Leer hoe u steek te steken: grafieken, foto's

Leer hoe u steek te steken: grafieken, foto’s

12 October 2017Bij gebrek aan ervaring het beste om te beginnen met eenvoudige schakelingen, die de eenvoudige geometrische vormen of elementen tonenBij het ontbreken van ervaring is het beste om te beginnen met eenvoudige schakelingen, waarin geometrische vormen worden afgebeeld of eenvoudige element van vele moderne creatief meisje en niet alleen hun voorkeur te geven aan verschillende soorten ambachten. Een van de meest voorkomende hobby is borduren. Er zijn verschillende soorten borduurwerk. Dit omvat de borduursteek, steek en half-cross (de zogenaamde gobelenovskim naaien), linten, chenille, zijde, goud (dwz gouden borduurwerk gebruikt garens, kralen), Richelieu borduurwerk (Dit opengewerkte borduurwerk), borduurwerk Orlovsky bellijst, Izon. Bijzonder populair kruissteek. Ook is een groot aantal soorten afhankelijk van het materiaal bij de werkwijze van vervaardigen van afbeeldingen.


Wat is kruissteek

Borduurwerk kruis - een soort handwerk, dat een beeld is van een speciaal patroon op de stof met de naam "canvas", met een naald en draad. De naald kan een conventionele en gespecialiseerde garen - een bepaald soort naaigaren gebruikelijk en kan ook diverse wollen draad - het afhankelijk van de grootte verdelingen op het doek. Borduurwerk heeft zijn wortels in het verre verleden. De geschiedenis van vele culturen gevangen een vermelding van de geborduurde patronen op kleding, huishoudelijke artikelen op post-mortem spreien, etc. Borduurwerk ook gebruikt als een talisman.

De standaard set zijn onder andere:

 • borduurwerk instructie;
 • canvas;
 • Scheme borduurwerk;
 • thread;
 • Geselecteerde specialisten in harmonie met elkaar tinten van verschillende kleuren;
 • Sommige kits hebben ook een speciale naald voor borduurwerk ingebed.

Voor beginners is het het beste om vinyl canvas te gebruiken, zoals de harde randen en hoeken niet brekenVoor beginners is het het beste om vinyl canvas te gebruiken, zoals de harde randen en hoeken niet breken

Bovendien, op dit moment, de betrokkene foto's en schema's borduren naar een hen kan worden gevonden op het internet, gratis, maar hier als u een goed begrip van de regelingen nodig hebben en in staat zijn om autonoom te halen onder het geselecteerde beeld draad voor borduurwerk.


Speciale floss, afhankelijk van de fabrikant heeft zijn eigen specifieke nummer of naam dat een bepaalde tint van elke kleur vertegenwoordigen.

Bijvoorbeeld, kan een dergelijke aanwijzing lijken 06.337 of woorden, zoals marine. Ook floss en gedeeld door de productiebedrijven bijvoorbeeld koepel, gamma, enz. Je moet ook weten dat het zeer borduurwerk kan plaatsvinden zowel in kleur als in rijen. Wanneer iemand borduurt op kleur, betekent dit dat hij de draad van dezelfde kleur op het doek en borduurt volgens het schema alle plaatsen die worden vermeld op kleur. Sterkere mate op deze wijze al ervaren borduursters. Passage door de rijen van borduurwerk - een manier wenselijk is voor beginners. Bij deze werkwijze wordt genaaid het gehele geselecteerde bereik volledig gebruik van alle kleuren van de draden die betrokken zijn in deze reeks, zelfs als wat kleur wordt gebruikt omwille van het kruis.

kruissteek foto's: schema's voor beginners

Iedereen die wil dit ambacht, zoals cross-stitch te leren, zal het nodig zijn om ergens beginnen. Er zijn speciale regelingen voor beginners. Er zijn maar weinig mensen durven te beginnen met de eerste stappen van het grote beeld met een groot aantal gebruikte kleuren en hun tinten. Voor de eerste keer, kunt u uitstappen en verdwalen in het systeem, is het mogelijk om kleuren te mengen en vervolgens hebben allemaal op te lossen en aan de slag vanaf het begin. En iemand kan het proces van borduurwerk te begrijpen, kruissteek dat - niet voor hem. Daarom is het het beste om te trainen met foto's voor beginners starten.

In het algemeen zijn deze kleine tekeningen met diagrammen: 1. Dergelijke regelingen zijn eenvoudig en kleine maten;
 2. Afbeeldingen combineert gewoonlijk 4 tot 6 kleuren;
 3. Alle ketens zijn verdeeld in vierkanten met een zijde van 10 kruisen.

Het wordt aanbevolen om te beginnen met borduren aan de kant waar de meeste van de kruisen van dezelfde kleurHet wordt aanbevolen om te beginnen met borduren aan de kant waar de meeste van de kruisen van dezelfde kleur

Beginnende makers worden ook aangemoedigd om canvas, die door het schilderij zelf zal worden uitgevoerd gesneden en. Op hetzelfde moment, in de winkels, die gespecialiseerd is in de werken, met inbegrip van borduurwerk, kunt u een speciale schets van een schema van de foto afgedrukt op het te vinden. In dit geval zal de borduurwerk direct passeren kader van deze regeling. Een dergelijk doek met een kleurenschema is een soort stencil.

Als de regeling is gescheiden, is het het beste om te kiezen voor het beheersen van de kunst van het borduren regeling gebouwd in de vorm van gekleurde vierkantjes, waarbij elke kleur vierkant komt overeen met de kleur van een aantal draden, dat wil zeggen, als de lay-out van de symbolen in rode doos getoond, dan is een van de set van draden is rood hank / ligament, enzovoort, respectievelijk.

Zorg er ook voor om de video te bekijken, kunt u kijken als vakmensen delen hun ervaringen en kennis met de beginnende embroiderer. Deze lessen zal een goede helper om de kunst van het borduurwerk kruis te leren.

borduurwerk regeling voor beginners tot op zekere hoogte overlap met de regelingen voor de creativiteit van kinderen.

De originele kruissteek: babyfoto's

Vanwege het feit dat er meer kinderen zijn op zoek naar hun favoriete moeders, grootmoeders, zusters, licht borduurwerk en cross stitching in het bijzonder door te eisen dat ze hebben geleerd om te borduren. Natuurlijk is het moeilijk om een ​​kind te overtuigen om te zitten borduren een aantal van de grote geheel, een verscheidenheid aan oude ruïnes van pictogrammen of zich bezighouden met borduurwerk. Nee, in feite kinderen hebben een heel andere aanpak en stel het kind foto's. Dat wil zeggen, moeten deze tekeningen die graag een kind te kiezen.

Voor beginners, is het noodzakelijk om op lange ruimers te voorkomen dat aan de verkeerde kantVoor beginners, is het noodzakelijk om op lange ruimers te voorkomen dat aan de verkeerde kant

Onder de foto's en grafieken voor borduurwerk, ontworpen voor de creativiteit van kinderen, populaire motieven zijn:

 1. Fantasie gestileerde tekens wild of huisdieren, of Winnie the Pooh, Tigger, Puss in Boots, enz.
 2. Grappige foto's eenvoudig, uplifting kind.
 3. Stripfiguren: Disney prinsessen, Smeshariki, Fixiki, feeën, Machinarium, etc.
 4. Oudere kinderen en meer ervaren kunnen kleine porties van een van landschappen, dieren, niet meer gestileerde bieden, mooie feeën zijn een beetje ingewikkeld: in omvang toenemen en bestaan ​​uit meer kleurschakeringen. Daarnaast kunnen kinderen moeten proberen om een ​​klein borduurwerk op sjaals te creëren, hun kleren decoreren.
 5. In de adolescentie, kunnen we nu al bieden borduurwerk beeltenis van menselijke emoties: vreugde man en glimlach, een triest beeld en scheuren, enz.

Kleine borduurwerk op kinderkleding stijlvol uit, meer te eten wanneer het kind zichzelf als een decoratie op je shirt of blouse zal maken, onmiddellijk merkte hij op dat elementen van de oude saaie kast net interessant. Ze zijn leuk voor het kind.


De eerste fase van geteld kruis: foto's met schema's

Regelingen kunnen worden gekleurd, is het handig voor kinderen en beginners makers van schoonheid, maar ook zwart-wit zijn. Als een foto met de regeling worden gemaakt in zwart-wit, die nodig zijn om de kleur te demonteren is heel moeilijk voor borduurwerk. Daarom is voor een dergelijke monophonic regelingen ontwikkelden we een reeks symbolen.

Het kan worden:

 • Verschillende tick;
 • diamanten;
 • teen;
 • Arrows, en ga zo maar door.

Het moet worden beoefend in de regelingen, waarbij een koord van één kleur wordt gebruiktHet moet worden beoefend in de regelingen, waarbij een koord van één kleur wordt gebruikt

Al deze symbolen zijn in het vak vermelden. Elk dergelijk vierkant aangekruist in het diagram geeft een bepaalde kleur of combinatie van kleuren.


Zwart-wit schema's zijn het meest geschikt voor mensen met ervaring in borduurwerk, om de eenvoudige reden dat de minderjarige legende is gemakkelijk in de war raken en borduren van de producten met de verkeerde kleur te zijn.

Naast dit alles kan de foto voor borduurwerk niet alleen gekleurd, maar ook zelf-gekleurd zijn. Dat wil zeggen dat het hele plaatje worden uitgevoerd in één kleur. Om dit te doen kan bijna alles, van populaire op het moment dat de vrouwelijke profiel naar de decoratieve patronen in de stijl van de Middeleeuwen: de heraldische lelie, leeuwen, kronen.

Kleine foto's voor kruissteek

Foto's en diagrammen voor borduurwerk kan worden gevonden niet alleen groot en complex, dat gebruikt kan worden als een foto, die kan worden opgehangen aan de muur en bewonderen, het kan zijn kleine schilderijen, die ook de toepassing ervan in het interieur te vinden, en voor decoratie huishoudelijke artikelen.

Borduren moet in goede licht - idealiter moet je een bureaulamp te gebruikenBorduren moet in goede licht - idealiter moet je een bureaulamp te gebruiken

Kleine foto's voor het borduren zijn zeer geschikt voor degenen die gewoon hun weg beginnen in de kunst van het borduren, en voor degenen die ervoor kiezen om uw huis of kleding te versieren, om het meer exclusief te maken. Immers, met de hand geborduurde kleding zal niet alleen de enige manier te zijn, maar ook zal de aandacht van anderen te trekken.

Het gebruik van kruissteek in het ontwerp van de kleding

In plaats van het kopen van kleding van de ontwerpers, is het mogelijk om te naaien en borduren op elk patroon of een afbeelding, bijvoorbeeld, een vlinder, een bloem, een boot of iets anders, waardoor decoreren. Het is zeer populair onder de fashionista's blouses die zijn geborduurd manchetten of kragen.

Hoe te beginnen met het schema borduren (video)

In het verleden, onze grootmoeders en overgrootmoeder zelf komen met alle patronen, bijvoorbeeld voor decoratie velgen producten voor feestelijke kraag op de hals, manchetten. Nu kan modern needlewoman hun favoriete set van borduurwerk in gespecialiseerde winkels te kiezen en beginnen te creëren.

Regelingen voor kruissteek (foto)

0352c1a98118c8orig 01544816c345a78orig 0b88f374d0370orig 01 1 002f533bc4cf17eca4d8b50344115f2c05f88940 7cc5e46e4b6e6dcd4aa5cc3178528498 9 9b101aaa9376 053aba4b0865

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 10

map