, kommer det att fungera länge och det inte ta missnöje eller obehag från operationen.

Den har modul hörn förband för korridor som det rymliga och bekväma, och har även en mängd olika delar.

Det kan vara:

 • garderob;
 • skåp;
 • Separat hylla;
 • spegel;
 • byrå;
 • sminkbord;
 • loft;
 • stå;
 • Indragbar ottoman;
 • Hanger och liknande.

För att välja det bästa alternativet, bör du vara uppmärksam på de rekommendationer som arrangemanget av ett rum och inte glömma nackdelen av korridoren som ett litet vardagsrum. Rummet ska förses med den mest effektiva, för att undvika driftsproblem.

Hallar i hallen med händerna: liten storlek modell

Om du vill slå hallen med händerna, det första du bör inte blint följa besluten utformning av tidningar, blunda för en sådan nackdel som den oregelbundna formen på rummet, för att välja endast de saker som är tilltalande för ögat.

Skapa hallen med händerna spara pengar och hjälpa dig att få en modell som passar digSkapa hallen med händerna spara pengar och hjälpa dig att få en modell som passar dig

Funktionalitet och igen funktionalitet. Det är detta kriterium bör komma först, och först därefter skönhet och liknande.

Inredda med garderob med händerna, är det önskvärt att välja de inbäddade korridorer, eftersom de inte tar upp mycket plats och är ganska enkel att sätta upp. Som en botten, kommer väggarna och toppen av strukturen användas sidan av rummet och ordna hyllorna är inte så svårt, eftersom det räcker att välja en pålitlig fastsättning och beräkna storleken på varje ark.

Design av små korridorer foto

Det finns ett flertal kriterier som måste undersökas i planeringen situationen i korridoren.

De är:

 • storleken på rummet;
 • Höjden av väggarna;
 • Lighting.

Mycket trevligt att titta ljusa färger, eftersom de kan användas för att göra korridoren en rymlig och ljusMycket trevligt att titta ljusa färger, eftersom de kan användas för att göra korridoren en rymlig och ljus

Skicklig användning av ens ett litet utrymme kommer att ge något så illa vill - komfort. Det bör noteras att det är oerhört viktigt att ta hänsyn till de små hallar varje centimeter. Ibland måste vi ge upp vissa preferenser på arrangemanget i rummet, till exempel användning av stuckatur i inredningen eller massiva lister.

Det är i detta rum bör vara faktorer som kan utöka dess utrymme visuellt. Varje tillbehör måste dekorationsartiklar, möbler, textilier och liknande detaljer i inredningen väljas enbart med utgångspunkt från rumsdimensioner.

Det är viktigt att noggrant utvärdera förhållandet mellan höjd tak och belysning i rummet.

Darkness - detta är inte den bästa, som den första svagt ljus kan skada hälsan hos ögat, och kommer att orsaka snubbla och obehag när du flyttar. Det är viktigt att notera att om korridoren har inga fönsteröppningar, är det säkraste sättet att lysa upp ett rum är att installera innerdörrar med glas i dörrbladet. Naturligtvis måste de vara tråkig, men utmärkt ljusgenomsläppande.

Modern lobby i liten storlek (video) korridor

Avslutningsvis, som ljuskällorna kan användas vägglampor, platta lampor, spotlights och LED-bakgrundsbelysning tejp. Ljuskontakten måste placeras på båda sidor av korridoren, så att när du flyttar runt i rummet fanns inget obehag. För närvarande mycket efterfrågade lampor med ljus dimmer, vilket gör att du kan ställa in önskad ljusnivå. Således på natten, kan du lämna lampan på nattljusläge och inte oroa sig för vad man kan snubbla när du reser.

Detaljer: Entré i små stora (foto exempel) korridor

2untitled 19 51eb99b987d38f28ff69b91fd488acc1 244c1dc1-5d03-11e5-91be-f46d04736e4a 419e9461a44d97eeca976db3ce3f4156 5522-1-1000 5950b 7181b 9436b triumf1200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 67 =

map