Korsstygn små blommor: 7 bästa ordningar

Korsstygn små blommor: 7 bästa ordningar

12 October 2017Brodera själva - det är inte bara för att ha kul, men också en möjlighet att dekorera det färdiga arbetet av ditt husBrodera själva - det är inte bara för att ha kul, men också en möjlighet att dekorera ditt färdiga arbetet domShemy korsstygn små blommor - Det här är det bästa sättet att dekorera din egen lägenhet. Broderi är mycket populär under åren. Denna teknik ger liv mysigt och positiva laddningar energi. Broderi - det är inte bara ett sätt att dekorera en lägenhet, men också få sinnesfrid. Varje arbete tar på själen, vilket gör den till en utmärkt och roligt att läsa.


Broderade blommor: en enkel dekoration

Varje hemmafru försöker att dekorera sin egen lägenhet efter personliga preferenser. Vissa kvinnor förvärvar designade smycken, andra - skapa dem själv. Särskilt populära broderi. Detta är ett bra sätt att dekorera en lägenhet och finna frid i sinnet. Kvinnor som arbetar med broderi, vet alla nyanser av nykomlingar i denna fråga är mer komplicerat.

Även om du just har börjat brodera, och ännu en nybörjare i det här fallet, det finns många tips på internet som du kommer till nytta i framtidenÄven om du just har börjat brodera, och ännu en nybörjare i det här fallet, det finns många tips på internet som du kommer till nytta i framtiden

I början av arbetet, att det viktigaste vet att du behöver för att utföra den och följa de grundläggande reglerna. Broderi kors - det är en enkel process som kräver noggranna vård. Idag finns det massor av tips för människor som precis har börjat engagera sig i broderi.

Oberoende kreativt arbete - är det bästa sättet att få positiva känslor i sina egna liv.

Att arbeta med tyg kan du:


 • För att hitta en ny hobby;
 • Skapa unika dekoration;
 • Finna frid i sinnet.

Den största fördelen med broderi är deras unika. Du kan arbeta med både befintliga system och komma med egna bilder. Resultatet är inte bara ljus prydnad, men också en bra present.

Korsstygn små blommor: basmaterial

Innan du börjar, experter rekommenderar att studera alla uppgifter om broderiet. Oberoende kan återge små blommor, djur, andra växter och även målningar av kända konstnärer.

Men innan dess, måste du förbereda följande ämnen: • schema;
 • duk;
 • tråd;
 • en nål;
 • bågen;
 • Sax.

Innan brodera, var noga med att förbereda alla nödvändiga materialInnan brodera, var noga med att förbereda alla nödvändiga material

Nybörjare rekommenderas att uppmärksamma förinställningarna. De innehåller allt nödvändigt material. När du vant sig vid den nya yrke, kan du samla dina egna enheter, och plocka upp systemet gratis på Internet.

Duk är en speciell väv, som består av tvärgående och längsgående trådar. Hon verkade indelat i rutor, som ligger i hörnen av hålen. Det är tack vare dem och för att få korsstygn. För att komma igång för en liten duk med måttlig cell. Med tiden kan den bytas ut.

Efter duken väljs akryl tråd eller tandtråd. Många needle använder ull, men hon snabbt frays. Företräde rekommenderas att ge akryl eller tandtråd. Efter tråden vald speciell nål. Ordinary inte passar! Den största fördelen är dess speciella nålsöga, att låta honom implicit träs genom flera trådar.

Som ett komplement till utföra bågen. De tillåter dig att fixa duken och skapa effekten av snäva spänning. Det är mycket praktiskt, särskilt när man arbetar med små detaljer. När du har valt alla till buds stående medel för att börja sy. I de flesta fall, det inledande skedet av arbetet tar lite tid, med tiden, ökar dess längd.

broderi kors ordningar buketter: instruktion för nybörjare

För en sy nybörjare korsa den kan tyckas hårt arbete. I själva verket, inget komplicerat om det, det viktigaste att ta de första stegen.

 du behöver för att förbereda innan du börjar:

 • system;
 • duk;
 • tråd;
 • Enheter och tillbehör.

Om du själv har plockat upp en bild av broderi, då först och främst, plocka upp alla trådfärgerOm du själv har plockat upp en bild av broderi, då först och främst, plocka upp alla trådfärger


Du måste vara uppmärksam på de enkla system. Är viktiga verktyg och material. Ett tyg, är inte tillräckligt tråd och nål. Det finns gott om tillbehör förenklar driften.

Innan broderi små blommor behöver plocka upp det system där arbetet ska utföras. Internet är fylld med en mängd olika mönster. Du kan rita idéer från både nätet och köpa en uppsättning av broderi.

Oberoende val av bilder innebär att förvärv av ytterligare utrustning. Inbegripet tråd mestadels använda akryl och tandtråd. De kännetecknas av trevliga funktioner och en mängd olika nyanser. Tjockleken på nålen beror på personliga preferenser och vävnader. När du har valt fixturer, kan du börja arbeta. Sam blombroderi process är inte komplicerat. Börja med den högra sidan, så småningom flytta till vänster. Då, är en övergång från den övre till den undre serien (efter det), och det arbete som utförs i den omvända riktningen.

Enkel broderi kors scheman trädgård blommor (video)

Således gradvis framträder blomma. Du kan börja med små element, och sedan göra övergången till större delar. En viktig punkt: flower nödvändig brodera sekventiellt med hjälp av mjuka övergångar från höger till vänster och vice versa. Annars kommer utrustningen vara fel.


Korsstygn små blommor (foto)

06418fabd6fceeXL 2d13516a1fdeff8968670d0acf395c1e 3 57b2f70721091 071-97 73ca07cafce41448e748e73a5afe670b 242 980a630ff2a72df3867cc5d8bf9ad61896ff8d78 1324 1046

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 89

map