Kvalitet trappa räcke rostfritt stål: 3 objekt

Kvalitet trappa räcke rostfritt stål: 3 objekt

12 October 2017Räcke för en trappa utför inte bara vacker estetisk funktion, men ger också extra säkerhetRäcke för en trappa utför inte bara vacker estetisk funktion, men ger också ytterligare skydd för stegar bezopasnostMetallicheskie inte bara säker trafik av stegen, men också ytterligare dekorera insidan. Räcken och ståndare kan dramatiskt förändra din heminredning, dekorera och lägga till det, så valet av stängsel bör behandlas med stor försiktighet. Idag kommer vi att tala i detalj om vilka typer av metall, som lämpar sig för tillverkning av staket, samt ta reda på hur man bäst använder stängslet enligt GOST.


Metallstängsel för trappor

Stängsel för trappor falla förebyggande funktion utförs, och för att skapa bekväm rörelse av stegen.

Metallstaket består av flera element är följande:

 • ståndare;
 • Fylla i mellan elementen;
 • Ledstänger.

De mest populära är de vanliga rostfria klassisk stängselDe mest populära är de vanliga rostfria klassisk stängsel

För att skapa en riktigt bekväm trappa måste noggrant behandla installera ståndare, utför en stödjande funktion. Ståndare är en bärare som utför en dekorativ funktion.


För ytterligare säkerhet utrymmet mellan stolparna kan fyllas med speciella fyllningar, är det särskilt viktigt i ett hem med små barn.

Det finns flera typer av partitioner:

 • Classic,
 • I form av ståndare,
 • Solid.

Metall stege stängsel

För närvarande räcken av olika material som har olika egenskaper och fördelar. Innan du köper, avgöra vilken typ av metall är det mer ändamålsenligt att använda lokalerna för att hysa trappan.

Moderna räcken är gjorda av följande material: • aluminium;
 • gjutjärn;
 • järn;
 • mässing;
 • Steel.

Innan du köper en metall räcke för trappor, vara säker på att bekanta dig med kvalitet och hållbarhetInnan du köper en metall räcke för trappor, vara säker på att bekanta dig med kvalitet och hållbarhet

Under valet av de viktigaste kriterierna är syftet med den färdiga räcket. Om installationen är planerat, då ett idealiskt material är rostfritt stål. Nickel- och järnelementen är resistenta mot temperatur och fukt, inte deformeras och försämras inte.

Inne i huset är bättre att installera en vacker struktur gjord av aluminium. De är lätta, ser snygg, modern, med räcken gjorda av detta material mest prisvärda.

Mönster ledstång kan innefatta glas, smidda dekorationer, olika mönster över metallen. Sådana dekorationer passar perfekt in i det inre av ett hus på landet, ta med komfort och elegans. Räcken kan vara olika färger, men de flesta är gjorda av svart och mörkgrått. Spärrar av aluminium oftare glänsande, metallisk färg, ljusgrå.

Fördelar staket trappor av rostfritt stål

Produkter av rostfritt stål ser modern och elegant, har en bra prestanda och rimligt pris.

Flera distinkta fördelar staket trappor rostfritt stål:

 • Ökad motståndskraft mot, fukt, extrema korrosionstemperatur;
 • Den låga vikten i kombination med hög styrka och hållbarhet;
 • Motstånd mot mekaniska skador, syror och alkalier;
 • Enkel installation och drift, enkelt underhåll.

metall stängsel fördel är att det ganska snabbt och enkelt att installerametall stängsel fördel är att det ganska snabbt och enkelt att installera

Detta förklarar de utbredda räcken av rostfritt stål, de kan ses nästan överallt, från offentliga institutioner och slutar med hus och stugor. Att kombinera alla element för räcken av rostfritt stål kan oberoende inköpta komponenter inte kommer att bli svårt.


Tillverkning av räcken i rostfritt stål av den för tillfället förhärskande, eftersom det är den mest praktiska och samtidigt lättanvänt material. Resistens mot temperaturen tillåter användning av en stege av rostfritt stål i alla rum, samt utanför huset. Samtidigt ett brett utbud av designade funktioner hjälper dig att välja och ändra inredningen av lokalerna.

Välj staketet bör noggrant, eftersom det för varje stege behövs räcken och ståndare.

Inte bara har stängsel stege, men det är klart i andra fall, räcken och ståndare är nödvändiga för att garantera en säker förflyttning av stegen.

Typer av stängsel metall trappor

Metall trappa räcken behöver för en bekväm och säker rörlighet för stegen för att förhindra fall, kan utföra en dekorativ funktion. Utseende och enhetskomponenterna i trappan har en viktig roll i utformningen av husen. Metall kan skapa en mängd olika objekt som radikalt kan förändra det inre av rummet till trappan.

Olika konstruktionslösningar för hinder för att hjälpa dig välja den perfekta del av inredningen.

Det finns två typer av metod för att tillverka en ledstång: smidda och svetsade.


Den moderna interiören praktiskt taget alla rum passar perfekt svetsade metallramperDen moderna interiören praktiskt taget alla rum passar perfekt svetsade metallramper

Skydd omfattar tre beståndsdelar, har vi redan talat om detta ovan:

 • Ståndare - staket stöd, utför också en dekorativ funktion;
 • Räcken - metallstrukturer, inriktnings Balustrar på en eller båda sidor av marsch att isolera framdrivningsstället;
 • Fyllning fäktning ger trygghet, fast mellan stolparna och fyller tomrummet.

I sin tur är fyllningen delas in i följande typer:

 • Classic - har bara ståndarna, vertikal eller lutande;
 • Solid - skapat sina breda blad, ofta i kombination med glas och andra material;
 • Med tvärstängerna - utrymmet är fyllt med metallelement parallella med skenan.

Specifika detaljer är fästa på olika sätt: genom svetsning till slutet av stegen, och kan skruvas fast direkt till scenen. I påverkas inte strukturell tillförlitlighet och styrka fästmetod, bara det ändrar visuell perception.

Standard: stål stängsel trappor, balkonger och tak

Det finns en särskild standard som måste uppfylla alla ståltaket.

Enligt GOST metallstängsel för trappor, balkonger och tak måste uppfylla följande parametrar:

 • Räcken inte överskrider en höjd av 90 cm, kan fyllningen vara olika - den spaljé, skärmar, etc. beroende på rummet och den övergripande designen;
 • I skolor räcken inte bör vara mindre än 120 cm - detta är ett undantag, gapet mellan de vertikala infogningar är 10 cm, för att förhindra barn från att falla, är horisontella staplar används sällan.

Installera stängsel av rostfritt stål, bör det först bekanta dig med de särskilda normerInstallera stängsel av rostfritt stål, bör det först bekanta dig med de särskilda normer

Landningar inhägnade räcke på följande sätt:

 • Inner - räcke höjd 90 cm;
 • Yttre - stål räcke till 120 cm;
 • För förskolor och offentliga byggnader - räcke minst 1 m 20 cm.

Omslutande balkonger Gost beroende på höjden av byggnaden:

 • Mindre än 30 m - räcke anordnad på ett avstånd av 1 m från golvet;
 • Om byggnaden har en höjd av 30 m - avstånd ökas till 1 m 10 cm;
 • I daghem och offentliga byggnader balkongräcket minst 1 m 20 cm.

På taken i samma bestämmelse i stängsel. Oavsett vilken typ av tak höjd är 60 cm.

Staket av trappa av rostfritt stål (video)

Sammanfattningsvis metallramper ser modern, utmärker sig genom tillförlitlighet och praktiska, samt en oklanderlig utseende. Alla element för stängsel kan köpas i butiken och skapa en design med sina egna händer. Genom att använda kraften i GOST samla in några säkra och vackra räcken av olika typer av metall. En mängd modern design och material gör att du kan välja den bästa typen av staket som kommer att glädja dig i många år.

Detaljer: metallstängsel för trappor (foto)

1-1 001 1 17 018 142 080aa9e72585446c465ada96fb309da3 376 9323 03.333

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

map