The BlogDet är nödvändigt att korrekt välja lim för non-woven tapet som renoverades på högsta nivåDet är nödvändigt att korrekt välja lim för non-woven tapet som renoverades på högsta urovneDekorativnaya väggdekoration tapeter från ullen är mycket populär. Fleece - en pålitlig material som ger hög kvalitet väggar och en vacker päls. För att reparera gjordes på högsta nivå, är det viktigt att välja rätt lim för non-woven tapet. Sammansättningen av bindemedlet och dess prestanda beror på tillförlitligheten hos kopplings dukar till väggytan. Bland konsumenterna har varumärket av lim som är mest populära.


Vilken är den bästa lim för non-woven tapet: rating av varumärken

Innan du monterar ditt behov av att noggrant läsa etiketter lim för icke-vävda tyger, som förelegat vid byggmarknaden. Många konsumenter försöker att spara pengar, mycket ofta väljer limmet med ett lågt pris. Gör det kategoriskt omöjligt.

Att välja en billig lim, är det sannolikt att leda till det faktum att dålig papperstapet limmad mot väggen, om inte försvinna. Lim för tapeter i första hand bör vara av hög kvalitet.

För att inte gå vilse bland de val före köpet är tillgängligt med konsument recensioner, visa information om varumärken, besök företagets hemsida på klistertillverkning.

I specialaffärer finns ett ganska stort urval av lim för limning non-woven tapetI specialaffärer finns ett ganska stort urval av lim för limning non-woven tapet

exklusivt

Lim är mycket efterfrågad. Den är lätt appliceras på väggarna, snabbt binder ytan och tapeter beläggningsremsa. Limmet inte fläckar och efter torkning blir transparent. Innan applicering av självhäftande ytan bör rengöras från gamla finish, primas.


metyl

Den adhesiva kompositionen inkluderar polymerkomponenter som ger snabb och effektiv greppytor. Clay passar bra på olika typer av ytor: betong, kalk, gips och kork väggen. Yta innan applicering av limmet måste vara ren, mjuk och utan defekter. Detta kommer att bidra till att förhindra uppblåsthet tapeter och utseende av bubblor.

Quelyd

Limkompositionen innehåller komponenter som hindrar utvecklingen av svamp och mögel. Clay har inte höga adgeziynymi egenskaper kräver därför mycket noggranna förberedelser av väggarna. Ytan skall vara helt slät och torr.

Kleo

Professionell lim för limning av tunga tapeter från fleece. Den består av stärkelse och antifungala komponenter. Clay efterlyser en standard förbehandling.PUFA

Det finns många typer av lim som är avsedda för olika typer av beläggningar. Den består av de mest kraftfulla komponenter, så att dess fäst indikatorer överträffar alla förväntningar.

När du väljer ett varumärke och typ av lim är det viktigt att först överväga kvalitet och typ av tapeter som täcker väggarna i staten, förhållandet mellan pris och kvalitet.

Hur att föda lim för non-woven tapet

Späd limmet med händerna tapeter lätt. Innan proceduren måste du noga läsa instruktionerna på förpackningen med lim och strikt följa den.

Det är bäst att späda ut limmet i en emaljbehållare eller en plasthink. Det behövs en stor trä sked eller en pinne för att blanda lösningen.

Processen att förbereda lim för många tillverkare är inte mycket annorlunda. Detta är ett standardförfarande som inte kräver mycket ansträngning och utbildning.

För att lösa upp limmet, är det nödvändigt att läsa instruktionerna på förpackningen och hålla den på exakt sekvensFör att lösa upp limmet, är det nödvändigt att läsa instruktionerna på förpackningen och hålla den på exakt sekvens

Fasas matlagning:

 • Häll i den erforderliga kapaciteten av mängden torr komposition.
 • Lägg till sammansättningen av rätt mängd varmt vatten.
 • Blanda väl tills blandningen tjocknar.

Mängden vatten som tillsättes kan variera den önskade tjockleken hos klistermassan. Information om förbrukningen av ämnet kan hittas på förpackningen.

Clay tung non-woven tapet: funktioner och fördelar

Tunga änkor tapeter utformat en speciell typ av lim, som har stark bindning effekt. Bland de mest kända lim för tunga tapeter kan identifieras och Kleo Quelyd.


Tunga beläggningar kräver mer uppmärksamhet. Välj lim för dem behöver särskild vård. Limmet ska vara lätt att gå upp till ytan och ger ett säkert grepp material.

För tunga non-woven tapet ska köpa speciellt lim, som har en bindning effektFör tunga non-woven tapet ska köpa speciellt lim, som har en bindning effekt

Lim för tapeter tunga nonwoven besitter speciella egenskaper.

Fördelar med lim för tung fleece:

 • Snabb applicering på ytan;
 • Likformig fördelning;
 • Ge enkelt gränssnitt;
 • hälsoskydd;
 • Bristen på reaktion med andra komponenter efter torkning;
 • Tillhandahålla tillförlitlig skydd mot mikroorganismer.

Bland användarna av de populära märken av lim för tunga tapeter markerar ögonblicket och Swedtex. En lösning av den torra kompositionen beredd snabbt. Därefter måste han komma till tillståndet inom några dagar. När limmet stelnar rumstemperaturen skall nå 5- 25 grader.


Förbrukning av lim för non-woven tapet på 1m2

Limförbrukningen beror på typen av material och tätheten av deras struktur. Även en hel del beror på vilken typ av yta, vilken typ av efterbehandling det.

För trä och spånskivor förbrukning av lim blandning kommer att vara minimala. Detta beror på det faktum att limmet tränger snabbt in i djupet av materialet. För betongytor och poshtukaturennyh lim tar längre tid.

Vanligtvis den ungefärliga konsumtion av lim för tapeter av nonwoven visar på förpackningen. Av stor betydelse här spelas av de komponenter som ingår i limmet.

När man väljer ett lim för tapeter, överväga att inte endast den typ av material utan även den typ av ytaNär man väljer ett lim för tapeter, överväga att inte endast den typ av material utan även den typ av yta

Instruktioner för beräkning av mängden lim:

 • Mäta längden av väggen och takhöjden. Beräkna arean av väggen.
 • Mät del av webbplatsen, som inte kommer att putsade. Denna balkong, dörr- och fönsteröppningar. Subtrahera dem från den totala ytan.
 •  Multiplicera ovanstående data på området tapeten till rummet.

Vid beräkning av limmet är det viktigt att göra en liten marginal på fallet kommer att behöva en ny tapetsering.

Lim för non-woven tapet: omdömen av användarna

För att hitta en lämplig sammansättning för non-woven tapet, innan du köper är det nödvändigt att bekanta sig med användarfeedback på kvaliteten och fördelarna med lim.

När du väljer ett lim är viktigt att ta hänsyn till råd från yrkesverksamma och användare, men det är alltid nödvändigt att styras enbart sin egen åsikt, med hänsyn tagen till egenskaperna hos de lokaler och väggytan.

Välj ett lim för att reparera, väga alla för- och nackdelar av byggmaterialVälj ett lim för att reparera, väga alla för- och nackdelar av byggmaterial

Varje typ av tapetklister har de funktioner och egenskaper.

Recensioner av de olika märken av lim:

 • Exclusive. Lätt att förbereda sig. Dess tillämpning är lätt att justera. Den har utmärkta egenskaper vidhäftande.
 • Bromid. Lim appliceras på väggen lätt, den tränger djupt in i strukturen, fast vidhäftar ytan.
 • Quelyd. Lätt utspädning, appliceras på väggen, säkert för hälsan.
 • Kilit. Sparar förbrukning av lim, ger en kvalitet beläggning.

Många märken har visat sin kvalitet. Vilka typer av lim att välja bestämmer alla för sig själv. Professionella formuleringar bör väljas med tanke på egenskaperna hos ytor och material kvalitet.

Alternativ lim för non-woven tapet (video)

Idag finns många typer av lim för non-woven tapet. Nonwoven - kvalitet material, vilket ger tillförlitlig och vacker yta. När du väljer ett lim är viktigt att uppmärksamma kompositionen. Den kombination av komponenter bör ge goda dragytor. Detta är den viktigaste förutsättningen för tapetsering. En god vidhäftnings måste appliceras lätt, jämnt, tränger djupt in i ytan av strukturen, då den bakgrunden pokleit kvalitet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 84 = 93