The BlogKroonluchters zijn een verplicht attribuut van het interieur van elke ruimte en te vervangen terwijl er lampen is bijna onmogelijkKroonluchters zijn een verplicht attribuut van het interieur van elke ruimte en te vervangen terwijl er lampen vrijwel nevozmozhnoLyustra is de oudste verlichting apparaat dat de proppen te komen met de mensheid. Verjaardag eerste kroonluchters - het einde van de 17e eeuw. Zodra de lichtbron was olie, dan - kaarsen. Mensen snel besefte dat, bijvoorbeeld, glas of kristallen kroonluchter geeft veel meer licht dan een kaars of lamp. De uitvinding bollen was de echte doorbraak in de "evolutie" van de kroonluchters.


Kroonluchters: plafond zonder ze te leunen, en zal geen programma's, waaronder het trendy plek te vervangen. Echter, een combinatie van kroonluchters en andere soorten lampen, is nu in de mode.

Drie kroonluchters aan het plafond: het circuit is eenvoudig

Aantal kroonluchters aan het plafond kan anders zijn, dat in de eerste plaats, direct afhankelijk van de grootte van de kamer.

Iemand zei dat de kroonluchter is nooit te veel. Echter, alles is goed met mate, en over de lay-out van een aantal kroonluchters aan het plafond, moet je erover nadenkt, geen haast met de installatie.

In elke kamer is geschikt voor maximaal drie kroonluchters aan het plafond en het ziet er mooi en stijlvolIn elke kamer is geschikt voor maximaal drie kroonluchters aan het plafond en het ziet er mooi en stijlvol

In een grote, wat je de kamer wilt, kan worden geplaatst, bijvoorbeeld, tot drie kroonluchters.


In meer detail:

 • In het restaurant, zoals horeca zijn kroonluchters best geplaatst op dezelfde lijn langs de ruimte, indien een rechthoekige vorm;
 • Als de kamer is een vierkant, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de voorgaande receptie of hangen kroonluchters driehoeken, die elk de voorwaarde top kroonluchter;
 • In grote kamers, waar sprake is van een verdeling in zones, kan elke zone uw kroonluchter te hangen, zelfs op een bureau. In dit geval kan constructief kroonluchters zelfs verschillen.

Hierboven hebben we de basistechnieken hebben aangetoond kroonluchters lay-out. Misschien is uw verbeelding en fantasie en je ontwerper zal u toelaten om te komen met iets anders.

Flat kroonluchter aan het plafond: het is noodzakelijk om te overwegen

Flat kroonluchters, hoofdzakelijk bestemd voor de appartementen waar de laag plafond.Natuurlijk kunt u een vlakke kroonluchter niet alleen te gebruiken waar het plafond laag is - het hangt allemaal af van wat je kiest ontwerp voor haar kamer.

Flat lampen zijn ideaal voor ruimten met lage plafondsFlat lampen zijn ideaal voor ruimten met lage plafonds

Flat kroonluchter visueel "lift" een laag plafond in uw appartement. Wat betreft het ontwerp, de vele beroemde Europese bedrijven vergelijkbare producten te vervaardigen, om zo te twijfelen aan de kwaliteit en mooie verschijning van de lamp is niet nodig.

Wat te overwegen bij het kiezen van een plat kroonluchters:

 1. Het licht mag niet sloeg op mijn ogen;
 2. Kroonluchter moet krachtig genoeg bollen om de hele kamer kwaliteit te verlichten;
 3. Te donker of helder van kleur kroonluchter zal stilstaan ​​bij de aandacht, en het lage plafond, dus is het redelijk om een ​​kroonluchter lichte en delicate tinten te kiezen. Witte kroonluchter, bijvoorbeeld perfect omgaan met deze taak.

Gezien deze fundamentele parameters, vindt u een kwaliteit van het licht en de optische zoom hoogte plafonds te bereiken. In platte lampen hebben een andere belangrijke eigenschap: het is zeer gemakkelijk te wassen, zonder het verwijderen van het plafond.

Spots en een kroonluchter aan het plafond: een geslaagde combinatie

Spot - een lamp die richting en een helder licht geeft.

Benoeming plek om het licht een deel van de kamer of object waarop een huiseigenaar wil zijn en aandacht van anderen te scherpen markeren.

Spots zal helpen een aanvulling op het interieur van de kamer en, bijgevolg, versierenSpots zal helpen een aanvulling op het interieur van de kamer en, bijgevolg, versieren

Dus, geven slechts lokale plekken, directionele verlichting. Spots helpen op een zo gevoelig onderwerp als het totale ontwerp van het lichtpatroon.


Spots kan bijna overal worden geïnstalleerd:

 • In de hal;
 • In de woonkamer;
 • In de badkamer;
 • In de keuken, etc.

Spots zijn met succes gebruikt in plaats van andere lampen :. schansen, staande lampen, enz. Er kan meer zijn, het bedrag hangt ook af van de bestaande interieur en vloeroppervlak. Spots bestaan ​​op zichzelf, als een variant, en in perfecte harmonie met de basisverlichting, dat wil zeggen, met kroonluchters. Om dit te doen, zijn er veel regelingen installatie, hoeft u alleen uw favoriete programma te kiezen.

plafond klaring kroonluchters: heeft zijn geheimen

Chandelier - bijna onmisbaar attribuut van elke ruimte.

Chandelier op zichzelf kan bestaan ​​in het plafond, en kan, bijvoorbeeld, met schijnwerpers. Sommige van deze plafond wordt genoemd: een punt.

Correct pakte een kroonluchter in de kamer zal helpen om het een mooie en ongebruikelijke interieurCorrect pakte een kroonluchter in de kamer zal helpen om het een mooie en ongebruikelijke interieur


U besluit om een ​​kroonluchter te kopen. Alvorens dit te doen, is het raadzaam om iets te overwegen.

namelijk:

 1. Ruimteafmetingen, met name de hoogte;
 2. Aanwezigheid van zonering op dit gebied;
 3. De aanwezigheid van andere verlichtingsarmaturen;
 4. aandacht voor de aanwezigheid van ingebed in het plafond, op het meubilair;
 5. Kleurenschema gebouwen;
 6. Interieur stijl.

En dan kun je naar de winkel, en in overleg met de verkoper-consultant, kopen van de juiste kroonluchter, rekening houdend met het bovenstaande.

Rozet op het plafond van de kroonluchter: er is een keuze

Rozet plafond van de kroonluchter is een plafond decoratie voor een lange tijd. Socket - meestal een cirkel van verschillende materialen, die de keeper opening bezit. Echter, de vorm van bussen hetzij ovaal of vierkant. Natuurlijk, dit sluit niet uit dat andere vormen.

  plafond rozetten kan zo eenvoudig, glad en reliëf patronenplafond rozetten kan zo eenvoudig, glad en reliëf patronen

Eerder, voor de productie van houders gebruikten het pleisterwerk, nu zijn ze gemaakt van polyurethaanschuim, glas, steen. Echter, het gips blijven ze ook te maken.

Aankoop is niet moeilijk tegenwoordig outlet, echter, tot de overname moet rekening houden met verschillende factoren.

factoren:

 • De inrichting van dit product moet worden gecombineerd met andere elementen van het stucwerk, en kroonlijst. Het is noodzakelijk dat alle cijfers waren min of meer vergelijkbaar, en als je wilt iets bijzonders te gebruiken, kan het de look van de hele kamer te verwennen.
 • De diameter van de uitlaat moet overeenkomen met de diameter van de kroon.
 • Als de kamer is groot met een hoog plafond, is het het beste om de grotere omvang van de bus dan de kroonluchter, of kleiner formaat socket zal wezenloos kijken naar het plafond te kiezen. Zoals voor de foto, het moet pakkend zijn, uitgesproken met een kleinere uitlaat gewoon verloren in het plafond.

Aansluitingen kunnen zowel glad of bas-reliëf zijn. Smooth meer de voorkeur voor degenen die niet graag alle soorten van palen, met inbegrip van het plafond.

U kunt zeker gebruiken modellen goedkoper verkooppunten, zoals piepschuim, maar als de kamer met een hoge luchtvochtigheid, is het wenselijk uitlaat van polyurethaan.

Rozetten gemaakt van polyurethaan onder de kroonluchter niet alleen indrukwekkend en mooi, maar ook gemaakt van hoogwaardig materiaalRozetten gemaakt van polyurethaan onder de kroonluchter niet alleen indrukwekkend en mooi, maar ook gemaakt van hoogwaardig materiaal

Natuurlijk, het gebruik van rozetten gemaakt van polyurethaan is geschikt niet alleen in de baden en badkamers.

Ze zijn gemonteerd in de restaurants voor feesten zalen, salons, enz. Het geheim is simpel: ze zijn zeer presentabel uiterlijk en vochtbestendigheid - niet alleen de waardigheid. Zij hebben duidelijke voordelen boven andere typen verkooppunten.

voordelen:

 1. Eenvoudige installatie;
 2. Gemakkelijk om voor hen te zorgen;
 3. Niet absorberen geuren;
 4. Em, indien gewenst, het kleuren;
 5. Als u besluit om de kroonluchters dragen, de uitlaat is vrij eenvoudig te (peel) uit elkaar te halen zonder schade.

Natuurlijk zijn deze aansluitingen zijn niet goedkoop, maar de praktijk doet vermoeden, zijn ze bijna eeuwig - het materiaal te verwijderen.

Lange kroonluchter aan het plafond: de diepte van de verbeelding

Lange kroonluchter aan het plafond in de grote vraag in grote ruimtes met hoge plafonds.

Kroonluchter moet de kamer te versieren, en daarmee overeen met de omvang ervan. Stelt u zich een kroonluchter ter grootte van een kleine high kamer die bijna onmerkbaar aan het plafond - misschien is het eigenaren van het huis of van een instelling te behagen.

Lange kroonluchters worden het best gebruikt om het plafond in hoge ruimte te versierenLange kroonluchters worden het best gebruikt om het plafond in hoge ruimte te versieren

Lange lampen hebben meestal een lange been van een buis of ketting. Lampenkap kan zijn wat je wilt kleur en vorm, of totaal afwezig.

Wat zijn plafond:

 • Cilindrisch. Glas, plastic en andere materialen. Lampenkap kan mat, glanzend. Er kunnen meerdere zijn.
 • In de vorm van de lampenkap.
 • In de vorm van een olielamp.
 •  In de vorm van "naakt" lampen.
 •  Sferische.
 • In de vorm van een omgekeerde glazen wijn.
 • In een gaslamp, etc.

Uit al het bovenstaande is duidelijk een Fantasie ontwerpers zijn niet alleen rijk, over de kop slaat. Zelf kroonluchter onderdelen kan oplopen tot het feit dat de vergulde of chroom met afdrukken van foto's. Niet minder origineel anders is zo gedetailleerd als overlay kroonluchters.

Voor dit type kroonluchters en kroonluchters zijn cascading, suspensies, die zelfs kan hangen aan de grond.

Kroonluchters in het interieur (video)

Tot slot wil ik graag samenvatten wat er is gezegd. Moderne lampen vervaardigd in verschillende stijlen: modern, Barok, Renaissance, hi-tech. Dit betekent dat u zeker in staat zal zijn om te kiezen voor uw huis is precies wat je gedroomd bij het plannen van het herstel en de verbetering van zijn appartement. Wat betreft het aantal van deze immer populaire programma's, hier moeten we uitgaan van hun eigen voorkeuren en design aanbevelingen. Worth bekijk foto's en video's, die prachtige kroonluchters monsters in elke kamer voorzien.

Kroonluchters aan het plafond (foto)

8ce7a204a343cb7079ba511044b0df34 131812 33-26 489 34 101 0967MN 362CABOCHEGRANDEsuspensionroomset1 75.690 1064999original

Leave a Comment

Your email address will not be published.

61 − 58 =