Kvalitet och billiga trappan till andra våningen för att ge 7 fördelar

Kvalitet och billiga trappan till andra våningen för att ge 7 fördelar

12 October 2017Bland fördelarna med trätrappor är värt att notera ett litet prisBland fördelarna med trätrappor är värt att notera en liten tsenuNadstroit andra våningen kan vara, och viktigast av allt, väljer de praktiska och bekväma trappor. Men, är fast stege inte så lite, speciellt om det är totalt. Men tillverkarna har försökt att tillgodose alla kategorier av medborgare - så billig fanns trappan till andra våningen i villan.


Billiga trappor i huset

Som regel sker prissänkningen genom att minska storleken på trappan.

Märkligt nog, men det är liten design blir allt populärare eftersom:

 • De ser mycket värdigt;
 • Passar nästan alla inredning,
 • Priset är betydligt lägre, och mångfalden av arter kvar.

I själva verket är den monumentala strukturen inte alltid vara på en plats som är särskilt sant för småhus med suspenderade andra våningen.

Trätrappa att hålla längre, är det nödvändigt att täcka ett lager av lackTrätrappa att hålla längre, är det nödvändigt att täcka ett lager av lack


Vid trappan finns det ett antal krav, bland annat att passagen bredden är lika med bredden av trappan. Den andra våningen är också osannolikt att vara stor, och en stor pass bara förstöra allt.

Inte alla har råd med dyra alternativ, speciellt om huset har slutförts, och den färdiga reparationen. Rimligt pris hjälpte små stora trappor hitta sin nisch på marknaden av varor. I själva verket, på andra våningen i olika material och mönster alternativ utförande inloggning kan du hitta exakt vad du vill, även pickiest smak och sofistikerad inredningsstil.

Material för billig stege

Ofta påverkar priset själva materialet, som är gjord av en stege. Och nästan alltid valet av dyra material istället för den vanliga orsakade uteslutande prestige och viljan att visa upp. Och prestanda billiga material är ofta ännu bättre och mer tillförlitlig.

Oftast är billiga trappor tillverkade av material såsom: • betong;
 • metall;
 • Tree.

Konkreta trappor anses vara en av de mest tillförlitliga. Det kan hittas i någon ingången till en flervåningsbyggnad. Av samma material gjort gatu trappor. Men detta betyder inte att en sådan konstruktion inte kan användas i landet. Kanske det ser trevligt och inte alltför dyr, men tillförlitligheten är garanterad.

Den billigaste är trapporna av träDen billigaste är trapporna av trä

För att öka säkerheten, är det rekommenderat att installera räcket och åtgärder för att täcka spåret.

Trappor, består helt och hållet av metall, är sällsynta, är det klart - att se till att stegen var robust, bör metallen inte vara mjuk och väger denna design en hel del. I de flesta fall, kan metallen kombineras med andra material, såsom härdat glas. Särskilt imponerande utseende metall smidesjärn räcken.

Trätrappor anses ett riktmärke på smak och "gyllene medelvägen". Den mest populära utformningen av tall - stege täcka med en transparent lack, som kommer att betona den enorma naturliga struktur av trä. Dessutom trätrappor är det mest miljövänliga, även om de är ekonomiklass.

Fördelarna med billiga trätrappor till andra våningen

I själva verket trä trappor har många fördelar.

nämligen:

 • Rimligt pris;
 • Behöver inte ytterligare efterbehandling;
 • De olika alternativ;
 • tillförlitlighet;
 • hållfasthet;
 • Tilltalande utseende;
 • Miljövänliga material.

För att förbättra utseendet på trätrappor är det möjligt genom att färgaFör att förbättra utseendet på trätrappor är det möjligt genom att färga


Sådana strukturer är särskilt uppskattad i det inre nära naturen, till exempel, land. Trä ger huset varmt och mysigt och vackra målningar och träsniderier förvandla insidan till något fantastiskt.

Vad som är intressant, är det inte nödvändigt att välja den dyra trä. Samma tall perfekt om husägaren leta efter budgetalternativ. De praktiskt taget inte skapar tryck på väggar och golv, tillverkarna garantera livslängden på 50 år och uppåt. Den enda nackdelen med trätrappor - bra ljud ledning, men det kan rättas till om så önskas. Tillräckligt för att lägga matta eller mattor.

Trädet måste skyddas av någon impregnering av parasiter och skador. Detta sker i det ögonblick då den passerar tillverkning och installation, men det är önskvärt ändå att klargöra denna punkt.

Spiraltrappor till andra våningen i ekonomiklass

Naturligtvis finns det en stor mängd olika konfigurationer och former av trappor.

Mest föredraget är den mest enkla skruv, och det finns skäl för detta:


 • På grund av sin konfiguration, är en stor utrymmessnål;
 • De anses vara den säkraste;
 • Skruv designen elegant utseende i alla inredningar,
 • De kan vara tillverkade av praktiskt taget alla material;
 • De är lätta att installera, även på egen hand.

Ja, du kan spara inte bara på materialet. Ennaya ränsel kvar i ägarens ficka, om trappan kommer att göras med egna händer. Intressant nog har vissa modeller redan börjat säljas med detaljerade instruktioner för självmontering - erhållna unika modulära byggsatser, som hanterar mycket bra även lekmän.

Spiraltrappor till andra våningen kan avsevärt förbättra utseendet på inre utseende och göra den mer funktionellSpiraltrappor till andra våningen kan avsevärt förbättra utseendet på inre utseende och göra den mer funktionell

Beroende på storlek och materialkostnader spiraltrappan kan börja från 10 tusen. Rub., Vilket är egentligen ganska billigt. Även om trappan kommer att göras för att beställa, kan du ändå spara. Huvudlindn priserna är, märkligt nog, för det extra arbete - mätningar, utarbetandet av planer och mönster, samt ägarna sammanställs ofta uppskattningar. Om du gör allt själv, kommer det att spara minst 15 procent.

Samma belopp du kan spara, ge upp efterbehandling. Det kan göras oberoende av varandra. Ja, och installation av en oberoende ägare kommer att lämna ca 20% av den totala.

Det mest ekonomiska sättet att en spiraltrappa - med betoning på stödmasten. Den är gjord av ett metallrör som har en diameter av 5 cm. Genom monterad hennes fläktsteg som har en kilform. Det finns andra alternativ - som bygger på väggen, på kosour, väl typ. Men det är en sådan konstruktion på röret är den mest tillförlitliga. Det gör också att du kan utföra ett räcke anordning, som ger extra säkerhet. Detta gäller för äldre och barnfamiljer.

Vi måste ta hänsyn till det faktum att spiraltrappan har varit betydligt sparar utrymme. Om ett stort hus är inte så viktigt, då för små utrymmen, denna konfiguration kommer att bli en riktig räddning. Dessutom, för att avsluta, eftersom scenen själv, och stödröret är det möjligt på olika sätt. Till exempel de målar speciella tryckfärger, lack.

Billiga trappor att vittna på andra våningen

Det är uppenbart att de människor som försöker spara på montering och ytbehandling, är det osannolikt att beställa trappan för ett par hundra tusen av ädelträ, och många människor börjar ifrågasätta kvaliteten och tillförlitligheten av billiga konstruktioner.

Man bör komma ihåg att:

 • Klar trappa kan variera i storlek;
 • Speciellt beställt - det är dyrt;
 • Billiga modellen kan göras från låg kvalitet material.

Det rekommenderas inte att köpa för billigt trä stegar, eftersom de kan vara osäkraDet rekommenderas inte att köpa för billigt trä stegar, eftersom de kan vara osäkra

Alla dessa tvivel är ganska lätt att skingra. Ja, komplett kit för installation av stegar har strikta proportioner, men du kan inte gå fel, om det är bra att utföra alla mätningar. Stege på begäran kan inte heller träffa plånboken också, om en del av arbetet med att ta sig an. En besparing på material beror inte låg kvalitet och likhet av alla modeller - de är identiska med den sista skruven, och varierar endast i storlek, med mycket lite.

Trevligt utseende billiga trappor ger renovering. Det eliminerar också graderna och andra problem. Dessutom ökar den hållbarhet och styrka.

Ytterligare efterbehandling sker uteslutande på smaken av ägarna. Träkonstruktioner vanligtvis endast omfatta lacker. Men metall är det möjligt att måla, inte bara järnväg, men också scenen.

Bekväm billiga trappan till andra våningen för att ge (video)

Välj billig stege modell för ett hus på landet är inte alltför svårt. Även här kan du göra en hel del billigare om arbetet kommer bära hem. Billig - betyder inte dåligt, så var inte rädd för sådana strukturer. De tjänar också en lång tid, och kommer att se vacker.

Lycka till i dina experiment!

Detaljer: billiga trappan till andra våningen (foto exempel)

--- 13 44e97810fcda8b9364c160ffa4e20b33 387noname 0083a12c1a98bbe114cd159af94a0c6866af5f89 397noname 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 9717727 975990257 1372344874derevyannye-lestnicy-dlya-dachi5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

map