Ladenkasten in de woonkamer: een alternatief vervanging kasten

Ladenkasten in de woonkamer: een alternatief vervanging kasten

12 October 2017Voordat u beslist welke de kleedkamer te versieren, moet je erachter komen de doeleinden waarvoor het is bestemd, en kiezen voor het meubilair perfect aanvulling op het interieurVoordat u beslist welke de kleedkamer te versieren, moet je erachter komen de doeleinden waarvoor het is bestemd, en kiezen voor meubels, perfect aanvulling intererRodonachalnikom borst was een kist. Dat houdt dingen of andere dingen, maar er was slechts één compartiment. Huidige dressoirs hebben 2, 3, of zelfs meer laden, maar hebben nog steeds een klein formaat. Draai de kist in de kleedkamer waagde in het Frans in de achttiende eeuw, en ze gaf de naam van het onderwerp. Vertaald uit het Frans commode betekent "gemakkelijk." Afdoende verantwoording voor de naam van de functionele kant van het onderwerp, is het niet?


Rassen van laden voor de woonkamer

kisten zijn in eerste instantie niet erg populair. Pas na de twintigste eeuw zagen zij de uitvoerbaarheid, in combinatie met de functionaliteit, zodat het onderwerp werd gewaardeerd. Maar de locatie, vooral, was in de slaapkamer. Gezien de huidige omvang van de appartementen, zijn ladekasten overal geïnstalleerd, ook in de woonkamer.

Commode, zal dankzij de kleur en stijl afsteken tegen de achtergrond van de totale samenstelling, klinken de aandacht op zichzelf en af ​​te leiden van het element dat wilt verbergenCommode, zal dankzij de kleur en stijl afsteken tegen de achtergrond van de totale samenstelling, klinken de aandacht op zichzelf en af ​​te leiden van het element dat wilt verbergen

Het huidige model van mini-kasten imponeren met hun origineel idee en de kwaliteit van de prestaties:

  • hoek;
  • Lang, kort, medium;
  • Afwassen;
  • Veranderen;
  • Met een spiegel;
  • Hoog, laag is;
  • Van de verschillende soorten hout.

Pick-up een ladekast in de kamer - volslagen onzin. Maar wat te kiezen? In eerste instantie moet je nadenken over de praktische opdracht borst: voor welk doel het zal worden geïnstalleerd. Met een enorme overvloed aan modellen, zijn veel fabrikanten die een mini--kast aan alle eisen van de klant voldoen, van kleuren om het aantal compartimenten en dozen te doen. Zelfs in de meest ongebruikelijke en extravagante interieur lades passen perfect.


Corner commode voor de woonkamer

Zoals bekend, de hoeken in de kamers gaan altijd onopgemerkt, dus er is een bloempot of iets dergelijks. Om deze plek te doen herleven, werd uitgevonden hoekige dressoirs. Zoals voor de woonkamer, dus het is geweldig voor de organisatie van de ruimte: het maakt niet veel ruimte in beslag en ruim genoeg.

Corner dressoir is meer de voorkeur, omdat ruimte te besparen in een kleine kamerCorner dressoir is meer de voorkeur, omdat ruimte te besparen in een kleine kamer

Corner commode - een vrij lage meubel. Meestal ze zijn gemaakt niet meer dan 1 meter hoog. Deze afmetingen zijn optimaal voor positionering in de hoek, waardoor niet belasten speelt en alleen het maken wat ruimte ligt.Dressers veel praktischer in vergelijking met het kabinet. Ze zijn klein, perfect passen in elk ontwerp en zijn relatief goedkoop.

Functionele borst component kan worden geactiveerd met maximaal voordeel. De ruime laden kunnen voorwerpen van welke aard dan ook op te slaan. Het bovenvlak is een ondersteuning voor accessoire vazen, beeldjes, standbeelden, evenals voor de telefoon of een kleine bloem.

Corner ladekast ideaal voor kleine ruimtes, omdat ze niet rommel de ruimte met hun aanwezigheid.

Lange commodes voor de woonkamer

De ruimte moet noodzakelijk aanwezig televisie zijn. De locatie voor het kopen van een speciale wand, die veel ruimte in beslag nemen en vaak niet altijd mooi blik in het interieur. Lange lades in de woonkamer, een combinatie van veel van de dozen op te slaan items en een grote vlakke ondergrond, won de harten van veel consumenten.

Lange commode - een traditioneel voor veel consumenten meubel die u toelaat om een ​​verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen op te slaanLange commode - een traditioneel voor veel consumenten meubel die u toelaat om een ​​verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen op te slaan

Sommige kisten zijn uitgerust met dergelijke geweldige functies om het platform te laten voor de plasma-tv. Dankzij deze innovatie techniek altijd verborgen voor het menselijk oog en gebruikt alleen zoals de bedoeling is, naast het niet stof en niet blootgesteld aan kinderen en huisdieren te vallen.

Bij het kiezen van een mini-kast maten moeten voortbouwen op de grootte van de kamer. Maar zelfs met de geringe omvang van de woonkamer, zet een lage commode van muur tot muur - is niet zo'n probleem. Een aparte orde met alle kenmerken van de gebouwen en wensen van de klant zal het de meest functionele en handig. Bij de productie, kun je helemaal naar beneden om de vorm te selecteren: een ladekast kan ovaal of rechthoekig met afgeronde of rechte hoeken.

Modellen met spiegel geworden lievelingen meisjes. Ze houden ervan om tijd door te brengen in de voorkant van de spiegel oppervlak, het induceren van schoonheid of genieten van zichzelf. Evenals de aanwezigheid van spiegels in de woonkamer is van invloed op de gevoelens: ze visueel uitbreiden van de ruimte.

Grote commodes voor de woonkamer

Als de kamer voldoende ruimte heeft en het werkt niet om een ​​complete garderobe te zetten, moet je om te komen met een alternatieve oplossing. Zo zal het de locatie van een grote commode in de woonkamer zijn.

Bij het kiezen van een commode, moet men letten niet alleen op prijs, maar ook op het materiaal waaruit het is gemaaktBij het kiezen van een commode, moet men letten niet alleen op prijs, maar ook op het materiaal waaruit het is gemaakt

Niet altijd een mini-kast in de hal wordt gebruikt voor de lay-out in deze CD-ROM drive, geluidsbanden, tijdschriften en andere details. In een grote familie leeft in een vrij klein appartement, de optie van een commode - is om het leven van iedereen en de mondiale economie van de ruimte, in plaats van de gebruikelijke en overgewicht object met meerdere deuren te vereenvoudigen.


Afhankelijk van het uiterlijk en de afwerking, ze komen in verschillende prijsklassen: goedkoop kan gevonden worden gemaakt van MDF of spaanplaat panelen, en de rijkste en meest elite versies - van massief hout. De eerste keuze moet worden gedaan aan de hand van de financiële mogelijkheden en realistische inschatting van het pand. Zorgvuldige meting van de kamer zal helpen bij het bepalen van de ideale grootte van de borst.

We moeten ook dergelijke modellen dat de commode en een volledige dressoir met veel lade combineren noemen. Deze optie is ideaal voor gezinnen met kinderen, want die moet constante zorg. Laat de kruimels niet verhullen op de keukentafel of de bank. Dankzij de wielen zelfs de grootste commode (wat betekent dat de hoogte, geen lengte) kan gemakkelijk worden verplaatst van kamer naar kamer voor het gemak van de ouders.

Witte ladenkast in de woonkamer

Wit - een klassieker. Hoewel hij neutraal is in termen van de psychologie, maar het komt tot uiting in veel moderne gebieden: high-tech, techno, minimal, modern, en anderen. Zijn kalmte kleur past in alle interieurs. Glanzend zwart woonkamer met een witte ladekast - een stijlvolle en luxe!

Witte ladenkast in de woonkamer verandert de perceptie van de werkelijke ruimte - waardoor het ruimer en interessanterWitte ladenkast in de woonkamer verandert de perceptie van de werkelijke ruimte - waardoor het ruimer en interessanter

Als een materiaal zijn:


  1. Het glanzende oppervlak van de kunststof.
  2. Strenge en verfijnde houten arrays.

Beide opties lijken subtiel, maar het is nodig aan te passen aan de stijl van de kamers. Bijvoorbeeld, in een rijke en elegant design met veel hout, glanzende plastic oppervlak van de dresser zou misstaan. Wanneer u moet niet alleen de zorg over de grootte, maar ook de richting.

Bijzondere aandacht besteden aan de inrichting van de borst fittingen. Bijvoorbeeld, in high-tech stijl, weerspiegelt de huidige en naar aanleiding van de nieuwste technologieën, zal zeer geschikte elektronische sluiters. Met hun hulp, de deur zelf dicht soepel zonder externe ruis en shock.

Commode voor gebruiksvoorwerpen in de woonkamer

Velen begrijpen locker letterlijk, als een klein meubel met veel ruime laden voor opslag. Voor een deel waar. Maar de moderne ontwerp trucs bewijzen dat de kist - het is niet alleen een object, maar een echte element van het interieur.

Commode voor gebruiksvoorwerpen in de woonkamer - een belangrijk onderdeel van het interieur. Het creëert een speciale smaak dankzij de eenheid van kleurenCommode voor gebruiksvoorwerpen in de woonkamer - een belangrijk onderdeel van het interieur. Het creëert een speciale smaak dankzij de eenheid van kleuren

Bijna elk huis heeft niet één, maar verschillende sets. Krijgt het precies dezelfde manier als geschenk voor een specifieke periode. En een veel voorkomend probleem in dit geval - het gebrek aan locaties voor alle items. In dit geval, sets, zelfs de duurste, migreren voor permanente bewoning in een kast of garage.

Om dit te voorkomen, in de winkels bieden een breed scala van verschillende laden voor keukengerei. Ondanks het feit dat de meeste gebruiksvoorwerpen verborgen achter de deuren, maar een deel wordt getoond. De meisjes zijn dol op verschillende gerechten alle soorten en maten, dus dit stuk van het meubilair het zou heel mooi zijn. Stijlvol en mooie variaties zullen voldoen aan zelfs geavanceerde consumenten.

Borst afwassen kunnen standaard open "aan" en intrekbare zijdelingse hebben. De winkel kunt u contact op met een professionele en kies de beste optie, die in de prijsklasse waarop de begroting werd berekend.

Commode met glas voor de woonkamer

Kamer zonder dure memorabilia of foto's hart? Het is niet echt. Iedereen houdt hun bakken dingen in verband met bepaalde gebeurtenissen in mijn leven. Prachtig ingericht hen om altijd zichtbaar zijn, kunt u commode gebruiken met gehard glas. Naast accessoires in de transparante deuren voordelig zijn kijken of complete sets tafelgerei sets.

Commode met glas voor in de woonkamer zorgt voor een verfrissende visueel effect in een gemiddelde kleureigenschappen ruimteCommode met glas voor in de woonkamer zorgt voor een verfrissende visueel effect in een gemiddelde kleureigenschappen ruimte

Commode met glas wordt gebruikt voor de plaatsing van gebruiksvoorwerpen, boeken, beeldjes, souvenirs en zelfs persoonlijke foto's. Ondanks de schijnbare voorwerpen van kunst, is het goed om in te grijpen in individuele boxen zijn andere dingen die je wilt verbergen tegen nieuwsgierige blikken. Deze commode is bekend als "kabinet", zoals toont de inhoud van de schappen in al zijn glorie.

LED-hanger, gelegen langs de contour van het dressoir, richt zich op de details en laat u zich richten op de gasten binnen dingen.

Mooie lades in de woonkamer (video)

Woonkamer - het centrum van het huis waar de gasten te verzamelen en tijd doorbrengen met mensen in het huishouden. Het interieur van de kamer mogen geen afzonderlijke delen, want alle dingen moet bestaan ​​in een onlosmakelijke eenheid. Harmony gebeurt zelfs in de planning. En dressoirs uitstekend bewijs als ze passen in elk interieur en een perfecte aanvulling op de inrichting van de kamer, zonder het zwaar te maken.

Voorbeelden van diepe laden voor de woonkamer (foto interieur)

--1500 E284964 1 164 016203enl 0186silenialiving5 340zoom 586-Komod-berlin 2109 1003520Gost200202enl

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 83

map