Kvalitet målning tak gjorda av gipsskivor med sina händer

Kvalitet målning tak gjorda av gipsskivor med sina händer

12 October 2017Måla taket gipsskivor tillåter maximal estetisk ytaMåla taket gipsskivor tillåter maximal estetik otdelkiGipsokarton är ett utmärkt material för efterbehandling taket. Den har en helt plan yta. Men det är bara inställningen inte tillräckligt för att göra en vacker visuell effekt. En utmärkt utföringsform är en Gips efterbehandling dess färg. För att uppnå högsta kvalitet och vackra omslag, måste du veta hemligheterna av färg ansökan. Målning tak gjorda av gipsskivor med sina händer är framgångsrik, med förbehåll för enkla regler för efterbehandling taket med hjälp av färg.


Varierad färg för taket av gipsskivor: typer och texturer

en mängd olika typer av färger kan användas för målning tak gipsokratona. Typiskt, för att täcka tak använda tryckfärger, vilka utspädes med vatten. Sådana färger är inte luktbeständig, snabbtorkande, att vara en kosmetisk reparation.

För efterbehandling drywall behövs material, vattenbaserade, oljebaserade färger är inte lämpligaFör efterbehandling drywall behövs material, vattenbaserade, oljebaserade färger är inte lämpliga

Det är viktigt att komma ihåg att använda oljefärg för att täcka taket i gipsokratona inte värt det. Denna typ av färg är lämplig för beläggning av trä eller metallytor.

Det finns många typer av färger med vattenbaserade, där var och en har sina egna unika egenskaper.

Olika typer av färg för gipsskivor

 • Latex. Den har ett brett utbud av färger.
 • Vattenlöslig. Vattentät färg, som under en lång tid inte tvättas bort med vatten.
 • Kisel. Färgen resistent mot nedsmutsning, har egenskaperna av spricköverbryggande yta.
 • Silikat. Den färg som används för ytor som är i områden med konstant fuktighet. Materialet är resistent mot utvecklingen av svamp och mögel även utan behandling antiseptiska preparat.

Användningen av matta färger för efterbehandling taket kommer att maximera defekter hide ytaAnvändningen av matta färger för efterbehandling taket kommer att maximera defekter hide yta


När du väljer färger är det också viktigt att uppmärksamma dess struktur - valet kommer att bero på en helhetssyn på ytan. Det inses strukturen för enkel eller dubbelsidig tak.

typer av beläggningar

 • Glossy. Plating oegentligheter betonar fyllmedel och ytdefekter.
 • Matt. En sådan beläggning gör felet i den avslutande beläggning mindre märkbar.

När du väljer färg är det viktigt att uppmärksamma det material som skall beläggas, liksom de villkor och luftfuktigheten i rummet, som kommer att renoveras.

Glansig färg för taket av gipsskivor: egenskaperna hos beläggningen

När du väljer en struktur för taket Gips är viktigt att uppmärksamma själva ytan. Normalt har en sådan tak en platt form, så välj färgen kommer inte att vara ett problem. Har dock varje art sina egna egenskaper som måste beaktas innan du gör ett köp.Glossy färg är vida överlägsen egenskaperna hos matte, men med köpet kommer att kosta betydligt dyrareGlossy färg är vida överlägsen egenskaperna hos matte, men med köpet kommer att kosta betydligt dyrare

Den bästa högblank färg har fördelen över färgen med en matt struktur. Denna typ av färg som lämpar sig för alla typer av lokaler. Färgen har utmärkta rengöringsegenskaper efter våtrengöring bevarar det ursprungliga utseendet.

Den glansiga ytan har många fördelar, så att färgen kommer att kosta en storleksordning dyrare än matt färg.

Fördelar glans paint

 • Hållbara. Denna typ av färg mest resistenta mot yttre påverkan. Glansig färg länge behåller det ursprungliga utseendet även med täta mekanisk påverkan till ytan.
 • Robust. Filmen, som bildas efter torkningen av innehållet av hartset i kompositionen av materialet gör det möjligt för bläckstaven ordentligt på ytan, spricker inte och inte falla sönder.
 • Estetiska. Färgen har reflekterande egenskaper, vilket utökar den visuella utrymme. Det är nödvändigt att använda en ljus färg Således, då effekten blir maximal.
 • Miljövänlig. Materialet är ofarligt för hälsan, har ingen stickande lukt.
 • Ekonomiskt. Färgen har goda flödesegenskaper, så trots de höga kostnaderna, är kostnadseffektiva alternativ.

Bra glans färgen har en massa positiva egenskaper. Stort urval av färger gör det möjligt att välja den perfekta lösningen för varje interiör.

Typer av färg för taket av gipsskivor (video)

Måla taket i gipsskivor med latexfärg

Innan målning vodoemulsionkoy måste bestämma vilken typ av färg att välja. Idag, på byggmarknaden representerade ett brett urval av färger. Varje art har sitt syfte.

För att välja rätt färg, som kommer att ha de bästa egenskaperna: styrka, motstånd mot yttre påverkan, estetiska - om du köper är det viktigt att noggrant läsa etiketten på produkten.

Endast viktig läsning av egenskaperna hos lådan från tillverkaren kommer inte att göra ett misstag i valet av hög kvalitet latexfärg.

Innan applicering av vattenbaserade färgen på taket av gipsskivor måste du noggrant läsa tillverkarens anvisningarInnan applicering av vattenbaserade färgen på taket av gipsskivor måste du noggrant läsa tillverkarens anvisningar


Nyanserna i när du väljer färg

 • Ta hänsyn till vilken typ av arbete som färgen är lämpliga.
 • För att korrekt bestämma mängden färg som behövs, är det viktigt att ta hänsyn till sin konsumtion per kvm
 • Fastställa omfattningen av beläggningsegenskaper.
 • Se till dess motståndskraft mot yttre påverkan.

Det är viktigt att läsa specifikationer som föreskrivs i det finstilta, kan de innehålla den viktigaste informationen om tekniken av färg ansökan och ta hand om henne.

När du köper färgen är nödvändigt att överväga platsen för lagring. Förrådet bör ha en specifik temperatur, eftersom bläckdroppar dess struktur kollapsar, vilket resulterar i försämring av dess kvalitet.

När du väljer färg är det viktigt att välja rätt ändamål - för att måla taket, sedan måla inte droppa enkelt och stadigt lade sig på takytan.

Tillämpningen av vattenbaserad färg på taket av gipsskivor (video)

Så att måla taket i gipsskivor med sina händer utan skilsmässa

Paint varumärke taket kommer inte att göra svårigheter. Det viktigaste - att ha en uppsättning nödvändiga verktyg, liksom genomgående följ instruktionerna.


Inkrementella steg:

 • Med hjälp av serpyanku täta fogarna mellan plattor av gips.
 • Du måste spackla hela ytan av taket. Applicera ett första lager, vänta dess torkning, applicera ett extra lager av spackel.
 • Med användning av sandpapper film slipytan.
 • Torka ytan från damm.
 • Öppna en burk färg, och det är väl blandat.
 • Med hjälp av en pensel för att måla över den plats där tak och väggar i den gemensamma, för att undvika skilsmässa.
 • Obmoknut roller i fack av färg. Applicera ett första skikt parallellt med fönstret.
 • Införa ett extra lager av färg på det första färgade skiktet.

Några lager färg kommer att säkerställa en enhetlig tillämpning och dess fördelning över ytan av taket.

Innan måla taket i gipsskivor måste utjämnas med hjälp av en fillerInnan måla taket i gipsskivor måste utjämnas med hjälp av en filler

Före målning är det viktigt att direkt genomföra allt förberedande arbete - på deras kvalitet beror på vilken typ av framtida finish.

Innan något arbete, är det önskvärt att stänga möbler och golv PE - detta kommer att spara tid och energi, skyddar mot rengöring efter reparationer.

Måla taket i gipsskivor med sina händer (video)

Kör målning tak ensam gipsskivor är snabbt och enkelt med instruktionerna på att välja en lämplig färg, förberedelse och applikationsytan metoder det på gips. Detta material är en slät yta som är perfekt för tak. Applicera färg på det är lätt, med tanke på att den är gjord av högsta kvalitet material.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 37

map