Leren hoe je wallpaper te hangen uit het raam

Leren hoe je wallpaper te hangen uit het raam

12 October 2017Wallpaper is nog steeds populair, ondanks de vele opties appartement decoratieWallpaper is nog steeds populair, ondanks de vele opties voor het afwerken kvartiryDlya degenen die op hun eigen pokleit behang besloten, onmiddellijk roept een aantal vragen op: hoe om te beginnen met behang te hangen, wanneer u het venster kunt openen na het lijmen, eerst lag een laminaat, en dan hang behang, of vice versa? Inderdaad, zo graag pokleit behang is perfect, zodat ze soepel en zonder luchtbellen. Hoe goed kan de muren en behanglijm voor te bereiden? De antwoorden op de meest gestelde vragen voor behangen en een aantal tips voor de reparatie is te vinden in dit artikel.


Hoe is de voorbereiding muren behangen

Na het selecteren en het kopen van behang is het noodzakelijk om de muur te bereiden. Eerst moet je oud behang te verwijderen. Als een lijm van uitstekende kwaliteit, het werk kost meer tijd werd gebruikt tijdens de installatie. Wallpapers kan nat zijn voor gebruik, kunt u ook een spatel of een mes te gebruiken.

Na het verwijderen van het behang moet de oude pleister te verwijderen. Het is mogelijk dat op een gegeven moment zal het af te vallen door zelf.

Voordat je begint te behangen noodzaak om de muren te bereiden. Verwijder oude behang, stopverf en gegronde oppervlak van de murenVoordat je begint te behangen noodzaak om de muren te bereiden. Verwijder oude behang, stopverf en gegronde oppervlak van de muren

Alle gaten moeten putty en gevuld. Zorg ervoor dat u prime de ruwe wanden, anders zal het behang ongelijk gevormde bubbels te drogen, zelfs het behang kunnen vallen en zich helemaal niet plakken.

In het algemeen is de gehele voorbereidingsfase bestaat uit uitlijnoppervlak. Als gevolg daarvan moet schoon en gladde wand te krijgen, die kan worden geplakt behang. Alle gaten moeten puin, vuil worden verwijderd. Zodra de muren zijn helemaal droog is, kunt u behangen starten. Om dit te doen, verdunnen de lijm, maak een lay-out en begin zorgvuldig lijm materiaal. Verdeel de lijm gelijkmatig nodig met een kwast of roller.


Als je de ramen na het behangen en waarom kan openen

Tijdens het lijmen van behang moet u alle deuren en ramen dicht om tocht te voorkomen.

Na pokleit behang, is het niet nodig om de deuren en ramen gedurende 48 uur.

Om een ​​goed resultaat te bereiken, Behangen alleen met de ramen dicht en zonder tochtOm een ​​goed resultaat te bereiken, Behangen alleen met de ramen dicht en zonder tocht

Draft is het grootste gevaar voor de geplakte behang. Als gevolg van temperatuurschommelingen en tocht behang vallen, dus de beste oplossing zou zijn om reparaties uit te voeren in de zomer, tijdens het warme seizoen wallpaper snel droogt zonder bubbels.Tijdens en na het behangen noodzaak om het venster te sluiten en laat ze in deze positie. Als je de ramen open, zal het behang ongelijk drogen, ergens behang is opgedroogd, en ergens grondstoffen zal blijven. Dit verschil in het drogen leidt tot foutieve uitlijning van het materiaal. Je nodig hebt om ramen open na de volledige droging van het materiaal, het duurt minstens een dag, maar de tijd is afhankelijk van verschillende factoren: temperatuur, vochtigheid. Als het behang is vastgelijmd aan het koude seizoen, is het het beste om te wachten twee dagen na het lijmen, en in ieder geval niet de ramen, die zal leiden tot een temperatuur verschil te openen.

Het droogproces behang moet langzaam en gelijkmatig passeren tijdens droge behang kan niet de airconditioner, ventilator of verwarming. In aanvulling op de ramen en deuren gesloten moeten zijn, na te zijn geplakt wallpaper noodzaak om goed sluiten de ramen en deuren, niet te gaan naar de kamer voor 1-2 dagen.

Over waar te beginnen met het behang te hangen in de kamer

Waar te beginnen met het behang te hangen? Het hangt van de wijze van binding en de dikte van het behang.

Momenteel is de markt voor bouwmaterialen biedt kopers een enorm scala aan andere achtergrond:

  • Papier behang;
  • Vinyl behang;
  • Vliesbehang.

Wallpaper wordt bedoeld met de naden tussen de schilderijen tijdens het lijmen. Dit betekent dat u kunt beginnen met het plakken behang van overal in de kamer. Echter, veel bleef gewoonte beginnen te wallpaper te hangen uit het raam, want het is handig. 

Vaak het venster wordt ook gebruikt als een verticale lijn, die zorgt voor vloeiende lijnen.

Het is handig om te beginnen met behang te hangen uit het raam, deur of in een hoek. Zij worden gebruikt als een verticale lijnHet is handig om te beginnen met behang te hangen uit het raam, deur of in een hoek. Zij worden gebruikt als een verticale lijn

Dezelfde lijn kan glad of deur van de kamer worden beschouwd. Door de manier waarop meer en meer professionals wordt geadviseerd om te nemen voor aanvang lijmen hoek van de kamer, maar helaas, niet alle kamers gelijke hoeken. Als u wilt besparen op de hoekuitlijning, dan beginnen aan de behanglijm dient een verticale lijn op de muur met behulp van een niveau met een stop bij de hoek. Toch is het nodig om de verticale hoek niet "geschoven" check. De verbindingen zullen duidelijk worden door de dikte van behang, dus begin het materiaal kan in principe lijm vanuit ieder van de kamer.

Zoals behanglijm uit een raam of raam

Voorheen was het erg belangrijk om de juiste richting te kiezen tijdens het behangen. Dik behang bedekt met elkaar en wierp een schaduw op het gewricht, zodat mensen geplakt behang in de richting weg van het raam zodat het licht viel op de rand van het bovenste vel en had geen schaduw te creëren. In de omgekeerde situatie waarbij de behanglijm in een richting naar het venster, het bovenvel en de slagschaduw brede banden zichtbaar waren.


Wanneer behangen overlappende moeten starten vanuit de lichtbron. Wanneer behangen butt, beginnen lijmen is het noodzakelijk met de minst belangrijke plaats in de kamer is.

Wanneer behangen overlapping zou moeten beginnen te lijmen op het raamWanneer behangen overlapping zou moeten beginnen te lijmen op het raam

De nieuwste versie van de gewrichten zal minder merkbaar zijn, maar op het einde kan een te groot stuk van behang, dat moet worden geknipt blijven en het patroon mogelijk niet overeen met de rest van de kamer. Daarom is het beter om te beginnen en eindigen om behang te hangen in een onopvallende plaats, zoals achter een muur of ander meubilair.

Als u begint met behang hangen uit de hoek, dan moet je veel tijd om de juiste interfacing wallpaper te betalen. Als het behang is geplakt met zijn eigen handen, is het beter om een ​​paar centimeter uit de hoek terugtrekken en beginnen te behangen.

Dat de eerste lijm behang of laminaat leggen - professioneel advies

Professionals werken op verschillende manieren, enkele eerste lijm behang, en dan worden gebruikt als laminaat en vice versa. Als de reparatie onafhankelijk wordt uitgevoerd, worden de professionals geadviseerd om eerst iets dat een grote hoeveelheid puin laat installeren.

Als het de eerste om op te hangen behang, en zet dan het laminaat dat:


  1. Tijdens behangen verschillende stof kan het laminaat bederven, dus je moet voor te bereiden op voorhand de vloeren, en dan hang behang.
  2. Sommige soorten zijn gevoelig voor volkoren laminaatkleefstof, zodat de bekleding kan beschadigen na pokleit behang.
  3. Voor het monteren van uw laminaat u speciale folie om beschadiging van de coating te voorkomen leggen. Men mag niet vergeten dat de film uit een meubel kan bewegen, dus je moet zorgvuldig toezien op de veiligheid te dekken.

Bij het repareren flats vaak eerst lijm behang, en dan leg laminaatBij het repareren flats vaak eerst lijm behang, en dan leg laminaat

Experts zeggen dat het eerste wat je pokleit behang nodig hebt, en dan leg linoleum.

In dit geval is de werkvolgorde moeten als volgt:

  1. Voorbereide oppervlak, dat wordt gelijmd behang.
  2. Gedaan tellen, verdunde lijm, probeer op behang.
  3. Geplakt behang met de nodige partijen.
  4. Na drogen dient het behang proberen om het laminaat te installeren en vervolgens de sokkel.

Toch is deze sequentie is de beste, in casu een perfect gladde bekleding een achtergrond en vloer. We moeten echter rekening houden met de verschillende omstandigheden bij reparaties, zodat de eigenaars zelf moeten kijken naar de situatie en een beslissing nemen.

Behangen Muur (video)

Tot slot moet worden opgemerkt dat de behangplaksel onafhankelijk mogelijk is, hoeft alleen maar een paar regels te volgen, materialen te kiezen goed en zorgvuldig uit te voeren reparatiewerkzaamheden. Na behangen mag niet openen van de deuren en ramen aan tocht en temperatuurschommelingen te voorkomen, waardoor de uiteindelijke kwaliteit van het behang zal beïnvloeden. Lijmen eerste laminaat of behang? De keuze is afhankelijk van de omstandigheden, maar beter om behang toe te passen. In ieder geval hebben we niet te langzaam en zorgvuldig nodig heeft, dan is het behang zal niet bubble en de laatste voor een lange tijd.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 81 =

map