kruissteek regeling van de auteur: belangrijke nuances aan naaldenvrouwen

kruissteek regeling van de auteur: belangrijke nuances aan naaldenvrouwen

12 October 2017Met copyright regelingen verschillende borduurwerken, die goed passen in het interieur zijn kan creërenMet copyright's kunnen verschillende borduurwerk, die goed passen in het interieur te creëren is een grote portal biedt een grote collectie van borduurpatronen. Er is niet alleen een regeling, maar ook het commentaar van de auteurs die deze ontwerpen alsook de nodige informatie over de auteurs gemaakt. Dus je kunt "dwalen" in sommige interessante blog dat is needlewoman. En vindt u niet alleen haar werk te zien, maar om kennis te maken met de nuances van kruissteek, iemand ervaring.


Auteurs kruissteek: wie ze zijn

Ga naar dezelfde platgetreden pad, abonneren op de blog bekende naaister. Als je net begint te borduren, en zo veel dat je niet bekend bent met, dan werken net onder de regelingen te gaan, kan worden gezegd, op een bevlieging, het is niet zo gemakkelijk. Een populaire bloggers zo groot zijn hun pagina's dat het proces te slepen van een nieuwe vorm van creativiteit is sneller en leuker.

Typ bijvoorbeeld bij het zoeken naar "borduurlessen" en het vinden van een blog site waar verschillende umelitsy hun tips te delen. Eén van deze blogs is geborduurd door Svetlana bijnaam. Ze schrijft veel over borduurwerk, detail en legt alleen de video tutorials, waardoor het aantal van haar fans wordt alleen maar groter. Dus de regeling kan natuurlijk worden er ook gevonden.

regeling van deze auteur zal helpen om prachtige borduurwerk dat in de kinderkamer kan worden opgehangen creërenregeling van deze auteur zal helpen om prachtige borduurwerk dat in de kinderkamer kan worden opgehangen creëren

Werd populair en zulke blogs borduursters:


 • Nelly;
 • Vasilinkiny spoor;
 • Engels stijl;
 • Flower verbeelding;
 • Blog liefhebbers van Japanse ontwerpen, enz.

Als je een beetje oefening autonomie in het werk op het circuit, houden al hun programma's - kan geschikt zijn om te delen met medewerkers zijn. Dit geldt ook voor andere soorten handwerk zoals breien, patchwork, borduren borduren, enz

schema's van de auteur voor kruissteek: advies aan de naald

Volgers bloggers naaldenvrouwen grote maten te bereiken. Omdat ze geniet ervan en over te brengen aan het publiek hun veronderstellingen over kunst. Het is vooral nuttig om deze beginners te lezen om de belangrijkste kennis die ze niet afgeleid van strikte boeken, maar van het leven dagboek.

Dergelijke complexe patronen moet worden geselecteerd als u naai-ervaringDergelijke complexe patronen moet worden geselecteerd als u naai-ervaringZo kunt u inleidende tips voor beginners te selecteren:

 • Knip het gewenste stuk zeildoek, en de randen van de bewerkte PVA lijm;
 • Stoffenvouwen 4-voudige, in het midden van het web;
 • Start om te borduren van het centrum, is dit als de beste;
 • Op de achterkant om de draad vast te stellen - haar niet maken een bundel, de draad wordt vergrendeld op elkaar steken;
 • Leg eerst de steken in een richting dan in een andere, lagere gemeenschappelijke stezhochki gesuperponeerde rechter bovenste putje en - links;
 • Tijdens het borduren strings niet hard te trekken, anders wordt het beeld niet esthetisch verantwoord zijn;
 • Het eindproduct wordt gewassen met zeepwater en stoom binnen naar buiten, en doen zolang het weefsel nog vochtig is.

Niet alleen linnen of katoen wordt vandaag de dag gebruikt, kunt u plastic en doek, en een in water oplosbaar en stramin kopen. En de keuze van de hoepel veel.

Copyright kits voor kruissteek: een groot potentieel

Vandaag op het internet je alles wat je wilt kunt vinden. Bovendien kan niet alleen de schema's en notities op blogs die je interesseren. van de hoepel op de schroefdraad - U kunt zelfs een kant-en-klare set van auteurs, waar alles bij elkaar is verzameld om het werk te beginnen te bestellen. Geen behoefte om rond te rennen om te zoeken naar iets, opent de doos en begint te naaien.

Borduurwerk, gemaakt door regelingen van de auteur zijn een geweldig origineel cadeauBorduurwerk, gemaakt door regelingen van de auteur zijn een geweldig origineel cadeau

Natuurlijk is het eerst nodig om de regeling te overwegen, om te lezen, te begrijpen. Het is erg handig, maar het kan zijn dat geld te besteden zou hebben gedaan. Toch is hun bevindingen en ook de inspanningen van de auteur legt in de prijs.

Auteurs regelingen, draad en stof voor kruissteek (video)

regelingen auteur verdient en dat u de maker van de rechten van de regeling te respecteren. Als je probeert om ergens in het netwerk van hun werk te plaatsen, geeft u het schema van de auteur, die u hebt gebruikt. Dit is een eerlijk en fatsoenlijk, maar zijn verplicht om zich te verspreiden en een link naar u als u de auteur van een bepaalde regeling.

Succesvolle werk!

Diverse regelingen voor auteursrechten kruissteek (foto)

0352c1a98118c8orig 01544816c345a78orig 0b88f374d0370orig 01 1 002f533bc4cf17eca4d8b50344115f2c05f88940 9 7cc5e46e4b6e6dcd4aa5cc3178528498 9b101aaa9376 46dfa95757c7


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

map