Kwaliteit en goedkoop trap naar de tweede verdieping tot en met 7 voordelen opleveren

Kwaliteit en goedkoop trap naar de tweede verdieping tot en met 7 voordelen opleveren

12 October 2017Een van de voordelen van houten trap Vermeldenswaard is een kleine prijsEen van de voordelen van houten trap Vermeldenswaard is een kleine tsenuNadstroit tweede verdieping kan worden, en belangrijker nog, kiezen voor de handige en comfortabele trappen. Maar, vaste ladder is niet zo weinig, vooral als het is over het algemeen. Maar de fabrikanten hebben geprobeerd om te voorzien in alle categorieën van burgers - zo goedkoop waren er trap naar de tweede verdieping van de villa.


Goedkope trap in het huis

In de regel, de prijsverlaging gebeurt door het verminderen van de grootte van de trap.

Vreemd genoeg, maar het is klein ontwerp worden steeds populairder omdat:

 • Ze zien er erg waardig;
 • Past hij in vrijwel elk interieur;
 • De prijs aanzienlijk lager, en de diversiteit aan soorten blijft.

Inderdaad, de monumentale structuur niet altijd in een plaats die met name voor kleine huizen met de gesuspendeerde tweede verdieping.

Houten trap langer duren, is het noodzakelijk een laklaag bedekkenHouten trap langer duren, is het noodzakelijk een laklaag bedekken


Bij de treden er een aantal voorwaarden, waaronder de breedte passage gelijk aan de breedte van de trap. De tweede verdieping is ook onwaarschijnlijk groot zijn, en een enorme pas gewoon alles bederven.

Niet iedereen kan dure opties veroorloven, vooral als het huis is voltooid, en de voltooide reparatie. Redelijke prijs hielp de kleine trappen vinden haar niche in de markt van goederen. Sterker nog, op de tweede verdieping van de verscheidenheid van materialen en ontwerpen opties uitvoering login kunt u precies vinden wat je wilt, zelfs de meest kieskeurige smaak en verfijnde interieur stijl.

Materialen voor goedkope ladder

Vaak is de prijs van invloed op het materiaal zelf, die is gemaakt van een ladder. En bijna altijd de keuze van dure materialen in plaats van de gebruikelijke veroorzaakt uitsluitend prestige en de wens om te pronken. En in de prestaties goedkope materialen zijn vaak nog beter en betrouwbaarder.

Meestal worden goedkope trap gemaakt van materialen zoals: • beton;
 • metaal;
 • Boom.

Concrete Trappen wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare. Het kan worden gevonden in een ingang van een gebouw met veel verdiepingen. Uit hetzelfde materiaal gemaakt straat trappen. Maar dit betekent niet dat een dergelijk model niet kan worden gebruikt in het land. Misschien is het ziet er mooi en niet te duur, maar de betrouwbaarheid is gegarandeerd.

De goedkoopste zijn de trappen van houtDe goedkoopste zijn de trappen van hout

Om de veiligheid te vergroten, is het raadzaam om de railing en stappen om de proefbaan af te installeren.

Trappen, bestaat geheel uit metaal, zeldzaam, blijkt - zodat de ladder was stevig, metaal niet zacht en weegt dit ontwerp veel. In de meeste gevallen kan het metaal worden gecombineerd met andere materialen zoals gehard glas. Bijzonder indrukwekkend kijkje metalen smeedijzeren leuningen.

Houten trap worden beschouwd als een benchmark van smaak en de "gulden middenweg". Het meest populaire ontwerp van de dennen - ladder hoes met een transparante lak, die de enorme natuurlijke textuur van hout zal de nadruk leggen. Daarnaast, de houten trappen zijn de meest milieuvriendelijke, zelfs als ze economy class.

De voordelen van low-cost houten trap naar de tweede verdieping

In feite, houten trap heeft vele voordelen.

namelijk:

 • Redelijke prijs;
 • Geen extra afwerking niet nodig;
 • De verscheidenheid aan opties;
 • betrouwbaarheid;
 • sterkte;
 • Aangename verschijning;
 • Milieuvriendelijke materialen.

Om het uiterlijk van houten trap te verbeteren is het mogelijk door kleuringOm het uiterlijk van houten trap te verbeteren is het mogelijk door kleuring


Dergelijke structuren worden bijzonder gewaardeerd in het interieur dicht bij de natuur, bijvoorbeeld, land. Natuurlijk hout brengt het huis warm en gezellig, en prachtige schilderijen en houtsnijwerk te transformeren het interieur in iets geweldig.

Wat interessant is, is het niet nodig om de dure hout te kiezen. Dezelfde grenen perfect als huiseigenaren op zoek naar budget opties. Ze praktisch niet druk op de muren en de vloer te creëren, de fabrikant garanderen dat de levensduur van 50 jaar en ouder. Het enige nadeel van houten trappen - goed geluid geleiding, maar het kan indien gewenst worden gecorrigeerd. Genoeg om vloerbedekking of tapijten te leggen.

De boom moet worden beschermd door een aantal impregneren van parasieten en beschadigingen. Dit geschiedt op het moment dat het passeert fabricage en installatie, maar het niettemin dit punt te verduidelijken is.

Spiraalvormige trap naar de tweede verdieping van de economy class

Natuurlijk, er is een grote verscheidenheid aan configuraties en vormen van trappen.

De meeste voorkeur is de meest eenvoudige schroef, en er zijn redenen voor:


 • Vanwege de configuratie, is een grote ruimtebesparing;
 • Ze worden beschouwd als de veiligste;
 • Schroef ontwerp elegante look in elk interieur;
 • Ze kunnen worden gemaakt van bijna elk materiaal;
 • Ze zijn eenvoudig te installeren, zelfs op hun eigen.

Ja, u kunt niet alleen opslaan op het materiaal. Ennaya scrip zal in de zak van de eigenaar blijven, als de trap zal worden gemaakt met je eigen handen. Interessant is dat sommige modellen al begonnen om te worden verkocht met gedetailleerde instructies voor zelf-assemblage - verkregen unieke modulaire bouwdozen, die zeer goed zelfs leken af ​​te handelen.

Spiraalvormige trap naar de tweede verdieping kan een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van het interieur uiterlijk en maken het meer functioneelSpiraalvormige trap naar de tweede verdieping kan een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van het interieur uiterlijk en maken het meer functioneel

Afhankelijk van de grootte en de materiële kosten wenteltrap kan beginnen vanaf 10.000. Rub., Dat is echt heel goedkoop. Zelfs als de trap zal worden op bestelling gemaakt, kunt u nog redden. Hoofdwikkeling prijzen is, vreemd genoeg, voor het extra werk - metingen, het opstellen van plannen en ontwerpen, evenals de eigenaren vaak samengesteld schattingen. Als je alles zelf doen, zal het op te slaan ten minste 15 procent.

Hetzelfde bedrag dat u kunt opslaan, het opgeven van afwerking. En is afzonderlijk uitgevoerd. Ja, en de installatie van een onafhankelijke eigenaar zal ongeveer 20% van het totaal te verlaten.

De meest economische manier van een wenteltrap - met de nadruk op de steunpaal. Het is gemaakt van een metalen buis met een diameter van 5 cm heeft. Door haar waaier gemonteerd trap een wigvorm. Er zijn andere opties - tekening op de muur, op kosour, goed type. Het is echter een dergelijk ontwerp op de buis is de meest betrouwbare. Ook kunt u een leuninginrichting, die extra beveiliging biedt te voeren. Dit geldt voor ouderen en gezinnen met kinderen.

We moeten rekening houden met het feit dat de wenteltrap zijn aanzienlijk bespaart ruimte. Als een groot huis is niet zo belangrijk, dan, voor kleine ruimtes, deze configuratie zal een echte redding. Bovendien zou eindigen, als de fase zelf, en de steunbuis kan men op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, schilderen ze speciale inkten, vernis.

Goedkope trappen om te getuigen op de tweede verdieping

Het is duidelijk dat die mensen die proberen om te besparen op montage en afwerking, is het onwaarschijnlijk dat de trap te bestellen voor een paar honderdduizend van kostbaar hout, en veel mensen beginnen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de low-cost ontwerpen ondervragen.

Hierbij moet worden bedacht dat:

 • Afgewerkte trap kunnen in grootte;
 • Speciaal bestelde - het is duur;
 • Goedkope model kan worden gemaakt van lage kwaliteit materiaal.

Het is niet aan te raden om te goedkoop houten ladders te kopen, omdat ze onveilig zijnHet is niet aan te raden om te goedkoop houten ladders te kopen, omdat ze onveilig zijn

Al deze twijfels zijn vrij gemakkelijk te verdrijven. Ja, complete kits voor de installatie van ladders hebben strikte proporties, maar je kunt niet verkeerd gaan, als het goed is om alle metingen uit te voeren. Ladder op aanvraag kan ook niet druk op de portemonnee ook, als deel van het werk op zich te nemen. Een besparing op materialen als gevolg van niet lage kwaliteit en gelijkenis van alle modellen - ze zijn identiek aan de laatste schroef en verschillen alleen in grootte, met zeer weinig.

Mooie uitstraling goedkoop trappen bieden resurfacing. Het elimineert ook de bramen en andere problemen. Bovendien, het verhoogt de duurzaamheid en sterkte.

Verdere afwerking gebeurt uitsluitend op de smaak van de eigenaars. Houten structuren meestal alleen betrekking vernissen. Maar metal is het mogelijk om te schilderen, niet alleen het spoor, maar ook het podium.

Handig goedkoop trap naar de tweede verdieping te geven (video)

Kies goedkope ladder model voor een landhuis is niet al te moeilijk. Ook hier kun je een heel stuk goedkoper doen als het werk mee naar huis zal uitvoeren. Goedkoop - betekent niet slecht, dus wees niet bang van dergelijke structuren zijn. Ze serveren ook een lange tijd, en ziet er mooi.

Veel succes met uw experimenten!

Details: goedkope trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

--- 13 44e97810fcda8b9364c160ffa4e20b33 387noname 0083a12c1a98bbe114cd159af94a0c6866af5f89 397noname 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 9717727 975990257 1372344874derevyannye-lestnicy-dlya-dachi5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 37

map