ladder calculator online 180 graden gedraaid: 5 indicatoren voor onafhankelijke berekening

ladder calculator online 180 graden gedraaid: 5 indicatoren voor onafhankelijke berekening

12 October 2017Correcte berekening van de grootte van de toekomst kan een ladder behulp van een speciale rekenmachineCorrecte berekening van de grootte van de toekomst kan een ladder met een speciale kalkulyatoraNi één gebouw meer dan één verdieping hoogte kan niet zonder een ladder te doen. Voor de installatie, ladder is het noodzakelijk om alle berekeningen te maken en maak een plan. Vooral voorzichtig berekeningen vereisen roterende structuur. Een goed hulpmiddel in deze ladder is online calculator 180 graden gedraaid.


Hoe de ladder te berekenen met een platform op 180 graden

Bereken de ladder met een 180-graden-platform kunnen bezitten. Om berekeningen waren trouw noodzaak om de basisvereisten voor ladders en platforms te leren kennen. Deze eisen zijn nader uitgewerkt in de SNP, de naleving van hun verplicht voor alle ladders.

Als u op hun eigen hebben besloten voor het ontwerpen en installeren van een trap in het huis, dan moet je kennis te maken met de fundamentele eisen te krijgenAls u op hun eigen hebben besloten voor het ontwerpen en installeren van een trap in het huis, dan moet je kennis te maken met de fundamentele eisen te krijgen

Voor de onafhankelijke berekening is noodzakelijk om het volgende weten:

 • Alle berekeningen zijn gebaseerd op menselijke laddersport lengte gelijk aan een gemiddelde van 60 cm;
 • De optimale hoogte van de treden 30 cm en een hoogte van 20 cm, met dergelijke afmetingen het meest geschikt om de volgende stappen te verplaatsen;
 • De helling van de trap mag niet minder dan 30 graden en groter dan 60, optimaal 45 graden;
 • stappen breedte mag niet lager zijn dan 25 cm, zou een been van elke grootte volledig vertrouwen op het podium;
 • Voor de bescherming van ladders hebben ook eisen, hun hoogte is niet minder dan 90 cm, en als het huis heeft kinderen, het is niet minder dan 120 cm.

Dit zijn de basisvereisten op basis waarvan de berekening verder wordt uitgevoerd. Trappen met een platform kan worden ingekort tot de eerste mars die ruimte bespaart. Alle afmetingen zijn vastgesteld in de tekening en verplichte gecontroleerd directe montage ontwerp.


Gebruik ladder calculator 90 graden geroteerd

Trap met 90 graden wordt berekend op hetzelfde principe dat wordt geroteerd door 180. Dit ontwerp is L-vormig met rechte of winder gebied. Stairway to directe overgang gebied genaamd half-tempo. De berekening van de ladder calculator 90 graden gedraaid telt eenvoudige formule Blondel - + 2 Bandbreedte height = 65 cm stijgbuis calculator voeren alle noodzakelijke stappen voor het berekenen van een veilige en betrouwbare ontwerp ..

Met behulp van een speciale online calculator, kunt u een ladder berekeningen 90 graden gedraaidMet behulp van een speciale online calculator, kunt u een ladder berekeningen 90 graden gedraaid

U moet basisdimensies kennen en voer ze in het programma: • De hoogte vanaf de vloer tot het plafond van de verdieping;
 • Interstorey lengte van de opening;
 • De breedte van de trap.

Volgens de grootte calculator specificeren voert tekening zal de optimale grootte en aantal stappen te bepalen. Het berekenen van de hoek trap met zabezhnymi treden ook hun afmeting en het gewenste aantal. Dit is een vrij gemakkelijke manier van het berekenen van alle ontwerpen van trappen.

De correcte berekening van het draaien trap

Rotary trappen zijn van verschillende aard. Ze hebben allemaal een draaitafel of een roterende fase modulaire trappen. Er zijn U-vormige of L-vormige verschillen in het aantal mars - halve-snelheid of trohmarshevye mnogomarshevye.

De betrouwbaarheid van een model hangt af van de juistheid van de berekeningen geproduceerd. Ook de berekening afhankelijk van het ontwerp van productiemateriaal.

Je moet rekening houden met alle parameters en kenmerken van de structuur van het huis.

Juiste berekeningen maken praktische en veilige ladderJuiste berekeningen maken praktische en veilige ladder

Berekening van de verschillende ladder elementen kunnen op verschillende manieren te produceren:

 • Berekening en tekenmethode proporties;
 • tekenprogramma uitvoering hoofdlijnen;
 • Berekening haspels.

Elk van deze methoden omvat de bouw van de tekening zelf. In dit stadium op verantwoorde wijze moet worden aangepakt, alle trappen identiek te zijn. Het is raadzaam om een ​​oneven aantal stappen in één maart - is het handig voor het heffen en dalen van de trap.

Het programma voor de berekening van het draaien van trap

Rotary trappen erg populair, hun ontwerp neemt weinig ruimte in beslag. ze zijn ook eenvoudig te bedienen en is het mogelijk om grote voorwerpen te dragen. De berekening programma kan u helpen bij de berekening van de draaiende trap te maken.


Om de berekening van een draaiende ladder te maken moet worden specifiek gebruikt voor dit programmaOm de berekening van een draaiende ladder te maken moet worden specifiek gebruikt voor dit programma

Om noodzakelijk aangewezen Windows-programma geeft u de waarden in de volgende maten te berekenen:

 • De lengte van de opening;
 • De hoogte van de opening;
 • De breedte van de trap;
 • De dikte van de fasen;
 • stadia uitsteeksel resolutie.

Het programma zal alle noodzakelijke parameters te berekenen en tekenen van een blauwdruk. Er zijn drie formules voor de berekening van de trap, kunnen ze worden gebruikt door het programma. veiligheid formule berekent de meest optimale instellingen voor de werking van de trap.

Formula faciliteiten zorgen ervoor dat het tekenen van de meest gebruiksvriendelijke design. De meest populaire formule Blondel geeft de fundamentele parameters.

Rekenprogramma, met behulp van alle drie formules tonen de meest nauwkeurige resultaten. Het is goed te beseffen dat niet wenselijk is om een ​​trap te veel stappen uit te rusten, is het zeer moeilijk om de trap te beklimmen dus. Het optimale aantal stappen in een mars moet kleiner dan 15, idealiter 11. Marsha minder aangebracht in het onderste deel van de structuur.


Draaitrap naar de tweede verdieping met hun handen

draaitrap ontwerp eenvoudig. Voer een mooie en stevige ladder kunnen hun eigen handen. Eerst moeten we om te bepalen welk type het is, en kies vervolgens een materiaal. Meest geschikt is voor zelf-assemblage hout. Als u een houten trap te kiezen, is het belangrijk om de aard van hout voor de productie ervan te kiezen.

Trappen gemaakt van massief hout: eiken, esdoorn, lariks, beuken. Budget uitvoering kan dennenbos zijn.

Produceren en installeren van een trap in het huis kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om de juiste berekeningen te maken en kies hoogwaardige materialenProduceren en installeren van een trap in het huis kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om de juiste berekeningen te maken en kies hoogwaardige materialen

Nadat het hout nodig om berekeningen te maken te selecteren. De eenvoudigste en meest betrouwbare methode van berekening van de trap online calculator gebruiken. De programmering tekening kan worden afgedrukt voor gemakkelijk gebruik.

De volgende stap zal zijn om de nodige tools voor de montage werkzaamheden voor te bereiden:

 • gebouwniveau;
 • Ijzerzaag op een boom;
 • schroevendraaier;
 • elleboog;
 • Jigsaw.

Alle houten delen moeten grondig worden gedroogd en behandeld met een antiseptische oplossingen. Wanneer alle materialen worden voorbereid, bent u klaar voor de installatie.

Het gehele proces kan worden onderverdeeld in fasen:

 • Installatie van draagelementen;
 • treden en stootborden installatie;
 • Installatie wanden elementen.

De rekenmachine gebruiken online ladder 180 graden gedraaid (video)

Het is belangrijk om de installatie van alle berekeningen die zijn uitgevoerd online programma strikt op te volgen. Na voltooiing van de installatie dient de laatste trap afwerking te produceren. De bouw van edele houtsoorten beter vernis dat de natuurlijke patroon en de kleur zal behouden. De zorg voor de houten structuur heeft zijn eigen kenmerken. Overvloedig voorkomen bevochtiging, te elimineren agressieve reinigingsmiddelen moeten was constructie natte lap meten en drooggewreven. Met de juiste installatie en zorg, het draaien van de ladder zal duren voor vele jaren.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 55

map