The BlogKorridoren bör inte bara vackra utseende, men också vara praktiskKorridoren bör inte bara vackra utseende, men också att vara praktichnymSovremennye trender bearbetningsanläggningar kan inte annat än glädjas. De är så enkla som leder till utformningen av rummet på egen hand. Men varje enkelhet kan åstadkommas genom många insatser. Design Pics 2017 Corridor kommer att bidra till att välja den stil som är mest i samklang med det övergripande inredning. Det är viktigt att korridoren har fogat samman den praktiska och vackra utseende. Idag i mode minimalism, vilket innebär att ge upp den tunga och övergripande inredning.


Hall 2017: konstruktionsregler

Innan du börjar att reparera, är det nödvändigt att göra en plan som kommer att ta hänsyn till den del av rummet, dess funktioner och typer av ytbehandling. Hall att vara attraktiv i första hand. När allt kommer omkring är det början på ett hus eller lägenhet.

En korridor i alla fall bör inte bryta "bild" av hela lokalen. Om stil för dess genomförande är inställd på en annan måste det harmoniskt i motsats till de andra stilar i det inre.

Blandning stilar är möjligt endast för lägenheter med ett stort område. För stor mängd olika stilar leder till det faktum att hela lägenheten skulle se smaklös. Varje rum bör ha element sätter viss stil som kommer att ansluta dem.

Style stora salen bör jämföras med andra stilar i det inre av hela lokalenStyle stora salen bör jämföras med andra stilar i det inre av hela lokalen

Konstruktionsregler:


 • Ta hänsyn till egenskaperna hos de lokalerna.
 • Ta hänsyn till storleken av korridoren.
 • Bestäm det minsta antalet nödvändiga möbler.
 • Harmoniskt kombinera alla typer av ytbehandlingar och delar av möbler och inredning.

För ett framgångsrikt genomförande av designidéer till liv, måste du följa de grundläggande reglerna för design. Inte blint följa mode. Det är viktigt att nya trender gillade ägarna av lägenheten.

Former av modern finish hall

Diverse designalternativ korridoren. De beror på egenskaperna hos de lokaler, till exempel storlek, belysning och funktionalitet. Det är viktigt att välja rätt material för inredning och möbler samt entrén - platsen av en stark fukt, smuts och damm.

Korridoren att se snygg och vacker, men också vara praktisk, är det viktigt att uppmärksamma dekoration av väggar, tak och golv.

Korridoren är bättre att utfärda bara använda ljus palett av färger och enkel struktur av material. För efterbehandling tak vanligen använda dragstrukturer. Väggarna dekorera med tapeter eller dekorativa gips och golv - laminat, parkett eller kakel.Att lämna hallen bör välja högkvalitativa material som skulle vara i harmoni med varandraAtt lämna hallen bör välja högkvalitativa material som skulle vara i harmoni med varandra

Vad man ska leta efter:

 • Material bör vara fuktresistent.
 • Alla ytor bör involvera okomplicerad vård.
 • Golvet måste vara robust och motståndskraftig mot mekanisk skada.

Det är viktigt att avslutas i kombination med varandra. Med en mängd olika material, kan konstruktionsytor vara originell och elegant. För tak och golv, kan du använda en intressant multi-level struktur.

Utforma en liten hall 2017

När du väljer en stil, som kommer att vara dekorerad hall, måste du bestämma om dess storlek. Allt för korridoren är bäst att använda minimalism. Detta innebär att du måste ge upp en stor hög med möbler och dekorativa element.

Det är viktigt att komma ihåg att olika material och deras färg visuellt kan påverka synen på plats, vilket gör det stora, breda, liten eller smal.

Designers har en hel arsenal av tekniker, vilket innebär visuellt utöka utrymmet. Detta kan vara en ljus färg yta. Du kan använda en spegel på väggen och en möbel.

Att visuellt öka en liten hall, kan du använda spegelnAtt visuellt öka en liten hall, kan du använda spegeln

Har ett litet vardagsrum utformning:


 • Överge trängsel möbler.
 • Gör ett val till förmån för modulära strukturer.
 • Använd ljusare nyanser för ytbehandling.
 • Välj möbler med en blank yta.

Liten hall kan utformas elegant och vackert, om du följer vissa regler för design. Ljusa färger gör rummet visuellt större, mörk - dölja utrymmet. Det är viktigt att inte glömma den kvalitativa täckning.

Korridorer, nya objekt i 2017: Bilder och moderiktiga färger

De senaste trenderna tyder på förbättring hall ljusa nyanser. När du väljer färger är det viktigt att uppmärksamma den övergripande stilen av lägenheten. Whites hjälper förstora utrymmet gör hallen ljusa och välkomnande.

Det bör noteras att du måste välja färg, beroende på vad du vill skapa en visuell effekt.

Välj inte trendiga färger som inte gillar ägarna till lokalerna. Moderna och moderiktiga material för dekoration av väggarna är väggpaneler. Du kan kombinera paneler, tapeter och foto-tapet.

Hittills trendiga färger är naturliga, trä, sten och beigeHittills trendiga färger är naturliga, trä, sten och beige


Trendiga nyanser:

 • naturlig;
 • trä;
 • sten;
 • Beige.

Modetrend - en kombination av olika efterbehandling material. Genom att kombinera kan planlagd utrymme. du kan göra en stilistisk mönster av efterbehandling material.

Interiör från korridoren 2017: val av möbler

I hallen är ofta hålls en massa saker, skor och diverse utrustning. Det är viktigt att välja en möbel som passar alla, men det kommer inte skräpar ned hela korridoren. Designers föreslår ofta att upprätta integrerade system som tillåter dig att lagra en tillräckligt stor mängd saker.

Det är bättre att använda flera lagringssystem kan du installera endimensionell fall som stjäl allt utrymme.

Idag blev det modernt att modulsystem. De inte bara har ett elegant utseende, men också för att möjliggöra det mest bekväma rum moduler. Detta arrangemang kommer att bidra till att rädda området, samt göra enkel förflyttning längs korridoren.

För korridor perfekt modulära möbler: det är mycket praktiskt och funktionelltFör korridor perfekt modulära möbler: det är mycket praktiskt och funktionellt

Uppsättning av möbler:

 • garderob;
 • Trottoarkant för skodon;
 • loft:
 • Hyllor.

För att underlätta i hallen kan ordnas bekväm fotpall. Om utrymmet tillåter, kommer det att se vacker liten soffa. Möbler bör ordnas så att den inte stör en bekväm vistelse i området, med tanke på antalet personer.

Den moderna designen av entréhallen (video)

Utföra reparationer i korridoren, är det viktigt att beakta den totala stil alla lägenhet. Korridoren ska vara praktisk, men det är inte överbelastas. Den bästa stil för utformning av denna typ av utrymme är minimalistisk. Han föreslår ett minimum av möbler, enkel men elegant efterbehandling av alla ytor. Det är viktigt att ta hänsyn till storleken på rummet. Moderna trender tyder på användning av naturmaterial, ljusa färger.

Utformningen av korridoren 2017 (foto av inre)

1-163 1-4 4 3 09 010 17-prih1 78 1012 36

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 5 =