Ladenkasten in de slaapkamer: opties, ontwerp, beschrijving

Ladenkasten in de slaapkamer: opties, ontwerp, beschrijving

12 October 2017Een commode in de slaapkamer - een zeer praktische en zeer noodzakelijk meubelstukEen commode in de slaapkamer - een zeer praktische en zeer noodzakelijk onderwerp intereraShkaf in de slaapkamer, nachtkastje, kaptafel - alle heldere oplossingen. Commodes vond ook een beetje minder, en helaas, de kunsten zijn niet zo interessant om uit te spelen als ze konden. En het is een grote omissie voor het interieur slaapkamers.


Brede laden voor een slaapkamer is weer in de mode

Eenmaal op dergelijke modellen bijna besloten om op te geven ten gunste van de smalle, meer elegante ladekast. Men geloofde dat in het interieur, ze zien er te omvangrijk, en niet zulke grote kisten en tafels niet nodig hebben in de kamer. Maar vandaag, de brede kisten, vaak vergelijkbaar met de antieke meubelen, worden teruggegeven aan de slaapkamers.

Het lijkt erop dat de brede kisten zijn niet populair, echter, en nu gaan ze door te verschijnen in de slaapkamersHet lijkt erop dat de brede kisten zijn niet populair, echter, en nu gaan ze door te verschijnen in de slaapkamers

Maar deze prachtige commode, dus ruim voor dingen die veel aandacht te nemen, omdat je nodig hebt om ze te zetten, zodat er geen onenigheid. Kenmerkend is dat de bed - het centrum van de slaapkamer, en er is ook een prominente commode, moet u de beste locatie te selecteren. Als dressoir gesneden of felgekleurde, het is precies de slaapkamer centrum, dat de aandacht zal afleiden van zelfs het bed.

Smalle commode in de slaapkamer - een frequente optie

Natuurlijk zijn ze vaker gebruikt. Smalle commode kan overal in de kamer worden geplaatst, en ze komen tot een langgerekte smalle slaapkamer. Natuurlijk, van die verliest het zijn capaciteit. Maar je kunt hoog model te kiezen, en dit is een of andere manier compenseert voor de kleine capaciteit.


Smalle kisten niet zo ruim, maar ze nemen weinig ruimte in beslag en is zeer geschikt voor smalle slaapkamersSmalle kisten niet zo ruim, maar ze nemen weinig ruimte in beslag en is zeer geschikt voor smalle slaapkamers

Soms is het dressoir vervangt de nachtkastjes, en je moet kiezen - wat er van de meubels die u zijn belangrijker. Maar de commode, in ieder geval, is er meer ruimte om te versieren. Zet kaarsen, fotolijsten, kandelaars, sieraden doosjes, ten slotte, een vaas met bloemen. En hoogte maakt, en het ziet er overtuigender dan in het geval van het nachtkastje.

Lange kisten slaapkamers: waar zou passend zijn

Interessante diepe laden wordt soms vervangen door de console. Ze zijn gewoon dezelfde kleur in het geval dat er geen plaats om de tafel te zetten en versier de slaapkamer is er niets meer. Dan laat werkblad borst je dit doet.Diepe laden zijn zeer praktisch, omdat ze zijn geschikt voor veel dingenDiepe laden zijn zeer praktisch, omdat ze zijn geschikt voor veel dingen

Op de tafel je kunt plaatsen:

 • Interior speelgoed;
 • kisten;
 • Leuk dozen en vazen;
 • kaarsen;
 • Een reeks van lijsten;
 • Doekjes en andere voorwerpen van handwerk;
 • bloemen;
 • Dolls.

En dit zal genoeg zijn, de kamer heeft geen extra decor nodig. Het is belangrijk dat een commode en binnen was een praktisch en ruim genoeg te wijten aan de lengte. Vaak is deze optie is geselecteerd in de borst een lange, smalle slaapkamer, waar sprake is van een bed, kast, en misschien slechts zo'n lange dressoir.

Commodes voor kamer hoek: een optie in een kleine kamer

Stijlvolle hoek kisten vandaag is gemakkelijk te vinden op de verkoop. Hun uiterlijk is niet zo bekend, maar het ontwerp is als een praktische mensen. vaak niet beweerde een hoek in een kleine slaapkamer. En modern hoek dressoir precies er zal zijn. Als de kamer is klein en licht, en je bent bang om de meubels te overbelasten, kunt u een witte commode of dressoir ivoor kiezen.

Corner commode zijn ideaal voor een kleine slaapkamer, en het design van vandaag is zeer diversCorner commode zijn ideaal voor een kleine slaapkamer, en het design van vandaag is zeer divers

Ondanks de bedrieglijke schijn, kan hoekige dressers zeer ruim. Daarnaast is deze optie is vaak goedkoop. Blader door de catalogus en zorg ervoor dat - dergelijke beslissingen vraag.

Ruimtebesparende: hoge commodes voor slaapkamer

In een kleine slaapkamer, is het belangrijk om het rationeel gebruik van elke centimeter. En vaak is uitgespeeld ten koste van de ruimte in de hoogte. Hoe meer dozen in de borst, hoe meer past het. Het kan smal, maar hoog zijn - en plaats het dus er is geen enkel probleem. Minus de lengte plus hoogte - oplossing voor kleine slaapkamers.

Highboy zeer stijlvolle look in de kamer van de kinderen en in de slaapkamer voor volwassenenHighboy zeer stijlvolle look in de kamer van de kinderen en in de slaapkamer voor volwassenen


Deze commode en geschikt zijn om de kinderen slaapkamer, waar de planken te lang is niet erg handig - dingen alle gemengd, kleine voor kinderen zijn verward met elkaar. Ja, en een hoge commode maakt ruimte vrij voor andere meubels, bijvoorbeeld in de slaapkamer, kunt u een kleine computer tafel gezet, wat aangeeft op deze manier en het werkgebied in de kamer.

Opknoping commode voor de slaapkamer - het is

Suspended kisten - misschien wel de meest moderne varianten van slaapkamermeubilair. Deze kisten worden de grond niet raken, alsof zweefde over het, die zeker draagt ​​bij aan het gemak van de ruimte. Ze worden bevestigd in de speciale slots - de originele en stijlvolle interieur als gevolg van deze aan u wordt verstrekt.

Suspended kisten verrast door de lichtheid en elegantie geven de ruimteSuspended kisten verrast door de lichtheid en elegantie geven de ruimte

Dit zijn dezelfde structuren gemaakt van hout, slechts oppervlakkig gemakkelijker. En dit is ook een goede oplossing voor een kleine slaapkamer. De lengte kan worden 1600 cm, maar die op zichzelf laag dressoir zijn. Dergelijke modellen worden vaak gebruikt in plaats van het nachtkastje.


Het kiezen van slaapkamer dressoir: afmetingen, wat een betere

De minimale hoogte van de borst - 850 mm. Als het minder is, dan is het niet een dressoir en nachtkastje. Alleen buitenboordmotor dressoir kan zelfs kleiner zijn, het ontwerp mogelijkheden die het biedt. De lengte van de borst is bijna altijd meer dan de helft. Minder dan de lengte van een oogpunt niet gerechtvaardigd is - het is niet mooi of ruim.

Borst moet worden geselecteerd op basis van de grootte van de kamerBorst moet worden geselecteerd op basis van de grootte van de kamer

De diepte van de borst is gewoonlijk gelijk aan 30 cm. Diepte kleiner volledig ongeschikt, naast muur en gevel neemt een paar centimeter. Tiny laden in de slaapkamer - niet de beste oplossing, dat ze geplaatst worden? Deze worden gebruikt, behalve in de gangen voor de opslag van kleine dingen.

Comfortabel meubilair: commode in het interieur van een slaapkamer

Het is een goed alternatief voor de kaptafel, als om wat voor reden je hebt besloten om de laatste te verlaten. Maar soms niet opgenomen in de tabel set, en te stellen, bijvoorbeeld, "Rondo" omvat de volgende - bed, aan de muur, op de borst.

Het selecteren van de kist in de slaapkamer:

 • In de slaapkamer zouden voor twee personen passende en commode in twee rijen, waarbij elke heeft de vrijheid om hun eigen dingen te zetten zijn;
 • Dressers goede vervanger voor een kaptafel, en deze is het mogelijk om cosmetica te slaan, maar dat is te verven moeten staan;
 • Een commode kan aan de zijde van het bed worden gebracht of ervoor, alles afhankelijk van waar de spiegel hangt.

Slaapkamer perfect dressoir met spiegel, en zet zijn beste in de voorkant van het bed of op de kant ervanSlaapkamer perfect dressoir met spiegel, en zet zijn beste in de voorkant van het bed of op de kant ervan

Samen met de ladekast kunnen de mooiste hoek van de slaapkamer te regelen. Op de spiegel hangen delicate lange ketting, die prachtig zal schitteren in het avondlicht. Leg op de tafel een interieur borst favoriete speeltje, zet de doos met hun decoraties. Versier een locker sierlijke vaas met bloemen, het is niet noodzakelijk waar. Vandaag de dag, kunstbloemen er net meesterwerk, en zij verdienen een decoratie slaapkamer zijn.

De kast kan het handvat te vervangen, het kopen slimmer, of om te werken aan de transformatie van niet erg aardig pennen. Borst kan eindelijk opnieuw geschilderd, kunstmatig verouderd, om andere vormen van herstel te gebruiken, om op te hangen over hem favoriete foto of lag naast een warme harige tapijt.

Vintage ladekast - een bijzonder element van het interieur. Vaak letterlijk meegenomen uit de zolder van de oude oma's commode, en een lange, maar interessant werk maakt van oude meubels in bijna een kunstobject. Meestal, dressoir herschilderd, vervangen accessoires, versieren, en het wordt de centrale figuur in de slaapkamer.

Varianten van de laden in de slaapkamer (video)

Bij het kiezen van een commode, evalueert het ontwerp en functionaliteit, evenals het materiaal waaruit het is gemaakt. Controleer de handgrepen en andere programma's, of ze snel hun overtuigende uitstraling te verliezen. Geef aan en of u een commode nodig heeft, als de reparatie de kamer zal veranderen - of het zal passen in een andere afwerking. Ten slotte moet elk product het geld waard, niet te veel betaalt zijn.

Succesvolle experimenten!

ladenkasten in de slaapkamer design (foto in het binnenland)

pictList714702 2 5 3fd9651da87468f3d45ab4d241f454c0 829 111i3enl52 374 2048bg0 20153cost28a01PH123778 473530p0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 28 =

map