Liquid behang met je handen - 7 stappen naar succes in het transformeren van wanden

Liquid behang met je handen – 7 stappen naar succes in het transformeren van wanden

12 October 2017Liquid wallpaper - een moderne afwerking materialen die kunnen worden bereid en hun handen, zonder beroep te doen op specialistenLiquid wallpaper - een moderne afwerking materialen die kunnen worden bereid en hun handen, zonder gebruik te maken spetsialistamZhidkie behang - dit is zeker een voorwaardelijke naam. Deze speciale mengsel van verschillende samenstelling op het oppervlak van de wanden worden aangebracht met een kwast, roller, spatels en andere instrumenten verf en stucprofielen. Dergelijke mengsels kunnen worden gekocht in gespecialiseerde winkels, evenals hun eigen handen in de meest gewone huis.


De samenstelling van de vloeibare behang en types

Andere achtergrond, vooral het feit dat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dat wil zeggen, a priori wallpapers zijn ademend. Basis vloeibare wallpaper - katoenvezels, zijde of cellulose.

De structuur van vloeibaar behang omvat natuurlijke vezels of cellulose en de kleefstof die de oppervlakte inhomogene structuur hechtDe structuur van vloeibaar behang omvat natuurlijke vezels of cellulose en de kleefstof die de oppervlakte inhomogene structuur hecht

Natuurlijk ook, in de component structuur een bindmiddel dat lijm. In water opgelost en ontstaat een massa die geschikt is voor aanbrengen op de wand. Dat is dan het proces lijkt op de gebruikelijke gips.

Als je make-up te kopen in pakketten drogen afzonderlijk fokken verwerven kleur, want oorspronkelijk droge witte behang. Een speciale kleurstelling toevoegingen maken het mogelijk aan te passen en kies de kleur van de toekomst behang.

Liquid behang met je eigen handen: beoordelingen en Voordelen

Natuurlijk moet je op de zichtbare voordelen, die kan bogen op een dergelijke decoratie.


De muren zijn versierd met vloeibaar behang is niet alleen esthetisch uiterlijk, maar hebben ook een De muren zijn versierd met vloeibaar behang is niet alleen esthetisch uiterlijk, maar hebben ook een "ademhaling" eigenschappen

Daarnaast zijn veel reviews van consumenten zijn geneigd alleen de positieve aspecten, en het maakt niet uit: het behang gemaakt met hun eigen handen of gekocht in de winkel materiaal.

Voordelen van vloeibare wallpaper: • Nadat de op de wand gewicht, een laag behang verwerven van een poreuze structuur, en dit extra warmte en geluid isolerende wanden van de kamer;
 • De bekleding zal niet verstoppen de poriën in de wand, die de "ademen" wallpaper maakt, en dit is een voorbeeld van een optimaal microklimaat;
 • Antiseptische werking zal geen stof aan te trekken om de muren, en de gezondheid van bewoners nuttig is;
 • Geur vloeibare behang ook niet absorberen;
 • De oorspronkelijke kleur behouden ze voor een lange tijd, dus niet bang zijn voor UV-straling;
 • De wanden hoeven niet zorgvuldig te bereiden - richt wandmateriaal zelf (als het een niet erg groot defecten).
 • Verwijder ze zullen ook gemakkelijk zijn - de decoratieve laag komt uit met een spatel, en de integriteit van de veiligheid. Dit heeft te maken, als de ruimte het werk wordt uitgevoerd, waardoor de integriteit van de muur.

De productie van vloeibaar behang met je eigen handen: kneed

Als u gekocht in de winkel structuur zal productietechnologie een. Meestal je voor te bereiden een of twee containers voor de fokkerij wallpaper. Meestal is het een plastic kom grote omvang, zou het goed zijn - met hoge muren.

Wandbekleding vloeibare behang begint met de bereiding van de werkende mengsel, waarbij het droge poeder en water bevatWandbekleding vloeibare behang begint met de bereiding van de werkende mengsel, waarbij het droge poeder en water bevat

Dan is als volgt het recept:

 • Het gewicht van het pakket wordt in de voorbereide houder wordt gevuld met water gegoten;
 • Hoe het water gieten, welke verhouding - wordt altijd aangegeven op de verpakking;
 • Soaking gebruik lauw vodichku;
 • Vervolgens wordt de massa gekneed tot homogeniteit;
 • Vóór de uitbarsting van de pakketten per se te schudden, zal het brokken te voorkomen;
 • Na menging van de samenstelling moet liggen in een plastic zak of wikkel in folie en dit alles zal infuseren 12 uur;
 • Het mengsel moet vrij plastic, gemiddelde dichtheid zijn ingeschakeld;
 • Voor het aanbrengen van het deeg een beetje verdund met schoon water.

Trouwens, als het mengsel vervolgens hermetisch sluiten, kan het goed in goede omstandigheden tot twee weken.

Vervolgens beschouwen we de opties mogelijk vloeibare behang van de gebruikelijke zaagsel of kranten en tijdschriften thuis te maken.

Stap voor stap recept: vloeistof muur met hun handen uit papier

Deze self-made behang kan worden gemaakt van elk type papier - boeken, oude kranten, wikkels en verpakkingen etc. Je moet ook verven, misschien een paar bloemen. We moeten ook water, PVA lijm, acryl gips, gips of lijm Bustilat.

Nou als additieven gebruikt:

 • Hout boomschors;
 • Algen (gedroogde, natuurlijk);
 • micapoeder;
 • Stukken van garens;
 • Graniet kruimel;
 • Crumb van kwarts of andere steen.

Thuis kan vloeibaar behang worden gemaakt van oude kranten, stukjes papier, en een aantal extra componentenThuis kan vloeibaar behang worden gemaakt van oude kranten, stukjes papier, en een aantal extra componenten


Gefaseerde werkwijze wordt de kleurstof reeds in de voorbereide gegoten. Pas nadat het mengsel van de onderhavige giet de gewenste additieven.

Het papier is het eerst nodig om te malen. Plaats vervolgens in een houder te vullen met de gebruikelijke weinig water, laat gedurende een uur of drie, maakt het mogelijk het materiaal te verzachten. Per kg papier moet 5 liter water te nemen. U moet een volledige weken, waarna het papier met water wordt gemengd met een elektrische mixer menger wachten.

Het resulterende homogene mengsel werd toegevoegd aan de kleurstof en kleefmiddel toegevoegd, vervolgens kneden voortgezet.

Het mengsel wordt vervolgens in een grote plastic zak, en een halve dag het mengsel werd overgelaten aan "volwassen." Wanneer de deadline verstreken, de massa plaatsvindt hand gekneed. Als u wilt een behang met pailletten maken, ze zijn ook toegevoegd aan de voorraad na de rijping.

Het gewicht vóór het aanbrengen op de wand van gips toegevoegd. Hoe meer gips, hoe sneller het gewicht te grijpen en te verharden.

Doe jezelf: vloeibaar behang van zaagsel met zijn eigen handen

In dit geval wordt de vormende materiaal zaagsel. Dit zal reliëfstructuur van vloeibaar behang, maken hen prettig om aan te raken.


Zaagsel in de samenstelling van vloeibare behang merk wandreliëf en aangenaam aanvoeltZaagsel in de samenstelling van vloeibare behang merk wandreliëf en aangenaam aanvoelt

Deze afwerking zal het oog te verrukken.

U handelt als volgt:

 • Giet zaagsel, waarbij het niet nodig om te malen in een diepe container;
 • Aan dit mengsel werd twee deksels voegen caramel bijvoorbeeld pistache;
 • Bolletje dozen zuigelingenvoeding preparaat toe veertig lepels gips;
 • Er u ook tweehonderd mijl liter tube lijm toe te voegen;
 • Roert totdat het mengsel niet lijken stopverf mengsel;
 • Vervolgens wordt dit mengsel aangebracht met een spatel op de muur.

Droge behang met zaagsel minstens een dag. Voor aanvullende decor deel kan ook glitter toe te voegen. Op het oppervlak van het behang toegepaste gemakkelijk tevreden, en zo volledig droog is, kunt u deze vlekken.

Werken met vloeibaar behang: hoe toe te passen

Voor de toepassing van behang u gebruik maakt van een brede spatel of rasp gemaakt van transparant plastic, is het mogelijk - roestvrij staal. Het proces zelf zal puttying herinneren.

Voor het aanbrengen van vloeistof achtergrond met een spatel of troffelVoor het aanbrengen van vloeistof achtergrond met een spatel of troffel

Dwz wallpaper gewicht wordt op het instrument eerst uitgespreid op de muur ongeveer, en vervolgens gelijkmatig gladgestreken.

De subtiliteiten van toepassing:

 • Na de vorming van de gewenste laagdikte, de vezels worden multidirectionele licht afgevlakt. Een dergelijk effect wordt vaak bereikt door draaibewegingen rasp.
 • Als u de richting van smoothing wijzigt, worden plots verkregen met verschillende texturen. Deze wand vormt een discreet patroon.
 • En kleurencombinaties - behang Kohler in verschillende kleuren, wordt toegevoerd aan deelschakelingen die eerder op de muur aangebracht.

Voor de toepassing van behang vaak gebruikt troffel.

Troffel voor vloeibare behang of spatel: wat te kiezen

Het selecteren van een hulpmiddel voor het werken met vloeibaar behang hangt af van de vaardigheden die je al hebt en, natuurlijk, persoonlijke voorkeur. Als we praten over de professionals, ze liever wallpaper transparante kleine troffel en spatel te zetten.

Bij het werken met vloeibare wallpaper beginnende masters kan de rollerBij het werken met vloeibare wallpaper beginnende masters kan de roller

 Voor beginners is het raadzaam om een ​​rol te gebruiken om glad naadloos zijdedekking.

Als u wilt een vrij groot deel van de muur te dekken, textuur pistool wordt gebruikt - dit maakt het mogelijk om het materiaal gelijkmatig, en breng het spaarzaam.

De productie van vloeibaar behang met je eigen handen (video)

Werken met vloeibaar behang - een proces dat niet alleen de reparatie, maar ook creativiteit. Dit decor is interessanter dan een eenvoudige behang, en het resultaat is altijd blij, tenzij, natuurlijk, om de technologie te volgen.

Veel succes in uw werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2

map