Laconieke kamer in witte en blauwe kleuren: de 3 belangrijkste principes

Laconieke kamer in witte en blauwe kleuren: de 3 belangrijkste principes

12 October 2017woonkamer design in blauw en wit is perfect voor diegenen die houden van de strengheid en ordewoonkamer design in blauw en wit is perfect voor diegenen die houden van de strengheid en de zuiverheid poryadokEsli eigenaars wonen aanhangers, discipline en orde, dan is het ontwerp van de kamer in witte en blauwe kleuren is het perfect. Deze woonkamer zal nooit uit de mode. Maar, ondanks alle klassieke natuur, het is heel aanspraak op creativiteit en originaliteit. De combinatie van blauw en wit heeft een magisch effect op het milieu in het algemeen en de gastheren alleen wonen. Bij inschrijving is het belangrijk om de tinten van kleuren, harmonie en contrast combinaties volgen.


Voordelen van de ruimte in blauw en wit combinatie

decoratie is erg belangrijk voor de psychologische klimaat in de kamer. Veel psychologen beweren dat de kleurencombinaties in een appartement in grote mate invloed op de schommel in de stemming van een persoon. Deze trillingen kunnen positief of negatief zijn.

Als om welke reden dan ook, de kleur heeft een negatief effect op de eigenaar, moet hij geven het idee om ze te geven een kamer.

Het is dus belangrijk voor de aanvang van de werkzaamheden om een ​​ontwerp project, dat zal helpen om de kleurenschema's te bepalen creëren. Het is belangrijk om deel te nemen aan het opstellen van goedgekeurde elk gezinslid. Anders kunt u negatieve gevolgen verwachten.

Het voordeel van de blauw-witte kamer is dat het creëert een sfeer van vrede en harmonieHet voordeel van de blauw-witte kamer is dat het creëert een sfeer van vrede en harmonie

De voordelen van de blauw-witte combinatie:


 • netheid;
 • Harmony;
 • rust;
 • eenvoud;
 • originaliteit;
 • Verhevenheid.

Het enige nadeel van de blauwe kan deprimerend effect, op voorwaarde dat de kleur van de eigenaar niet past. Het is ook een koele kleur. E moet blauwe kleur te gebruiken voor het ontwerp van koelcellen.

Cine-witte kamer: kleurencombinaties

Blauwe kleur ontwerpers raden het gebruik van de visuele uitbreiding van de ruimte. Wit is de perfecte achtergrond voor de blauwe. Dit zijn de kleuren die perfect en harmonieus met elkaar.

Psychologen zeggen dat een combinatie van wit en blauw is niet alleen ontspannend, maar het vermindert vermoeidheid en stress naar de spieren door het hele lichaam.

Wit - de kleur van de harmonie. Met het, kunt u alle schakeringen van blauw combineren. Het staat u toe om te spelen met verf, verschillende combinaties en contrasten.Als u nodig hebt om de ruimte van de kamer visueel uit te breiden, dan moet je de woonkamer in blauw regelenAls u nodig hebt om de ruimte van de kamer visueel uit te breiden, dan moet je de woonkamer in blauw regelen

Variaties in de kleurcombinaties:

 • Sky Blue. Romantisch, kalm kleur die rust brengt.
 • Lichtblauw. Het vermindert emotioneel niveau, leidt tot rust.
 • Deep blue. Het helpt om te ontspannen. Neem een ​​duik in een toestand van diepe rust.

Kleurenschema's helpen om een ​​sfeer van individuele karakter te geven. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de gevolgen van kleur en schaduw te kiezen, afhankelijk van de functies van de woonkamer. Kleur heeft een belangrijk effect, en kan niet worden verwaarloosd.

Wonen in blauw: een verscheidenheid van stijlen

Afhankelijk van de stijl van de juiste tint zal anders zijn. Om te beginnen is om te beslissen over de stijl en zelfs na om te beslissen welke kleur is meer geschikt voor hem.

Stijl moet worden gekozen, rekening houdend met het gebied van de ruimte, eventuele materiaalkosten en de individuele voorkeuren van alle gezinsleden.

Veel moderne stijlen. Selecteer de gewenste hulp professionele ontwerper. Door zijn advies en ideeën luisteren waard. Maar je moet altijd hun eigen voorkeuren en smaken te volgen.

De meest geschikte stijl voor de decoratie van de woonkamer is een Art NouveauDe meest geschikte stijl voor de decoratie van de woonkamer is een Art Nouveau

Stijlen en kleur keuzes:


 • Rijk. Een stijl die geschikt is voor gebieden met veel ruimte. Voor zijn ontwerp versiering de witte muren kan maken, de blauwe maken decoratieve belasting. Bijvoorbeeld, om blauwe gordijnen, stoffering naaien voor meubels, maken fotolijsten. De laatste fase van de decoratie kan de uitlijning van goud of zilver beeldjes, servies, etc. zijn
 • Art Deco. Blauwe en witte kleuren maken deze stijl van eenvoudige, praktisch en functioneel. bruin of zwart leer, hout, kan steen elementen worden gebruikt in het ontwerp. Style gaat serieus geld kosten.
 • Modern. De laconieke stijl omvat het gebruik van eenvoudige interieur van blauw of wit. Deze stijl vereist een zorgvuldige selectie van verlichtingsarmaturen en hun plaatsing.
 • Minimalisme. Owl ontwerper - trim helemaal wit te maken, met een donker blauwe kleur moet aanwezig zijn in de decoratieve elementen zijn.

Werken met elke stijl is zeer interessant in het bijzonder. Wanneer u een stijl heel belangrijk te kiezen om het niveau van contant geld kosten te bepalen. Elke stijl is bijzonder, wit en blauwe kleur in hen ziet er heel anders over.

Hall decoratie in blauw en wit

Hall in blauw-witte kleur kan worden ingericht op veel verschillende manieren. Hier de belangrijke rol gespeeld door de keuze van de stijl. Het feit dat een stijl aanvaardbaar is en harmonieus, kan een andere slechts een eclecticisme worden.

Bij het decoreren van een kamer is het belangrijk om rekening te houden met de verlichting. Het speelt een belangrijke rol in de keuze van de kleuren.

Blauw-witte combinatie doet denken aan de zee en reizen. Deze romantische stijl, die een passende decoratie vereist. De volgende decoratie die geschikt zijn voor het verfraaien van de hal.

Versier de woonkamer en geef het originaliteit kan de prachtige beelden en creatieve elementen van decor te gebruikenVersier de woonkamer en geef het originaliteit kan de prachtige beelden en creatieve elementen van decor te gebruiken


decoratie

 • bloemen;
 • porselein;
 • beeldjes;
 • schilderijen;
 • lampen;
 • kaarsen;
 • Boeken;
 • Spyglass.

Sieraden moet zeker aan de eigenaars van het appartement te behagen. Deze moeten items in verband met goede herinneringen zijn. Ze geven een sfeer van vreugde en geluk.

Stijlvolle kamer in wit en blauw (video)

Om het ontwerp van het interieur in witte en blauwe kleuren niet is opgelost alles. Maar een dergelijke keuze geeft duidelijk een gevoel voor stijl en goede smaak van de eigenaar van de appartementen. Blauw-wit combinatie maakt de sfeer harmonieuze, eenvoudig, schoon, fris en tegelijk streng. Verdun deze strengheid zal helpen decor items, versierd met verschillende patronen en delicate patronen.

Voorbeelden van de blauwe binnenruimte (foto's)

0eff68ec46fa01orig 0ef156fb2c088forig 1a70b562bda1e46d010f4c8b24db506d0da37f8f1000 1c4c0d491194ae60f37da4876dbb 1-light-blue-interior 2-light-blue-interior 123-41 141 146 304

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map