Lämpliga möbler i en liten hall: 4 bilder och nödvändiga saker

Lämpliga möbler i en liten hall: 4 bilder och nödvändiga saker

12 October 2017Den lilla entrén du ska köpa bara de mest nödvändiga möbler som hade utrymme för bekväm rörelsebara de mest nödvändiga möbler bör köpas i en liten hall som hade utrymme för bekväm rörelse rumslägenhet startar från hallen, hon uppfyller alla inkommande. Ganska ofta, storleken på korridoren är mycket liten och utgör ett stort problem för hans arrangemang. Välj möbler i en liten hall foto olika tidningar inte hela styrkan. En liten volym utrymme tillåter inte frodas fantasi, håller fast och typ av korridoren. Det är svårt i ett smalt utrymme att placera alla nödvändiga, så mycket så att mer utrymme kvar.


Möbler för en liten hall Vad bör vara skyldiga att

De största problemen för de flesta av lägenheterna är: en brist av korridoren området, takhöjd och belysning. Av dessa frågor följer ett annat - möbler för den lilla hallen. Inte bara plocka upp en funktionell och lämplig storlek, men moderna möbler marknaden är rik på val.

Modulära möbler kombinerar alla nödvändiga objekt för hallen, dock, och dess storlek kan vara stor.

Det finns vissa saker som bara behöver vara i korridoren:

 • Galgar för kläder;
 • Skåp för skor;
 • spegel;
 • Lagerhållaren I säsong kläder och skor.

Hall behöver nödvändigtvis att köpa en liten byrå, en vägg med krokar för kläder och en spegelHall behöver nödvändigtvis att köpa en liten byrå, en vägg med krokar för kläder och en spegel

expandera visuellt korridoren, kan du använda ljusa väggar. Minimalism i valet av möbler är till stor hjälp för att lösa en funktionell fråga. Inte nödvändigtvis för att få klar set, kan du göra ganska vissa nödvändiga sakerna.


Vägghyllor göra plats på golvet, och en öppen hängare ganska exakt ersätta garderob. Hylla för skor är nödvändigt att välja en smal men hög, så att den kan fungera som en plats att sitta. För enkelhetens skull kan du sätta på en mjuk kudde. Spegeln är bättre att köpa en full längd och position skåp för skor.

Om du fortfarande har möjlighet att installera i hallen garderoben, då är det bättre att han kombinerade de fyra funktioner:

 • Front botten för skor;
 • I mitten av en plats för kläder;
 • På toppen av avdelningen för paraplyer, hattar, handskar,
 • En stor spegel på ytterdörren.

För att spara utrymme, är det bättre att ge företräde åt garderoben med skjutdörrar. Möblerna i hallen bör väljas för att matcha färgen på väggarna, föredrar ljus pastellfärger.Bästa möbler hall i en liten lägenhet: valet av kompakta modeller

Liten lägenhet - inte en sällsynthet. Hallar i dem vanligtvis mycket små, och vissa är bara liten. Ofta är denna hall svårt att tillgodose även de mest nödvändiga sakerna.

I en liten hall perfekt passa en kompakt hörn garderobI en liten hall perfekt passa en kompakt hörn garderob

Möbler hall i en liten lägenhet har fortfarande en mängd olika alternativ:

 • Kompakt funktionell garderob;
 • Suspension uppsättning;
 • Modulära möbler.

Garderob är ganska populärt i små korridorer, förutom funktionaliteten har en mängd olika alternativ. Hörnskåp är perfekt fyrkantig form med en hall. Suspension set innebär att placera alla nödvändiga på en vägg, en hel del av alla typer av hyllor och en kompakt skåp-shop.

Modular möbler kan du placera moduler på egen hand, är denna typ av möbler speciellt lämplig helt korsade korridoren.

Möbeldesign i en mini-hall

Välj möbler till lägenheten, som i huvudsak är en hall end entrédörren, mycket svårt. Ibland klara mål med designen av korridoren inte komma ut, och komma till designers stöd. Utformning av mini-hall börjar med en visuell förlängning av utrymmet med hjälp av rätt utvalda färger och belysning. Möbler väljs som regel att matcha väggarna och allmänna stil lägenheter.

Möbeldesign bör väljas beroende på vilken stil, som gjorde en ingångMöbeldesign bör väljas beroende på vilken stil, som gjorde en ingång

Det finns flera metoder för att göra en mini-hall maximal funktionalitet:


 • Välj minimalistisk miljö i rymden;
 • Använd utrymmet under taket för att lagra vissa saker;
 • Omplanera bostäder;
 • Kombinera med design room hallen och vardagsrummet.

Användningen av de olika alternativen beror på den övergripande utformningen av lägenheten. Bestäm dig för att sanera svårt, men om lägenheten separat badrum efter sin placering kan få några riktiga kvadratmeter till förmån för hallen.

Möbler i detta fall kan framgångsrikt placeras på det förstorade området, eller från den resulterande nisch för att göra en komplett garderob. Överge separat toalett är svårt, och då kan du använda utrymmet under taket. Ovanför ingången dörrarna förblir oftast gratis utrymme och de har rätt att använda mini-hallen. Placering skåp till taket kommer att ge utrymme för försäsongen saker, och skjutdörrar perfekt för att spara utrymme.

En annan mycket intressant alternativ - en kombination av hall med angränsande vardagsrum. Möbler i hela lägenheten är vald i samma stil och övergången från rummen till hallen jämnas. Utrymmet är fyllt med möbler som steg, invändig korridoren går in i det inre utan att dela en lägenhet i området. Minimalism är att välja en kompakt möbler med maximal funktion.

Form och möbler för liten hall

litenhet av korridoren kräver rätt möbler. Det är inte möjligt att placera en liten fyrkantig tredimensionell möbler. Headset i korridoren inte alltid överensstämmer med dess storlek och du måste ge upp dem.


Bra lösning är arrangemanget av möbler i hallen till höger eller till vänster om dörrenBra lösning är arrangemanget av möbler i hallen till höger eller till vänster om dörren

Byt funktionella möbler kan vara separata objekt, kommer de att ta hand om alla nödvändiga funktioner.

Byt closet hanger kan monteras eller golv kompakt rack. Ofta i rack som olika fack och krokar för paraplyer och hattar.

Korridorerna är inte bara bristen på meter problem lokalerna också olika:

 • Hörn korridor;
 • kvadratiska,
 • Smal.

Hörn korridoren är ganska svårt att lämna. Det finns dock en hall plus ett, det har en fri hörn, som lätt rymma garderob. Du behöver inte tänka sig att sätta alla artiklar hall layout gör det möjligt att placera allt du behöver på ett ställe. Square korridor av även de mest blygsamma storlek gör ändå att du ska ordna möblerna i eget gottfinnande, att drömma med utrymme för att hitta det perfekta alternativet. En smal korridor är begränsad på två sätt. Som regel är det inte tillräcklig volym av vinklar, men bara ett smalt utrymme mellan väggarna. Beslutet om en sådan korridor kan tillfälligt eller modulära möbler, inte stör den fria passagen.

Kompakt möbler i hallen liten storlek (video)

Avslutningsvis lägger vi att speglarna är en integrerad del av hallen. Helfigursspegel kommer inte bara att ge möjlighet att beundra i det, kommer det att utöka utrymmet och öka belysningen. Rätt belysning kommer att slutföra utformningen av någon form av rummet och betonar stilen där lägenheten är dekorerad.

Detaljer: liten storlek möbler i entrén (foto exempel)

0ab096cd928d3eeb2b8aa0befceea548 8cae28ef4f2ab8ce4cfdb3d0df407fde 11 41 713ae66844d79302e5f7381104975b21 5280 5402000b-2 1412850497mebelvprihozhuy 50029005100111 anjelikavengemlechnyidubpravaya

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

map