Kwaliteit en een goede bevestiging gipsplaten

Kwaliteit en een goede bevestiging gipsplaten

12 October 2017Gipsplaten is een nogal populair materiaal dat vaak wordt gebruikt voor wanden en plafondsGipsplaten is een nogal populair materiaal dat vaak wordt gebruikt voor wanden en potolkovGipsokarton - een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in verschillende soorten reparatiewerkzaamheden. Het biedt een mogelijkheid om de stand ruimte snel veranderen. Maar het budget is vrij optimistisch. Omdat gipsplaat is zo populair, leren werken met die kan eigenlijk elk.


Intervallen (afstand) vaststelling gipsplaat

In dit geval hangt af van het type gipsplaat - hoe korter de afstand tussen ondersteuningen, de robuustere wil plaat. In dit geval zou de beste optie kleven. Deze methode is niet altijd omdat metaalprofiel wordt gebruikt.

Het vangen van gipsplaten installeren, moet u het interval tussen de lakens te onthoudenHet vangen van gipsplaten installeren, moet u het interval tussen de lakens te onthouden

Er zijn het bouwen van codes die moeten worden:

  • U moet de steun rails te installeren, in ieder geval voor de muur gips dan 40 cm;
  • Vochtbestendige gipsplaten omvat een cyclus van 60 cm;
  • Plafond gipsplaten - je moet het net profiel voor, de grootte van een cel niet meer dan 40 tot 40 cm te verzamelen.

Maar niet genoeg dat u het instellen van de bar met een verwijzing stap.


Het is heel belangrijk - om competent maken van de gaten voor de schroeven. Als ze te vaak worden geschroefd, dan is de integriteit van het blad in gevaar brengen, zal het verkruimelen en vallen. Als mounts een beetje, dan zullen de gevolgen hetzelfde zijn.

Aanbevolen volgafstand tussen de schroeven - elke 20 cm moet worden overwogen dat de afstand van de velrand om de schroef ten minste een halve centimeter, anders de rand crumble moet ..

Wat en hoe de gipsplaat met hun handen te versterken

Alle installatiewerkzaamheden wordt aanbevolen om de relevante soorten schroeven uit te voeren. En er zijn slechts twee - het schroeven voor metaal en schroeven voor gipsplaat. Het eerste type schroef is verdeeld in twee subtypen: het metaal op metalen en hout. Metaal-op-metaal verbindingen die nodig zijn voor de profielen. Een schroef aan het uiteinde van een boormachine voorzien van een speciale, die gemakkelijk maakt om de elementen met elkaar te verbinden.

Zonder hoge kwaliteit schroeven niet kan worden stevig vast gipsplaten aan het frame, dus het is beter in voorverkoopZonder hoge kwaliteit schroeven niet kan worden stevig vast gipsplaten aan het frame, dus het is beter in voorverkoopEen schroeftype metaal-structuur wordt gebruikt als de noodzaak om het profiel hechten aan de houtstructuur. Het einde van de schroef scherpe, met geweld snijdt het metaal, maar in het hout stevig vast. Snelbouwschroeven onderscheiden, als we praten over hen in de eerste plaats, lengte en dikte.

Voor het bevestigen van gipsplaten schroeven te voorzien van een zwarte coating gefosfateerd. Het vermindert de wrijving is, enerzijds en anderzijds, om te beschermen tegen corrosie. Bij het snijden van een gipsplaat naad zal de structuur van het gips niet vernietigen.

installatieproces: hoe gipsplaten bevestigen, stap voor stap handleiding

Gipsplaat installatie bestaat uit vier fasen - een meting en tekenen, het framesamenstel, installatie isolatie en geluidsisolatie materiaal installatie van gipsplaten.

Voordat u begint met de gipsplaten te installeren, moet eerst correct monteren van de metalen frameVoordat u begint met de gipsplaten te installeren, moet eerst correct monteren van de metalen frame

Verwijder de metingen en teken een plan, hoe ziet u de toekomst van de bouw, is het zeer belangrijk.

Als u van plan bent om de gipsplaten alleen vast aan de muur, op het vliegtuig beeldschermframe is voldoende.

framesamenstel:

  • Stel eerst de geleiders - een U-vormig profiel en is boven- en bevestigd of aan de rand van het plafond. Ze moeten precies perfect vast te stellen.
  • Indien echter tussen het profiel en de muur een gat, moet u een dik karton of hout te installeren.
  • Afhankelijk van het type frame rails met pennen worden vastgesteld in stappen van 30 cm van elkaar. Nadat de rails is het framesamenstel.

Dit wordt gevolgd door de installatie van gipsplaat.

Eerst de ene hoek plaat die is bevestigd met een schroef. Dan is er de mate van controle alsmede van het kruis van de tweede schroef. De plaat wordt dan "gekrompen" perimeter. Het vel wordt dan met bouten aan de draagstrippen. Deze procedure vereist een consistente prestaties.


Wat is er nodig voor de bevestiging van gipsplaten aan het plafond

Alone om hard te werken, omdat dat van te voren over hoe om een ​​partner te hebben. Veel mensen besluiten dat als het vel in relatief kleine stukjes is gesneden, alleen kan omgaan. Maar een groot aantal horizontale naden zal een mooie plafond maken.

Met het oog op een kwaliteit installatie van gipsplaat te produceren op de muur, het beste om professionele hulp te zoekenMet het oog op een kwaliteit installatie van gipsplaat te produceren op de muur, het beste om professionele hulp te zoeken

Wanneer de assistent wordt gevonden, laat het voor iets als een lange mop. Deze tool zal een assistent aan de gipsplaat vast te houden, terwijl je het vast aan een profiel. Het heeft zijn eigen sluwheid, hoe je het vel vanaf de eerste keer op te heffen.

Ten eerste, de installateur klimt naar het bos, dan zal de assistent hem het ene uiteinde van de plaat te geven, en hij zal starten op het einde van de tweede lift. Wanneer tussen het gips en de pier een mop te krijgen, dient te worden geplaatst. Dan stijgt gipsplaten aan het plafond.

Het bevestigen van gipsplaten te lijmen

En deze versie kan ook worden gevonden. Dit vraagt ​​wel de voorwaarde dat het montageoppervlak vlak. Kortom, niet altijd het hechtmiddel werkwijze is in principe mogelijk.


Installeer gipsplaten vellen op de muur kun je met je handen, belangrijker nog - van tevoren een speciale lijm en andere noodzakelijke materialen voor het werk te kopenInstalleer gipsplaten vellen op de muur kun je met je handen, belangrijker nog - van tevoren een speciale lijm en andere noodzakelijke materialen voor het werk te kopen

Montage lijm op één van drie manieren doen:

  • Solid. We moeten, zoals reeds vermeld, een perfecte vlakheid van de muur. Vertanding laagoppervlak hechtende vulmiddel dat langsstroken verdeeld over de omtrek.
  • Lighthouse. En voordien hoogte niet groter dan 2 cm, geschikter gipsplaat bevestigd aan een betonnen wand, waarbij de klevende coating damplanken.
  • Gipsplaat strips. Eerst base uitgelijnd, gereinigd van stof, zijn poreuze ondergronden geprimed. Voor montage vellen worden gesneden gaten voor de afvoer. Aan de wanden plakken voorbereide stroken of kwadraten van gipsplaat. Ze worden geregeld door het niveau van de regel en een schietlood.

Een andere veel voorkomende vraag - wat en hoe het GCR om schuim te versterken. Er is een stukje advies: stok schuim cement lijm, en vervolgens - in dezelfde lijm gipsplaat. U kunt het schuim lijm op het net, en alleen over de maas gipsplaat.

Voorbeelden van hoe de gipsplaten te monteren (video)

Fastening gipsplaten - een eenvoudige techniek, zo niet de zelfstandige werking. Correcte bevestiging, goed skelet, gereedschappen, onderdelen, en het werk lijkt niet als een complex.

Goede staat van onderhoud!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map