The BlogZonder het steundeel als suspensie, kan niet in het samenstel van het plafond gipsplaatZonder het steundeel als suspensie, niet te doen bij het bouwen van een maximum van gipsokartonaPodvesy voor GCR gewerkt met gipsplaten. Omvang van de gipsplaten is zeer, zeer groot - uitlijnen, isoleren van de muren, maken een geluidsisolatie, verberg de draden, het verzamelen van het verlaagde plafond. Dit is precies wat eerst in je opkomt. Gipsplaten is niet alleen een "sandwich" bestaande uit karton rond de randen en in gips. Het blijkt dat het kan worden gedeeld door een aantal signalen die bepalen waar de toe te passen en hoe gipsplaat te installeren. Gipskarton: waterbestendig en brandwerend, brandwerende en vocht-pazogrebnevyh. Door kleur: standaard gipsplaten is grijs of blauw, vlamwerend - grijs en rood, en vochtbestendige verf in grijs en blauw. De dikte van een vel gipsplaat varieert 6-24 mm.


Wat wordt gebruikt voor de opschorting GCR

Goed, wanneer alle oppervlakken glad, zonder ribbels en zogenaamde golven, dan is de GCR kan direct aan de wand. En wat als de verschillen in het niveau van het plafond enkele centimeters? Of de hele muur in de heuvels? Of moeten de draden te verbergen? Gewoon aan de muur is niet te binden. In dit geval en breng de suspensie de GCR.

Ophangingen voor de FCL zijn:

 • Rechte hanger voor gipsplaten;
 • Suspensie met een walsdraad;
 • Hanger met clip.

De suspensie is verantwoordelijk voor de stevigheid en betrouwbaarheid van het chassis, omdat het daaraan bevestigde gipsplatenDe suspensie is verantwoordelijk voor de stevigheid en betrouwbaarheid van het chassis, omdat het daaraan bevestigde gipsplaten

Als u niet in staat om te partitioneren, moet de schorsingen worden vastgesteld na de installatie profielen.


Tips die het werk zullen vergemakkelijken:

 1. Optimale stap voor het fixeren van de suspensie 60-80 cm.
 2. Installatie schorsingen moeten starten vanaf de bottom-up.
 3. De werkzaamheden moeten alleen samen te zijn.

Bij gebruik van directe hangers, dient de lengte worden gekozen afhankelijk van de oppervlakteruwheid.

Rechte hanger voor gipsplaten en het gebruik van het merk met een walsdraad

Een van de meest gebruikte ophangmogelijkheden - direct. Het wordt gebruikt bij de installatie van een metalen frame op de wand, vloer en plafond. De aanleg van een directe hanger lijkt op de letter "P", die de tijd werken aanzienlijk kan verminderen. Echter, bij de aankoop directe suspensie wordt in de vorm van een rechthoekige plaat. Ook aangenaam en de kosten, het varieert 3-5 roebel per stuk.Een ander kenmerk van directe suspensie is dat deze lasten kan weerstaan ​​tot 40 kg, wat onderscheidt van de rest van de suspensies. Gipsplaat structuur te installeren door middel van hangers, zoals een plafond, volstaat het om 60 te gebruiken - 70 cm.

Met de hulp van een draad hanger stang is gemakkelijk te afgeschuinde daken bouwenMet de hulp van een draad hanger stang is gemakkelijk te afgeschuinde daken bouwen

Het is belangrijk om te onthouden dat de rechtstreekse hechting van de suspensie worden gebruikt verzinkte ankers nylon kunnen uitvallen en de hele structuur zal instorten. Direct ophanging absorbeert trillingen en lawaai, waardoor het ideaal is voor de bewoners van het paneel huizen.

Suspensies met een draadstaaf meestal gebruikt voor de installatie van meerlagig structuren. Er dient echter te worden herinnerd dat de noodzaak van een hogere plafonds voor hen. Maar nivellering ophangconstructie het gebruik van dergelijke schorsingen is veel gemakkelijker. Dankzij de verstelbare walsdraad kan worden verhoogd en verlaagd tot de gewenste hoogte van de constructie. De kosten van deze suspensie tussen 4 tot 15 roebel per stuk. De prijs is afhankelijk van de dikte van de suspensie.

In deze suspensie een groot nadeel. Tijd, wordt de veer aansluiten van de naald en de suspensie verzwakt, en de hele structuur zakt. De maximale suspensie van gewicht - 25 kg.

Handige hangers met clips

Een ander type hangers voor gipsplaten, is een model met een clip wordt genoemd anker.

Naast walsdraad suspensie dient niet te worden gebruikt in ruimtes met lage plafonds.

Onder de tekortkomingen moet worden opgemerkt kleinere lading niveau. Van voordelen - Verstelbare hoogte van het plafond structuur. Het kan worden beschouwd als de meest geschikte van de ophangingen voor de FCL. De kosten van een dergelijke suspensie kan tot 20 roebel.

Hanger met klem maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de positie van de hoogte van het hoofdframe profielen voor gipsplaat aanpassenHanger met klem maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de positie van de hoogte van het hoofdframe profielen voor gipsplaat aanpassen

Suspensie bestand tegen:


 • vocht;
 • corrosie;
 • temperatuurniveau veranderen.

Het is een betrouwbaar, modern retentie mechanisme. Daarmee is het werk veel sneller uit te voeren.

Gipsplaten Vering: Dimensions

Bij het kiezen van hangers voor gipsplaten bouw van de belangrijke rol gespeeld door de grootte. Dus standaardhoogte directe schorsing is 125 mm, maar er zijn verkorte versies - 75 mm. De hoogte van de suspensie op een draadstaaf - 500 mm en 1000, en clip hanger - 100 mm.

Al deze gegevens zal genoeg zijn om te berekenen met ongecompliceerde te begrijpen dat in ruimtes met lage plafonds zijn, is het het beste om hangers te gebruiken met clip. Vergelijk door andere parameters schorsingen is moeilijk, omdat ze anders zijn.

Omdat directe suspensie een dikte (30 mm), een breedte (60 mm), en de metaaldikte (0,6 mm, 0,7 mm of 0,9 mm). Maar de suspensie op een zeef staaf, hoog, zelfs slechts één parameter - draaddiameter - 6 mm. Met clip hanger - breedte - 58 mm.

Elk van de schorsingen heeft zijn eigen eigenaardigheden, wanneer ze aan het plafond, maar er zijn enkele algemene regels:


 1. Werkzaamheden aan de installatie van gipsplaten constructies moeten voorafgaand aan de inrichting worden uitgevoerd, maar na al het natte werk in de kamer.
 2. Het is belangrijk om de bedrading, ventilatie en alle andere attributen die afwerking met gipsplaten constructies moeten achter hen voor te bereiden.
 3. En, natuurlijk, om de maximale belasting te berekenen op hangers structureren is niet ingestort.

Ongeacht het type van de schorsing moet de installatie te starten met de indeling van de ruimteOngeacht het type van de schorsing moet de installatie te starten met de indeling van de ruimte

Het eerste wat te doen bij het installeren van een instelbare vering wordt gezet vlekken op het oppervlak en boor de gaten op de juiste plaatsen. Volgende - fix hangers te verankeren of schroeven. Vervolgens - bukken elke zijde van de ophanging.

Belangrijk! Eerst suspensies moeten worden opgelost en vouw terug.

De vierde wat je moet doen is controleren of de bevestigingen. Om dit te doen met een poging de berg naar beneden te trekken.

Hoe kan ik een instelbare vering installeren:

 • Het plafond is nodig om gaten voor het anker te boren;
 • Schroef de stang aan het plafond;
 • In het geleidingsprofiel;
 • Doe suspensie voor tractie;
 • Inzetprofiel in suspensie;
 • Uitlijnen profiel;
 • Veilig ophangen.

Hoe de hangers voor gipsplaten (video) te kiezen

Vandaag de dag kan geen reparatie niet zonder het gebruik van gipsplaten systemen. Als je leert hoe te werken met hem en de bijbehorende materialen te kiezen, krijg je ongelooflijk interessant ontwerp om onregelmatigheden en communicatie te verbergen te maken, maakt partities en zelfs aparte kamers met hun eigen handen. De limiet is slechts een fantasie, want gipsplaten is ongelooflijk kneedbaar materiaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 8 =